je li poznajes momka?elSaik wrote:Nemojte molim vas njega ovdje spominjati, eto, kad vas molim... pretjerujete fakat...
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- chinese_water
#2776 Re: FK Zeljeznicar
-
emigracija
#2777 Re: FK Zeljeznicar
Zna se ko je , haman, u ratu a pogotovo poslije rata sklapao bratske odnose sa glasincem sa sokoca i zvao partizana da im kicmu polomi za vlastiti rodjendan...mojne ba
-
elSaik
#2778 Re: FK Zeljeznicar
Izgleda loš tajming mog prethodnog posta... mislio sam na Karadžića...chinese_water wrote:je li poznajes momka?elSaik wrote:Nemojte molim vas njega ovdje spominjati, eto, kad vas molim... pretjerujete fakat...sto ga ne bi spominjali? on je kao los?
- chinese_water
#2779 Re: FK Zeljeznicar
skontao sam hahahaelSaik wrote:Izgleda loš tajming mog prethodnog posta... mislio sam na Karadžića...chinese_water wrote:je li poznajes momka?elSaik wrote:Nemojte molim vas njega ovdje spominjati, eto, kad vas molim... pretjerujete fakat...sto ga ne bi spominjali? on je kao los?
jbg ... nije ni pitarima mjesto na ovoj temi (mada ocigledno nisu dovoljno evoluirali u pitare
a kakav klub ... takvi i navijaci
ha ja
kad to moze sa gumenom lutkom da opci ... more vala i sa cetnikom
- Baltazar_khan
#2780 Re: FK Zeljeznicar
Jesi li svjestan da si sad svojim... Slobodno ću kazati debilizmom, uvrijedio sve one pitare koji su dali život u odbrani ovog grada? Ne vrijeđaš ti samo njih, vrijeđaš i Džildu i sve ostale koji su dali život za ovo što danas imamo...chinese_water wrote: skontao sam hahaha
jbg ... nije ni pitarima mjesto na ovoj temi (mada ocigledno nisu dovoljno evoluirali u pitare) bezze ga spomenuh ... da se ne iznenade ako im neko od slijedecih predsjednika bude neki lik poput spomenutog ... takav je to klub ... i on bi im odgovarao ako bi ponudio dovoljno novca
ha ja![]()
Jako nisko sa tvoje strane, ne znam kako te nije stid
- Charuga
- Globalni moderator
#2781 Re: FK Zeljeznicar
Samo da nam se ne obiju o glavu ona 3 boda iz zenice ..
Znam sigurno, i to 100% tvrdim da nam fizicki ne mogu nista i da nas barem tu ne mogu naigrati ali zato tehnicki .. Tu smo mislim losiji .. Ali zato ima ona da se ide u kost odmah na polovini terena i da ih ganjamo svo vrijeme na njihovoj polovini .. Samo presing i HRABRO ... !!!
Znam sigurno, i to 100% tvrdim da nam fizicki ne mogu nista i da nas barem tu ne mogu naigrati ali zato tehnicki .. Tu smo mislim losiji .. Ali zato ima ona da se ide u kost odmah na polovini terena i da ih ganjamo svo vrijeme na njihovoj polovini .. Samo presing i HRABRO ... !!!
- chinese_water
#2782 Re: FK Zeljeznicar
prvo, nisam ja manijak a pitar pogotovoBaltazar_khan wrote:Jesi li svjestan da si sad svojim... Slobodno ću kazati debilizmom, uvrijedio sve one pitare koji su dali život u odbrani ovog grada? Ne vrijeđaš ti samo njih, vrijeđaš i Džildu i sve ostale koji su dali život za ovo što danas imamo...chinese_water wrote: skontao sam hahaha
jbg ... nije ni pitarima mjesto na ovoj temi (mada ocigledno nisu dovoljno evoluirali u pitare) bezze ga spomenuh ... da se ne iznenade ako im neko od slijedecih predsjednika bude neki lik poput spomenutog ... takav je to klub ... i on bi im odgovarao ako bi ponudio dovoljno novca
ha ja![]()
Jako nisko sa tvoje strane, ne znam kako te nije stid
tako da ne dijelim poginule borce na pitare i manijake ... (kao sto ti to radis... ne vidim razlog za spominjanje Dzilde)
a ne ... nije ovo debilizam sto sam ja rekao ... debilizam je biti navijac Sarajeva ...bas iz razloga koji sam spomenuo, sutra da vam Dodik uleti na mjesto predsjednika, svi bi mu redom ljubili dupe, fasirali njegovu kakicu i pravili sarmu od nje... kakvi ste ... takvi ste sine !
