FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
chinese_water

#2776 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

elSaik wrote:Nemojte molim vas njega ovdje spominjati, eto, kad vas molim... pretjerujete fakat...
je li poznajes momka? :D sto ga ne bi spominjali? on je kao los?
emigracija

#2777 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

Zna se ko je , haman, u ratu a pogotovo poslije rata sklapao bratske odnose sa glasincem sa sokoca i zvao partizana da im kicmu polomi za vlastiti rodjendan...mojne ba
elSaik

#2778 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

chinese_water wrote:
elSaik wrote:Nemojte molim vas njega ovdje spominjati, eto, kad vas molim... pretjerujete fakat...
Izgleda loš tajming mog prethodnog posta... mislio sam na Karadžića... :-)
chinese_water

#2779 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

elSaik wrote:
chinese_water wrote:
Izgleda loš tajming mog prethodnog posta... mislio sam na Karadžića... :-)
skontao sam hahaha :D
jbg ... nije ni pitarima mjesto na ovoj temi (mada ocigledno nisu dovoljno evoluirali u pitare :oops: ) bezze ga spomenuh ... da se ne iznenade ako im neko od slijedecih predsjednika bude neki lik poput spomenutog ... takav je to klub ... i on bi im odgovarao ako bi ponudio dovoljno novca :D
a kakav klub ... takvi i navijaci :D
ha ja :D
kad to moze sa gumenom lutkom da opci ... more vala i sa cetnikom :D
Baltazar_khan

#2780 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

chinese_water wrote: skontao sam hahaha :D
jbg ... nije ni pitarima mjesto na ovoj temi (mada ocigledno nisu dovoljno evoluirali u pitare :oops: ) bezze ga spomenuh ... da se ne iznenade ako im neko od slijedecih predsjednika bude neki lik poput spomenutog ... takav je to klub ... i on bi im odgovarao ako bi ponudio dovoljno novca :D
Jesi li svjestan da si sad svojim... Slobodno ću kazati debilizmom, uvrijedio sve one pitare koji su dali život u odbrani ovog grada? Ne vrijeđaš ti samo njih, vrijeđaš i Džildu i sve ostale koji su dali život za ovo što danas imamo...
Jako nisko sa tvoje strane, ne znam kako te nije stid :x
Charuga
Globalni moderator

#2781 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Samo da nam se ne obiju o glavu ona 3 boda iz zenice .. :-?

Znam sigurno, i to 100% tvrdim da nam fizicki ne mogu nista i da nas barem tu ne mogu naigrati ali zato tehnicki .. Tu smo mislim losiji .. Ali zato ima ona da se ide u kost odmah na polovini terena i da ih ganjamo svo vrijeme na njihovoj polovini .. Samo presing i HRABRO ... !!!
chinese_water

#2782 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

Baltazar_khan wrote:
chinese_water wrote: skontao sam hahaha :D
Jesi li svjestan da si sad svojim... Slobodno ću kazati debilizmom, uvrijedio sve one pitare koji su dali život u odbrani ovog grada? Ne vrijeđaš ti samo njih, vrijeđaš i Džildu i sve ostale koji su dali život za ovo što danas imamo...
Jako nisko sa tvoje strane, ne znam kako te nije stid :x
prvo, nisam ja manijak a pitar pogotovo :oops:
tako da ne dijelim poginule borce na pitare i manijake ... (kao sto ti to radis... ne vidim razlog za spominjanje Dzilde)
a ne ... nije ovo debilizam sto sam ja rekao ... debilizam je biti navijac Sarajeva ...bas iz razloga koji sam spomenuo, sutra da vam Dodik uleti na mjesto predsjednika, svi bi mu redom ljubili dupe, fasirali njegovu kakicu i pravili sarmu od nje... kakvi ste ... takvi ste sine !
to sto si se nasao u tome ... zaboli me njonja
jufka developer

#2783 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

hajd' malo iskulirajte o stvarima nevezanim za temu
chinese_water

#2784 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

Plavih_11 wrote:Samo da nam se ne obiju o glavu ona 3 boda iz zenice .. :-?

