I vas je do tramvajske bilo.Santos wrote:Broj ce vam povecat Miso ako slucajno ne napunite Titovu.Ja cu bit tamo ali sa ekipom u kojoj ti nisi garant.Do parkuse vas nece bit garant,jedino ako se narod ne okupi konta neki miting.
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Celicna_saka
-
rivaldinho
cuj kosevo , hahahaha, a dicni ste mi vi pitari nekim masovnim dogadjajima , najvise vas je bilo na koncertu u2, a ovoj pudlici sto pudla nesto gore bi porucio , mi mozemo doci da vam pomognemo organizovat to vase narodno veselje , ispred gume koja gori , posto imamo visegodisnje iskustvo sa takvim organizacijama, a vidim vama gori da to bude pravo fino okupljanje narodnih masa, pa onda s tim bi vam neku od mnogobrojnih korida preporucio da prijateljstvujete ko sto to vama prilici, ipak niste vi jos spremni za gume
- Neelix
ovaj jos uvijek hoda ko shestarrivaldinho wrote:cuj kosevo , hahahaha, a dicni ste mi vi pitari nekim masovnim dogadjajima , najvise vas je bilo na koncertu u2, a ovoj pudlici sto pudla nesto gore bi porucio , mi mozemo doci da vam pomognemo organizovat to vase narodno veselje , ispred gume koja gori , posto imamo visegodisnje iskustvo sa takvim organizacijama, a vidim vama gori da to bude pravo fino okupljanje narodnih masa, pa onda s tim bi vam neku od mnogobrojnih korida preporucio da prijateljstvujete ko sto to vama prilici, ipak niste vi jos spremni za gume
- GandalfSivi
Javlja se sad lik sa utakmice iz Bijeljine, i kaze "to su neki odnosi koji su poremetili ionako POREMECENU sportsku javnost u Bijeljini"...
Ja ispao iz stolice, iste sekunde...

Ja ispao iz stolice, iste sekunde...
- karanana
Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.Marco-x wrote:Gostovanje u Širokom Brijegu 19.05.2007. tj. juče![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-DzY9EIZu94
-
kvic
sta se glupiras...karanana wrote:Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.Marco-x wrote:Gostovanje u ©irokom Brijegu 19.05.2007. tj. juèe![]()
-
strelčevina
a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.karanana wrote:Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.Marco-x wrote:Gostovanje u Širokom Brijegu 19.05.2007. tj. juče![]()
- karanana
Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti.strelčevina wrote:a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.karanana wrote:Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.Marco-x wrote:Gostovanje u Širokom Brijegu 19.05.2007. tj. juče![]()
A to sto nasi lopovi prodaju bodove, to je druga stvar, jebem im ja sve sto su prodali jedinstvu, pizda im materina. U tome i jeste moja poenta, svi varaju i kupuju i prodaju i diluju, zato samo hocu da kazem da nema andjela niti nevinasaca kao sto se Zrinjski i Sarajevo prave da su.
-
strelčevina
Naravno da nema, ali ima razlike nebitno za kog čovjek navija, recimo timovi koji uliže dva mil.km. u sezonu u igrače, njima je bez obzira na sve, u interesu da liga bude koliko toliko regularnija, od timova koji u prvenstvo ulaze sa budžetom od 300.000 km, koji gledaju samo na svom terenu da silom oderu sve, a na strani šta bog da. Ovo nema veze ni sa Zrinjskim niti sa Veležom nego realn ost je to.karanana wrote:Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti.strelčevina wrote:a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.karanana wrote: Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.![]()
A to sto nasi lopovi prodaju bodove, to je druga stvar, jebem im ja sve sto su prodali jedinstvu, pizda im materina. U tome i jeste moja poenta, svi varaju i kupuju i prodaju i diluju, zato samo hocu da kazem da nema andjela niti nevinasaca kao sto se Zrinjski i Sarajevo prave da su.
