Born in the Ghetto
'pjeva' frajer iz Vogosce i Ljubljancanka
Moderator: _BataZiv_0809
Ja sam imao neki dan opasnu situaciju na plaziwewa wrote:meni moja najstarija pustila jednu pjesmu, da cujem kako je dobraHAVANA wrote:Cuo sam senidah.Ova tema ide na blok.Ovo je opasno,da se ne zarazim sta il obolim.Sreca pa mi djeca ne slusaju ovo.Ne bi im mogo zabranit.![]()
otad nemam napretka...
Ja mogu slusati edu majku bez problema a 48 mi je.Ima tema,stav,ima prica,pozadina,ima nesto...zomri wrote:presjek njihove publike jednak je presjeku publike ede maajke negdje tamo 2003-04.
HAVANA wrote:Ja sam imao neki dan opasnu situaciju na plaziwewa wrote:meni moja najstarija pustila jednu pjesmu, da cujem kako je dobraHAVANA wrote:Cuo sam senidah.Ova tema ide na blok.Ovo je opasno,da se ne zarazim sta il obolim.Sreca pa mi djeca ne slusaju ovo.Ne bi im mogo zabranit.![]()
otad nemam napretka...Cerka s nekom rajom i pustaju neke curice,prvo neka od helem nejse valjda stara daj para,umrli od sege,dobra zajebancija i stvarna,pa nas zajebaju evo jedna za vas pa nam olivera puste...Kad odjednom mozak ziga,ova jedna poce cuj kaze ove nove,vrh,svi slusaju...I navi ove vrhunske kriminalce pjesnike,jebi mi mater ako su pez ukrali u granapu a ne sta drugo iz opjevanih situacija.Eki opjevanih.
A ovi iz njemacke dosli pa poce staru muntat da je vodi u makarsku na nakog mc stojan.Gledam onu moju, nece me valjda pitat,odrecu je se preko avaza
Proslo je sve dobro,po nas,nije otisla.Ovi su isli...
Ja joj dvije glave kuna od dragosti dao tu noc
Idi reko na picu,idi gdje hoces.Kaze odo na pjena parti,ma idi,samo nemoj na stojana, jebem li mu babu.
Ako požurite evo možete stići na Jalin i Bubin koncert večeras u Igalu u LaBambiHAVANA wrote:Ja sam imao neki dan opasnu situaciju na plaziwewa wrote:meni moja najstarija pustila jednu pjesmu, da cujem kako je dobraHAVANA wrote:Cuo sam senidah.Ova tema ide na blok.Ovo je opasno,da se ne zarazim sta il obolim.Sreca pa mi djeca ne slusaju ovo.Ne bi im mogo zabranit.![]()
otad nemam napretka...Cerka s nekom rajom i pustaju neke curice,prvo neka od helem nejse valjda stara daj para,umrli od sege,dobra zajebancija i stvarna,pa nas zajebaju evo jedna za vas pa nam olivera puste...Kad odjednom mozak ziga,ova jedna poce cuj kaze ove nove,vrh,svi slusaju...I navi ove vrhunske kriminalce pjesnike,jebi mi mater ako su pez ukrali u granapu a ne sta drugo iz opjevanih situacija.Eki opjevanih.
A ovi iz njemacke dosli pa poce staru muntat da je vodi u makarsku na nakog mc stojan.Gledam onu moju, nece me valjda pitat,odrecu je se preko avaza
Proslo je sve dobro,po nas,nije otisla.Ovi su isli...
Ja joj dvije glave kuna od dragosti dao tu noc
Idi reko na picu,idi gdje hoces.Kaze odo na pjena parti,ma idi,samo nemoj na stojana, jebem li mu babu.
Malo si se zabrojao.MTV wrote:Znaci bik 50000 gledalaca i 100 KM
VS.
1.268.000 pretplatnika i 1.601.118.156 pregleda.
Je isto![]()
Dalje...
Vidi sta si ti napisao.drugtito2011 wrote:Malo si se zabrojao.MTV wrote:Znaci bik 50000 gledalaca i 100 KM
VS.
1.268.000 pretplatnika i 1.601.118.156 pregleda.
Je isto![]()
Dalje...
Bik 50.000 gledalaca i 100.000 KM za jedan nastup. VS Insekti: 500 gledalaca u klubu i kako ste napisali 5-6.000 EUR.
Prema navedenim parametrima Medonja je kralj, vrh. najbolji.. i sto je najvaznije bolje placen.
A sto se tice pjevanje (ako se moze nazvati pjevanjem) tu su isti. Ni Medonju a ni Insekte ne mozes razumjeti sta "pjevaju".
Jedan nastup minimalno 5000-6000 eura vani mozda i vise a sedmicno minimalno 3 nastupa preko ljeta pa racunaj. Plus prodanih 5 pjesama Severini, 3 Milanu Stankovicu, 1 Aci Pejovicu, 1 sinu Aci Lukasu, 1 Dari Bubamari, 1 Katarini Grujic, 2 albuma Mayi Berovic i jos Natasa Bekvalac je bila u njihovom studiju. I njoj vjerovatno makar jednu pjesmu. S njima suradjuje RAF Camora (proguglaj ko je on).drugtito2011 wrote:Medonja vs Bube
Medonju je pratilo 50.000 gledalaca, a zaradio je 100.00 KM na jednom nastupu. Da li to znaci da je Mednoja kralj kraljeva, vrh, najjaci, najbolji...?
Zoya wrote:
Hoćes mi dat', hoćes li mi dat'
Bebi, ti mi dat, daj mi šat
Dok ti ljubim vrat daj, ljubi te brat

A sadaMTV wrote:Kamikaza
Jala Brat x Buba Corelli x Senidah
#1 u trendingu:
BiH, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija
Srbija, Austrija
Makedonija
Njemacka (Na 12 mjestu ali kao prva pjesma, sve ispred vlogovi youtubera, teaseri itd.)
Jesu li to ovi što im je crnjak slušati Šemsu pa slušaju Senidu?BadBoy wrote:Hahah ubijaju ljudi nogama. Na vrijeme uradili collab sa Senidom jer je ona trenutno hot i ima pristup ovoj kvazi-intelektualnijoj publici (to su oni ljudi koji kažu "Ne mogu Jale i Bube očima ali mi je Senidah cool").
Zoya wrote:Za Havanu![]()
Mnoge ubila je kao iz tetejca
I đavo kad je vidi u nogama kleca
A ja nikad nisam glumio sveca
A htjeo sam je na keca k'o novog Benza
Navikla da joj jedu iz ruke
I sama među vukovima se šeta
Hoda po rubu dike i bruke
Čuke k'o dukati žute, a srce od leda
Duša blijeda, zna da je oda onako radi reda
Sve i da laže, pogled joj ne da
Da nije sretna vidi se kada gleda