Ne da su razvalili nego su rastavili na atome!
Kako pjevač Semetre reče: "Mi vam nećemo ništa, ali će vas zato Soulfly s*ebat'!"
Moderator: _BataZiv_0809
Zasto ne moze druga polovica uci?
Realno lazi, 35,45, karte za teren, ima i od 200 ko hoce pice s ledom odvojeno da sjedi.Facility wrote: ↑31/07/2026 21:42 Dino Merlin na koncertu na Koševu: Bez vas ovo ne bi bilo moguće![]()
https://www.klix.ba/magazin/muzika/dino ... /260731002
Šta ovo kažu u komentarima, hiljade ljudi sa plaćenim kartama ne može da uđe na koncert, čekaju ispred.
Voda mu 5 i 10KM![]()
60KM najjeftinija ulaznica.![]()
Mozda su ove stvari poluistine ili sta vec, ali ono sto je 100% istina je da je lik supak i plagijator.diason wrote: ↑31/07/2026 21:58Realno lazi, 35,45, karte za teren, ima i od 200 ko hoce pice s ledom odvojeno da sjedi.Facility wrote: ↑31/07/2026 21:42 Dino Merlin na koncertu na Koševu: Bez vas ovo ne bi bilo moguće![]()
Šta ovo kažu u komentarima, hiljade ljudi sa plaćenim kartama ne može da uđe na koncert, čekaju ispred.
Voda mu 5 i 10KM![]()
.Petljaju ljudi, standardno da ogubaju dinu.
Ovi sto nisu mogli uci nazalost su od šanera kupili karte, koje su ovi kopirali i prodavali vise puta, tu je greska ljudi koji nisu kupovali preko ovlastenih
prodavaca.
Voda je 5 marki i kad letu stuke sviraju.
A ta prica dinar efendija i to, lik donjeo bukvalno milione ugostiteljima, izdavacima stanova, cevapdzijama, prevoznicima, malim granapima,
al eto nek ide da je dino supak.
Nije kupljena karta od šanera nego preko nekog Adria sitea, 12 karata, 4 familije, sve kupila jedna osoba. Neki ušli, neki nisu.diason wrote: ↑31/07/2026 21:58Realno lazi, 35,45, karte za teren, ima i od 200 ko hoce pice s ledom odvojeno da sjedi.Facility wrote: ↑31/07/2026 21:42 Dino Merlin na koncertu na Koševu: Bez vas ovo ne bi bilo moguće![]()
Voda mu 5 i 10KM![]()
.Petljaju ljudi, standardno da ogubaju dinu.
Ovi sto nisu mogli uci nazalost su od šanera kupili karte, koje su ovi kopirali i prodavali vise puta, tu je greska ljudi koji nisu kupovali preko ovlastenih
prodavaca.
Voda je 5 marki i kad letu stuke sviraju.
A ta prica dinar efendija i to, lik donjeo bukvalno milione ugostiteljima, izdavacima stanova, cevapdzijama, prevoznicima, malim granapima,
al eto nek ide da je dino supak.
+1sime_cipol wrote: ↑31/07/2026 22:50 To sto covjek neda da mu svaka guba zna sve o njemu i porodici, sto ne znaju nista o njemu da bi mogli mahalati i ispirati usta sa njim, pa onda izmišljaju price i govore Dino vakav, Dino ovakav kakav jeste je Dinin najveći grijeh. Jednostavno, sitne duše. Čovjek ima svoj krug ljudi, sa kojima voli da sjedi i provodi vrijeme. Koje iskreno voli. I sa njima je dobar, njima nista ne fali, niti traze od Dine. To sto se ne cuje gdje, kada i kome je Dino pomogao ne znaci da nije. A ja znam da jeste. Mnogima. Ali on sam ne zeli da se o tome zna.
sime_cipol wrote: ↑31/07/2026 22:50 To sto covjek neda da mu svaka guba zna sve o njemu i porodici, sto ne znaju nista o njemu da bi mogli mahalati i ispirati usta sa njim, pa onda izmišljaju price i govore Dino vakav, Dino ovakav kakav jeste je Dinin najveći grijeh. Jednostavno, sitne duše. Čovjek ima svoj krug ljudi, sa kojima voli da sjedi i provodi vrijeme. Koje iskreno voli. I sa njima je dobar, njima nista ne fali, niti traze od Dine. To sto se ne cuje gdje, kada i kome je Dino pomogao ne znaci da nije. A ja znam da jeste. Mnogima. Ali on sam ne zeli da se o tome zna.