Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Santos wrote:Broj ce vam povecat Miso ako slucajno ne napunite Titovu.Ja cu bit tamo ali sa ekipom u kojoj ti nisi garant.Do parkuse vas nece bit garant,jedino ako se narod ne okupi konta neki miting.
I vas je do tramvajske bilo.
Skoro

Post by Skoro »

Ne kontam, sta je to 'vjecna vatra'? Mjerilo za nesto? Ja sam da se titula, ako Bog da, proslavi na Kosevu a tamo. Na stadionu moze stati 5x vise ljudi nego dole.
Image
Ne kontam :?
rivaldinho

Post by rivaldinho »

cuj kosevo , hahahaha, a dicni ste mi vi pitari nekim masovnim dogadjajima , najvise vas je bilo na koncertu u2, a ovoj pudlici sto pudla nesto gore bi porucio , mi mozemo doci da vam pomognemo organizovat to vase narodno veselje , ispred gume koja gori , posto imamo visegodisnje iskustvo sa takvim organizacijama, a vidim vama gori da to bude pravo fino okupljanje narodnih masa, pa onda s tim bi vam neku od mnogobrojnih korida preporucio da prijateljstvujete ko sto to vama prilici, ipak niste vi jos spremni za gume
Neelix

Post by Neelix »

rivaldinho wrote:cuj kosevo , hahahaha, a dicni ste mi vi pitari nekim masovnim dogadjajima , najvise vas je bilo na koncertu u2, a ovoj pudlici sto pudla nesto gore bi porucio , mi mozemo doci da vam pomognemo organizovat to vase narodno veselje , ispred gume koja gori , posto imamo visegodisnje iskustvo sa takvim organizacijama, a vidim vama gori da to bude pravo fino okupljanje narodnih masa, pa onda s tim bi vam neku od mnogobrojnih korida preporucio da prijateljstvujete ko sto to vama prilici, ipak niste vi jos spremni za gume
ovaj jos uvijek hoda ko shestar :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Javlja se sad lik sa utakmice iz Bijeljine, i kaze "to su neki odnosi koji su poremetili ionako POREMECENU sportsku javnost u Bijeljini"...

Ja ispao iz stolice, iste sekunde... :lol: :lol: :lol: :lol:
BSn

Post by BSn »

Buduci sampioni gube sa 2:0! :D

Zeljo iz penala poveo - Borac htio napustiti teren! :D - Sad se svi furaju na to napustanje! :D
BSn

Post by BSn »

Pa dajte ba Sampioni sta vam ovo znaci!

Hayd' sto ne mozete pobijediti cak ni Leotara u gostima, ali da vas ovako blamiraju!!!!! :lol:
Comrad

Post by Comrad »

Smiješna Premier BiH liga :lol: :lol: :lol:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

BSn wrote:Pa dajte ba Sampioni sta vam ovo znaci!

Hayd' sto ne mozete pobijediti cak ni Leotara u gostima, ali da vas ovako blamiraju!!!!! :lol:
zato mozemo dobiti zelju kad god hocemo :lol: :lol: :lol:
Santos

Post by Santos »

Nemojte se zajebavat ovo je Premijer liga.Halo premijer jebo onu staru Prva liga dje to ima.Kolko ima raje na tekmama mislim na svim ,jel se skupio cener.Sudije su nam najace u evropi sve karatasi.
karanana

Post by karanana »

Marco-x wrote:Gostovanje u Širokom Brijegu 19.05.2007. tj. juče :D

http://www.youtube.com/watch?v=-DzY9EIZu94
Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.
kvic

Post by kvic »

karanana wrote:
Marco-x wrote:Gostovanje u ©irokom Brijegu 19.05.2007. tj. juèe :D

Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.
sta se glupiras...
strelčevina

Post by strelčevina »

karanana wrote:

a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.
Topla voda

Post by Topla voda »

reci mu,reci mu...
pitar79

Post by pitar79 »

zna li ko kad je tekma? na dnevniku veceras su javili kao sutra zadnje kolo?
karanana

Post by karanana »

strelčevina wrote:
karanana wrote:

a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.
Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti. :kiss:

A to sto nasi lopovi prodaju bodove, to je druga stvar, jebem im ja sve sto su prodali jedinstvu, pizda im materina. U tome i jeste moja poenta, svi varaju i kupuju i prodaju i diluju, zato samo hocu da kazem da nema andjela niti nevinasaca kao sto se Zrinjski i Sarajevo prave da su.
strelčevina

Post by strelčevina »

karanana wrote:
strelčevina wrote:
karanana wrote: Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.
Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti. :kiss:

