Dešavanja u Srbiji
-
pesak
#2776 Re: Desavanja u Srbiji
SRAM TE BILO!!!
Sent at: 13/07/2008 00:14
From: samoPFC
To: pesak
Kako te nije sramota djevojko da pises ovde takve strasne i pogane stvari protiv svoga naroda? Kako te nije sramota da pljujes na svoju zemlju i govoris da je pod okupacijom? Ona, nazalost, jeste pod privremenom okupacijom (Kosovo i Metohija, te ostatak Srbije koji je okupiran od vas, izdajnika i stranih placenika, B92, Sorosa, kurvetine Kandic, Biserko, zene u crnom.. ). Kako te nije sramota da pricas o zlocinima, Srebrenici, ratu, kada taj rat nisi ocima vidjela, kada nisi nista od toga dozivjela, kada nisi vidjela mrznju u ocima muslimana i hrvata spram svega sto je srpsko. Kako te nije sramota da ovde klecis pred njima i izvinjavas se ko picketina i pedercina Tadic za zlocine koje su oni nama pocinili, u cije ime se ti ovdje izvinjavas, kome se ti izvinjavas? Da li znas da nema vecih licemjera od muslimana, i da su oni spremni da ti zabiju noz u ledja dok ti se u lice smiju! Kako te nije sramota bre da pricas o samo o jednoj strani medalje i da pljunes na zlocine koji su pocinjeni nad tvojim narodom, srpskim narodom, ako si uopste Srpkinja i ako imas ista srpsko u sebi, izrode jedan.. Kako te nije sramota da Srpska patriote i one koji su se borili da bi tvoje dupe danas bilo na sigurnome u Beogradu proglasavas fasistima? Zalim te jer si sramota za mene i moj narod i jer si nevidjeni izrod!!!samoPFC
Private message
privatna poruka meni od jedne zabludele ovce za sisanje...
Sent at: 13/07/2008 00:14
Kako te nije sramota djevojko da pises ovde takve strasne i pogane stvari protiv svoga naroda? Kako te nije sramota da pljujes na svoju zemlju i govoris da je pod okupacijom? Ona, nazalost, jeste pod privremenom okupacijom (Kosovo i Metohija, te ostatak Srbije koji je okupiran od vas, izdajnika i stranih placenika, B92, Sorosa, kurvetine Kandic, Biserko, zene u crnom.. ). Kako te nije sramota da pricas o zlocinima, Srebrenici, ratu, kada taj rat nisi ocima vidjela, kada nisi nista od toga dozivjela, kada nisi vidjela mrznju u ocima muslimana i hrvata spram svega sto je srpsko. Kako te nije sramota da ovde klecis pred njima i izvinjavas se ko picketina i pedercina Tadic za zlocine koje su oni nama pocinili, u cije ime se ti ovdje izvinjavas, kome se ti izvinjavas? Da li znas da nema vecih licemjera od muslimana, i da su oni spremni da ti zabiju noz u ledja dok ti se u lice smiju! Kako te nije sramota bre da pricas o samo o jednoj strani medalje i da pljunes na zlocine koji su pocinjeni nad tvojim narodom, srpskim narodom, ako si uopste Srpkinja i ako imas ista srpsko u sebi, izrode jedan.. Kako te nije sramota da Srpska patriote i one koji su se borili da bi tvoje dupe danas bilo na sigurnome u Beogradu proglasavas fasistima? Zalim te jer si sramota za mene i moj narod i jer si nevidjeni izrod!!!samoPFC
Private message
privatna poruka meni od jedne zabludele ovce za sisanje...
-
redondo72
#2777 Re: Desavanja u Srbiji
Ništa pesak, ne obaziri se, PFC - Partizan football club ... dakle navijač, a hebeš navijača kad je pomenuo Sonju Biserko a nije Queeria -u.
