Ma pij, al umjereno i uspjecesbolton93 wrote:Ako uopšte uspem našljeman da nešto ovekovečim.Jedinstvo_Manchester wrote:Boltone očekujemo sutra taze slike sa dočekabolton93 wrote:Eto efikasnog rešenja i prave sugestije.
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Jedinstvo_Manchester
#2776 Re: TENIS
-
bolton93
#2777 Re: TENIS
Neće biti slika, da se Arma ne bi uznemiravao i elementarna funkcionalnost njegovog kompa ugrožavala.lester burnham wrote:predlazem da se nova tema otvori za tih 500tinjak slika...
- Jedinstvo_Manchester
#2778 Re: TENIS
vox-populi wrote:Al da se stavi upozorenje za Armu-Sarmu da ne otvara, zablokirace mu komp totalno.lester burnham wrote:predlazem da se nova tema otvori za tih 500tinjak slika...
-
mig
-
bolton93
#2780 Re: TENIS
mig wrote:Planirambolton93 wrote:Mig, šta bi, dolaziš?A ja se garant necu nasljemati
Neka fina curica...
-
mig
-
radostan dan
#2782 Re: TENIS
Kažu mogO bi Pašeko učestvovati možda na turniru u Dubaiu, aL ja mislim da nema ništa od njega do Australian Opena.
-
bolton93
#2783 Re: TENIS
Tadić: Umalo sam umro tijekom meča, ovo je najveći uspjeh u povijesti srpskog sporta
Blic donosi izjavu predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je nazočio velikoj Đokovićevoj pobjedi: "Ne znam kako zahvaliti Novaku za sve što je učinio za Srbiju i naš narod, dugo smo patili i bili pod velikim pritiskom, ali ovo je pobjeda za sve naše ljude u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji.."

"Dok sam gledao ovaj najveći uspjeh našeg sporta svih vremena, umalo sam umro. Ja bih odmah dao Novaku da bude predsjednik, takvome bih rado ustupio mjesto", priznao je ushićeni Tadić
Španjolski mediji: Đoković je svjetski broj jedan proslavio na najbolji mogući način
Sasvim oprečno raspoloženje vlada u španjolskim medijima, koji su ponosni na Nadala: "Wimbledon je okrunio novog kralja, a Rafa je pokazao da ga se samo broj jedan može nositi s njim. Show nije izostao ni u ovom sudaru Nadala i Đokovića, a Srbin je postao prvi igrač u povijesti koji je pet puta zaredom tukao našeg tenisača. Đoković je prvi put u karijeri ljubio veliki pehar dok Rafa napušta London s gorkim osjećajem da je bio blizu, vrlo blizu. No, danas je preko puta mreže stajao veliki igrač koji je zaslužio pobjedu. Njih dvojica su broj jedan i predstavljaju novo veliko rivalstvo u svijetu sporta", zaključuje Marca.
As naglašava veliku psihološku borbu: "Srbin je bolje kontrolirao svoje živce, i probudio je u sebi diva u borbi protiv Nadala. Đoković nije ništa opraštao i velika nagrada mu je ova pobjeda protiv Nadala, koji je na momente igrao užasno."
"Od početka se je Đoković nametnuo Nadalu i svjetski broj jedan proslavio je na najbolji mogući način - kao pobjednik Wimbledona", dodaje El Mundo Deportivo.

Ovako Hrvati izveštavaju. Prilično korektno.
Blic donosi izjavu predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je nazočio velikoj Đokovićevoj pobjedi: "Ne znam kako zahvaliti Novaku za sve što je učinio za Srbiju i naš narod, dugo smo patili i bili pod velikim pritiskom, ali ovo je pobjeda za sve naše ljude u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji.."

"Dok sam gledao ovaj najveći uspjeh našeg sporta svih vremena, umalo sam umro. Ja bih odmah dao Novaku da bude predsjednik, takvome bih rado ustupio mjesto", priznao je ushićeni Tadić
Španjolski mediji: Đoković je svjetski broj jedan proslavio na najbolji mogući način
Sasvim oprečno raspoloženje vlada u španjolskim medijima, koji su ponosni na Nadala: "Wimbledon je okrunio novog kralja, a Rafa je pokazao da ga se samo broj jedan može nositi s njim. Show nije izostao ni u ovom sudaru Nadala i Đokovića, a Srbin je postao prvi igrač u povijesti koji je pet puta zaredom tukao našeg tenisača. Đoković je prvi put u karijeri ljubio veliki pehar dok Rafa napušta London s gorkim osjećajem da je bio blizu, vrlo blizu. No, danas je preko puta mreže stajao veliki igrač koji je zaslužio pobjedu. Njih dvojica su broj jedan i predstavljaju novo veliko rivalstvo u svijetu sporta", zaključuje Marca.
As naglašava veliku psihološku borbu: "Srbin je bolje kontrolirao svoje živce, i probudio je u sebi diva u borbi protiv Nadala. Đoković nije ništa opraštao i velika nagrada mu je ova pobjeda protiv Nadala, koji je na momente igrao užasno."
"Od početka se je Đoković nametnuo Nadalu i svjetski broj jedan proslavio je na najbolji mogući način - kao pobjednik Wimbledona", dodaje El Mundo Deportivo.

