Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bosanski_kralj

#2776 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

hz__semir wrote:
elSaik wrote:Uz Holandiju, tu su Brazil, Španija, Engleska, Italija, Argentina, Njemačka... 8-)
Pogledaj prve tri nabrojane. Baš me zanima da li je iko drugi slično nešto predvidio i od tri glavna favorita koja je naveo, da su dva u finalu.

Ah da jeste Barbarez, rekao je da je Njemačka nikad lošija i da neće ništa napraviti.
Pobrojao sve ove veće reprezentacije(čak i Engleze) i sad je on dobar stručnjak. Ja ću tako za svako SP prognozirati i vjerujem da ću biti u 99,99% slučajeva biti u pravu.

I nije samo Barbarez to za Njemačku govorio, već i većina stručnjaka u Njemačkoj, pa i u Evropi.
johnny_blazze

#2777 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by johnny_blazze »

Bosanski_kralj wrote:
hz__semir wrote:
elSaik wrote:Uz Holandiju, tu su Brazil, Španija, Engleska, Italija, Argentina, Njemačka... 8-)
Pogledaj prve tri nabrojane. Baš me zanima da li je iko drugi slično nešto predvidio i od tri glavna favorita koja je naveo, da su dva u finalu.

Ah da jeste Barbarez, rekao je da je Njemačka nikad lošija i da neće ništa napraviti.
Pobrojao sve ove veće reprezentacije(čak i Engleze) i sad je on dobar stručnjak. Ja ću tako za svako SP prognozirati i vjerujem da ću biti u 99,99% slučajeva biti u pravu.

I nije samo Barbarez to za Njemačku govorio, već i većina stručnjaka u Njemačkoj, pa i u Evropi.
ja kako sam procitao on je rekao da je brazil uvijek favorit ali da je sapnija najjaca i da holandija ima dobro ekipu zeljnu uspjeha znaci 3 repretentacije , a prema vecini strucnjaka favoriti su bili brazil, spanija, argentina i engleska, ali meni ovo nista ne znaci ja samo cekam kvalifikacije i rezultate koji govore vise od svega i svakog strucnjaka itd.... do tad mu zelim svu srecu i podrzavam papeta 100%
jeza u ledja

#2778 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Fakat, sta me briga kako je prognozirao Susic.... :-)
cyprus

#2779 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

hz__semir wrote:...Baš me zanima da li je iko drugi slično nešto predvidio i od tri glavna favorita koja je naveo, da su dva u finalu...
Jesam ja :D :D . Ja sam govorio da ovo prvenstvo mogu osvojit samo Holandija ili Engleska, a da od ostalih nekakve šanse ima još samo Španija :D :D :oops:
elSaik

#2780 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Dialer wrote:Amar je reko da su nijemci bez shansi na sp-u 8-) 8-)
Pa da su svi očekivali da će Njemačka uraditi nešto ne bi ljudi bili najveće pozitivno iznenađenje na zadnjih nekoliko velikih takmičenja. ;-)
Logovan

#2781 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Dialer wrote:Amar je reko da su nijemci bez shansi na sp-u 8-) 8-)

pa i ja sam rekao da su nijemci bez šansi na sp-u :D čak sam govorio dva-tri mjeseca unaprijed da ako nijemci osvoje prvenstvo ja više ne pratim fudbal :D :D
Ajatolah_

#2782 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ajatolah_ »

Prognozirao sam ja u Poolu finale Holandija - Španija, i pobjedu Španije. 8-) :D
veljaca

#2783 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

EdoI wrote:Prognozirao sam ja u Poolu finale Holandija - Španija, i pobjedu Španije. 8-) :D
EdoI - novi selektor - poslije Papeta ..... :D
Eweleen

#2784 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Eweleen »

veljaca wrote:
EdoI wrote:Prognozirao sam ja u Poolu finale Holandija - Španija, i pobjedu Španije. 8-) :D
EdoI - novi selektor - poslije Papeta ..... :D
Edol je naš Idol
Ajatolah_

#2785 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ajatolah_ »

Papetova uloga je da mi grije klupu do kvalifikacija. 8-)
burek_in_space

#2786 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

SBBKBB pricha - zdra'o, nije joj mjesto na ovoj temi. :sax:
s_bjelava

#2787 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by s_bjelava »