P.S. - A još ijekavica + bre .... ma idi begaj
P.S. - A još ijekavica + bre .... ma idi begaj
Last edited by redondo72 on 13/07/2008 00:35, edited 1 time in total.
- winabike
#2778 Re: Desavanja u Srbiji
Nismo se bas razumjeli, ali nema veze.A Beograd- pogledaj molim te prvu pesak, zao joj zrtava juce, a za danas to nije, ni rijeci njen neduzan narod nije zasluzio, cini nesto sto kao mora......nikako ono sto osjeca. Neka me ta posveta mimoidje.
![]()
Oko Peska, mislim da je u potpunosti razumijem: svako normalan ce zaliti svaku nevinu zrtvu (bosnjacku, srpsku, hrvatsku, ruandansku, darfursku), ali niko normalan nece stati iza napuhivanja broja zrtava geometrijskom progresijom da bi se stvorio vjestacki osjecaj "izjednacenosti krivice".
Znam ja da ljudi nisu brojke, i da, ako ubijes jednog covjeka kao da si ubio cijeli svijet. One koji su ubili tih 200 ljudi, zena, djece, Srba, ja bih objesio nasred Srebrenice ili Sarajeva, svejedno je.
Ali, hebem ga, statistika vjerovatno necemu sluzi, a brojke vjerovatno o necemu govore, zar ne? Koliko god nas Dodik i Tadic (tj. zvanicna Banja Luka i zvanicni Beograd) ubjedjivali u suprotno. I potuno razumijem Pesak da nece da pristane NA TO. A zrtvama sva pocast.
-
fixer
#2779 Re: Desavanja u Srbiji
e pesak, da je samo on ovca... imam osjecaj da je tih nemoralnih govana po mojoj mjernoj jedinici sve vishe. kako glupana nauciti da ne razmislja sa stanovista da je njegov narod nepogrjesiv, jedini ispravan, zrtva? kad god covjek krene pricat sa takvim haharima, on uvijek prebaci pricu na one druge....
-
pesak
#2780 Re: Desavanja u Srbiji
problem je samo u tome sto ovako razmisljaju i oni koji nisu navijaci.. mnogo ljudi ovde tako razmislja.
-
redondo72
#2781 Re: Desavanja u Srbiji
Znam, zato sam ja u Šeheru. 
-
pesak
#2782 Re: Desavanja u Srbiji
pa narod prvo treba obavestiti...reci mu strasnu istinu.. to niko ovde ne radi, osim ldpa i cede jovanovica..ali, sta im vredi kad nema medija u kojima ce biti objavljena istina..fixer wrote:e pesak, da je samo on ovca... imam osjecaj da je tih nemoralnih govana po mojoj mjernoj jedinici sve vishe. kako glupana nauciti da ne razmislja sa stanovista da je njegov narod nepogrjesiv, jedini ispravan, zrtva? kad god covjek krene pricat sa takvim haharima, on uvijek prebaci pricu na one druge....
istina je ovde zabranjena...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2783 Re: Desavanja u Srbiji
u pesak bre pa ti na prvoj liniji bojišnice,de da te ja zamjenim malo sa garonjom
inace da mi vratimo lobotomiju u zakonske okvire vec kad nam ne daju goli otok 
-
fixer
#2784 Re: Desavanja u Srbiji
zbog toga je cedo na drustvenoj i politickoj margini. on bi jedino mogao dobiti izbore u bih ili hrvatskojpesak wrote:pa narod prvo treba obavestiti...reci mu strasnu istinu.. to niko ovde ne radi, osim ldpa i cede jovanovica..ali, sta im vredi kad nema medija u kojima ce biti objavljena istina..fixer wrote:e pesak, da je samo on ovca... imam osjecaj da je tih nemoralnih govana po mojoj mjernoj jedinici sve vishe. kako glupana nauciti da ne razmislja sa stanovista da je njegov narod nepogrjesiv, jedini ispravan, zrtva? kad god covjek krene pricat sa takvim haharima, on uvijek prebaci pricu na one druge....
