Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#2776 Re: FK Sarajevo
Moja očekivanja nisu ovakva bila, očekivao sam da se utakmica registruje postojećim rezultatom 3-1 za Slobodu. Znači, u savezu su potvrdili da je Gavarić igrao sa kartonom? Trebali su onda da igraju po pravilima, a ne po tim svojim nekim pravilima. Od naše uprave očekujem da će sve o ovome obavijestiti nadležne u uefi, mada ni od tih ljudi ništa ne očekujem jer je uefa - mafija.
Ništa drugo ne preostaje nego istrčati na teren i odigrati bolje nego onda, pa izvući povoljan rezultat.
Ništa drugo ne preostaje nego istrčati na teren i odigrati bolje nego onda, pa izvući povoljan rezultat.
-
Bordolini
#2777 Re: FK Sarajevo
Avdic 1:0
-
Bordolini
#2778 Re: FK Sarajevo
Rizvanovic 2:0, '81.
- Baltazar_khan
#2779 Re: FK Sarajevo
Vjerovatno ce sad drvlje i kamenje na račun naše igre. Ja sam lično zadovoljan 3 boda, vrijeme da ti se guzovi zalede, najgore je Alaimu bilo bojim se da ne fasuje prehladu

- Rauber
#2780 Re: FK Sarajevo
Auuu jesam se zaledio, ebo li ih termin, jedva sam uspio odgledati do kraja.
Sto se tice igre ja sam zadovoljan, ako sam ja dobro vidio modrica ni jedan jedini sut nije imala u okvir gola, u drugom su jedan jedini sut imali iz slobodnjaka i to je otislo jedno 2-3 metra iznad precke, branili se sa 10 igraca skoro citavu utakmicu, mi smo mali pad igre imali kad su pliska i campara usli, ali dobro...
Po meni Muminovic najbolji, ne moze mu niko loptu uzeti, uz Skoru nas najbolji igrac kojeg imamo.
SJEVER fantastican majke mi, ja sam bio na istoku ali stvarno svaka cast momcima sa sjevera koji su 90 minuta fantasticno navijali.
Sto se tice igre ja sam zadovoljan, ako sam ja dobro vidio modrica ni jedan jedini sut nije imala u okvir gola, u drugom su jedan jedini sut imali iz slobodnjaka i to je otislo jedno 2-3 metra iznad precke, branili se sa 10 igraca skoro citavu utakmicu, mi smo mali pad igre imali kad su pliska i campara usli, ali dobro...
Po meni Muminovic najbolji, ne moze mu niko loptu uzeti, uz Skoru nas najbolji igrac kojeg imamo.
SJEVER fantastican majke mi, ja sam bio na istoku ali stvarno svaka cast momcima sa sjevera koji su 90 minuta fantasticno navijali.
-
Fordas
#2781 Re: FK Sarajevo
Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu dok je drugo bilo
Hajmo reci da da je falilo nekoliko igraca pa bi k'o biva trebali biti zadovoljni igrom po nevjerovatno hladnom vremenu
a pogledajte ovaj dusmanski izvjestaj sa utakmice
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 06103&id=4
Samo je na sjeveru bilo 2.000 ljudi i svaka cast za to.
a pogledajte ovaj dusmanski izvjestaj sa utakmice
- fosil
#2782 Re: FK Sarajevo
Imal' zime Marinko...
Da li se zna kad se igra nova sa Slobodom?
Da li se zna kad se igra nova sa Slobodom?
- strong69
#2783 Re: FK Sarajevo
Igru necu komentarisati, tezak je teren bio, hladno vrijeme... Ima opravdanja. Cekacu da otopli pa cu kritikovati ako treba. Bitna su 3 boda.
- Control panel
#2784 Re: FK Sarajevo
sarajevo mora dobiti protiv slobode. nijedna druga opcija ne dolazi u obzir.
- Baltazar_khan
#2785 Re: FK Sarajevo
Fordas wrote:Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu dok je drugo bilo![]()
Hajmo reci da da je falilo nekoliko igraca pa bi k'o biva trebali biti zadovoljni igrom po nevjerovatno hladnom vremenu
a pogledajte ovaj dusmanski izvjestaj sa utakmice![]()
![]()
![]()
Evo sa sport sport tačka ba

Ovo je kad smo svi ušli. Odlična brojka na sjeveru
- armin071
#2786 Re: FK Sarajevo
Jednostavno kad gledam ove slike ne mogu da vjerujem kako je Sjever napredovao. Ipak se za jednu Modricu ne moze reci da je neki "magnet" za navijace ali izgleda da ovi momci stvarno "idu srcem" na stadion a ne zbog nece leprsave igre nasih pulena. Kapa dole i stvarno mislim da su Hz ove kao i prosle god no.1 u BiH medju navijackim grupama. 
- Chisum
#2787 Re: FK Sarajevo
Mazija je bila samo takva... Jos odledjujem muda.
Ali nas ni to, a ni kurac zvani Modrica, nije zaustavilo.... Sjever i atmosfera odlicni - zajebancija na nivou.

Jos kad nas sad uhvati huja, pa mlatnemo onu usranu Slobodu... i nazad u trku za vrh.
Ali nas ni to, a ni kurac zvani Modrica, nije zaustavilo.... Sjever i atmosfera odlicni - zajebancija na nivou.

