Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako ti je ovo znak za ševu onda oke, inače previše plešeš
moglo bi biti rđavo: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&p ... code=14307
ali obično je na istarskoj obali vedrije nego u unutrašnjosti
slične prognoze su bile i prošle godine pa je pljuštalo po noći, a danju smo se kupali
ovi sredaši će nas dočekati preplanulih nosova
tog se i ja malo bojim, supruga visi svaki dan na internert prognozi, jer bu ipak ona 99% vremena hendlala oko klinaca
a ak se crne prognoze obistine - klinci nervozni, onda to prenesu na nju - i meni onda ne preostaje niš drugo nego sve njih sterat kumovima u rovinj, da bi mogao biti na miru
(u j***te, sva sreća da ne čita ovaj forum, nezna zakaj mene boli K za prognozu)
Slazem se Eddijem ... Mislim mi smo ipak dole na gostujucem tereneu , pa da vidimo kako domaćica reaguje ... A sto se tice vremena, iskreno, B.K. , sve dok terasa ima tendu i ja mogu sjediti, a da nisam na kiši ... Poslije koje case vina (pive) mi je sasvim svejedno da li je vani sunce ili pada kiša ...
I ja sam to mislio ... nema puno linija, sto znaci moze padati,ali samo dva puta dnevno po 15min ... sem toga, ima tenda, sto se mene tice moze cijeli dan padati ...
Jutro ekipi iz veoma kisovitog i tmurnog Sarajeva. Jutros preovladavaju samo dvije boje vani ... crna i siva ... nema kolora ... Ali pripreme teku prema planu. Veceras provjera autića pred put, promjena ulja, spremanje muzike (par stotina albuma) za neumorno putovanje i naravno prekosutra "Hit The Road Jack" ... Onda topic ostaje na Fadillu i Muriju da ga cuvaju dok se ne vratimo online (trebaće vremena) ...
al' će ovdje biti mrtvo slijedećih dana ako se Muri i Fadill ne prime posla ...
inače, starijeg sina sam ovlastio kao fotografa sa svim dužnostima i povlasticama (nebu moral ići spavati sa ono dvoje malih), ako vidite nekog klinca u ac/dc majci - smiješak i mičite ruke sa žena koje nisu vaše
...odvratnog li vremena u Beogradu
...ali to je sada najmanje važno...bitno je da je frizerka odradila svoj zadatak i da sam sada 2oo% spreman za
SVIMA
.razmislite,pa da se u Medulinu dogovorimo da odradimo košulje (bowling) sa logom na leđima i imenom napred (Eddie i ja smo nešto ćaskali na tu temu...) http://www.bowlingshirt.com/index.bv
.sa ovima sam već stupio u kontakt i nema nikakvih problema,ja sam već dve uzeo-odlične su videćete,a cene su strava (od čak 7 usd (closeouts))...samo da se dogovorimo za aplikaciju na leđima (predlažem logo RockabillyBlogbera) i model šulje (a ima ih vazda dobrih) pa da radimo
@Sun56: Foto aparat u dječijim rukama je opasna stvar drug ... ja bih malo razmislio bi li takvu igracku dao djetetu ... mislim, šta ako okine? ... ja svakako dolazim s svojim Canon D20 i 2GB kartice da zabilježim svaki momenat koji je dozvoljen ili sto kažu "public view"
@GoCatGoer: Nije losa ideja, vidicemo dole sve ... kada budemo došli sebi (mislim da ce to biti nedelja ujutro na kafi )
Lab3352 http://rockabilly.blogger.ba
lab3352 wrote:@Sun56: Foto aparat u dječijim rukama je opasna stvar drug ... ja bih malo razmislio bi li takvu igracku dao djetetu ... mislim, šta ako okine?
fotić je njegov, a slike prvo prolaze kroz moje ruke i brišu se 'nepristojne' ako ih slučajno snimi, dobio je upute