to sto si se nasao u tome ... zaboli me njonja
- jufka developer
#2783 Re: FK Zeljeznicar
hajd' malo iskulirajte o stvarima nevezanim za temu
- chinese_water
#2784 Re: FK Zeljeznicar
dragi gosti cuvajte kostiPlavih_11 wrote:Samo da nam se ne obiju o glavu ona 3 boda iz zenice ..![]()
- Baltazar_khan
#2785 Re: FK Zeljeznicar
Moja greška, ti si navijač Zeničkog Čelika. Sve mi je jasno sad, povlačim se, pametniji popuštachinese_water wrote: prvo, nisam ja manijak a pitar pogotovo![]()
tako da ne dijelim poginule borce na pitare i manijake ... (kao sto ti to radis... ne vidim razlog za spominjanje Dzilde)
a ne ... nije ovo debilizam sto sam ja rekao ... debilizam je biti navijac Sarajeva ...bas iz razloga koji sam spomenuo, sutra da vam Dodik uleti na mjesto predsjednika, svi bi mu redom ljubili dupe, fasirali njegovu kakicu i pravili sarmu od nje... kakvi ste ... takvi ste sine !
- misolino
#2786 Re: FK Zeljeznicar
Mislim,da je Siroki Brijeg dosta iskusnija i tehnički jača ekipa od Želje,tako da mislim da bi realan rezultat bio 1-1 ili 2-2 
-
emigracija
#2787 Re: FK Zeljeznicar
Realno 1:3
- chinese_water
#2788 Re: FK Zeljeznicar
neBaltazar_khan wrote:Moja greška, ti si navijač Zeničkog Čelika. Sve mi je jasno sad, povlačim se, pametniji popuštachinese_water wrote: prvo, nisam ja manijak a pitar pogotovo![]()
ne podnosim celik ... i ne podnosim zvezdu (fcs) udbase
eto
i jah ... krajnje ti je vrijeme da ides na "svoju" temu kako bi sa istomisljenicima mogao raspravljati "kome prodati izhandrene guzove"
- misolino
#2789 Re: FK Zeljeznicar
2 Najbolja kluba :thumb(Čelik i Zvezda)up:chinese_water wrote:neBaltazar_khan wrote:Moja greška, ti si navijač Zeničkog Čelika. Sve mi je jasno sad, povlačim se, pametniji popuštachinese_water wrote: prvo, nisam ja manijak a pitar pogotovo![]()
to sto si se nasao u tome ... zaboli me njonjanajdrazi klubovi su mi zeljo i velez
ali nisam navijac ni jednog ni drugog ...
