"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
Better Man

#2776 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

testovi wrote:prije vjecnice sa lijeve strane kod apoteke ispred mene stade upali sva cetri i izađe
odma i ja stanem izađem i uslikam nisam uspio i njeg da uslikam jer je vec zamako iza auta lijevo da li je otiso u apoteku ili negdje drugo

Image

Uploaded with ImageShack.us
Ko zna s kojeg je brda taj sisao i u kakvoj je sumi rastao.
Don Zivconi

#2777 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

Better Man wrote:
testovi wrote:prije vjecnice sa lijeve strane kod apoteke ispred mene stade upali sva cetri i izađe
odma i ja stanem izađem i uslikam nisam uspio i njeg da uslikam jer je vec zamako iza auta lijevo da li je otiso u apoteku ili negdje drugo

Image

Ko zna s kojeg je brda taj sisao i u kakvoj je sumi rastao.
U gustoj :D
mayab

#2778 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mayab »

Image

To je definitivno stoka koja je šljegla sa neke gadne selendre, gdje, realno, mozes stati svojim autom gdje pozelis jer nema guzve, nema puno auta itd.Ti se ljudi nikako ne uspijevaju naviknuti na zivot u urbanoj okolini, pogotovo u velikom gradu gdje nisi sam i jedini, gdje ima jos stotine hiljada drugih ljudi i auta!
Nazalost, puno je Sarajevo takvih!
johntra

#2779 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

ne znam je li se fakat ovako parkirao ili se auto otkočilo, ali ovaj definitivno ide na prvo mjesto ove godine...fotke sa muskiportal.com

Image
Image
Image
Image
Image
zateznistub

#2780 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zateznistub »

Rauber wrote:Sve je ovo papanijada zestoka.

Evo npr ovaj papan, imao mjesta koliko hoces, odakle sam ja slikao bila su tri prazna mjesta, a ima i tamo kod megana, ali jok navikao seljucan da gazi po "livadi"
Image

Nekada se u krugu znalo i gdje i kako se parkira. Danas kad tu vecinom stanuju papci i seljacine drugacija je prica.
Bullet Tooth Tony

#2781 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Bullet Tooth Tony »

ma ovaj crveni audi se otkocio .... nije moguce da je neko ovako glup da se ovako parkira...jednostavno nije :-)
bordo_boy

#2782 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bordo_boy »

johntra wrote:ne znam je li se fakat ovako parkirao ili se auto otkočilo, ali ovaj definitivno ide na prvo mjesto ove godine...fotke sa muskiportal.com

Image
Image
Image
Image
Image
Vidio danas oko 15.30 h. i nisam mogao da vjerujem. Zadnji desni točak je bio u zraku oko 30cm od zemlje, iako se to sa slike baš i ne vidi. Ja sam htio uslikati, ali kad sam se vratio, auta više nije bilo... Ja isto ne mogu vjerovati da je neko ono parkirao onako, ili se otkočio, ili je neko toliko žurio da mu nije bilo važno auto.
Gost1515

#2783 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Gost1515 »

Kandidat za šampiona, danas:

Image

praznih mjesta koliko hoćeš ... čak jedno direktno iza njega ...
shlauf

#2784 Re: "Majstori" parkiranja

Post by shlauf »

Gost1515 wrote:Kandidat za šampiona, danas:

Image

Što nisi našao kakvu krntiju pa se zafurao u njega i pomeo ga ??? :D

Aleeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
bordo_boy

#2785 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bordo_boy »

Image

Varijanta 1: nije povučena ručna, pa se auto pomjerilo do uvale na cesti... - vozač nije seljak, samo ne zna ručnu koristit.
Varijanta 2: u trenutku parkiranja nije bilo slobodnih mjesta (najvjerovatnija varijanta) - vozač seljak
Varijanta 3: ostavio ovdje auto iako je bilo slobodnih mjesta - vozač seljak ... :D
Gost1515

#2786 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Gost1515 »

Prvo stao kontam parkira neko ... međutim ne miče auto, malo bolje pogledam, nema nikog u autu. Kad sam odlazio nakon nekih 20ak min još je bio tu ... :-)
Gost1515

#2787 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Gost1515 »

@bordoboy

varijanta 2 mi je nevjerovatna, valjda bi stao po dužini a ne poprečno smjeru kretanja ...
Last edited by Gost1515 on 04/06/2011 22:48, edited 1 time in total.
quasar

