Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
haubica_i_to_teshka

#2776 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by haubica_i_to_teshka »

avetinja wrote:Niko ne može reći da je Amar plitak. Što to neko drugi nije osvojio 9 trofeja u ligi? Zato što nije mogao i nije znao. Osvojio je i trofej u Japanu. Ono što mu je minus je to da djeluje deprimirajuće na igrače sa luzerskim izjavama da imaju 5% - 10% šanse, a lopta okrugla, Leicester osvojio ligu, hiljadu čuda se desilo.

Sa druge strane, Kodro ima znanje, možda više od Amara, ali nema autoritet i ne može ga prenijeti i dokazati. A uz sve to, već je bio trener reprezentacije.

Ako ćemo se vraćati na staro, zovite onda Sušića. Dokazao se. Može neko reći da je kockasta glava, ovakav, onakav, ali odveo nas čovjek na Svjetsko.

Moj glas definitivno ide za stranca, ali nemamo mi para za to, 30 hiljada maraka plata trenera. Oko tih para se samo neko iz BiH ili regiona može ufatiti na poziciju.

Da se vishe ne lazemo!

Ne forsira se Amar shto je strucan (ili ne) nije bitno, nego shto ce neciji klub imati koristi.

Dolaskom Amara, svi mladi igraci bi gledali da dodju u Zelju (samim tim u reprezentaciju).Shta to znaci, svi znamo. Ko ce “prodavati” i ko ce uzimati novac i to je jasno. Druga stvar, reprezentacija bi utakmice igrala na Grbavici (vec vidjeno sa tendencijom ulaganja u njihov stadion)

Sve to pojedini dobro znaju, zato ga i podrzavaju.

Inace, radije bi ga gledali na klupi Zelje nego reprezentacije

Budite poshteni priznajte prave razloge !!!

dobro moj beze.....samo uzivaj :izet:
cvrčak_na_hedonizmu

#2777 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

haubica_i_to_teshka wrote:
avetinja wrote:Niko ne može reći da je Amar plitak. Što to neko drugi nije osvojio 9 trofeja u ligi? Zato što nije mogao i nije znao. Osvojio je i trofej u Japanu. Ono što mu je minus je to da djeluje deprimirajuće na igrače sa luzerskim izjavama da imaju 5% - 10% šanse, a lopta okrugla, Leicester osvojio ligu, hiljadu čuda se desilo.

Sa druge strane, Kodro ima znanje, možda više od Amara, ali nema autoritet i ne može ga prenijeti i dokazati. A uz sve to, već je bio trener reprezentacije.

Ako ćemo se vraćati na staro, zovite onda Sušića. Dokazao se. Može neko reći da je kockasta glava, ovakav, onakav, ali odveo nas čovjek na Svjetsko.

Moj glas definitivno ide za stranca, ali nemamo mi para za to, 30 hiljada maraka plata trenera. Oko tih para se samo neko iz BiH ili regiona može ufatiti na poziciju.

Da se vishe ne lazemo!

Ne forsira se Amar shto je strucan (ili ne) nije bitno, nego shto ce neciji klub imati koristi.

Dolaskom Amara, svi mladi igraci bi gledali da dodju u Zelju (samim tim u reprezentaciju).Shta to znaci, svi znamo. Ko ce “prodavati” i ko ce uzimati novac i to je jasno. Druga stvar, reprezentacija bi utakmice igrala na Grbavici (vec vidjeno sa tendencijom ulaganja u njihov stadion)

Sve to pojedini dobro znaju, zato ga i podrzavaju.

Inace, radije bi ga gledali na klupi Zelje nego reprezentacije

dobro moj beze.....samo uzivaj :izet:
Mijenjaj nick u Herkul Poaro :D
haubica_i_to_teshka

#2778 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by haubica_i_to_teshka »

ovaj mi bolje pristaje:
HARRY HOUDINI :D
luckylaka

#2779 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Mene interesuje zasto na danasnjoj sjednici nije ispostovan dogovor sa Igmana-Bjelasnice-Jahorine da se Amar imenuje za selektora.Sve dogovoreno,svi bolje upuceni proslavili,informisali medije a danas neko zajeba stvar.Ne vjerujem vise ni informacijama iz prve ruke.
luckylaka

#2780 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

A evo i trenera koji bi odogovarao svima

Česi tvrde da je Rijeka već pronašla Kekovog nasljednikaKLJUČNI PODACI
Matjaž Kek blizu je odlaska s klupe aktualnog hrvatskog prvaka

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

KAKO doznaje češki portal Isport.cz, Slovenac Matjaž Kek blizu je odlaska s klupe aktualnog hrvatskog prvaka Rijeke.
leškarenje

#2782 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Nepotizam sto Mostarci kao guraju sugradjanina,a sto babo lopov gura sina lopova je kao struka :lol: ooooo sunce ti jebem :arrow:
Logovan

#2783 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Nepotizam sto Mostarci kao guraju sugradjanina,a sto babo lopov gura sina lopova je kao struka :lol: ooooo sunce ti jebem :arrow:
Zar ima i takvih, jebem ti. :-)
markomilanov