istina je ovde zabranjena...
stvarno i nije za smijanja
-
redondo72
#2785 Re: Desavanja u Srbiji
Najbolji bi bio Palma. On mi ovako iskreno deluje a narod mu veruje + voli ozbiljnu muziku.pesak wrote:
pa narod prvo treba obavestiti...reci mu strasnu istinu.. to niko ovde ne radi,
-
pesak
#2786 Re: Desavanja u Srbiji
pici, pusti ti mene da mislim sta hocu , na miru. ldp je jedina politicka snaga u srbiji koja ima neke veze s mozgom.
b92 nije slobodan . to je ds 92. a to je kao najslobodnije.
pa bilo je vise slobode medija pod milosevicem.
a sto je najgore od svega, evropa je zadovoljna sto u srbiji nisu radikali, sto je konstituisana "DEMOKRATSKA" vlada.
jbmti zivot.

b92 nije slobodan . to je ds 92. a to je kao najslobodnije.
a sto je najgore od svega, evropa je zadovoljna sto u srbiji nisu radikali, sto je konstituisana "DEMOKRATSKA" vlada.
jbmti zivot.
-
walkabout
#2787 Re: Desavanja u Srbiji
Prvi put sam se susreo sa Zenama u Crnom u Newcastle-u negdje 2003/4 kada smo isli da protestujemo protiv ucestvovanja Australije u Irackom "poduhvatu...
Do tada nisam bash puno znao o njima...
Moram priznati da me je govor jedne mlade djevojke postidio sto sam musko...(ona je pomenula i silovanja zena i djevojaka u Bosni)
Zene u Crnom...
Do tada nisam bash puno znao o njima...
Moram priznati da me je govor jedne mlade djevojke postidio sto sam musko...(ona je pomenula i silovanja zena i djevojaka u Bosni)
Zene u Crnom...
-
pesak
#2788 Re: Desavanja u Srbiji
evo ga genije, opet...
SRAM TE BILO!!!
Sent at: 13/07/2008 00:44
Jos jedna stvar, od sveg srca ti zelim da dozivis ono sto je dozivio srpski narod u ovom ratu, i sto bi jos gore stvari dozivio da nije bilo nasih ''fasista'' kako ih ti nazivas! Dok si ti sjedila u svom toplom stanu i imala dupe na sigurnom zahvaljujuci ovim fasistima, volio bi da si bila zrtva silovanja i to ti zelim od sveg srca, a ti opet svojoj muslimanskoj braci prenesi kako su srpske patriote ovce i kako oni formiraju svoje misljenje na osnovu pisanja Kurira, a ne na osnovu onoga sto su sami dozivjeli i prozivjeli! Dabogda preselila u Pristinu vec sutra!!!!!!!!samoPFC
Private message
SRAM TE BILO!!!
Sent at: 13/07/2008 00:44
Jos jedna stvar, od sveg srca ti zelim da dozivis ono sto je dozivio srpski narod u ovom ratu, i sto bi jos gore stvari dozivio da nije bilo nasih ''fasista'' kako ih ti nazivas! Dok si ti sjedila u svom toplom stanu i imala dupe na sigurnom zahvaljujuci ovim fasistima, volio bi da si bila zrtva silovanja i to ti zelim od sveg srca, a ti opet svojoj muslimanskoj braci prenesi kako su srpske patriote ovce i kako oni formiraju svoje misljenje na osnovu pisanja Kurira, a ne na osnovu onoga sto su sami dozivjeli i prozivjeli! Dabogda preselila u Pristinu vec sutra!!!!!!!!samoPFC
Private message
-
redondo72
#2789 Re: Desavanja u Srbiji
Imaš opciju ignore da ga onemogućiš da ti šalje poruke i uznemirava.