#2788 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quasar »

Mislim da nema budale koja bi ovako parkirala, pogotovo sto na ovom parkingu uvijek mozes negdje naci mjesto. Bice da je u leru bez rucne.
vnm

#2789 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vnm »

kad smo kod rucne kocnice, nedavno hodam grbavicom, prolazim pored coska zgrade na jedan parking i cujem dedu nekog kako govori "eno ga udari", a onako periferno vidim kako yaris udara zadnjim branikom u nekog forda, onako nekom parkirnom brzinom.

malo me to prepade pa stanem da vidim o cemu se radi, kad ono yaris prazan. osjecao sam se ko u zoni sumraka. :)
testovi

#2790 Re: "Majstori" parkiranja

Post by testovi »

zateznistub wrote:

Evo npr ovaj papan, imao mjesta koliko hoces, odakle sam ja slikao bila su tri prazna mjesta, a ima i tamo kod megana, ali jok navikao seljucan da gazi po "livadi"
Image

Nekada se u krugu znalo i gdje i kako se parkira. Danas kad tu vecinom stanuju papci i seljacine drugacija je prica.
nekad sam u krugu napamet znao cije je cije auto
photo

#2791 Re: "Majstori" parkiranja

Post by photo »

pitam se gleda li murija ove fotke i salje li cestitke vlasnicima auta? bar neke koristi da i ova drzava ima osim ovog javnog pokazivanja "majstora" parkiranja.
zateznistub

#2792 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zateznistub »

testovi wrote:
zateznistub wrote:

Image

nekad sam u krugu napamet znao cije je cije auto
Koji ulaz?
Don Zivconi

#2793 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

photo wrote:pitam se gleda li murija ove fotke i salje li cestitke vlasnicima auta? bar neke koristi da i ova drzava ima osim ovog javnog pokazivanja "majstora" parkiranja.
Sta ce oni gledat fotke kad se odmaraju u sred kolovozne trake nahvatali danas hlada ( vidi mu ruke na prozoru) :mrgreen:

ovo je parkiranje a ne ko onaj sa audijem na zid :lol:

Image
Control panel

#2794 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Image
nije mu prvi put :x
respo

#2795 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

bordo_boy wrote:

Image

Varijanta 1: nije povučena ručna, pa se auto pomjerilo do uvale na cesti... - vozač nije seljak, samo ne zna ručnu koristit.
Varijanta 2: u trenutku parkiranja nije bilo slobodnih mjesta (najvjerovatnija varijanta) - vozač seljak
Varijanta 3: ostavio ovdje auto iako je bilo slobodnih mjesta - vozač seljak ... :D
u sve 3 varijante koliko znam ovo je vozacica :) moguce da ima jos istih ovakvih pluriela al sigurno znam da jednog vozi djevojka
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#2796 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Privatna poruka »

bordo_boy wrote:

Image

Pa majka mu stara valjda je ubacio u brzinu, kad je "parkirao" tako da mi ta prva varijanta nikako nema smisla, nije bas da je ostavio auto na vrhu dalmatinske :D
Lakat Jebić

#2797 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Lakat Jebić »

Privatna poruka wrote:
bordo_boy wrote:

Image

Pa majka mu stara valjda je ubacio u brzinu, kad je "parkirao" tako da mi ta prva varijanta nikako nema smisla, nije bas da je ostavio auto na vrhu dalmatinske :D
vidis da zensko vozi :D
harisaga

#2798 Re: "Majstori" parkiranja

Post by harisaga »

sampionska je ova ,al bas haha :D
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#2799 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Privatna poruka »

Ja ovom prilikom, ako vozac ili vozacica naleti na ovaj forum, ovu sliku ili sta god, molim samo da objasni sta se desilo...ja obecavam u svoje ime da necu provocirati ni ismijavati samo me zanima kakvi su se faktori desili :mrgreen:
jer ja cvrsto vjerujem da je bilo neko pitanje zivota i smrti i da auto ondje stoji upaljeno i da je vozac/ica otisao ganjati nekoga jer mu je nesto ...necu da vjerujem da je neko onako ostavio auto :D
hopi

#2800 Re: "Majstori" parkiranja

Post by hopi »

meni izgleda da je ovaj sa citroenom bio parkiran do crvenog golfa (točkovi malo udesno okrenuti) i možda slabo ručna povučena, pa je citroen upsio odšetati koji metar
Locked