To bas trazis kako si i rekao- dominantneGuadalajara wrote:Meni je venera u Lavu![]()
laFice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
To bas trazis kako si i rekao- dominantneGuadalajara wrote:Meni je venera u Lavu![]()
.kako znas sta si/\?Guadalajara wrote:Meni je venera u Lavu![]()
ahapustopoljina wrote:To bas trazis kako si i rekao- dominantneGuadalajara wrote:Meni je venera u Lavu![]()
![]()
laFice
Hakiz wrote:Na sličan način je inkvizicija provjeravala da li su žene vještice.
Bila je stolica u koju žena sjedne vežu je i bace u rijeku.
Ako ispliva, vještica je. A onda je objese ili spale.
Ako ne ispliva, nije vještica...
Svejedno i da zna. Vezana je u stolici.animals wrote:Hakiz wrote:Na sličan način je inkvizicija provjeravala da li su žene vještice.
Bila je stolica u koju žena sjedne vežu je i bace u rijeku.
Ako ispliva, vještica je. A onda je objese ili spale.
Ako ne ispliva, nije vještica...
Ne zna plivati..
To su nesnosne muke...svi ce u raj, za to mucenistvo.Hakiz wrote:Zar nije?
Dođeš kući, kažeš ženi "Kuhaj večeru i skidaj se", ona kaže da je umorna, ti kod prvog inkvizitora i kažeš da je vještica.
Kada inkvizicija završi sa njom, odeš kod komšijine male i kažeš dolazi vamo ili odoh kod inkvizitora. Em će ona pristati, em će joj stari u muci šutjeti da mu kćer ne završi na lomači. Ili na stolici.
Zar to nije bilo bolje nego danas kada moraš trpjeti žene koje smiju reći ne.
Taman obje u paketu.Tomahawk11 wrote:Slikano jučer samo za tebeRamzess Veliki wrote:Ja sam imao Alfu ...Tomahawk11 wrote: Svakako, ali to nema veze sa ovim alfa i beta sranjima. Bar ne danas, jer i onaj koji je vođen itekako utiče slobodnom voljom na zajednicu dvoje (ili više) jedinki.![]()
... I Omegu ... ne samo auto nego i Omega ram na Yamahi.![]()
Jer sam alfa I omega tip, a ne samo alfa. Da sam samo alfa osjecao bih se polovicno nekako ...![]()
Žemska neka vozi.
Ma ja sam ti taj samo me niko ne shvata ozbiljno.pustopoljina wrote:Slazem se s cojekom sasma.
Al' ja te rodjene vodje, sto znaju kucemo stacemo nikako da sretnem.
Haj par misica, haj dubok glas, nadje se...al' da mi neko kaze- samo ti tu sjedi i trepci, ja cu to sve regulisati...znam ja...
Jok.
Reci ce to ona sama vise puta u vrlo kratkom vcremenu, nema brige.Hakiz wrote:Znači, stvar je u tome da žena odmah zna gdje joj je mjesto, a ako slučajno ne zna, ti ćeš joj to već kazati i to tako da dobro zapamti?S4mpion wrote:
Postoji razlog zbog kojeg se ovakvi muškarci rijetko sreću-endemska su vrsta i svoje kvalitete neće trošiti na svakoga.
Da smo nas dvoje par, koji planira da uđe u brak, ne bih ti morao ništa objašnjavat', već bismo i ja i ti uveliko bili u svojim ulogama koje našu vezu čine dovoljno dobrom za brak. Formiranje tih uloga počinje još od prve kafe ili čak i prije kafe, a da ne spominjem da su već uveliko formirane kad dođe do braka. I najmanje se radi o priči, a najviše o ponašanju, to je korak kojeg uspiješ upratit' ili ne.
Ma najbitnije je sta ce rec selomoonca wrote:Ja vam zivota-- reci ce ovo , reci ce ono.... so what...koja paranoja....
Da li bih trebao komentarisato ovozizi505 wrote:Kakav je tvoj financijski potencijal, za vođu ili ovo drugo?Guadalajara wrote:Pa ko ima vise para i ko je fin./mat. superiorniji taj ti je vodja...jel...zizi505 wrote: Ja još ne sretoh ovakvog muškarca.
Da smo npr. nas dvoje par koji planira da uđe u brak, kako bi ti meni objasnio ovaj dio u vezi naših uloga? Ako može na nekom konkretnom primjeru.
Onaj ko nema ili ko je ineriorniji taj glavu i ledja savija.![]()
Po ovome tvome, kako god okreneš žena je sponzoruša
Zato i rekoh da li trebam komentarisatzizi505 wrote:Tvoj stav znamo, ne započinji opet
Ti odlučiCookie85 wrote:Zato i rekoh da li trebam komentarisatzizi505 wrote:Tvoj stav znamo, ne započinji opet![]()
pa da se tema opet ozivi![]()
Ma neka jos malo , da vidim u kojem ce pravcu otici rasprava, pa cu se ukljuciti ako bude trebalozizi505 wrote:Ti odlučiCookie85 wrote:Zato i rekoh da li trebam komentarisatzizi505 wrote:Tvoj stav znamo, ne započinji opet![]()
Cookie85 wrote:Zato i rekoh da li trebam komentarisatzizi505 wrote:Tvoj stav znamo, ne započinji opet![]()
Savrsenstvo od zene, a?moonca wrote:Cookie85 wrote:Zato i rekoh da li trebam komentarisatzizi505 wrote:Tvoj stav znamo, ne započinji opet![]()
![]()
Ovo je scena, dvoje u braku.. nedeljni rucak.. cavrljaju.ona donijela veliki miraz