A to sto nasi lopovi prodaju bodove, to je druga stvar, jebem im ja sve sto su prodali jedinstvu, pizda im materina. U tome i jeste moja poenta, svi varaju i kupuju i prodaju i diluju, zato samo hocu da kazem da nema andjela niti nevinasaca kao sto se Zrinjski i Sarajevo prave da su.
Naravno da nema, ali ima razlike nebitno za kog čovjek navija, recimo timovi koji uliže dva mil.km. u sezonu u igrače, njima je bez obzira na sve, u interesu da liga bude koliko toliko regularnija, od timova koji u prvenstvo ulaze sa budžetom od 300.000 km, koji gledaju samo na svom terenu da silom oderu sve, a na strani šta bog da. Ovo nema veze ni sa Zrinjskim niti sa Veležom nego realn ost je to.
Loud

Post by Loud »

To neko ulozio 2 miliona? :?
mostarac

Post by mostarac »

karanana wrote:
strelčevina wrote:
karanana wrote: Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.

sad ce tebi pitarka_sa objasnit da su oni posteni, naivni, nevini i da ih svi mrze i da su oni sve igrali posteno i da nista nisu kupili. Iskreno jedina titula u poslijeratnoj BiH zaradjena kvalitetom i igrom je ona Zeljina kad ih je Amar Osim vodio i kad su dosli do prvog pretkola lige prvaka. Onaj zeljo bi reprezentaciju nase lige, i to da ta reprezentacija ima vremena da se uigra, dobio bar 3 razlike. Sve ostale titule, pogotovo u premier ligi su karina i nijedna nije odraz kvaliteta pojedine ekipe, nego boljih trgovackih sposobnosti. Jebote prva liga federacije je 10 puta regularnije takmicenje od premier lige. Ima stela, ali ni blizu ko u premier ligi.
Sutra da Velez osvoji titulu ja se njoj ne bi mogao radovati, jer osvojiti titulu u jednoj ovakvoj ligi i na nacin kako se u nas osvaja titula od osnivanja premier lige je sramotno i uopste ne kontam navijace sarajeva zasto su u nekoj histeriji i euforiji, jer nemaju razloga da budu. Sarajevo je sampion i meni je drago sto je titula dosla u grad a ne na selo i sto je dosla u klub ciji navijaci nece nosati zastave susjednih drzava po utakmicama, ali mi nije jasno koja je draz u tome i sta vas vodi u euforiju kao da ste osvojili ligu prvaka. Jebote ne kontam, jer ova liga je takva da se 50% igra na zelenom terenu, a 50% za zelenim stolom. Neko vise, neko manje, al sve je to u 5 deka.
To radi svih 16 klubova i ne kontam kakva je draz i radost osvojit takvu ligu. Da ste ostavili sve iza sebe 20 bodova pa hajde. Znaci imali ste kvalitet i dobili, al vi ste u proljetnom dijelu do sada skupili 22 boda i jos teoretski niste osigurali titulu u ovakvoj ligi. Meni to radovanje tom velikom uspjehu ne ide u glavu.
Isabell

Post by Isabell »

E bravo Karanana, ti si srocio ono sto ja govorim citavu sezonu.
Sve se vaga, svi prodaju i stimaju. A samo ova dva kluba peru ruke od svega. Mos mislit. Evo recimo ja sam za to da Zepce sutra pusti utakmicu Sirokom , neka ljudi idu u Intertoto kup, mi nemamo love za to :D Slabo se trgovalo ove sezone :lol:
strelčevina

Post by strelčevina »

mostarac wrote:
karanana wrote:
strelčevina wrote: a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.

