Pozdrav Đetiću, kako jemilje wrote:Pozdrav iz Zete
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2776 Re: FK Sarajevo - Europa League
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2777 Re: FK Sarajevo - Europa League
Titograd bolanSarajevo_Grad wrote:Odmah da vam kažem da ćemo srušit Podgoricu.milje wrote:Pozdrav iz Zete
- Kemal Malovčić
#2778 Re: FK Sarajevo - Europa League
de napravite temu za navijače zete, ja ovog ništa ne razumijem
-
hljebarnik
#2779 Re: FK Sarajevo - Europa League
A gdje si ti kurvo Bugarskaleet wrote:Pozdrav Đetiću, kako jemilje wrote:Pozdrav iz Zete
-
milje
#2780 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nisam ja Đetićleet wrote:Pozdrav Đetiću, kako jemilje wrote:Pozdrav iz Zete
Nema potrebe da se posprdavate, ipak ste Vi pisali da ćete srušit Titograd, nije to izmišljeno
- Mračajski proto
#2781 Re: FK Sarajevo - Europa League
Logično. Ja sam vam javio da imamo licencu za Evropu, svi obećali muštuluk, a niko ništa, ni habera.
Ja sam vam slao neke slike preko PP-a, niko ništa. 
- johnny_blazze
#2782 Re: FK Sarajevo - Europa League
ja sam nesto malo ucio crnskog ali sam bolji sa gorskim pa cu ti prevestiKemal Malovčić wrote:de napravite temu za navijače zete, ja ovog ništa ne razumijem
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2783 Re: FK Sarajevo - Europa League
To je bola' dio pjesme, šta se palite, nemamo tenkovemilje wrote: Nisam ja Đetićja sam Zećanin prijatelju. Nije lose kod vas kako je sto se rabota
![]()
Nema potrebe da se posprdavate, ipak ste Vi pisali da ćete srušit Titograd, nije to izmišljenoprema tome, nećemo o tome više ... ako je moguće...
- Mračajski proto
#2784 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nisi upućen što se toga tiče.leet wrote:To je bola' dio pjesme, šta se palite, nemamo tenkovemilje wrote: Nisam ja Đetićja sam Zećanin prijatelju. Nije lose kod vas kako je sto se rabota
![]()
Nema potrebe da se posprdavate, ipak ste Vi pisali da ćete srušit Titograd, nije to izmišljenoprema tome, nećemo o tome više ... ako je moguće...
- amoninan
#2785 Re: FK Sarajevo - Europa League
johnny_blazze wrote:de nam prenesi sta da i nama bude lijepoamoninan wrote:Ma standardno, još to nije klupski forum. Piše i ko ima veze i ko nema o fudbalu, navijačima itd...
Ja još uvijek čitam forum Levskog, i naslađujem se![]()
Tragedija, drama, kao dotakli su dno, hoće da biju igrače, vlasnika... ova Nazi sekcija ne može da provari da su ih "pomaci" poslali kući...žene im ne smiju na oči i tako to. Saidov gif je i tamo popularan
Sad i oni znaju za bordo proklestvo, koga mi izbacimo taj zadugo na zelenu granu neće
Pozdrav,milje wrote:Pozdrav iz Zete
malo se zezamo, ništa strašno.
Možel koja riječ o ekipi i slično?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2786 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sarajevo_Grad wrote: Nisi upućen što se toga tiče.
- Kemal Malovčić
#2787 Re: FK Sarajevo - Europa League
hoćete li dolaziti vamo?
-
milje
#2788 Re: FK Sarajevo - Europa League
ne palimo se brate, ali ipak ponekad znaju neki da prećeraju ... čast izuzecima naravno ... ali ipak ne samo na ovom forumu, već na svakom drugom sam licno vidio vrijeđanje Zete... prema tome portal Cg Fudbal ništa nije izmislio, e sad... kako ste Vi to shvatili vasa stvar....leet wrote:To je bola' dio pjesme, šta se palite, nemamo tenkovemilje wrote: Nisam ja Đetićja sam Zećanin prijatelju. Nije lose kod vas kako je sto se rabota
![]()
- johnny_blazze
#2789 Re: FK Sarajevo - Europa League
sto ja imam osjecaj da si ti ovdje da malo zakuhavas za nove clanke na portalima -aaamilje wrote:ne palimo se brate, ali ipak ponekad znaju neki da prećeraju ... čast izuzecima naravno ... ali ipak ne samo na ovom forumu, već na svakom drugom sam licno vidio vrijeđanje Zete... prema tome portal Cg Fudbal ništa nije izmislio, e sad... kako ste Vi to shvatili vasa stvar....leet wrote:To je bola' dio pjesme, šta se palite, nemamo tenkovemilje wrote: Nisam ja Đetićja sam Zećanin prijatelju. Nije lose kod vas kako je sto se rabota
![]()
Last edited by johnny_blazze on 28/07/2012 00:01, edited 1 time in total.
