Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote: ↑23/10/2025 17:51
Gledam karte na entrio za subotu i ima zauzetih mjesta, pretpostavljam da su to sezonske. Nego me zanima koliko su tacna ta zauzeta mjesta ili je po naski ko prvi taj je i sjeo?
Ovo sto ja primjetih na teleskop zapad, postuje se broj i red sjedista, kako bi i trebalo da bude. Znaju se zauzeti tudja mjesta pa kad dodju te osobe na cijem mjestu neko sjedi onda zamole da se pomjeris sa njihovog mjesta.
A posto nikad nije prepuno sve, mozes sjesti na mjesto koje nije tvoje i nadati se da nece doci osoba na cijem si mjestu.
Protiv Buducnosti neki tipovi mi dali do znanja na teleskop tribini da sjedim na njihovim mjestima i da se pomjerim, medjutim bili su u krivu posto nisu skontali brojeve redova koji su bili napisani rimskim brojevima na kartama, razumijem konfuziju!
meni naš trenutno najgori igrač je Persons...trođi nam c+vrijeme, nema rješenja i nakon isteka 20 sekundi ide lopta pokrivenom igraču koji je se mora rješavati ko vrućeg krompira.
made_in_sarajevo wrote: ↑23/10/2025 17:51
Gledam karte na entrio za subotu i ima zauzetih mjesta, pretpostavljam da su to sezonske. Nego me zanima koliko su tacna ta zauzeta mjesta ili je po naski ko prvi taj je i sjeo?
Ja mislim da samo kod nas neko može pitati "može li sjesti na zauzeto mjesto"
Puno puno bolja druga od prve cetvrtine. Problem je sto nemam dva glavna sutera za tri poena Westa i Audiga. Samo jedna trica od njih dvojice. Odbrana odlicna, skok nije los i imamo isto skokova kao i CO 14. Imamo jednu manje izgubljenu loptu. U biti statisticki samo smo losiji u tri poena ali sve je to tu negdje. Ako nam prorade West i Audige ovo se dobija 99%. Takodje treba Nikolica bolje cuvati jer on jedini pogadja. Svezi mu flastera nek mu dise za vratom. Sve u svemu nije lose.