Ako se ne varam, Zukanović je bio igračina u vakat kad ga Pape nije htio zvat
Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#2776 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Može li jedno pitanje: što vam toliko smetaju Zukanović i Sarić? 
Last edited by cyprus on 23/09/2019 12:34, edited 1 time in total.
-
tr_ba
#2777 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Fakat smijesno, covjek dao otkaz, savez nije prihvatio, sada ce popusiti jednu od ove dvije, i "dobiti" otkaz.
Hahahhahahaah
Hahahhahahaah
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2778 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
E pa Zuti nabijem te na onu stvar i tvoj izmjenjeni spisak! Bas si nas pojacao u pizdu materinu. Gdje ti je Stevanovic uhljupe selektorski....koga mozes staviti umjesto Visce.....ali neka i treba nam ovakav selektor kolika se hampa digla da on bude na tom mjestu od pitarskih strucnjaka pa na dalje!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2779 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jesi ti gledao utakmice sa Lihtenštajnom i Armenijom?cyprus wrote:Može li jedno pitanje: što vam toliko smetaju Zukanović i Sarić?
Tu ti leži odgovor za Zukanovića.
Zajedno sa njim je i Sarić prekrižen u sadašnjem klubu, dakle mahači peškirima bar do zime.
I uz to igraju u super jakoj katarskoj ligi.
Treba li još šta?
- jazzer
#2780 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Stvarno ne znam koji ce nam ku*ac Hajrovic kada nam i ovako ide odlicno.cyprus wrote:E sad kad je konačno Hajrović tu, sve će biti drugačije
Moze nam samo pokvariti atmosferu u ekipi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2781 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kakve veze imaju pitari sad?hrasno38 wrote:E pa Zuti nabijem te na onu stvar i tvoj izmjenjeni spisak! Bas si nas pojacao u pizdu materinu. Gdje ti je Stevanovic uhljupe selektorski....koga mozes staviti umjesto Visce.....ali neka i treba nam ovakav selektor kolika se hampa digla da on bude na tom mjestu od pitarskih strucnjaka pa na dalje!
Jebo ti ovu reprezentaciju ako će priča biti na relaciji bordo-plavi.
- nosara
#2782 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Citam postove s pocetka teme... Neka su vam mafijasi stavili do jaja, bas mi je drago. Zguzio vas zuti govnar. 
-
last mohicans
#2783 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ispravka, saudijskoj, ali totalno nevazno. Opet je saudijska jača od katarske, ali irelevantna liga kada je reprezentacija u pitanju. Kao da smo Kosovo, pa skupljamo po cijeloj planeti. Bolje da je i Medunjanina sa 34 pozvao od Sarica.Tomahawk11 wrote:Jesi ti gledao utakmice sa Lihtenštajnom i Armenijom?cyprus wrote:Može li jedno pitanje: što vam toliko smetaju Zukanović i Sarić?
Zajedno sa njim je i Sarić prekrižen u sadašnjem klubu, dakle mahači peškirima bar do zime.
Treba li još šta?
- cyprus
#2784 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jesam gledao sam. Jedna loša utakmica (ili čak nekoliko njih) nije razlog da se prekriži igrač... Pogotovo ako govorimo o igraču koji je još prošle godine bio jedan od najboljih u ekipi...Tomahawk11 wrote:Jesi ti gledao utakmice sa Lihtenštajnom i Armenijom?cyprus wrote:Može li jedno pitanje: što vam toliko smetaju Zukanović i Sarić?
Treba li još šta?
To da su Zukanović i Sarić prekriženi do zime je koliko sam ja skontao dezinformacija
Btw, ne igraju u katarskoj, nego saudijskoj ligi... I to jednom od jačih klubova na tom kontinentu
Dakle, da, treba mi još nešto
- Point.
#2785 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
To je bilo prije 6 godina. Sada je Zuka samo teret, okretan je ko da ima zglobove 89-godišnjaka, uz to otpisan u nekom kebab klubu kebab lige zajedno sa Elvisom.cyprus wrote:Može li jedno pitanje: što vam toliko smetaju Zukanović i Sarić?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2786 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nema šta, potukao si me argumentimacyprus wrote:
Jesam gledao sam. Jedna loša utakmica (ili čak nekoliko njih) nije razlog da se prekriži igrač... Pogotovo ako govorimo o igraču koji je još prošle godine bio jedan od najboljih u ekipi...
