BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#2776 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=23682
Emir Spahic: Ma rodila ga majka, eno ga posti do 21 i 30 sati na andaluzanskom suncu! Tako se jaca tijelo i duh. Svaka cast!
vernes81

#2777 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

shake69 wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=23682
Emir Spahic: Ma rodila ga majka, eno ga posti do 21 i 30 sati na andaluzanskom suncu! Tako se jaca tijelo i duh. Svaka cast!
Ma coeku treba spomenik napraviti, njemu i Barbarezu
rajv0sa

#2778 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by rajv0sa »

vernes81 wrote:I Rahimic i Papac sad igraju kod Papeta a sto Begovic nece glupo je opste prebacivati Papetu, coek jednostavno bira utakmice koje ce igrati a to nigdje na svijetu ne prolazi. Malo je potcjenio ovu drzavu i narod.
Image

Image
Sasvim_Obican

#2779 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Sasvim_Obican »

Za sad ( u 60. minuti ) Štilić ima dvije FENOMENALNE asistencije za dva gola koja vode Lech na prvo mjesto na tabeli. Drugi gol je baš majstorija ! :)
vernes81

#2780 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

bELMIN_666 wrote:
vernes81 wrote:I Rahimic i Papac sad igraju kod Papeta a sto Begovic nece glupo je opste prebacivati Papetu, coek jednostavno bira utakmice koje ce igrati a to nigdje na svijetu ne prolazi. Malo je potcjenio ovu drzavu i narod.
Image

Image
Wow impresioniran sam koliko ga kostalo nek mi racun posalje od obucara :lol:
shalla

#2781 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

vernes81 wrote:
bELMIN_666 wrote:
Image

Image
Wow impresioniran sam koliko ga kostalo nek mi racun posalje od obucara :lol:
Čovjek ti je na kulturan način oborio tvoju smjelu a i smješnu tvrdnju "malo je potcijenio ovu državu i narod" i ti sad kao nekim pokušajem humora pokušavaš da to sakriješ :-)
klixober

#2782 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Strašne asistencije Štilića:

jeza u ledja

#2783 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

buzzer wrote:
jeza u ledja wrote: TI NE MOZES KAO IGRAC BOJKOTOVATI REPREZENTACIJU ZATO STO SE NE SLAZES S ODLUKAMA SELEKTORA. TACKA!

A ta prica o "primitivnim manirima" Susica zato sto favorizuje jednog umjesto drugog igraca je nidje veze.
OCIGLEDNO SE MOZE! SAMO JE PITANJE KO GUBI? pored sto mladi golman gubi jer se nada zajebavati, sto znaci da je i spreman na taj gubitak, najveci gubitnik je reprezentacija. susic ne gubi, boli ga qraz. on ce uvjek moci naci posao za 5000 eura, zato sto plata u svijetu ozbiljnih trenera i ne moze biti manja, sto govori o vrijednosti pomenutog.

primitivni maniri, hm... nema to veze sa favoriziranjem jednog umjesto drugog, to ti je kad selektor stavi bolesnika pod tabletama u prvi tim, a boljeg i zdravog ostavi na klupi, kako bi ga ponizio i uvrijedio, a sebe prikazao kao strogog i zajebanog. dobar dio bosanskih insana pozdravlja takav pristup, "ko mu jebe mater i treba mu (bilo, ne bilo razloga) pokazati ko kosi, a ko vodu nosi." ja ne. a vrijeme ce svakako pokazati ko je u pravu.
Naravno da reprezentacija tu najvise gubi, odnosno mi navijaci (doduse, to je sad diskutabilno da li bi Begovic pruzao iste igre kao u Stokeu, ali vjerovatno je tako). No sta sad s tim? Glupo je reci da Susica boli kurac. Mislim bas glupo. Zasto mislis da ga boli kurac? U tome je i tvoj problem. Ono sori, ali fakat ti si jedan od onih koji se mogu okarakterisati kao 'papetomrzci' i djaba sva prica. Kao dokaz za to ti je i tvrdnja da je Susic stavio povrijedjenog Hasagica umjesto Begovica samo da ga ponizi. Kao da pokaze ko je gazda :-) . Prvo, naravno, Susic je gazda, a Begovic je tu da suti i radi, kao i svi ostali. U stvari ne kao svi ostali, jer je on tu novi, on je mlad i treba da se zna neki red. Ono postao si dobar golman, probio se mjesto u Stokeu, super branis, sve lijepo. Ali sta sad, instantno si prva Jedinica? I jos se ne odazivas jer se ljutis sto nisi u startnoj postavi? Ne moze to tako. I sad eto po tebi ja sam primitivac jer razmisljam seljacki kao da se vidi ko je gazda. Ma nije bolan to je tako normalno svugdje, u svakom timu i u svakoj reprezentaciji.
Mislim kako ti uopste padne na pamet da je to primitivizam, a ne profesionalizam? To nekako vise govori o tebi, a ne o Susicu ili mentalitetu onih koji ga u toj odluci podrzavaju.

