Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#2776 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

A ovi nasi odmah komentarisu da je selektor ovo uradio zato sto je nesto drugo u pitanju a ne fizicka sprema .. A covjeku se vidi stomak momacki :D
palermo

#2777 Re: Mirza Teletovic all about

Post by palermo »

Mustang1 wrote:A ovi nasi odmah komentarisu da je selektor ovo uradio zato sto je nesto drugo u pitanju a ne fizicka sprema .. A covjeku se vidi stomak momacki :D
Gdje mu se vidi stomačina ? Imaš neku sliku?
House

#2778 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

Rambo ocam :D

Image
Mustang1

#2779 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Ma nije stomacina kao moj ali ima stomak i do prvenstva ga nece imati .. To je od janjetine sigurno :D
palermo

#2780 Re: Mirza Teletovic all about

Post by palermo »

Mustang1 wrote:Ma nije stomacina kao moj ali ima stomak i do prvenstva ga nece imati .. To je od janjetine sigurno :D
Ne vjerujem da ima stomak. Nije ga imao godinama ( a uvijek je imao odmore) pa što bi ga sada imao.

Nego, mi imamo sreću što je Mirza pametan momak, patriota,neko drugi(mnogi) bi nakon onakvih izjava petrovića rekao, ma ko te jebe, kad ti ne valjam ti nađi sebi onog ko ti valja. Meni ovo ne treba
It_is_a_Leclerc

#2781 Re: Mirza Teletovic all about

Post by It_is_a_Leclerc »

Hajte ljudi, moilim vas...

Najnormalnije razilaženje u stavovima glavnog igrača i selektora... Selektor će kritikovati, igrač će korigovati, i idemo dalje. Tako to rade profesionalci, što Mirza svakako jest. Ove slike dovoljno govore o tome...
hrastov žižak

#2782 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

House wrote:Ako dođe do problema , odmah nogirati Acu .... :D

Mirza je alfa i omega ove reprezentacije
realno. aco je zamjenjiviji od telke.
palermo

#2783 Re: Mirza Teletovic all about

Post by palermo »

It_is_a_Leclerc wrote:Hajte ljudi, moilim vas...

Najnormalnije razilaženje u stavovima glavnog igrača i selektora... Selektor će kritikovati, igrač će korigovati, i idemo dalje. Tako to rade profesionalci, što Mirza svakako jest. Ove slike dovoljno govore o tome...
Profesionalci (mnogi) takođe ne igraju za svoje reprezentacije.

Što se mene tiče, veliki respekt za Mirzu
relativno84

#2784 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

hrastov žižak wrote:realno. aco je zamjenjiviji od telke.
Bas tako Aco ce biti i proci prije ili kasnije ali MT3 je trajna kategorija, tesko ce biti novi Markovic ali prvi do njega sigurno.

P.S. uvijek imamo Bajramovica ako na klupi bude praznina Mensura ne Kenu naravno :D

:bih: :bih: :bih:
Logovan

#2785 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Logovan »

Nakon selektorovih riječi Teletović trenira "još jače i još više"
:thumbup: :thumbup:
Pravi sportista.
MOSALJOZE

#2786 Re: Mirza Teletovic all about

Post by MOSALJOZE »

Postoje razilaženja oko nekih stvari,ali nije se došlo do situacije neću igrati ili neću voditi reprezentaciju.Malo su i novinari to napuhali jer Mirza nije došao sa ekipom.Po njihovim izvještajima upitno je hoće li igrati.Uglavnom Mirza je pravi patriota i sigurno da će se odnosi izmedju Mirze i Trice popraviti.
agnostic_front

#2787 Re: Mirza Teletovic all about

Post by agnostic_front »

Moram priznati da skroz slabo pratim NBA, ali šta mu ovo znači:

"Svjestan sam da su igrači malo ispred mene kada je u pitanju fizička sprema, što je posljedica zabrane koju sam imao iz NBA."???

http://www.klix.ba/sport/kosarka/nakon- ... 30806139#5
jasko_ba

#2788 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

agnostic_front wrote:Moram priznati da skroz slabo pratim NBA, ali šta mu ovo znači:

"Svjestan sam da su igrači malo ispred mene kada je u pitanju fizička sprema, što je posljedica zabrane koju sam imao iz NBA."???
Teletović zbog NBA pravila ne smije trenirati duže od pet sedmica na pripremama reprezentacije.
palermo

#2789 Re: Mirza Teletovic all about

Post by palermo »