Jos kad nas sad uhvati huja, pa mlatnemo onu usranu Slobodu... i nazad u trku za vrh.
Last edited by Chisum on 07/03/2010 00:26, edited 1 time in total.
-
Cafe Camargue
#2788 Re: FK Sarajevo
Baltazar_khan wrote:
Ovo je kad smo svi ušli. Odlična brojka na sjeveru
sjecam se nekih derbija na kojima nije bilo ovoliko raje na sjeveru.... bez premca No1
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#2790 Re: FK Sarajevo
@Chisum, poradi na svojim izrazima, .... posljednja ti je opomena.Chisum wrote:Mazija je bila samo takva... Jos odledjujem muda.
- Rauber
#2791 Re: FK Sarajevo
Zna li ko, ako se utakmica Sloboda-Sarajevo ponavlja, jeli Torlak danas bezveze pauzirao zbog kartona?
-
raznosac_pice
#2792 Re: FK Sarajevo
Da, iz poništenih utakmica ništa ne ulazi u zvaničnu statistiku.Rauber wrote:Zna li ko, ako se utakmica Sloboda-Sarajevo ponavlja, jeli Torlak danas bezveze pauzirao zbog kartona?
-
bordo_boy
#2793 Re: FK Sarajevo
Jel mi može neko objasniti šta znači ova koreografija ? Jel ovo gore piše 1 3, a dole 1 2 ?! stvarno ne razumijem.
Inače, super atmosfera danas. Najjače je bilo kad smo usred sambe počeli gađati redare grudvama...
Inače sam primjetio da imamo problem kad dadnemo gol, tad nastane pometnja i ne zna se šta se pjeva.. a nekad smo redovno pjevali " ludilo, ludilo... " sad, svako pjeva nešto svoje 2 minute, i ništa se ne razumije,... i čemu " uprava napolje", ok, nismo doveli pojačanja, ali bili smo više puta u goroj situaciji od ove (gledajući tabelu i zaostatak za prvim), pa nismo pjevali "uprava napolje". Meni je danas stvarno bilo besmisleno pjevati " uprava napolje"...
Last edited by bordo_boy on 07/03/2010 00:57, edited 1 time in total.
#2794 Re: FK Sarajevo
Nista mu se to ne pika, morace karton odraditi u ponovljenoj protiv slobodeRauber wrote:Zna li ko, ako se utakmica Sloboda-Sarajevo ponavlja, jeli Torlak danas bezveze pauzirao zbog kartona?
- Rauber
#2795 Re: FK Sarajevo
Znaci ACAB 
1 slovo abecede A
3 C
itd
1 slovo abecede A
3 C
itd
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2796 Re: FK Sarajevo
Ta prica oko ponovnog odigravanja utakmice sa Slobodom jos nije gotova.
Druga epizoda,vrlo brzo
Druga epizoda,vrlo brzo
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#2797 Re: FK Sarajevo
bordo_boy wrote:i čemu " uprava napolje", ok, nismo doveli pojačanja, ali bili smo više puta u goroj situaciji od ove (gledajući tabelu i zaostatak za prvim), pa nismo pjevali "uprava napolje". Meni je danas stvarno bilo besmisleno pjevati " uprava napolje"...
Ti baš loš
-
bordo_boy
#2798 Re: FK Sarajevo
Ako ne želiš objasniti meni i onima kojima nije jasno, onda se nemoj ni javljati. Ja sam razgovarao sa nekoliko ljudi, i svi su se isto pitali. A dok se pjevalo "uprava napolje" 20 ljudi oko mene se smijalo i šprdalo u stilu " čuj uprava napolje.. ".1946 wrote:bordo_boy wrote:i čemu " uprava napolje", ok, nismo doveli pojačanja, ali bili smo više puta u goroj situaciji od ove (gledajući tabelu i zaostatak za prvim), pa nismo pjevali "uprava napolje". Meni je danas stvarno bilo besmisleno pjevati " uprava napolje"...![]()
Ti baš loš
-
bio vani bilo dobro
#2799 Re: FK Sarajevo
Trebamo biti zadovoljni s 3 boda,jer se samo pobjede pamte! Ja doso oko 10 kuci s utakmice. Sledio se, ali vrijedilo je 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#2800 Re: FK Sarajevo
Borba protiv uprave traje vec duzio period,zato je momak i odreagovao na tvoje pitanje cudjenjem.bordo_boy wrote:Ako ne želiš objasniti meni i onima kojima nije jasno, onda se nemoj ni javljati. Ja sam razgovarao sa nekoliko ljudi, i svi su se isto pitali. A dok se pjevalo "uprava napolje" 20 ljudi oko mene se smijalo i šprdalo u stilu " čuj uprava napolje.. ".1946 wrote:bordo_boy wrote:i čemu " uprava napolje", ok, nismo doveli pojačanja, ali bili smo više puta u goroj situaciji od ove (gledajući tabelu i zaostatak za prvim), pa nismo pjevali "uprava napolje". Meni je danas stvarno bilo besmisleno pjevati " uprava napolje"...![]()
Ti baš loš
Ocito se desava omasovljavanje sjevera,pa se tako desava to sto si ti rekao da si se ti,i jos neki oko tebe,cudili sto se skandira protiv uprave.
Stav grupe je da ovi ljudi koji su na celu,trenutno,nisu za te pozicije,i da se trebaju skloniti pod hitno. Na njihova mjesta trebaju,MORAJU,doci strucniji,agilniji,obrazovaniji,prodorniji..jednom rijecju adekvatniji,ljudi za vodstvo nasega kluba.
Nase stavove znaju i ti ljudi iz uprave,i od tih stavova se nece odustati sve dok ne postignemo da se pravi ljudi (citaj,ljudi koji su sposobni za to) ne nadju na vodecim pozicijama u Sarajevu. U iscekivanju je,vec vise puta prolongirana,skupstina na kojoj bi se trebale desiti dugo ocekivane promjene. Znajuci to ovi iz trenutne uprave stalno prolongiraju tu sjednicu,ali nemogu vjecno.
Do tada,UPRAVA NAPOLJE!!!