Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Manchester United FC - West Bromwich Albion FC 4:1 (4:0) - baš se dvuomio stavit počasni ili ne, ipak odlučih se loše
FC Girondins de Bordeaux - Toulouse FC 2:0 (2:1) - a ovo je pogodio moj protivnik (gol u zadnjoj minuti)
Karlsruher SC - FC Bayern München 0:2 (0:1) - bolje da nisu nikako pobjedili cigani bavarski
SSC Napoli - Juventus FC 1:1 (2:1) - ovo me sruši i na kladionici
LongDong wrote:Iskliznu mi bonus gol radi glupog Hejtinge, pravi penal u 96-oj minuti
hajde, da i ja malo pizdim....ova (citirana) tekma kao tekma.. i nije mi nesto znacila, ovdje (jer moj protivnik jos uvijek nije izasao na teren) ali mi je znacila na kladionici...u pitanju su 92 km......heeej, supci nemaju veze s vezom....zabiju gol, guzavace u +90 i umjesto da se smire i stanu na loptu ali neee....veliki znalci hoce tri boda, a svojom igrom nisu zasluzili niti jedan pljesak svojih navijaca...tarabe jedne....onaj forlan nema pojma, sebicnijeg kretena jos nisam vidio
i na kraju, kao sto mnogi znaju reci (kada okinu na kladionici) DABOGDA ISPALI IZ LIGE
uff...ne rekoh, igrao sam 1x
nakon 11 odigranih kola, napokon da se nesto i unovci na ove abondanzieri-parove veceras se cekala sevilla i docekala... malo kasnije pokazem tiket u vrijednosti 95km
nakon 11 odigranih kola, napokon da se nesto i unovci na ove abondanzieri-parove veceras se cekala sevilla i docekala... malo kasnije pokazem tiket u vrijednosti 95km
Ej, ljudi, imamo jedinstven događaj od osnivanja lige... na jednoj utakmici nisu se pojavila oba tima. xD
Ukupno 3 izostanka u ovom kolu u cvajti.
Freshov drugi izostanak zaredom. Ukupno 4., kao i Tigeru...
U mom slučaju je 16 bodova, tj. 4 4 3 i gol razlika je 12:15
No hard feelings
Ma kakvi hard feelings, odmah reagujte čim primijetiti grešku. Ispravio sam kod sebe u dokumentu, bit će sređeno na idućoj tabeli.
Prijedlog: Dajte da odigramo i redovno kolo. Bezveze da 14 igrača čeka dok 8 igra kup. Postavite parove i u prvenstvu, pa nek ovi kupaši ostave i tamo svoje prognoze.
U mom slučaju je 16 bodova, tj. 4 4 3 i gol razlika je 12:15
No hard feelings
Ma kakvi hard feelings, odmah reagujte čim primijetiti grešku. Ispravio sam kod sebe u dokumentu, bit će sređeno na idućoj tabeli.
Prijedlog: Dajte da odigramo i redovno kolo. Bezveze da 14 igrača čeka dok 8 igra kup. Postavite parove i u prvenstvu, pa nek ovi kupaši ostave i tamo svoje prognoze.