-
mostarac
sad ce tebi pitarka_sa objasnit da su oni posteni, naivni, nevini i da ih svi mrze i da su oni sve igrali posteno i da nista nisu kupili. Iskreno jedina titula u poslijeratnoj BiH zaradjena kvalitetom i igrom je ona Zeljina kad ih je Amar Osim vodio i kad su dosli do prvog pretkola lige prvaka. Onaj zeljo bi reprezentaciju nase lige, i to da ta reprezentacija ima vremena da se uigra, dobio bar 3 razlike. Sve ostale titule, pogotovo u premier ligi su karina i nijedna nije odraz kvaliteta pojedine ekipe, nego boljih trgovackih sposobnosti. Jebote prva liga federacije je 10 puta regularnije takmicenje od premier lige. Ima stela, ali ni blizu ko u premier ligi.karanana wrote:Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti.strelčevina wrote:a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.karanana wrote: Ma pusti se ti toga. Nego kolko ste im dali? Sve nesto postenje, napustanje terena...a vamo dilovi...ma ja....kad ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se.![]()
Sutra da Velez osvoji titulu ja se njoj ne bi mogao radovati, jer osvojiti titulu u jednoj ovakvoj ligi i na nacin kako se u nas osvaja titula od osnivanja premier lige je sramotno i uopste ne kontam navijace sarajeva zasto su u nekoj histeriji i euforiji, jer nemaju razloga da budu. Sarajevo je sampion i meni je drago sto je titula dosla u grad a ne na selo i sto je dosla u klub ciji navijaci nece nosati zastave susjednih drzava po utakmicama, ali mi nije jasno koja je draz u tome i sta vas vodi u euforiju kao da ste osvojili ligu prvaka. Jebote ne kontam, jer ova liga je takva da se 50% igra na zelenom terenu, a 50% za zelenim stolom. Neko vise, neko manje, al sve je to u 5 deka.
To radi svih 16 klubova i ne kontam kakva je draz i radost osvojit takvu ligu. Da ste ostavili sve iza sebe 20 bodova pa hajde. Znaci imali ste kvalitet i dobili, al vi ste u proljetnom dijelu do sada skupili 22 boda i jos teoretski niste osigurali titulu u ovakvoj ligi. Meni to radovanje tom velikom uspjehu ne ide u glavu.
- Isabell
E bravo Karanana, ti si srocio ono sto ja govorim citavu sezonu.
Sve se vaga, svi prodaju i stimaju. A samo ova dva kluba peru ruke od svega. Mos mislit. Evo recimo ja sam za to da Zepce sutra pusti utakmicu Sirokom , neka ljudi idu u Intertoto kup, mi nemamo love za to
Slabo se trgovalo ove sezone 
Sve se vaga, svi prodaju i stimaju. A samo ova dva kluba peru ruke od svega. Mos mislit. Evo recimo ja sam za to da Zepce sutra pusti utakmicu Sirokom , neka ljudi idu u Intertoto kup, mi nemamo love za to
-
strelčevina
Amar Osim u gostovanju na OBN prije pola godine, baš onako direktno reče..... istina je i da smo i mi kada smo najbolji bili kupovali neke utakmice, morali smo to raditi jer niko u ovoj ligi nije pet puta bolji od nekog drugog tima, da može garantirat pobjedu. Toliko o tome. Glede zastava koje spominješ da te pitam gode li ti zastave i dresovi republike Turske na nekim utakmicama, ti dobro znaš na koji tim mislim, i još nešto napisao si post od skoro čitave stranice o teriji koja je garant, Zrinjski dobiva Modriču a zauzvrat pušta Slaviji. Nisam nešto vidio da si prizno grešku ali nebitno je, bitno je da uvijek ostavljaš pametne komentare na račun drugih.mostarac wrote:sad ce tebi pitarka_sa objasnit da su oni posteni, naivni, nevini i da ih svi mrze i da su oni sve igrali posteno i da nista nisu kupili. Iskreno jedina titula u poslijeratnoj BiH zaradjena kvalitetom i igrom je ona Zeljina kad ih je Amar Osim vodio i kad su dosli do prvog pretkola lige prvaka. Onaj zeljo bi reprezentaciju nase lige, i to da ta reprezentacija ima vremena da se uigra, dobio bar 3 razlike. Sve ostale titule, pogotovo u premier ligi su karina i nijedna nije odraz kvaliteta pojedine ekipe, nego boljih trgovackih sposobnosti. Jebote prva liga federacije je 10 puta regularnije takmicenje od premier lige. Ima stela, ali ni blizu ko u premier ligi.karanana wrote:Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti.strelčevina wrote: a ne pitaš koliko smo Veležu dali novaca, da nas pusti pod bijelim brijegom, mislim kad vas je u stanju Jedinstvo kupit, i to igrače vaše sopstvene, onda nama to ne predstavlja nikakav problem, još kupit za pobijedit utakmicu, a ne kao što tvoji ljubimci Karanana prodaju na svom terenu.![]()
Sutra da Velez osvoji titulu ja se njoj ne bi mogao radovati, jer osvojiti titulu u jednoj ovakvoj ligi i na nacin kako se u nas osvaja titula od osnivanja premier lige je sramotno i uopste ne kontam navijace sarajeva zasto su u nekoj histeriji i euforiji, jer nemaju razloga da budu. Sarajevo je sampion i meni je drago sto je titula dosla u grad a ne na selo i sto je dosla u klub ciji navijaci nece nosati zastave susjednih drzava po utakmicama, ali mi nije jasno koja je draz u tome i sta vas vodi u euforiju kao da ste osvojili ligu prvaka. Jebote ne kontam, jer ova liga je takva da se 50% igra na zelenom terenu, a 50% za zelenim stolom. Neko vise, neko manje, al sve je to u 5 deka.