To da su Zukanović i Sarić prekriženi do zime je koliko sam ja skontao dezinformacija![]()
Btw, ne igraju u katarskoj, nego saudijskoj ligi... I to jednom od jačih klubova na tom kontinentu![]()
Dakle, da, treba mi još nešto
Nigdje mi nećemo dok su nam stubovi na igračima iz saudijske lige.
- Logovan
#2787 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa sam si sebi odgovorio.cyprus wrote:Može li jedno pitanje: što vam toliko smetaju Zukanović i Sarić?
I vala ako ćemo biti sretni zbog poziva igračima koji su u saudijskoj ligi, onda jebo ti ovo.
-
last mohicans
#2788 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Cyprus, samo nam jos navedi koliko u Al -Ahliju igra reprezentativaca drugih evropskih zemalja, kad dobro poznaješ ligu i klub. Nemoj mi navoditi arape, njih ne uzimam u obzir.Tomahawk11 wrote:Nema šta, potukao si me argumentimacyprus wrote:
Jesam gledao sam. Jedna loša utakmica (ili čak nekoliko njih) nije razlog da se prekriži igrač... Pogotovo ako govorimo o igraču koji je još prošle godine bio jedan od najboljih u ekipi...
To da su Zukanović i Sarić prekriženi do zime je koliko sam ja skontao dezinformacija![]()
Btw, ne igraju u katarskoj, nego saudijskoj ligi... I to jednom od jačih klubova na tom kontinentu![]()
Dakle, da, treba mi još nešto![]()
Nigdje mi nećemo dok su nam stubovi na igračima iz saudijske lige.
- hrasno38
#2789 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Evo druze kakvu.....kada je bio izbor za selektora i trka izmedju Zutog i Amara 99% Pitara su ovog prvog pljuvali a ovog drugog dizali u zvijezde. Ja sam i tada pisao a moze se naci da su tandem Osim-Musemic 10000 puta bolje rjesenje od trenera koji nije mogao da trenira ni jedan ozbiljniji klub u Hrvatskoj. Hajrovica sada zove kada debelo grije klupu. Bolje bi bilo ako je vec zvao Hodzica da je umjesto Bajica zvao Stevanovica. Pozove Zukanovica i Sarica koji su dobili nogu i u nekom no-name arapskom klubu.....ma ovaj selektor je ziva komedija.Tomahawk11 wrote:Kakve veze imaju pitari sad?hrasno38 wrote:E pa Zuti nabijem te na onu stvar i tvoj izmjenjeni spisak! Bas si nas pojacao u pizdu materinu. Gdje ti je Stevanovic uhljupe selektorski....koga mozes staviti umjesto Visce.....ali neka i treba nam ovakav selektor kolika se hampa digla da on bude na tom mjestu od pitarskih strucnjaka pa na dalje!
Jebo ti ovu reprezentaciju ako će priča biti na relaciji bordo-plavi.
- Herr Flick
#2790 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Opet Zukanovic
bolje je da je zvao neko dijete iz mlade repke umjesto njega ili premier lige, taj lik moze samo jos rekreativno igrat fudbal
- hrasno38
#2791 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
nosara wrote:Citam postove s pocetka teme... Neka su vam mafijasi stavili do jaja, bas mi je drago. Zguzio vas zuti govnar.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2792 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
A isto toliko manijaka je bilo za Amara...i to je problem.hrasno38 wrote:
Evo druze kakvu.....kada je bio izbor za selektora i trka izmedju Zutog i Amara 99% Pitara su ovog prvog pljuvali a ovog drugog dizali u zvijezde. Ja sam i tada pisao a moze se naci da su tandem Osim-Musemic 10000 puta bolje rjesenje od trenera koji nije mogao da trenira ni jedan ozbiljniji klub u Hrvatskoj. Hajrovica sada zove kada debelo grije klupu. Bolje bi bilo ako je vec zvao Hodzica da je umjesto Bajica zvao Stevanovica. Pozove Zukanovica i Sarica koji su dobili nogu i u nekom no-name arapskom klubu.....ma ovaj selektor je ziva komedija.
