Violeta iz postovanja za zemlju u kojoj zivi, za toliko godina postojanja je mogla da stavi opciju bosanski jezik na svojoj web stranici nakon toliko godina!Bloo wrote:Stavljanje carine na Ivan - MI - ko mi?DaffyDuck wrote:Ti ne bojkotujes nista. I to je tvoje pravo.Bloo wrote: Pa zar istovremeno ne bojkotujemo i proizvode hrvatskih firmi?
A ako je tebi mrsko da pogledas, evo kopirati cu ti moje rijeci sa uvoda mog posta od kako se prikljucujem bojkotu,i to ovim rijecima:SaraFina, treb mijenjati naziv teme u bojkot HERCEGOVACKIH firmi i firmi iz RS-a koje finansiraju cetnicku politiku. Trebamo im staviti carinu na Ivan- 100% k'o Kosovo.
Ko se nadje uvrijedjen na nacionalnoj osnovi- nije majke mi nista licno, al ja druge zemlje nemam.![]()
Bez zezancije, i nama je krajnje vrijeme da nam proradi samopoštovanje- dok se ne odreknu -Covica i politike protiv drzave u kojoj rade i zaradjuju svoj novac od mene ni feninga nece dobiti slijedece firme:
Nama, kome nama? Građanima BiH? Da li isto treba i da praktikuju i oni što se prijavljuju na oglase za radna mjesta u Staniću, Violeti ...ili pak oni što već rade tamo, a nisu pobornici politike koju provodi Čović, HDZ? Možda da daju otkaz kao dodatni bojkot?
Btw, ja sam za bojkot svega - i firmi koje finansiraju SDA, koja opet šuruje sa HDZom već godinama...
I da daju otkaz, pojavit ce se druge firme koje ce nadomjestiti rupu kako na trzistu rada, tako i na distribuciji i maloprodaji.
A vidim da si ti zdusni advokat oBrade UZP-a