To radi svih 16 klubova i ne kontam kakva je draz i radost osvojit takvu ligu. Da ste ostavili sve iza sebe 20 bodova pa hajde. Znaci imali ste kvalitet i dobili, al vi ste u proljetnom dijelu do sada skupili 22 boda i jos teoretski niste osigurali titulu u ovakvoj ligi. Meni to radovanje tom velikom uspjehu ne ide u glavu.
-
mostarac
jedno je kupiti neku utakmicu (cak ni engleska liga nije imuna od toga), a drugo je kupiti cijelo prvenstvo sto su svi prvaci premier lige od prvog do zadnjeg ucinili.strelčevina wrote:Amar Osim u gostovanju na OBN prije pola godine, baš onako direktno reče..... istina je i da smo i mi kada smo najbolji bili kupovali neke utakmice, morali smo to raditi jer niko u ovoj ligi nije pet puta bolji od nekog drugog tima, da može garantirat pobjedu. Toliko o tome. Glede zastava koje spominješ da te pitam gode li ti zastave i dresovi republike Turske na nekim utakmicama, ti dobro znaš na koji tim mislim, i još nešto napisao si post od skoro čitave stranice o teriji koja je garant, Zrinjski dobiva Modriču a zauzvrat pušta Slaviji. Nisam nešto vidio da si prizno grešku ali nebitno je, bitno je da uvijek ostavljaš pametne komentare na račun drugih.mostarac wrote:sad ce tebi pitarka_sa objasnit da su oni posteni, naivni, nevini i da ih svi mrze i da su oni sve igrali posteno i da nista nisu kupili. Iskreno jedina titula u poslijeratnoj BiH zaradjena kvalitetom i igrom je ona Zeljina kad ih je Amar Osim vodio i kad su dosli do prvog pretkola lige prvaka. Onaj zeljo bi reprezentaciju nase lige, i to da ta reprezentacija ima vremena da se uigra, dobio bar 3 razlike. Sve ostale titule, pogotovo u premier ligi su karina i nijedna nije odraz kvaliteta pojedine ekipe, nego boljih trgovackih sposobnosti. Jebote prva liga federacije je 10 puta regularnije takmicenje od premier lige. Ima stela, ali ni blizu ko u premier ligi.karanana wrote: Ma mi smo vam zbog dobrosusjedskih odnosa dali 3 boda pod bijelim brijegom besplatno. nismo vam htjeli nista naplatiti.![]()
Sto se tice zastava naravno da mi smetaju zastave na koje ti mislis, ali mi smo zadnji klub kojem se to moze prigovoriti jer smo u suzbijanju nacionalizma otisli dalje nego svi ostali klubovi zajedno.
Sto se tice onog sa Slavijom, nemam sta ja priznavati gresku i onde je sasvim jasno da je na poluvremenu veca svota ponudjena iz Zapadnog od one svote koja je ponudjena iz Istocnog Sarajeva, tj. na poluvremenu je bilo 0:1 ako se ne varam. Nakon toga malo sudija i malo vi se zadali i zavrsili posao. U svemu ovome ispusila je Modrica. Nemojmo se praviti ludi i naivni i posteni jer u ovoj ligi postenih nema. Sutra da Velez osvoji titulu u ovakvoj ligi, pod ovakvim uslovima takmicenja, i sa ovakvom regularnoscu kompletnog prvenstva meni ta titula nista ne bi znacila jer titula koja nije zasluzena ne donosi radost i uzivanje, a meni ne treba niko da kaze da sam ja namjestio utakmicu da bi ja u sebi bio svjestan toga.
Da je po kvaliteti vi bi ove godine bili sampioni jer imate najbolji tim, ali to nije tako i nijedne godine nije bilo i to je zalost naseg fudbala u kojoj svi mi pusimo i koja nikome ne donosi dobro osim tajkunima.
-
strelčevina
To će tako i dalje biti dok se liga ne smanji na deset klubova maksimum. I tada je moguće svašta ali u ovom obimu, i na ovaj način kako je sada sumnjam.