-
fixer
#2790 Re: Desavanja u Srbiji
palma u svakoj normalnoj drzavi ne bi mogao biti nista vishe od zamjenika glavnog za nadziranje implementacije integracije dzema u krofnu.strasno je samo spoznanje da je on covjek koji je srbiju okrenuo prema euredondo72 wrote:Najbolji bi bio Palma. On mi ovako iskreno deluje a narod mu veruje + voli ozbiljnu muziku.pesak wrote:
pa narod prvo treba obavestiti...reci mu strasnu istinu.. to niko ovde ne radi,
Last edited by fixer on 13/07/2008 01:14, edited 1 time in total.
-
redondo72
#2791 Re: Desavanja u Srbiji
Dobro ti ovo za džem u krofnu.
Finta je bila u ozbiljnoj muzici.
Finta je bila u ozbiljnoj muzici.
-
pesak
#2792 Re: Desavanja u Srbiji
ma ne uznemirava me. dosadno mi je koliko je matrica ista. ti ljudi su pre svega strasno nemastoviti. lice na robote . bas je bio pre neki dan takav jedan robot iz spo-a na tv-u. ima ih u svim partijama.
da sam psiholog, volela bih to da istrazujem. cudo.
da sam psiholog, volela bih to da istrazujem. cudo.
-
fixer
-
pesak
#2795 Re: Desavanja u Srbiji
genije nas vodi u evropu...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2796 Re: Desavanja u Srbiji
a i ti pesak vazda ti ja kriv i crna ovca
ti si nesto plaho ljuta na mene pa ti dodjem ko box-vreca
neka,neka 
-
klixober
#2797 Re: Desavanja u Srbiji
pesak je za tebe izmislila svijet.sojka wrote:winebike,
svaka ti cast. Tuzna sam i ja zbog oba dana. Najiskrenije, pogodjena.Ne radi mi se o politickoj paradi,
nego o ljudima. Uzasnuta sam. Ova dva dana mogu prebaciti na jedan Dan zalosti. Ispada da je jedan vise i manje vrijedan.
Svega mi je dosta.
Ne vjerujem nikom vise.A Beograd- pogledaj molim te prvu pesak, zao joj zrtava juce, a za danas to nije, ni rijeci njen neduzan narod nije zasluzio, cini nesto sto kao mora......nikako ono sto osjeca. Neka me ta posveta mimoidje.
![]()
(Vrijeme da progledamo iza fasada. Danas nije Dan politike winebike- vidimo njene rezultate u toj oblasti Podrinja.)
Pozzzz
Kakav crni dan zalosti stradalih Srba u Podrinju? Srpska radikalna stranka,Dodik,Obraz,krv i cast,Ravnogorski cetnicki pokret,obiljezavaju stradanje i to na dan genocida u Srebrenici.PRAVDANJE,RELATIVIZIRANJE,NEGIRANJE! Ono sto ti fasisti 12.07. rade u Srebrenici je sramota za srpski narod.
-
pesak
#2798 Re: Desavanja u Srbiji
jos samo kad bi covek znao s kim da se druzi ovde, a da ne bude sokiran .
krug prijatelja se drasticno smanjio.
pici, nema veze.
krug prijatelja se drasticno smanjio.
pici, nema veze.
- sojka
#2799 Re: Desavanja u Srbiji
Pokazala je karakter, kao i ti komeba. Tu ste negdje, a o nivou vasem- mislim.
Ko ne cijeni svoje i ne voli, ne moze ni tudje. Izda vas samo logika.
-
klixober
#2800 Re: Desavanja u Srbiji
Dovoljno je vidjeti s kim stojis pri o"davanju pocasti" pa da shvatis koji je tvoj nivo i karakter.Obraz,Krv i cast,Ravnogorski cetnicki pokret,Srpska radikalna stranka...Kada ti fasisti "odaju pocast" jasno je da je nesto trulo u drzavi Danskoj.sojka wrote:Pokazala je karakter, kao i ti komeba. Tu ste negdje, a o nivou vasem- mislim.