Da, ne mogu onako zavrstiti sa njim nikakokakavdanakneiskustvu wrote:SaPnA wrote:Ja sam ocekivao morgana u terminusu
onog crnca sa početka serije?
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
SaPnA
#2776 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- ultima_palabra
#2777 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kažu da će biti pucnjave za izvoza sljedeće sedmice...
-
kakavdanakneiskustvu
#2778 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SaPnA wrote:Da, ne mogu onako zavrstiti sa njim nikakokakavdanakneiskustvu wrote:SaPnA wrote:Ja sam ocekivao morgana u terminusu
onog crnca sa početka serije?, ocekivao sam ga i onda kad su paljeni valkeri
šta ono bi sa njim,ne mogu se sjetiti?
-
SaPnA
#2779 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ostao je u onoj zgradi gdje su ga nasli rik, karl i mison, dakle ziv je 
-
kakavdanakneiskustvu
#2780 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SaPnA wrote:ostao je u onoj zgradi gdje su ga nasli rik, karl i mison, dakle ziv je
ja,ja dobro si
- dale cooper
#2781 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne znam, meni je možda Carol jedini lik sa kojim su u zadnje dvije sezone uradili nešto
konkretno i gdje je karakterizacija pokazala evoluciju lika. Od slabašne ženice koju muž
zlostavlja, neutješne majke koja je izgubila svoje dijete, do jake žene koja je spremna
da učini stvari koje ni neki muškarci ne bi imali muda uraditi, sve u interesu da se zaštiti
grupa. Carol su njena iskustva stvarno očvrsnula, ali nije izgubila empatiju. I više je nego
svjesna svojih dijela i vidljivo je da je boli što je neke stvari morala uraditi.
konkretno i gdje je karakterizacija pokazala evoluciju lika. Od slabašne ženice koju muž
zlostavlja, neutješne majke koja je izgubila svoje dijete, do jake žene koja je spremna
da učini stvari koje ni neki muškarci ne bi imali muda uraditi, sve u interesu da se zaštiti
grupa. Carol su njena iskustva stvarno očvrsnula, ali nije izgubila empatiju. I više je nego
svjesna svojih dijela i vidljivo je da je boli što je neke stvari morala uraditi.
- Zovem se Zelena
#2782 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Slažem se, ali je nekako uvijek u sjeni. Pokazalo se da je izuzetno važna karika grupe no nepravedno zapostavljena u odnosu na, recimo, bljutavu Megi. Carol kao Omega ženka koja se lagano penje na hijerarhijskoj ljestvici. Najbolja mi je bila u tandemu sa Darylom, ali...
- fosil
#2783 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A mozda su i oni latinos iz Atlante u Terminusu. Ni Mary nije vise najmladja. 
-
kakavdanakneiskustvu
#2784 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
fosil wrote:A mozda su i oni latinos iz Atlante u Terminusu. Ni Mary nije vise najmladja.
koji latinosi?
- dale cooper
#2785 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moguće da se to počne mijenjati, sa obzirom na pažnju koju su joj producenti dali u ovoj sezoni.Zovem se Zelena wrote:Slažem se, ali je nekako uvijek u sjeni. Pokazalo se da je izuzetno važna karika grupe no nepravedno zapostavljena u odnosu na, recimo, bljutavu Megi. Carol kao Omega ženka koja se lagano penje na hijerarhijskoj ljestvici. Najbolja mi je bila u tandemu sa Darylom, ali...
A i reunion sa Darylom nije isključen.
Najgore je što se tiče karakterizacije ove sezone prošao Rick. Čovjek koji je glavni lik je trenutno
nešto malo više od zombija. Jedino što mu je ostalo je ta nevjerovatna sposobnost da
raspizdi i navuče si na vrat razne psihopate.
- irac300
#2786 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Još mi više ide na neku stvar kada vidim na šta upropastiše prošle dvije epizode, a radnja se mogla tako dinamičnijom napraviti, kao sinoć.
- Brkooo
#2787 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
mozda misli na one iz prve/druge sezone (- nisam siguran koja sezona) ... latino "gangstere"kakavdanakneiskustvu wrote:fosil wrote:A mozda su i oni latinos iz Atlante u Terminusu. Ni Mary nije vise najmladja.
koji latinosi?
... sto su cuvali one starce u Atlanti
- fosil
#2788 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sto paze one starce u starackom domu. Sjecas se da su Ricku klepili onu torbu sa oruzjem i oteli Glenna.kakavdanakneiskustvu wrote:fosil wrote:A mozda su i oni latinos iz Atlante u Terminusu. Ni Mary nije vise najmladja.
koji latinosi?