Ovako Hrvati izveštavaju. Prilično korektno.
-
bolton93
#2784 Re: TENIS
radostan dan wrote:Kažu mogO bi Pašeko učestvovati možda na turniru u Dubaiu, aL ja mislim da nema ništa od njega do Australian Opena.
Ne pominji Pašeka, skače mi pritisak na 300!
- lester burnham
#2785 Re: TENIS
a sve je izgledalo savrseno smisljeno ovako ne znam koji ce nam qrac i onaj mpza bez paseka... 
-
bolton93
#2786 Re: TENIS
Planiram
A ja se garant necu nasljemati
[/quote]
Neka fina curica...
[/quote]
Pa ja sam ipak neka druga generacija
Da, nosim aparat, pa sad ako se u onoj guzvi i ludnici nesto uslika....[/quote]
Moglo bi se desiti da ne bude prisutan spetakularan broj ljudi, naš narod je daleko više naložen na kolektivne sportove (košarka, odbojka i vaterpolo)
. Videćemo... pristojna i smerna generacijo. 
Neka fina curica...
Pa ja sam ipak neka druga generacija
Moglo bi se desiti da ne bude prisutan spetakularan broj ljudi, naš narod je daleko više naložen na kolektivne sportove (košarka, odbojka i vaterpolo)
Last edited by bolton93 on 03/07/2011 23:02, edited 1 time in total.
- Jedinstvo_Manchester
#2787 Re: TENIS
Noletov post sa twitera:
DjokerNole Novak Djokovic
I am still living a dream, it's the best day of my life!Dolazim sutra u Beograd da proslavimo srpski, junacki svi za... http://say.ly/xmPt11
I am still living a dream, it's the best day of my life!Dolazim sutra u Beograd da proslavimo srpski, junacki svi za... http://say.ly/xmPt11
-
radostan dan
#2788 Re: TENIS
Što...imaš čitav kolektiv - Vajda and co, plus Genčić, Pilić, Mekinro... treba ih dovesti pod obavezno.bolton93 wrote:
Moglo bi se desiti da ne bude prisutan spetakularan broj ljudi, naš narod je daleko više naložen na klektivne sportove (košarka, odbojka i vaterpolo). Videćemo... pristojna i smerna generacijo.
-
bolton93
#2789 Re: TENIS
lester burnham wrote:a sve je izgledalo savrseno smisljeno ovako ne znam koji ce nam qrac i onaj mpza bez paseka...
Pa najbolje bi bilo da se reaktivira kontroverzna tema
Novicki: "Nole je previše dobar"
Veliki uspeh Novaka Đokovića, koji je u petak pobedom nad Žoom Congom postao prvi teniser sveta, nije prošao nezapaženo.
Mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta su na svom ’Tviter’ profilu ispratile polufinalni duel na Vimbldonu.
Veoma zanimljiv komentar tokom meča Conga – Đoković dao je najbolji košarkaš Dalas Maveriksa Dirk Novicki.
„Obožavam da gledam Congu dok igra. On svaku lopticu udara svom snagom, a sve vreme igra srcem i sa puno strasti. Ipak, mislim da je Nole previše dobar“, rekao je MVP finalne serije u NBA ligi.
Veoma aktivan na ’Tviteru’ je defanzivac Mačnester junajteda Rio Ferdidand koji je, logično, navijao za Endija Marija.
„Hajde Endi, daj nam nešto zbog čega ćemo moći da se hvalimo. Ako Đoković pobedi, sigurno je da će mi Vidić to nabijati na nos.“
Nemica Andrea Petković nije skrivala za koga je navijala u duelu Conga – Đoković.
„Noleeeeee, majstore, care, kralju!!! Bravo, čestitke iz Nemačke i ajmo sada za titulu!“
Sjajan komentar nakon završetka duela imao je Janko Tipsarević koji je zbog povrede morao da preda već u prvom kolu.
„Mislim da nikada nisam bio ovako srećan zbog nekog tenisera kao što sam sada zbog Novaka.“
Ovo su definitivno dani srpske slave.
- lester burnham
#2790 Re: TENIS
ocekujem 100.000 pred skupstinom, ako ne i vise... zasluzio je i dobice to!bolton93 wrote:
Moglo bi se desiti da ne bude prisutan spetakularan broj ljudi, naš narod je daleko više naložen na klektivne sportove (košarka, odbojka i vaterpolo). Videćemo... pristojna i smerna generacijo.
-
mig
-
bolton93
#2792 Re: TENIS
Slažem se. Trebalo bi osmisliti nešto. Osvajao je dva puta AO (2008, 2010), uprkos tome nije se na "platou" sjatio pozamašan broj ljudi; dok na primer kada košarkaši, vaterpolisti i odbojkaši osvoje evropsku i(li) svetsku titulu, dođe između 150 000 i 200 000 ljudi.radostan dan wrote:Što...imaš čitav kolektiv - Vajda and co, plus Genčić, Pilić, Mekinro... treba ih dovesti pod obavezno.bolton93 wrote:
-
bolton93
#2793 Re: TENIS
mig wrote:bolton93 wrote:Moglo bi se desiti da ne bude prisutan spetakularan broj ljudi, naš narod je daleko više naložen na klektivne sportove (košarka, odbojka i vaterpolo). Videćemo... pristojna i smerna generacijo.
Iskreno, bilo bi mi zao ako bude tako. Nadam se da gresis jer je Novak zasluzio u najmanju ruku isti takav docek.
Hajde, pisemo se sutra
Važi. Ćao.
-
Arma-Sarma
#2794 Re: TENIS
Ovako je to izgledalo prije malo manje od 10 godina
-
mig
- lester burnham
#2796 Re: TENIS
kralj !Jedinstvo_Manchester wrote:Noletov post sa twitera:
-
mig
-
radostan dan
#2799 Re: TENIS
Tja, niko nije savršen.
-
bolton93
#2800 Re: TENIS
mig wrote:Khm... Rekoh "Divčev oprostaj"bolton93 wrote:@Mig, navijaš za Zvezdu?![]()
Hmmmm... a taman sam počeo da te gotivim.