![]()
ne podnosim celik ... i ne podnosim zvezdu (fcs) udbase
etotoliko o tome
i jah ... krajnje ti je vrijeme da ides na "svoju" temu kako bi sa istomisljenicima mogao raspravljati "kome prodati izhandrene guzove"
- strong69
#2791 Re: FK Zeljeznicar
Fakat ne komentarisem na temama o Zelji. Ovdje cu zastati jer ovakav primitivan, debilan i uvredljiv post tjera me na povracanje. Uvijek me muka spopadne kad se sjetim da "ovakvi" hodaju, zive i komentarisu po forumima dok moj otac i brat leze na groblju Lav! Ocekujem i od pravih navijaca Zelje da osude ovo jer ovo nema veze s fudbalom ni sa zivotom. A tebi bih se chinese_water krvi napio zbog toga sto me stavljas u isti kos sa cetnicima.chinese_water wrote:pa da ... a pitarski sindrom je poznat po tome ... "naguzi se onom ko vise nudi,pa makar i cetniku"emigracija wrote:Radovan je cetnik legendo![]()
![]()
![]()
jbg... tako je kako jemoze bit da bi vas to bolilo, da niste takvi kakvi jeste
ne kontate vi .. sta valja ... sta ne valja
- Neelix
#2792 Re: FK Zeljeznicar
dino, sa svojim pismenim vjezbama iz treceg osnovne, samo dokazuje koliki su strumfovi shupljatori, nista vise 
- chinese_water
#2793 Re: FK Zeljeznicar
bujrum sinestrong69 wrote:Fakat ne komentarisem na temama o Zelji. Ovdje cu zastati jer ovakav primitivan, debilan i uvredljiv post tjera me na povracanje. Uvijek me muka spopadne kad se sjetim da "ovakvi" hodaju, zive i komentarisu po forumima dok moj otac i brat leze na groblju Lav! Ocekujem i od pravih navijaca Zelje da osude ovo jer ovo nema veze s fudbalom ni sa zivotom. A tebi bih se chinese_water krvi napio zbog toga sto me stavljas u isti kos sa cetnicima.chinese_water wrote:pa da ... a pitarski sindrom je poznat po tome ... "naguzi se onom ko vise nudi,pa makar i cetniku"emigracija wrote:Radovan je cetnik legendo![]()
![]()
![]()
jbg... tako je kako jemoze bit da bi vas to bolilo, da niste takvi kakvi jeste
ne kontate vi .. sta valja ... sta ne valja
sto se tice tvog krivog shvatanja mog komentara ... tvoj problem
- jufka developer
#2794 Re: FK Zeljeznicar
chinese water, fakat pretjerujes i zamolicu te da razgulis s teme
- chinese_water
#2795 Re: FK Zeljeznicar
ma cini ti se da pretjerujemjufka developer wrote:chinese water, fakat pretjerujes i zamolicu te da razgulis s teme
a sto se tice toga "razguli" imas pp
- JThomas
#2796 Re: FK Zeljeznicar
ne znam šta si htio da kažeš, ali ovo što si rekao, jako ružno zvuči.
- chinese_water
#2797 Re: FK Zeljeznicar
navijati za klub kojem je oslonac politika ... e to je glupoJThomas wrote:ne znam šta si htio da kažeš, ali ovo što si rekao, jako ružno zvuči.
sto se i vidilo je l' ... napustanje stadiona zbog poraza
a intersdzije ne zanima ... je li ih posjeduje celo ili arkan
-
Ne pada mi na pamet
#2798 Re: FK Zeljeznicar
A ko je ono palio Grbavicu?emigracija wrote: Zna se ko je , haman, u ratu a pogotovo poslije rata sklapao bratske odnose sa glasincem sa sokoca i zvao partizana da im kicmu polomi za vlastiti rodjendan...mojne ba
- Zlocin&Kazna
#2799 Re: FK Zeljeznicar
Malo osvjezenje, mislim da ste skrenuli s teme, skroz naskroz.Ne pada mi na pamet wrote:A ko je ono palio Grbavicu?emigracija wrote: Zna se ko je , haman, u ratu a pogotovo poslije rata sklapao bratske odnose sa glasincem sa sokoca i zvao partizana da im kicmu polomi za vlastiti rodjendan...mojne ba
Malo navijanja s Grbavice: Zeljo-Siroki:
Pa zna se ko "pali" Grbavicu, na svakoj utakmici
Sretno veceras
- zimzelen
#2800 Re: FK Zeljeznicar
Zna li neko moze li se Zeljo-Siroki pratiti na internetu?