sad ce tebi pitarka_sa objasnit da su oni posteni, naivni, nevini i da ih svi mrze i da su oni sve igrali posteno i da nista nisu kupili. Iskreno jedina titula u poslijeratnoj BiH zaradjena kvalitetom i igrom je ona Zeljina kad ih je Amar Osim vodio i kad su dosli do prvog pretkola lige prvaka. Onaj zeljo bi reprezentaciju nase lige, i to da ta reprezentacija ima vremena da se uigra, dobio bar 3 razlike. Sve ostale titule, pogotovo u premier ligi su karina i nijedna nije odraz kvaliteta pojedine ekipe, nego boljih trgovackih sposobnosti. Jebote prva liga federacije je 10 puta regularnije takmicenje od premier lige. Ima stela, ali ni blizu ko u premier ligi.
Sutra da Velez osvoji titulu ja se njoj ne bi mogao radovati, jer osvojiti titulu u jednoj ovakvoj ligi i na nacin kako se u nas osvaja titula od osnivanja premier lige je sramotno i uopste ne kontam navijace sarajeva zasto su u nekoj histeriji i euforiji, jer nemaju razloga da budu. Sarajevo je sampion i meni je drago sto je titula dosla u grad a ne na selo i sto je dosla u klub ciji navijaci nece nosati zastave susjednih drzava po utakmicama, ali mi nije jasno koja je draz u tome i sta vas vodi u euforiju kao da ste osvojili ligu prvaka. Jebote ne kontam, jer ova liga je takva da se 50% igra na zelenom terenu, a 50% za zelenim stolom. Neko vise, neko manje, al sve je to u 5 deka.
To radi svih 16 klubova i ne kontam kakva je draz i radost osvojit takvu ligu. Da ste ostavili sve iza sebe 20 bodova pa hajde. Znaci imali ste kvalitet i dobili, al vi ste u proljetnom dijelu do sada skupili 22 boda i jos teoretski niste osigurali titulu u ovakvoj ligi. Meni to radovanje tom velikom uspjehu ne ide u glavu.
Amar Osim u gostovanju na OBN prije pola godine, baš onako direktno reče..... istina je i da smo i mi kada smo najbolji bili kupovali neke utakmice, morali smo to raditi jer niko u ovoj ligi nije pet puta bolji od nekog drugog tima, da može garantirat pobjedu. Toliko o tome. Glede zastava koje spominješ da te pitam gode li ti zastave i dresovi republike Turske na nekim utakmicama, ti dobro znaš na koji tim mislim, i još nešto napisao si post od skoro čitave stranice o teriji koja je garant, Zrinjski dobiva Modriču a zauzvrat pušta Slaviji. Nisam nešto vidio da si prizno grešku ali nebitno je, bitno je da uvijek ostavljaš pametne komentare na račun drugih.
mostarac

Post by mostarac »

strelčevina wrote:
mostarac wrote:
karanana wrote: Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti. :kiss:

Amar Osim u gostovanju na OBN prije pola godine, baš onako direktno reče..... istina je i da smo i mi kada smo najbolji bili kupovali neke utakmice, morali smo to raditi jer niko u ovoj ligi nije pet puta bolji od nekog drugog tima, da može garantirat pobjedu. Toliko o tome. Glede zastava koje spominješ da te pitam gode li ti zastave i dresovi republike Turske na nekim utakmicama, ti dobro znaš na koji tim mislim, i još nešto napisao si post od skoro čitave stranice o teriji koja je garant, Zrinjski dobiva Modriču a zauzvrat pušta Slaviji. Nisam nešto vidio da si prizno grešku ali nebitno je, bitno je da uvijek ostavljaš pametne komentare na račun drugih.
jedno je kupiti neku utakmicu (cak ni engleska liga nije imuna od toga), a drugo je kupiti cijelo prvenstvo sto su svi prvaci premier lige od prvog do zadnjeg ucinili.
Sto se tice zastava naravno da mi smetaju zastave na koje ti mislis, ali mi smo zadnji klub kojem se to moze prigovoriti jer smo u suzbijanju nacionalizma otisli dalje nego svi ostali klubovi zajedno.
Sto se tice onog sa Slavijom, nemam sta ja priznavati gresku i onde je sasvim jasno da je na poluvremenu veca svota ponudjena iz Zapadnog od one svote koja je ponudjena iz Istocnog Sarajeva, tj. na poluvremenu je bilo 0:1 ako se ne varam. Nakon toga malo sudija i malo vi se zadali i zavrsili posao. U svemu ovome ispusila je Modrica. Nemojmo se praviti ludi i naivni i posteni jer u ovoj ligi postenih nema. Sutra da Velez osvoji titulu u ovakvoj ligi, pod ovakvim uslovima takmicenja, i sa ovakvom regularnoscu kompletnog prvenstva meni ta titula nista ne bi znacila jer titula koja nije zasluzena ne donosi radost i uzivanje, a meni ne treba niko da kaze da sam ja namjestio utakmicu da bi ja u sebi bio svjestan toga.
Da je po kvaliteti vi bi ove godine bili sampioni jer imate najbolji tim, ali to nije tako i nijedne godine nije bilo i to je zalost naseg fudbala u kojoj svi mi pusimo i koja nikome ne donosi dobro osim tajkunima.
strelčevina

Post by strelčevina »

To će tako i dalje biti dok se liga ne smanji na deset klubova maksimum. I tada je moguće svašta ali u ovom obimu, i na ovaj način kako je sada sumnjam.
sulesavic

Post by sulesavic »

Je li ja ovo imam pogre¹an osjeæaj ili nam je Èelik ispao iz lige?
xon_sa

Post by xon_sa »

Nije
Steta :D
Post Reply