Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uh, ovo valja pogledati. Sorkin je genije, a West Wing mi je jedna od najdražih serija ikada.
I podcijenjena Studio 60 on the Sunset Strip mi je bila solidna. Frajer zna stvoriti zanimljive
likove i hemiju među njima kao i fantastične dijaloge. Hvala na preporuci i podsjetniku.
Uh, ovo valja pogledati. Sorkin je genije, a West Wing mi je jedna od najdražih serija ikada.
I podcijenjena Studio 60 on the Sunset Strip mi je bila solidna. Frajer zna stvoriti zanimljive
likove i hemiju među njima kao i fantastične dijaloge. Hvala na preporuci i podsjetniku.
Upravo zbog ovog postao sam pregledao "pilot" i mogu reci da mi se pravo svidjela serija, odnosno prva epizoda.
Upravo zbog ovog postao sam pregledao "pilot" i mogu reci da mi se pravo svidjela serija, odnosno prva epizoda.
Slažem se, uspjeo sam pogledati pilot sinoć i mogu reći da je jako dobar i da serija obećava. Moglo bi se i
reći da je klasično Sorkinovska. I dobra glumačka postava. Jeff Danielsa dugo nisam vidio u bilo čemu
i drago mi je što je dobio ovakvu ulogu, baš mu štima ovaj lik nadrkanog novinarskog genija. I Emily Mortimer je jako dobra. Već je primjetna ta prepoznatljiva hemija i tenzije među likovima kao i u ostalim Sorkinovim serijama.
nisam pratio te serije, ali sam pogledao 4 filma za koje on pisao scenario... u jednoj najavi serije sam procitao da bi se mogle povuci paralele sa Good Night, and Good Luck, tako da me to najvise zainteresovalo... a ako se ne varam na samom pocetku prve epizode u prostoriji gdje se vodila debata bila je velika slika Ed Murrowa, te se na samom kraju spominje njegovo ime... za sada djeluje OK...
The Newsroom (2012) bi moglo to malo i bolje. Scenarističke platitude čak i nisu loše, ali gluma na momente potpuno nezaintetesovana za iskonsku suštinu onoga što izgovaraju. Nisam protivnik brzog govora i brbljanja, naprotiv, ali to može i sa puuuno većom uvjerljivošću. To se odnosi na sporedne likove više. Daniels i ova njegova producentica su uglavnom uvjerljivi.
Da li ima neko Prijatelje na njemackom ( http://www.youtube.com/watch?v=m8gD50SJV6o )?
Stvarno je neobicno slusat ih, ali s obzirom da znam napamet svaku rijec ovo mi dobro dodje kao vjezbanje njemackog jezika
Kako da ovo niko ne preporuči ili mi je promaklo? Odlična.
Promaklo ti je. Jos pogotovo ako si u politickim vodama, serija je bas zarazna
ako si u politichkim vodama i josh uvijek mozes biti pod dojmom tj. zgroziti se na svijet iz ove serije, znachi da mozda za tebe jos ima nade i da nije kasno da pregledas dzepove za eventualnim orasima , zDrugestrane, ako si u politichkim vodama i osjecas se u njima sretno ko prase u blatu jer sebi ko sPoslom objasnis da je sve za vece dobro onda ti ovo dodje ko shkolski program