Opet se razvila prica o Begovicu na 3 razlicite teme. Haha, kako nam malo treba. Ova tema je killer. :D
smoki_choko

#2784 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

komeba wrote:Strašne asistencije Štilića:

štila zvijer :dance: :run: :thumbup: :bih:
jeza u ledja

#2785 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

smoki_choko wrote:

Stila fantastican. Jezik presmijesan. :D
shalla

#2786 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

Svaka čast. Šteta što je protiv grka igrao sa nekim strahom (valjda od greške šta li) i u grču pa su izostali ovakvi pasovi ali biće to aBd bolje, samo neka dobija priliku i vremenom će se osloboditi...
BHF_Manijak

#2787 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Ovakvog Stilu imamo kad igra na pozicije "destke", a onakvu ko protiv Grka kad igra lijevog veznog! ;-)

Ono sto me dosad najvise raduje jeste konacno povratak reprezentativaca u formu, te povrede te ovo te ono, eh eto sad ce ja mislim i Safet imati na raspolaganju igrace u formi pa da vidimo sta mozemo, Dzeko stari onaj, Miske poceo opet da bace na stau protivnicke igrace, Sejo opet poludio, Stila razigrava, Spaha naso konacno jak klub u kojem su sa njim odusevljeni, Lulic u jakom klubu, Mujdza igra za(kakav takav) Freiburg, dobili smo na zadnjem veznom Zahirovica, Medunjanin kolo vodi u Maccabija i daj Boze da udje u Evropa ligu, jace tekme, jaci Haris, Papac standardan itd...Dobijam neki optimizam pred Bjeloruse, ne daj Boze samo povreda! :wink:
Sasvim_Obican

#2788 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Sasvim_Obican »

Malo čitam na FB stranici Lecha komentare i, iako nemam pojma od poljskog, svaka druga riječ im je Semir Štilić. Momak je stvarno fenomenalan danas bio i, eto slatke muke Safetu Sušiću : nestandardni Lynovac Pjanić ili standardni Lechovac Štilić.
just principe

#2789 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

Sasvim_Obican wrote:Malo čitam na FB stranici Lecha komentare i, iako nemam pojma od poljskog, svaka druga riječ im je Semir Štilić. Momak je stvarno fenomenalan danas bio i, eto slatke muke Safetu Sušiću : nestandardni Lynovac Pjanić ili standardni Lechovac Štilić.

ili trazenog Pjanica od velikana :-) A Pjana nije prosle sezone bio standardan, a ove ce najvjerovatnije biti jer trener na njega ozbiljno racuna, u protivnom ne bi im ga bilo tesko prodati s obzirom na ponude.
jeza u ledja

#2790 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Sasvim_Obican wrote:Malo čitam na FB stranici Lecha komentare i, iako nemam pojma od poljskog, svaka druga riječ im je Semir Štilić. Momak je stvarno fenomenalan danas bio i, eto slatke muke Safetu Sušiću : nestandardni Lynovac Pjanić ili standardni Lechovac Štilić.
To je isto ko da kazes standardni Genclerbirgiovac Zec ili nestandardni Citijevac Dzeko. Uostalom, zar nije neki dan Pjanic asistirao za gol?
Medjutim, meni i dalje Pjanic nije nekako 'jasan', odnosno nije on bas isti tip igraca kao Misimovic, Stilic ili Ibricic. Ovi su bas plejmejkeri a Pjana mescini je vise igrac bas centra terena, u stvari ima ga svugdje ali ne igra toliko istureno kao ovi iznad.
Ne gledam dovoljno utakmica Lyona da bi to skonto. Nije da gledam Lech ili Dinamo ali za ove se bar zna.

Zbog toga nisam siguran je li tvrdnja da Pjanic i jedan od ovih ne mogu igrati zajedno. :-?
Obuca9

#2791 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zmajevi ... opom/62598

Golovi Džeke i Salihovića.
Asistencije Pjanića, Misketa i Štilića.

