Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- annoy
#2776 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Uopće nisam skontala tko je Locke, sram me je, još mi je bio i simpatičan
Nego, ova serija sve više postaje fan fiction
Osvajanje Meereena mi je bilo loše napravljeno... ali zato kad se zavijorio troglavi zmaj preko harpije, naježila sam se
Nego, ova serija sve više postaje fan fiction
Osvajanje Meereena mi je bilo loše napravljeno... ali zato kad se zavijorio troglavi zmaj preko harpije, naježila sam se
- Mišo_Kovač
#2777 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Locke je inače proširena, for-tv-show-only, verzija Varga Hoata iz knjiga 
-
Mr. Brightside
- annoy
#2779 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Aha, sad mi je jasnijeMišo_Kovač wrote:Locke je inače proširena, for-tv-show-only, verzija Varga Hoata iz knjiga
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/ ... 09c94b.jpg
Stannis
- Tito_i_Partija
#2780 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I njegova prica je malo stala. A sta ce jadan covjek, prvo kcerka mu rodjena deformisana, pa ga jebali u Blackwater bitci, pa mu ona Crvena pali ljude na lomaci, i jos mu zena zatucani vjerski fanatik s kojom ne moze ni jednu pametnu progovorit'.
Nemojte ga ljudi, nije ni njemu lahko.
- annoy
#2781 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma volim ja Stannisa, među najdražim likovima mi je.Tito_i_Partija wrote:
I njegova prica je malo stala. A sta ce jadan covjek, prvo kcerka mu rodjena deformisana, pa ga jebali u Blackwater bitci, pa mu ona Crvena pali ljude na lomaci, i jos mu zena zatucani vjerski fanatik s kojom ne moze ni jednu pametnu progovorit'.
Nemojte ga ljudi, nije ni njemu lahko.![]()
A Shireen mi je uvijek bila nekako draga, pogotovo u kombinaciji s Davosom
-
brain bubbles
#2782 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ramsay je cak rekao da i Jon Snow ima Starkove krvi, bez obzira na sve, tako da mislim da ima i njega u planu na hit listi, mozda samo ceka pravi trenutakTito_i_Partija wrote:Bolton ga je poslao da nadje i ubije Brana (kad mu je Theon rekao da ga nisu ubili kao sto su svi mislili), jer je on sad glavni nasljednik dinastije Starka. Ne znam sta je bilo sa onim njegovim mladjim bratom, da li je ziv ili mrtav, i vjerovatno nije toliko vazan (barem u seriji).brain bubbles wrote:
E sad, tu je i onaj Locke, sto ga je Bolton poslao na sjever da trazi Starkove, i vjerovatno ih pobije, jer sve dok ima Starkova, sjever ne moze biti Boltonov.
Jon Snow ih ne interesuje puno, jer on kao kopile nema nikakvih prava na nasljedstvo Starka (cak ni na njihovo ime).
a Rickon je koliko se sjecam otisao kod Umbera, nekada vazala Starkova, misleci da ce biti siguran tamo, ali nisu nista o njemu rekli u ovoj sezoni, bas kao i o Gendryju
-
Static-X
#2783 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hej raja kad se vec prica o Jonu Starku, onaj novi tip koji je dosao na sjever sto je fin prema Starku, lici mi poznato, u predhodnim epizodam ko da je bio negdje.
Odakle je on dosao?
Odakle je on dosao?
-
omar little
#2784 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
on je boltonov i on je onaj sto je odsjekao jamie ruku. eto ti dole detalji.Static-X wrote:Hej raja kad se vec prica o Jonu Starku, onaj novi tip koji je dosao na sjever sto je fin prema Starku, lici mi poznato, u predhodnim epizodam ko da je bio negdje.
Odakle je on dosao?
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Locke
- AleksoMKD
#2785 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mr. Brightside wrote:Hodor

Hodor.
Al stvarno, da se naljuti i razmlati ima da pobije pola njih pre nego se osveste.
-
todd_smith
- SanskiBiser
- AleksoMKD
#2788 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
http://imgur.com/a/wuLsm
Game of Thrones ali u Japanskom feudalnom stilu, svaka cast momku. Polako sa linkom ima spojler na kraju.

