Koristio sam ga par dana...doduse ne konstantno...baterija je dobra,ono sto sam mogao vidjeti na testu.Tri dana sam ga koristio,SOT oko 4 sata,mozda i vise...ostalo bilo tacno 50% baterije...znaci nisam ga 3 dana punio.U mirovanju ne trosi nista...cijeli dan mozda 2-3 posto a i u koristenju,baterija opada jako sporo.zrakomlat wrote: ↑24/01/2024 21:41Nevezano za problem. Kakva mu je baterija generalno, znam da zavisi od načina korištenja, i koliko se puni do čepa, kad je baterija na rezervi. I kakav je u odnosu na xiaomi 13, ako si s imao s tim iskustava.zippoo87 wrote: ↑22/01/2024 00:05 Ajmo znalci...pitanje
Koristim samsung S23 i uzeo ove svoje Xiaomi zicacen slusalice,koje imaju onaj dodatak usb type c da se uteka i ustekam u S23...i ne rade, telefon ne prepoznaje slusalice .
Ima li neki nacin da se ovo zaobidje ili sta mi treba da bi Samsung telefon prepoznao 3.5 mm slusalice preko usb type c onog adaptera?
Samsung mi prepozna slusalice kao usb uredjaj
Punjenje mu je sporo za moj ukus...do 100% ide preko sat vremena...mozda sat ipo ,nisam obracao paznju.Ovo je meni koji koristim Xiaomi i brzo punjenje,ultra sporo i jadno da flagship telefon u 2024. godini nema brzo punjenje.Logiku Samsunga i ovdje zaista ne kontam...sta to oni gube ako im telefoni imaju brzo punjenje ?
Sve u svemu,S23 je jako fin telefon ,ko voli manje telefone...meni za svakodnevni rad ipak bolje lezi nesto od 6.6 ili 6.7 inca.
Nije display mal u tom nekom smislu ali jesu meni sitnija slova i sve kada odgovaram na poruke i citam i pretrazujem.
Dizajn telefona mi je bombonica...fino lezi u ruci i ma dobar grip i bez maskice,jer mu je zadnje staklo nekakvo mat,nije ono glatko,sklisko a metalni okvir je dobar za grip,mozes jace pritisnuti
Ravni ekran je najbolja stvar...ja zakrivljene ekrane ne volim ni na slici vidjeti.
Sve u svemu,kada bi mi naletio S23+ po finoj cijeni,to bi pazario i ostavio sebi naredne 2 godine,jer zadovoljava sve moje potrebe i bio bi upgrade na postojeci Xiaomi 11T.