Jel' se ovo vraćamo u 2009. godinu? 8-)
lerdi

#2792 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by lerdi »

Iskreno mene Štilić nije uvjerio da je kadar za prvi tim reprezentacije. Imao je sada protiv Grčke priliku da se dokaže i nije ništa pokazao. Par lijepih poteza i driblinga ali ništa konkretno. Nije centaršut imao za utakmicu da valja. Po poljskoj ligi dere to je definitvno, ali je upitno koliko može na višem nekom nivou. Volio bi da što prije pređe u kakvu jaču ligu nebi li nastavio sa razvojem, jer ovo sad što pruža po meni nije dovoljno za prvi sastav reprezenracije ;)
BHF_Manijak

#2793 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

lerdi wrote:Iskreno mene Štilić nije uvjerio da je kadar za prvi tim reprezentacije. Imao je sada protiv Grčke priliku da se dokaže i nije ništa pokazao. Par lijepih poteza i driblinga ali ništa konkretno. Nije centaršut imao za utakmicu da valja. Po poljskoj ligi dere to je definitvno, ali je upitno koliko može na višem nekom nivou. Volio bi da što prije pređe u kakvu jaču ligu nebi li nastavio sa razvojem, jer ovo sad što pruža po meni nije dovoljno za prvi sastav reprezenracije ;)
BHF_Manijak wrote:Ovakvog Stilu imamo kad igra na pozicije "desetke", a onakvu ko protiv Grka kad igra lijevog veznog! ;-)
:oops: :wink:
lerdi

#2794 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by lerdi »

BHF_Manijak wrote:
lerdi wrote:Iskreno mene Štilić nije uvjerio da je kadar za prvi tim reprezentacije. Imao je sada protiv Grčke priliku da se dokaže i nije ništa pokazao. Par lijepih poteza i driblinga ali ništa konkretno. Nije centaršut imao za utakmicu da valja. Po poljskoj ligi dere to je definitvno, ali je upitno koliko može na višem nekom nivou. Volio bi da što prije pređe u kakvu jaču ligu nebi li nastavio sa razvojem, jer ovo sad što pruža po meni nije dovoljno za prvi sastav reprezenracije ;)
BHF_Manijak wrote:Ovakvog Stilu imamo kad igra na pozicije "desetke", a onakvu ko protiv Grka kad igra lijevog veznog! ;-)
:oops: :wink:
Mislim da je ipak nivo takmičenja i kvaliteta protivnika u pitanju. Ne sporim da momak ima kvalitet, ali to je po meni trenutno nedovoljno za prvi tim reprezentacije. Zato sam i napisao da bi volio da ode u kakvu jaču ligu da se nadogradi ;)
BHF_Manijak

#2795 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Ima i toga, ali daleko od toga da mu ne treba davati neku minutazu...Eto istice mu ogovor iduce sezone te Lech ako hoce da nesto i uzme za njega sad bi ga trebo prodati ili ce uzeti mudo marjanovo za njega!
Sasvim_Obican

#2796 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Sasvim_Obican »

Opet Miralem Pjanić na klupi u utakmici Lyona.. :roll: :(
just principe

#2797 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

Sasvim_Obican wrote:Opet Miralem Pjanić na klupi u utakmici Lyona.. :roll: :(

pa ne znam sta te to ima rastuziti ako je bio povrijedjen, normalno da nece odmah dobiti prilku za 90 min jer sigurno nije spreman, ali ja sam ubjedjen da ce novi trener na Pjanica najozbiljnije racunati, pa covjece kod onog Kloca Puela nije nikako ni igrao ili je ulazio u 80-tim minutama :roll:
BHF_Manijak

#2798 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Ma Puel je maher, valjalo je sjebati ba onakav Lyon kakav je zadnjih 7-8 godina bio, umjetnost ba! :roll: :lol:
jufka developer

#2799 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jufka developer »

smoki_choko wrote:

Stila jede male poljake za dorucak.... u zadnje 3 tekme (sve 3 gostujuce) zabio 1 i ima 4 asistencije

samo to ovim "objektivnim" pitarima "nije za reprezentacije"....... od muke
damirdamic

#2800 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by damirdamic »

mene vise brine golman Begovic

kako avaz navodi

Za Begovića

* Mlad i vrlo perspektivan golman.

* Brani u jačem klubu i jačoj ligi od Hasagićeve.

* Odrekao se kanadskog državljanstva da bi branio za BiH.

* Zdravstveno sposobniji od Hasagića.

Protiv Begovića

* Neprimjereni izgovori o neodazivanju na prijateljske utakmice protiv Meksika i Slovačke.

* Ishitrene, ali kasnije demantirane izjave o tome da se neće odazivati Safetu Sušiću.

* Hasagićev veliki kredit na golu reprezentacije i povjerenje saigrača koje uživa.

sta vi mislite...licno meni je hasagic osrednji golman,osrednjeg kapaciteta...begovicu su 23 godine covjece u njemu bi imali rjesenje problema za narednih 10 godina
Post Reply