nisam kod ni ukucavala samo u napomenu napisla e-kupon
i mislim da je sad kraj price
I da na kraju, jesi li ti dobila proizvod ? Ja jesam, tacno kada sam naveo datum da stigne!?Pri rezervaciji tj. kupovini proizvoda unesite znakove, tačnije broj kupona (9 znakova izmedju # i -).
Jesi li siguran da sa tom karticom mozes placati na netu ? Stari ima slicnu, gdje mu lezu pare ali ne moze na netu sa njom placati...HardCore wrote:Ja imam problema s ovim kuponom, kod mene je od unicredit banke kartice, dok sam radio honorarno dobivao sam novac na nju, i trenutno ima novca na kartici, ali svaki put kad hocu da uzmem kupon izbaci mi da transkacija nije uspjelawhyy, tell me why xD
Terin tj seficinsarajevomd wrote:Jeste kraj price, ali si napravila pogresku i ne bi me cudilo da imas probleme sa postaromMeni dosao, ja mu dao 1KM jer je proizvod bio 81KM i to je to.
I da na kraju, jesi li ti dobila proizvod ? Ja jesam, tacno kada sam naveo datum da stigne!?Pri rezervaciji tj. kupovini proizvoda unesite znakove, tačnije broj kupona (9 znakova izmedju # i -).
HardCore wrote:@sarajevomd,
Moze biti da je do toga, kako se to moze sredit, ako uposte moze ?
Pa rekoh li ti jakaranana wrote:rafting cista 10ka.
sve isto kao sto je iz dna duse vec napisala. organizacija za 10. sve ispunjeno kako je i obecano bez nekog srkleta frke, trke, komplikacija........
domacini vrlo ljubazni, nenametljivi, a opet uvijek tu na usluzi. bas kako i treba da bude. svi ljubazni, od djevojke koja nas je usluzivala picima i objasnjavala kako i sta ide, do skipera i do gazde.
hrana super, mini svedski stolovi za dorucak i rucak. za dorucak ustpici, sirevi, kajmak, jaja, pura, pekmez.....za rucak beton pite ispod saca, pecenje ispod saca, sataras, one neke punjene paprike, salate......onda za dezert super hurmasice i lubenica. sokovi, kafe, cajevi sipaj koliko hoces. za veceru pastrmka i krompir salata. isto veoma dobro. nocenje u bungalovima, malim sobicama, bez struje. ali to zaista nije ni bitno, ustvari i bolje, kad se nakon dana veslanja i raftanja spustis u krevet i zaspes u shum neretve, struja, tv ili bilo sta drugo nije ni bitno. cak i da je kakva treba dosla u krevet, ne znam da li bih ista odradio jer sam zahrko cini mi se u istoj sekundi. mozda bi ujutro jedan zornjak odradio.
i rafting veoma lijepo organizovan. priroda ko priroda, prelijepa. to sam i znao, ali sam se prijatno i pozitivno iznenadio za usluznost i organizaciju.
uglavnom, ako vam i kakvi stranci dodju u goste u bih, ovakav izlet je zaista lijep i reprezentativan.
neces vise nista platit, samo ponesi kupon ili zapisi broj kuponashape of despair wrote:Prvi put sam kupio jednu ponudu plativsi kupon preko uplatnice.Sad moram odstampati kupon koji sam dobio i pokazati ga.Buni me sto ispod pise:
1. Isprintajte svoj elektronski kupon.
2. Pokažite ga prilikom plaćanja ili spomenite kod rezervacije
Mislim platio sam vec,kako sad,valjda trebam samo ponijeti kupon i dobiti uslugu "besplatno"
Ne znam gdje to piše da je unutar 48 sati. Meni je došao onaj dan kad sam odabrao. Kad ti se otvori ona korpa piše slijedećeterra_incognita wrote:stigao je parfem, nije bas u roku 48 sati kako pise na stranici ali je sve
Ja sam u internističkoj ordinaciji dr. Šošović samo pokazao karticu i to je bilo dovoljnobutterfly_01 wrote:meni zaista nije jasan fazon ekupon kartice, kad svaki put moram printat kupon.
imal ko da objasni t ekupon karticu?
Skinu odmah, pise ti na kuponu kada mozes iskorstiti.BiTa wrote:Kako to oni ustvari naplacuju? Skidaju sa kartice? U kom vremenskom roku ja to mogu iskoristiti, samo kad oni odobre?
A ide mi se u Vapiano?