Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma bolje mu je da nije usao. Evo drugi mjesec, dva miliona maruna se inkasirala. Igra kad mu se kaze, sjedi kad mu se kaze, slika se kad mu se kaze... sta ga gabri.
Ima dobar stav i probice se na vrh.
Ovo danas MCFC rutinski odradio.Villa losa, ne znam da li su stvarno imali namjeru da nastave sa FA kupom ili su samo dosli da odrade. MCFC pocinje da lici na tim, ulijeva nadu pred finish sezone.
Mancini jeste eksperimentisao sa postavama u posljednje vrijeme ali tako je to kad novi igrac dodje u po' sezone. Jednostavno on nije imao mogucnosti da to radi u pripremnim utakmicama. Tu ne bi bilo problema da je Dzeko prosjecan igrac ali njegova vaznost je tolika da im je poremetio citavu koncenpciju igre. Treba Engleze (i onog Srbijanca) sad uciti kako se nabacuje lopta sa krila. Mancini je pokusavao na razne nacine pa je zbog toga izbugio dosta bodova. A da mu je uspio fol bio bi proglasen genijalcem i vec bi iznervirao Fergusona. Ali mora mu se priznati da brzo uci na svojim greskama i da je iskristalisao nekoliko kombinacija. To ce se pokazati u sljedecih par utakmica.
ja se pitam sto nema kolo-a protiv vile, kad ono ovo
treba javiti dzeki da se ne druzi sa bracom ture, ko zna kakvu oni gudru valjaju
steta sto nisu kod teveza nasli, onda bi to bila dobra vijest
treba javiti dzeki da se ne druzi sa bracom ture, ko zna kakvu oni gudru valjaju
Steta sto nisu kod Balotelija nasli, ali njemu izgleda ne treba gudra
Jarane sigurno losu valjaju dok su mu nasli, tesko je danas biti igrac ne mozes dzoje zapalit onako da se opustis nakon utakmice.
Steta sto nisu kod Balotelija nasli, ali njemu izgleda ne treba gudra
Jarane sigurno losu valjaju dok su mu nasli, tesko je danas biti igrac ne mozes dzoje zapalit onako da se opustis nakon utakmice.
jest vala. odkako su ovi neredi u afriki slabo marokanka da se probije do otocja pa im preostaje da puse neka sranja
Last edited by smoki_choko on 04/03/2011 02:02, edited 1 time in total.