Znam sigurno, i to 100% tvrdim da nam fizicki ne mogu nista i da nas barem tu ne mogu naigrati ali zato tehnicki .. Tu smo mislim losiji .. Ali zato ima ona da se ide u kost odmah na polovini terena i da ih ganjamo svo vrijeme na njihovoj polovini .. Samo presing i HRABRO ... !!!
dragi gosti cuvajte kosti :D
Baltazar_khan

#2785 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

chinese_water wrote: prvo, nisam ja manijak a pitar pogotovo :oops:
tako da ne dijelim poginule borce na pitare i manijake ... (kao sto ti to radis... ne vidim razlog za spominjanje Dzilde)
a ne ... nije ovo debilizam sto sam ja rekao ... debilizam je biti navijac Sarajeva ...bas iz razloga koji sam spomenuo, sutra da vam Dodik uleti na mjesto predsjednika, svi bi mu redom ljubili dupe, fasirali njegovu kakicu i pravili sarmu od nje... kakvi ste ... takvi ste sine !
Moja greška, ti si navijač Zeničkog Čelika. Sve mi je jasno sad, povlačim se, pametniji popušta :wink:
misolino

#2786 Re: FK Zeljeznicar

Post by misolino »

Mislim,da je Siroki Brijeg dosta iskusnija i tehnički jača ekipa od Želje,tako da mislim da bi realan rezultat bio 1-1 ili 2-2 :run:
emigracija

#2787 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

Realno 1:3
chinese_water

#2788 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

Baltazar_khan wrote:
Moja greška, ti si navijač Zeničkog Čelika. Sve mi je jasno sad, povlačim se, pametniji popušta :wink:
ne :D najdrazi klubovi su mi zeljo i velez :D ali nisam navijac ni jednog ni drugog ... :D :D
ne podnosim celik ... i ne podnosim zvezdu (fcs) udbase :D
eto :D toliko o tome
i jah ... krajnje ti je vrijeme da ides na "svoju" temu kako bi sa istomisljenicima mogao raspravljati "kome prodati izhandrene guzove" :D
misolino

#2789 Re: FK Zeljeznicar

Post by misolino »

chinese_water wrote:
Baltazar_khan wrote:
ne :D najdrazi klubovi su mi zeljo i velez :D ali nisam navijac ni jednog ni drugog ... :D :D
ne podnosim celik ... i ne podnosim zvezdu (fcs) udbase :D
eto :D toliko o tome
i jah ... krajnje ti je vrijeme da ides na "svoju" temu kako bi sa istomisljenicima mogao raspravljati "kome prodati izhandrene guzove" :D
2 Najbolja kluba :thumb(Čelik i Zvezda)up: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Deriguz

#2790 Re: FK Zeljeznicar

Post by Deriguz »

Svaka cast Dino :D
strong69

#2791 Re: FK Zeljeznicar

Post by strong69 »

chinese_water wrote:
emigracija wrote:Radovan je cetnik legendo ;-)
pa da ... a pitarski sindrom je poznat po tome ... "naguzi se onom ko vise nudi,pa makar i cetniku" :D :D :D :D
jbg... tako je kako je :D moze bit da bi vas to bolilo, da niste takvi kakvi jeste :D
ne kontate vi .. sta valja ... sta ne valja :D
Fakat ne komentarisem na temama o Zelji. Ovdje cu zastati jer ovakav primitivan, debilan i uvredljiv post tjera me na povracanje. Uvijek me muka spopadne kad se sjetim da "ovakvi" hodaju, zive i komentarisu po forumima dok moj otac i brat leze na groblju Lav! Ocekujem i od pravih navijaca Zelje da osude ovo jer ovo nema veze s fudbalom ni sa zivotom. A tebi bih se chinese_water krvi napio zbog toga sto me stavljas u isti kos sa cetnicima.
Neelix