Nebitno, dobio je priliku kao i drugi prije njega što su dobili, evo sad dobio i ekstra priliku, i to su dobili i Pape i Meša, ali ne vidim da je koristi, naprotiv.
Ja jesam bio za Žutog i poželio sam mu sreću kao selektoru BiH u nadi da će opravdati izbor.
Zasad to nije slučaj.
- agent_zero
#2793 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Idiot opet Zukanovića&co zove

- hrasno38
#2794 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa normalno da smo bili za Amara jer je jednostavno zasluzio kao najtrofejniji BH trener da dobije priliku. Koje su to trenerske reference Prosineckog pa da se moze reci da je bolji od Amara ili recimo Husrefa? Samo sto je nama uvijek sladje strano govno nego domaci kolac!Tomahawk11 wrote:A isto toliko manijaka je bilo za Amara...i to je problem.hrasno38 wrote:
Evo druze kakvu.....kada je bio izbor za selektora i trka izmedju Zutog i Amara 99% Pitara su ovog prvog pljuvali a ovog drugog dizali u zvijezde. Ja sam i tada pisao a moze se naci da su tandem Osim-Musemic 10000 puta bolje rjesenje od trenera koji nije mogao da trenira ni jedan ozbiljniji klub u Hrvatskoj. Hajrovica sada zove kada debelo grije klupu. Bolje bi bilo ako je vec zvao Hodzica da je umjesto Bajica zvao Stevanovica. Pozove Zukanovica i Sarica koji su dobili nogu i u nekom no-name arapskom klubu.....ma ovaj selektor je ziva komedija.
Nebitno, dobio je priliku kao i drugi prije njega što su dobili, evo sad dobio i ekstra priliku, i to su dobili i Pape i Meša, ali ne vidim da je koristi, naprotiv.
Ja jesam bio za Žutog i poželio sam mu sreću kao selektoru BiH u nadi da će opravdati izbor.
Zasad to nije slučaj.
- Bosanski_kralj
#2795 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Definitivno se Prosinečki pogubio. Kardinala je greška bila ne prihvatiti njegovu ostavku, ovo sad sve već liči na na cirkuse koje smo imali u periodu od prije 15-20 godina.
Hej zove sad Hajrovića kad je skoro uvijek na klupi, minute dobija na kapaljku, a dok je bio kao u nekoj formi nije ga zvao.
Sarić u ovoj sezoni nije odigrao ni jedan meč za svoj klub i dobija poziv.
Hej zove sad Hajrovića kad je skoro uvijek na klupi, minute dobija na kapaljku, a dok je bio kao u nekoj formi nije ga zvao.
Sarić u ovoj sezoni nije odigrao ni jedan meč za svoj klub i dobija poziv.
-
Bazinga1234
#2796 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Poziva Hajrovica kada je totalno fan forme samo da bi se dodvorio navijačima. E pa nabijem ja takvog selektora.
- bingov buraz
#2797 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Imaš tri potpuno nevažne utakmice i umjesto sad da pozove neke mlađe momke i uigrava ih za baraž on ove potrošene olupine forsira 
- hrasno38
#2798 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nisu nevazne nije tacno.bingov buraz wrote:Imaš tri potpuno nevažne utakmice i umjesto sad da pozove neke mlađe momke i uigrava ih za baraž on ove potrošene olupine forsira
- bingov buraz
#2799 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ako misliš na one rang liste pišaj ih,ljudi halale po čitave kvalifikacije da razviju mladu ekipu a mi vazda strahujemo hoćemo li biti treći ili četvrti šešir,ti ako si dobar iz šestog ćeš se probiti.
- MarshalDodik
#2800 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pravi poznavalac fudbala bi trebao znati da je forma prolazna a klasa vjecnaBazinga1234 wrote:Poziva Hajrovica kada je totalno fan forme samo da bi se dodvorio navijačima. E pa nabijem ja takvog selektora.