brown.sugar wrote:
Joooj gdje si ovo našla
Moderator: anex
brown.sugar wrote:

U svakom Konzumu. Ovo je na trzistu vec 2 godine najmanje. U Importanne-u stoji u onim "visecim" friziderima.konektovan wrote:Ako ima u Sarajevu,gdje kupiti???crveni il bijeli wrote:

Isto. Frikom je srpski naziv za Ledo.konektovan wrote:Frikom coolbar i ledo cool bar,je li isto????
ima li igdje ovaj, ni u jednom Bingu nisam nasaoazurna_obala wrote:azurna_obala wrote:
BINGO
odličan, 3.45 KM
Ponovo u Bingu![]()
Bingo Grbavicamadesa wrote:
ima li igdje ovaj, ni u jednom Bingu nisam nasao

Meni se nije dopao, cudan okus i ljepljivo.brown.sugar wrote:
20 pf u Bingu. Mix munchmallowa i keksa.

Ja pitao u jednoj radnji i rekoše da dladoledi imaju samo u prodavnicama SwissLion-a. Nisam ni ja još naletio na jedan.brown.sugar wrote:
Vidjeh maloprije na TV-u reklamu za ove sladolede. Ko prvi uprati gdje ih ima, neka javi.![]()

Na Otoci preko puta slastičarne MByoda82 wrote:Ja pitao u jednoj radnji i rekoše da dladoledi imaju samo u prodavnicama SwissLion-a. Nisam ni ja još naletio na jedan.brown.sugar wrote:
Vidjeh maloprije na TV-u reklamu za ove sladolede. Ko prvi uprati gdje ih ima, neka javi.![]()

madesa wrote:gdje si ti naletila na ovo
http://www.worldofsweets.de/Viba/Viba-N ... 0&emcs2=na imas ovdje , salju i za bosnu , samo deru na postarinitagomago wrote:ovo
ili jednostavno - da li je moguće online naručiti slatkiše, postoji li neki sajt gdje lijepo mogu platiti paypal-om a na adresu dođe paket proizvoda? ovaj gore božiji dar dostupan je nažalost isključivo van naših granica, a prijeko je potreban. firma koja ga proizvodi distribuira po njemačkoj haman, nema ga u austriji, iako, narudžbe je moguće vršiti na sajtu im, ovamo ne žele dobaciti.
recite mi, je li iko ikad pokušao "organizovati" neko narudžbu sa lokalnim štajaznam radnjama? tipa ona radnja kod hotel europa, odmilja je zovemo dojč.
ima li načina doći do nekih čokoladnih proizvoda izvana?
da, razumijemo se, brown sugar...brown.sugar wrote: Danas u Bingu uzeh ovo.
![]()