- Chisum
#2790 Re: FK Sarajevo - Europa League
Oooo, 'dje si zete
Last edited by Chisum on 28/07/2012 00:01, edited 1 time in total.
- Kemal Malovčić
#2791 Re: FK Sarajevo - Europa League
jesi to ti NEPISMENI uredniče? 
- amoninan
#2792 Re: FK Sarajevo - Europa League
Možda je Urednik, lično 
-
north
#2793 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sad će ti post objaviti i prenijeti kako ih vrijeđamo kao naciju....još će opštu mobilizaciju napraviti kad im budemo dolazilikokuz_sa wrote: Zašto su Crnogorci uspješni sportaši samo u vaterpolu?
- Zato što je to jedini sport u kome mogu da pobjede, a da se ne oznoje!
- hary
#2794 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vidis da to i hocenorth wrote:Sad će ti post objaviti i prenijeti kako ih vrijeđamo kao naciju....još će opštu mobilizaciju napraviti kad im budemo dolazilikokuz_sa wrote: Zašto su Crnogorci uspješni sportaši samo u vaterpolu?
- Zato što je to jedini sport u kome mogu da pobjede, a da se ne oznoje!....
Izgleda da je Urednik otisao u stab da javi
-
hljebarnik
#2795 Re: FK Sarajevo - Europa League
MontreregovciM_e_m_o wrote:Pa šta su onda oni, Golubovićanci?amoninan wrote:Mensečini da ovi iz Golubovića ne daju sebe zvati crnogorcima.
Last edited by hljebarnik on 28/07/2012 00:11, edited 1 time in total.
- strong69
#2796 Re: FK Sarajevo - Europa League
Oooo, velkam maj frend. Kod nas odlicno, jos uvijek u glavi sinocnja velika pobjeda. Ne mogu da vjerujem da ne kontas zajebancijumilje wrote:Nisam ja Đetićleet wrote:Pozdrav Đetiću, kako jemilje wrote:Pozdrav iz Zeteja sam Zećanin prijatelju. Nije lose kod vas kako je sto se rabota
![]()
Hebote, mi Zeljovcima pjevamo "Srusicemo Grbavicu", "Daj mi majko sibicu i litar benzina da zapalim Grbavicu..." pa do sada ne uradismo to
edit: Dovoljno je ovaj gornji dio posta da se slikovito objasni sta si zelio reci.
- Logovan
#2797 Re: FK Sarajevo - Europa League
Uredniku je bolje da se nije ni javio.

Ljenčuge izbacujemo iz 3. pretkola.
Ljenčuge izbacujemo iz 3. pretkola.
- hary
#2798 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nego Urednice, moj ti je savjet da sve ovo fino skupis, obavezno onim markerom jope fino podvuci najvaznije i na adresu u UEFA-u. Ne daj se ti zajebavat.
-
chsk
#2799 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nije istina uredničestrong69 wrote:Hebote, mi Zeljovcima pjevamo "Srusicemo Grbavicu", "Daj mi majko sibicu i litar benzina da zapalim Grbavicu..." pa do sada ne uradismo toA niti nas oni ozbiljno shvataju.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9t8#t=230s
- Chisum
#2800 Re: FK Sarajevo - Europa League
north wrote:kokuz_sa wrote: Zašto su Crnogorci uspješni sportaši samo u vaterpolu?
- Zato što je to jedini sport u kome mogu da pobjede, a da se ne oznoje!
Ne bih ja ulazio u tu ulicu i te viceve.... Ono, kao, Crnogorci su ljenjivci, a mi, satro, radan narod...
Ja znam da su lijeni k'o chuskije, ali, brate, sto mi volimo da radimo, to je cudo...
Kod mene, dok sam radio u drzavnoj firmi, pola kancelarije kad ode na dzumu nema ih do slijedeceg utorka...
Tu smo bare-bare....
Nego, daj da im pishamo zavrat tamo gdje nam nisu ni do clanaka... u fudbalu i navijanju, naravno...
Mislim, ok, zetovima se malo digao kurcic - izbacili su armenskog predstavnika, pa onda i ove malokrvne Fince (ono, do sada im je vec pola tima izvrsilo samoubistvo, i tako to) - i svaka im cast... Ipak je to selo, jebiga, i mora se priznati da su dogurali dalje nego mnogi "veliki" ove sezone...
Ali, hej... mislim, Sarajevo i Horde s jedne strane i nekakva Zeta i neka grupica srednjoskolaca, ako i to postoji, sa druge, i sta sad, kao, trebamo da se s njima prepucavamo i natezemo po nekakvim forumima - ko je bolji??!