U jednom sarajevskom sedmicnom listu (ne smijem kazati kojem) ima reportaza o Svabi Osimu i njegovom komentarisanju utakmica SP za neku japansku TV stanicu.
Ima i jedan kratak osvrt na Papeta kao selektora i mislim da je "ubo u sridu".
Kaze da vidi sta Pape hoce da uradi ali da ce mu biti jako tesko obzirom na manjak discipline i visak ufuranosti nekih igraca (Pjanic, Miske pogotovo) i da Pape mora to rijesiti ako misli da se plasira na EP.
Jos kaze da mu treba pomoci, od trenera do novinara.
Stari majstor, i pred bolesti, ima sta da kaze samo da ima ko da ga slusa.
:bih: :bih: :bih:
nekoeko

#2788 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nekoeko »

s_bjelava wrote:U jednom sarajevskom sedmicnom listu (ne smijem kazati kojem) ima reportaza o Svabi Osimu i njegovom komentarisanju utakmica SP za neku japansku TV stanicu.
Kaze da vidi sta Pape hoce da uradi ali da ce mu biti jako tesko obzirom na manjak discipline i visak ufuranosti nekih igraca (Pjanic, Miske pogotovo) i da Pape mora to rijesiti ako misli da se plasira na EP.
Care prelistaj malo temu -> str. 110 ili divi ovdje: http://i50.klix.com/dm9mk5.jpg :thumbup:
s_bjelava

#2789 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by s_bjelava »

nekoeko wrote:
s_bjelava wrote:U jednom sarajevskom sedmicnom listu (ne smijem kazati kojem) ima reportaza o Svabi Osimu i njegovom komentarisanju utakmica SP za neku japansku TV stanicu.
Care prelistaj malo temu -> str. 110 ili divi ovdje: http://i50.klix.com/dm9mk5.jpg :thumbup:

Hrkljus, do mene je :D
Comrad

#2790 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

SAFET SUŠIĆ NAPUŠTA REPREZENTACIJU
Selektor našeg fudbalskog nacionalnog tima Safet Sušić razočaran posljednjim dešavanjima u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, najavio je odlazak ukoliko nas UEFA i FIFA suspenduju.

"Nakon vijesti da Statut nije usvojen, nisam htio donositi nikakve odluke. Želio sam prespavati, pa tek onda donijeti odluku i odlučio sam. Ako nas UEFA i FIFA suspenduju i tako onemoguće reprezentaciji da igra, nema razloga da ostanem selektor", rekao je Sušić za Dnevni avaz i dodao:

"Neke stvari me ovdje već dugo vremena iritiraju, a najviše sam razočaran u članove Predsjedništva. Prvo Čolaković. Šta da mislim o čovjeku koji je na prvom našem sastanku obasuo drvlje i kamenje na bivšeg selektora. Šta će onda pričati o meni? To je čovjek koji dovodi u sumnju poštenje igrača i za njega nemam dostojne riječi. Onda Čeko. To je običan pijun kojim svako može manipulirati. On nakon Skupštine nije u stanju dati komentar. I na kraju Iljo Dominiković. Govori da je bio za usvajanje Statuta, a skoro svi delegati iz reda naroda kojeg predstavlja, glasaju protiv. Kakav onda on ima autoritet?"

"Htio sam kritikovati sve ali je činjenica da je Predsjedništvo najgore. Kada sam došao, moje namjere su bile da uspostavimo zdrave odnose, htio sam da imamo dobru atmosferu, no uzalud. Oni ne zaslužuju da vode išta. Jedno govore, drugo rade. Jednostavno, lažu. Bez obzira kakva odluka bude, oni moraju otići. Ako nas ne kazne, u šta čisto sumnjam, ne želim ih vidjeti u blizini ekipe koju vodim jer nakon svega, jednostavno ne vidim način za saradnju s njima", ističe razočarani Sušić.