This is the iconic duel between Robert Baratheon and Rhaegar Targaryen that preceded the series by seventeen years. Instead of a war hammer, Robert wields a Kanabō, a club-like samurai bludgeoning weapon. His antlered helmet is inspired by the famous helmet of the warlord Honda Tadakatsu.

Catelyn Stark, her uncle Brynden Tully, and a dispatch of the Knights of the Vale journey to the Eyrie while transporting their captive, Tyrion Lannister. Tyrion is dressed in the robes of a nobleman.

Bandon Stark and Hodor. Weirwood lore shares some interesting similarities to Shinto practices, so I drew a shimenawa (prayer rope) around the tree trunk.

Jon Snow duels Qhorin Halfhand as wildlings look on. The wildlings are dressed like the Ainu, who are the indigenous people of northern Japan. The Ainu are thought to be the descendants of the first inhabitants of the islands, and throughout history they have lived independently in the cold far north, beyond the grasp of the Emperor.
Game of Thrones ali u Japanskom feudalnom stilu, svaka cast momku. Polako sa linkom ima spojler na kraju.

This is the iconic duel between Robert Baratheon and Rhaegar Targaryen that preceded the series by seventeen years. Instead of a war hammer, Robert wields a Kanabō, a club-like samurai bludgeoning weapon. His antlered helmet is inspired by the famous helmet of the warlord Honda Tadakatsu.

Catelyn Stark, her uncle Brynden Tully, and a dispatch of the Knights of the Vale journey to the Eyrie while transporting their captive, Tyrion Lannister. Tyrion is dressed in the robes of a nobleman.

Bandon Stark and Hodor. Weirwood lore shares some interesting similarities to Shinto practices, so I drew a shimenawa (prayer rope) around the tree trunk.

Jon Snow duels Qhorin Halfhand as wildlings look on. The wildlings are dressed like the Ainu, who are the indigenous people of northern Japan. The Ainu are thought to be the descendants of the first inhabitants of the islands, and throughout history they have lived independently in the cold far north, beyond the grasp of the Emperor.
-
hava123
#2789 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima li gdje za skinut 2 i 3 epizoda, preskocih pogledati 
- guber90
#2790 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tobjerabi pitanjahava123 wrote:Ima li gdje za skinut 2 i 3 epizoda, preskocih pogledati
- AleksoMKD
- AleksoMKD
#2792 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I u Japanu gledaju. Smesno je na Japanskom ali odlicno uklopljena sihronizacija.
- karanana
#2793 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
valja li sta e05?
-
Sluzbenikkk
#2794 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pregledao S04E02 ... ode djubre malo . Najbolja epizoda u 4 sezone do sada 
-
Teufik
#2796 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ona Shea (Tyrionova prostitutka) se dobro taslaci u xxx filmovima 
- shmizlica
#2797 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
svega pomalo....objašnjeni faktori koji su zakotrljali sudbinu starkova....ovi dijelovi sa brienne me fakat nerviraju, ne kontam što je ona bitna uopšte....danny baulja i dalje ne znajući jel pošla il došla 
-
Sluzbenikkk
#2798 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Koliko ste epizoda pregledali ?
Ja pregledao dvije od ove cetvrte.... jos za jednu linkove imam.
Kako izlaze ? sedmicno ?
Kako izlaze ? sedmicno ?
-
omar little
#2799 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nedeljom ide show na hbo. do sada 5 epizoda, http://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_Th ... eason_4%29Sluzbenikkk wrote:Koliko ste epizoda pregledali ?
Kako izlaze ? sedmicno ?
- shmizlica
#2800 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
čuj koliko
pa sve