#2792 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

dino, sa svojim pismenim vjezbama iz treceg osnovne, samo dokazuje koliki su strumfovi shupljatori, nista vise :D
chinese_water

#2793 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

strong69 wrote:
chinese_water wrote:
emigracija wrote:Radovan je cetnik legendo ;-)
pa da ... a pitarski sindrom je poznat po tome ... "naguzi se onom ko vise nudi,pa makar i cetniku" :D :D :D :D
jbg... tako je kako je :D moze bit da bi vas to bolilo, da niste takvi kakvi jeste :D
ne kontate vi .. sta valja ... sta ne valja :D
Fakat ne komentarisem na temama o Zelji. Ovdje cu zastati jer ovakav primitivan, debilan i uvredljiv post tjera me na povracanje. Uvijek me muka spopadne kad se sjetim da "ovakvi" hodaju, zive i komentarisu po forumima dok moj otac i brat leze na groblju Lav! Ocekujem i od pravih navijaca Zelje da osude ovo jer ovo nema veze s fudbalom ni sa zivotom. A tebi bih se chinese_water krvi napio zbog toga sto me stavljas u isti kos sa cetnicima.
bujrum sine :) ako bi se stvarno napio krvi ... imas opciju pp ... posaljes, pitas ;)
sto se tice tvog krivog shvatanja mog komentara ... tvoj problem :) ne poredim pitare sa cetnicima...daleko od toga :)
jufka developer

#2794 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

chinese water, fakat pretjerujes i zamolicu te da razgulis s teme
chinese_water

#2795 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

jufka developer wrote:chinese water, fakat pretjerujes i zamolicu te da razgulis s teme
ma cini ti se da pretjerujem :D
a sto se tice toga "razguli" imas pp
JThomas

#2796 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

ne znam šta si htio da kažeš, ali ovo što si rekao, jako ružno zvuči.
chinese_water

#2797 Re: FK Zeljeznicar

Post by chinese_water »

JThomas wrote:ne znam šta si htio da kažeš, ali ovo što si rekao, jako ružno zvuči.
navijati za klub kojem je oslonac politika ... e to je glupo :D o tome pricam :D zna se sta je politika ... a zna se i kome je ta ista kurva oslonac krenuvsi od nastanka ... pa evo do danas ... i ko moze navijati za takav klub? :D naravno ... samo interesdzije :D
sto se i vidilo je l' ... napustanje stadiona zbog poraza :D :D :D
a intersdzije ne zanima ... je li ih posjeduje celo ili arkan :D e o tome pricam :D
Ne pada mi na pamet

#2798 Re: FK Zeljeznicar

Post by Ne pada mi na pamet »

emigracija wrote: Zna se ko je , haman, u ratu a pogotovo poslije rata sklapao bratske odnose sa glasincem sa sokoca i zvao partizana da im kicmu polomi za vlastiti rodjendan...mojne ba
A ko je ono palio Grbavicu?
Zlocin&Kazna

#2799 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

Ne pada mi na pamet wrote:
emigracija wrote: Zna se ko je , haman, u ratu a pogotovo poslije rata sklapao bratske odnose sa glasincem sa sokoca i zvao partizana da im kicmu polomi za vlastiti rodjendan...mojne ba
A ko je ono palio Grbavicu?
Malo osvjezenje, mislim da ste skrenuli s teme, skroz naskroz.

Malo navijanja s Grbavice: Zeljo-Siroki:

Pa zna se ko "pali" Grbavicu, na svakoj utakmici :-D . Najbolji navijaci u :bih: :bih:
Sretno veceras :bih:
zimzelen

#2800 Re: FK Zeljeznicar

Post by zimzelen »

Zna li neko moze li se Zeljo-Siroki pratiti na internetu?
Post Reply