"Hoću ovo da kažem odmah jer sam od pouzdanih ljudi iz UEFA-e i FIFA-e saznao da ćemo biti kažnjeni i izbačeni. Neću da poslije ljudi govore kako je lako pametovati nakon suspenzije. Neka se zna. Ako reprezentacija ne igra, nema ni mene, odnosno, nema ničega", dodao je Sušić.

ss.ba
zecko_kupuz

#2791 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Ih, ovo je najmanji problem ako se čitav jedan sport sistemski raspada. Mislim da neće ipak doći do ovoga. :)
Murat Sabanovic

#2792 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

oj, safete sajo,sarajlijo....
luckylaka

#2793 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

E moj Sajo tek si sad vidio u kakva si govna upao.Ali jebace njima Sajo znanje.Ima Sajo malo vise uticaja u svijetu fudbala od ovih hostaplera,mafijasa,(jebo sve ne znam vise kako bi ih nazvao)Jebace njih Sajo,Sergej,Hadzibegic,Barbarez i ostali.ABD.Jebe ti ne znam vise sta bi pisao.Ma imao je i Faruk danas svasta toga reci na Ftv ali ga onaj prekide.Ja samo znam da im se ne pise dobro.
mikogoago

#2794 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Samo mogu reci kapa dole Susicu i respect.Ocito je da nije neki tunjo ko sto su neki mislili,ocito je da zna da misli svojom glavom, ne libi se da kaze to otvoreno i bez uvijanja i da zna da pokaze zube.Prema tome skroz dobar!
Ocito je i njemu pao mrak na oci. :bih: :sax:
Obuca9

#2795 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Image
elSaik

#2796 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

A kad je neko pitao šta on može uraditi povodom Saveza, bio je napadan, a divi sad naslova u novinama. :mrgreen:
callmethebreeeze

#2797 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by callmethebreeeze »

nekoeko wrote:
kako je ovaj osim pametan covjek.
Corola

#2798 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Jest,''pametan''je Osim.Dok je ubirao one Austrijske schilinge i Dzapanske jene.
Pa na upit,bolan Osimaga kad bi ti nama bio selektor.
A on ce ti ja cu samo tamo ''za djabe''.U stvari to za djabe i jeste plata selektora.
Ali od puno sushija i koso-oki lavica,nasem Ivici pozli i jedva glavu izvuce.
Opet je hvala bogu dobro,valjda ljepsa hava i klima kod nas.A i hanume zdravije.
Ali od ''djabnog'' vodzenja repke ni mukauleta vise.
Prodje bajarama hejbet i nas Osimaga onako usput koju prohaberi ali naravno od ''njesto''konkretno haman ''njista''
Bilo je tu jos ''takijeh'' lavova koji se onako usput jave iz zemlje safare sa porukom''bjezte zohari''.
Pape definitivno prvi selektor koji javno ,jasno i glasno za svog mandata rekao o rukovodstvu saveza.
A ne kao bivsi,cmizdre i laju kad ih nogiraju.
Zato :thumbup:
callmethebreeeze

#2799 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by callmethebreeeze »

Corola wrote:Jest,''pametan''je Osim.Dok je ubirao one Austrijske schilinge i Dzapanske jene.
Pa na upit,bolan Osimaga kad bi ti nama bio selektor.
A on ce ti ja cu samo tamo ''za djabe''.U stvari to za djabe i jeste plata selektora.
Ali od puno sushija i koso-oki lavica,nasem Ivici pozli i jedva glavu izvuce.
Opet je hvala bogu dobro,valjda ljepsa hava i klima kod nas.A i hanume zdravije.
Ali od ''djabnog'' vodzenja repke ni mukauleta vise.
Prodje bajarama hejbet i nas Osimaga onako usput koju prohaberi ali naravno od ''njesto''konkretno haman ''njista''
Bilo je tu jos ''takijeh'' lavova koji se onako usput jave iz zemlje safare sa porukom''bjezte zohari''.
Pape definitivno prvi selektor koji javno ,jasno i glasno za svog mandata rekao o rukovodstvu saveza.
A ne kao bivsi,cmizdre i laju kad ih nogiraju.
Zato :thumbup:
pa, dobro malo je bezveze ocekivati od covjeka koji je jedva ostao ziv da se nudi da vodi reprezentaciju poput nase.
Corola

#2800 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Nije se ni ocekivalo onda kad ga bolest svlada.Vec ''kad je konju rep mogao iscupati i pucao od zdravlja''.
Ali tada su bili u opticaju schilinzi i jene....tanka konvertabilna bila.
Locked