_terminaš_ wrote:Nakon selektorovih riječi Teletović trenira "još jače i još više"
:thumbup: :thumbup:
Pravi sportista.
Ovo je glupo. Potcjenjivanje Mirze i svega onog što je on postigao u karijeri, kao sad trebaju neke šibicarske Acine metode da bi se Mirzu natjerao da radi i trenira

Odavno me nešto nije nanerviralo kao ova priča i posebno pojedine reakcije na ovu temu (ne mislim sad na tebe terminaš)
It_is_a_Leclerc

#2790 Re: Mirza Teletovic all about

Ma mi smo takav narod. Ja mislim da mi nikako ne možemo shvatiti da kad odrasli ljudi rade ozbiljan posao, razilaženja u stavovima su sasvim normalna i očekivana. Kod nas se odmah planira koga ćemo istjerati, bez koga se može itd..

Ista situacija je bila i na relaciji Miske - Pape.
Infaze Studio

#2791 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Infaze Studio »

Acu cijenim,ali je malo "isp'o" sa ovom izjavom. MAlte ne trazi pomoc "javnosti" da se rijesi problem s Mirzom.
..."Ovo vam govorim jer sam uvijek bio transparentan, a neka se I zna u javnosti nebi li se stvorio malo veci pritisak {na Mirzu} I situacija ispeglala." :roll:
SSemir

#2792 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SSemir »

sasvim prihvatljiv metod. ukljuciti malo i ostale, pa ne bi li ovaj osjetio neki pritisak pa da se sabere i bolje prokonta....ali Aco je napravio jednu gresku: zaboravio je da je ta javnost ustvari bosanska javnost! spremni su popljuvat onog kojeg su (bukvalno) jucer uzdizali u zvijezde, mahalski mentalitet kojim ce u roku od par trenutaka od muhe napraviti slona itd.

jbg Aco, ispao si naivan, sto jest jest! :sad:
Infaze Studio

#2793 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Infaze Studio »

SSemir wrote:sasvim prihvatljiv metod. ukljuciti malo i ostale, pa ne bi li ovaj osjetio neki pritisak pa da se sabere i bolje prokonta....ali Aco je napravio jednu gresku: zaboravio je da je ta javnost ustvari bosanska javnost! spremni su popljuvat onog kojeg su (bukvalno) jucer uzdizali u zvijezde, mahalski mentalitet kojim ce u roku od par trenutaka od muhe napraviti slona itd.

jbg Aco, ispao si naivan, sto jest jest! :sad:
Eto, sam si sa sobom popricao I vidio da je ustvari napravio gresku :-D , jer nije takva samo bosanska javnost kao ovo podebljano. To ti je svugdje tako.
Ali Mirza je prefin da bi toliko zahatorio. Eto na prethodnoj stranici, gdje prica sa Hdzifejzovicem, govori bas o Aci kako je karizmatican I kako "zna isprovocirati" drskost I snagu kod igraca. To ce Mirza tako I shvatiti I :kiss: .
Znaci da rascistim: :D Nije Aco naskodio relaciji Aco-Mirza, nego se malo provalio kao jedan ozbiljan selector, a Mirza ce ostati gluh na negativne rekcije javnosti.
jasko_ba

#2794 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

-
Mustang1

#2795 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Ma glupost je pljuvati po pojedincima .. Osim ako je rijec o treneru :D
MOSALJOZE

#2796 Re: Mirza Teletovic all about

Post by MOSALJOZE »

Nazalost nasa realnost,a to što nam je čovjek donio prvo mjesto u grupi tricom u Gruziji sa 9 metara preko 2 čovjek to ćemo zanemariti.To je samo jedna od stvari koje je uradio za nas.
It_is_a_Leclerc

#2797 Re: Mirza Teletovic all about

Mirza je naš najbolji igrač, i danas, i uvijek, poslije Nene Markovića, a vjerovatno će ga, po toku karijere, i nadmašiti.

Ne može se sve ni pogoditi. Plus, ja vjerujem da će on unakaziti makar jednu reprezentaciju u našoj grupi, ako mu dođe dobar dan, a to, nadam se, nećemo biti mi. :D
hrastov žižak

#2798 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

mirza odigro na svom prosječnom nivou u kontekstu eurobasketa. jebiga, uz centra kakav je kikan sve njegove mane dolaze do izražaja, u oba pravca.
miki.ba

#2799 Re: Mirza Teletovic all about

Post by miki.ba »

Ta ce Aco. :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2800 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Velkoski »

leškarenje wrote:Haj me demantuj,sviju ti :shock:
:!: :!: :!: :mrgreen:
Post Reply