-
kakavdanakneiskustvu
#2789 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
fosil wrote:Sto paze one starce u starackom domu. Sjecas se da su Ricku klepili onu torbu sa oruzjem i oteli Glenna.kakavdanakneiskustvu wrote:fosil wrote:A mozda su i oni latinos iz Atlante u Terminusu. Ni Mary nije vise najmladja.
koji latinosi?
aha,sjećam se
-
kakavdanakneiskustvu
- Perdita_Durango
#2791 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ona mi Mary ima psiho pogled totalno. Hipiji nikad nisu ni bili pretjerano normalni 
A možda u toj spasonosnoj ustanovi vrše eksperimente na preživjelima ili imaju svoju malu arenu di se kolju , natječu i slično , makar nešto zanimljivo.
A Rick je do zla boga i natrag iritantan lik, ne bi mi smetalo da ga napokon nešto ... pojede.
A možda u toj spasonosnoj ustanovi vrše eksperimente na preživjelima ili imaju svoju malu arenu di se kolju , natječu i slično , makar nešto zanimljivo.
A Rick je do zla boga i natrag iritantan lik, ne bi mi smetalo da ga napokon nešto ... pojede.
- gustaVege
#2792 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nekako sam i ja na to prvo pomislioZovem se Zelena wrote:Ja vjerujem da teta Terminus uzgaja zombije a hranu dobija for freeBrkooo wrote:crna udovica...Zovem se Zelena wrote:
Jesam
Na stranu sve, i dalje je simpa. Baš ima taj neki smiješak koji uliva povjerenje, tipični 'uđi u moju mrežu'.
Možda je žena prinosila žrtvu bogu Terminusuda ih zaštiti.
![]()
![]()
a i ja mislim da ih cekaju kanibali u Terminusu...
(kvota 1.20 da rostilja Beth)
- gustaVege
#2793 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A i nekako mi sve na prvi pogled previše idilično.Dobra podloga da se razvije neka radnja,da postane zanimljivije.
Usvakom slucaju "teta" je sumnjiva
- Mali_Vuk
#2794 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Zakuhava se, zakuhava se... Slijedi spektakluk 
- ćiribiribela
#2795 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sad ce napraviti neko vrh finale, pa cemo jedva docekati 5. sezonu i onda cemo je opet pljuvati sve do zadnje epizode.

-
kakavdanakneiskustvu
#2796 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
gustaVege wrote:A i nekako mi sve na prvi pogled previše idilično.Dobra podloga da se razvije neka radnja,da postane zanimljivije.
dobro sumnjiva
- irac300
#2797 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Upravo, kao i svaki put (ne računam prvu sezonu).ćiribiribela wrote:Sad ce napraviti neko vrh finale, pa cemo jedva docekati 5. sezonu i onda cemo je opet pljuvati sve do zadnje epizode.![]()
- DanteX
#2798 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U predstavljanju za iduću epizodu smo vidjeli da zombiji napadaju neku žensku (čuo se ženski vrisak tokom napada). Da čujem vaše mišljenje, ko bi to mogao biti?
- adda_sa
#2799 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ako se ne varam, rick je zavezan za stolicu,dok se u pozadini vrti traka sa istom onom recenicom o terminusu??
psihicki ih pokusavaju slomiti? zasto ako su kanibali
psihicki ih pokusavaju slomiti? zasto ako su kanibali
- Averus
#2800 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
E što bi prejako bilo da ispadne Terminus fakat ono što se tamo navodi - Those who arrive survive 
Mi ovdje palamudimo kako će 'vako, 'nako, a na kraju ispadne baš fino mjesto
Ne (želim da) vjerujem da će Beth nastradati. Nekako mi je postala baš drag lik u seriji, a uz to ona je na svim reklamama za Walking Dead na FOX-u
Vidio sam na FB stranici TWD da će, navodno, biti bloodbath na kraju ove sezone, pa eto... Imamo se, kao, čemu nadati...
Ne bi me začudilo ni da se Guverner i Shane vrate

Mi ovdje palamudimo kako će 'vako, 'nako, a na kraju ispadne baš fino mjesto
Ne (želim da) vjerujem da će Beth nastradati. Nekako mi je postala baš drag lik u seriji, a uz to ona je na svim reklamama za Walking Dead na FOX-u
Vidio sam na FB stranici TWD da će, navodno, biti bloodbath na kraju ove sezone, pa eto... Imamo se, kao, čemu nadati...
Ne bi me začudilo ni da se Guverner i Shane vrate