#2784 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Uključivanje fudbalskog saveza rs u izbor selektora,je dokaz da srbi priznaju bih kao jedinsvetnu ,suvereneu multietničku bih,zato sam ja i ukazivao ma značaj ukljčivanja srba u rad saveza radi viših ciljeva i interesa.Samo se bojim da nije ovo igra fsrs,da dobije neke dobre pozicije i pare ,da bi na kraju podržali Amara.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2785 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

markomilanov wrote:Uključivanje fudbalskog saveza rs u izbor selektora,je dokaz da srbi priznaju bih kao jedinsvetnu ,suvereneu multietničku bih,zato sam ja i ukazivao ma značaj ukljčivanja srba u rad saveza radi viših ciljeva i interesa.Samo se bojim da nije ovo igra fsrs,da dobije neke dobre pozicije i pare ,da bi na kraju podržali Amara.
Čuj uključivanje...šta su dosad, bili isključeni?! Ma hajde :-)
Da je bogdo' radi viših ciljeva i interesa....prije će biti do niskih (ciljeva) i podmetanja nogu.
Bolan, ja sam svjestan da ovo što je od Bošnjaka, predsjednik prvi, nisu dobri za ovaj savez, nisu dobri u sportskom smislu, ali isto tako nisu dobri ni srpski ni hrvatski sudionici, znaš što nisu dobri, zato što su im ciljevi politički, nikako sportski.
FSRS ne valja Meho Kodro, jer je radio kontra prošlog saveza :-) zamisli, nije htio čovjek da učetvuje u mutnim igrama saveza i radio protiv :roll: pa sad ne valja, nije podoban kandidat.
Eto predložio se Muslin, ali neće čovjek, otvoreno rekao, ima boljih ponuda i zdravo. Kaže biće još kandidata.....kojih?? Nema. Sve neka priča, a od početka Amar ili Meho. Kad je Komitet u većini predložio Mehu, e onda je to bošnjački prijedlog (iako su u komisiji Ivica Osim, Sead Kajtaz, Duško Bajević i Zvjezdan Misimović :-) ).
I hajde ti sad tu budi pametan :roll:
manijak1

#2786 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

leškarenje wrote:Nepotizam sto Mostarci kao guraju sugradjanina,a sto babo lopov gura sina lopova je kao struka :lol: ooooo sunce ti jebem :arrow:
po čemu je babo lopov :?
za sina razumijem , koliko vam je bodova pokrao :D to ni Husref ne može vratiti za slijedećih deset godina .
by haubica i to teshka (sh=š )
priznajem , kriv sam što nisam pitar niti ću to ikad biti :oops:
Ko ce “prodavati” i ko ce uzimati novac i to je jasno. Druga stvar, reprezentacija bi utakmice igrala na Grbavici (vec vidjeno sa tendencijom ulaganja u njihov stadion)
Ko je do sada prodavao i uzimao pare :? :? (nigdje naznake motiva da se to više ne radi u budućnosti) nego glavni motiv su klupske boje pojedinaca na tapetu.
Mene interesuje zasto na danasnjoj sjednici nije ispostovan dogovor sa Igmana-Bjelasnice-Jahorine da se Amar imenuje za selektora.Sve dogovoreno,svi bolje upuceni proslavili,informisali medije a danas neko zajeba stvar.Ne vjerujem vise ni informacijama iz prve ruke.
mahalske ruke garant :oops: jer jučer su na svim tim obaviještenim medijima bubale informacije da je Kodro selektor .
I hajde ti sad tu budi pametan
Prvo obezglaviti kriminal u Savezu pa tek onda raditi dalje .međutim kad su u pitanju nacionalni ključevi i zajebancije , sve je jasno ....ko god izgleda bio ....nema napretka .
Last edited by manijak1 on 17/11/2017 09:03, edited 1 time in total.
Thorgerson

#2787 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Thorgerson »

Moze li mi neko pojasniti zasto su Bajevica uvalili u tu nekakvu komisiju, umjesto da se covjek uhvati selektorske pozicije. Mislim, ono tu im trener pred ocima. :roll:

Pa evo barem dati covjeku nardedni ovaj ciklus za Ligu nacija, ako tu usere, eto onda neka biraju nekoga za kvalifikacije za EP.
markomilanov

#2788 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Podržavam fsrs,zato što je protiv da budu samo dva kandidata,zašto samo Meho i Amar,ozbiljnost fsrs ćemo vidjeti sa nihovim predlozima,iako sam apariori protiv trenera iz rs,ovaj Marinović vodi mladu repku,poznaje sistem,potrebno je uvodjenje mladih igrača u repku,on ih poznaje,ni Aamar ni Meho nisu nešto ispred njega,ponavljam ja bih najviše voleo trenera iz regiona.
Grean

#2789 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Ma bit ce natezanja i na kraju ce biti Kodro uz neke ustupke.

Struka ga je predlozila a nisu valjda ni ovi ostali u savezu toliki ljigavci da im Kovacevic namece misljenje.

Argumenti su na strani pristalica Kodre.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2790 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

markomilanov wrote:Podržavam fsrs,zato što je protiv da budu samo dva kandidata,zašto samo Meho i Amar,ozbiljnost fsrs ćemo vidjeti sa nihovim predlozima,iako sam apariori protiv trenera iz rs,ovaj Marinović vodi mladu repku,poznaje sistem,potrebno je uvodjenje mladih igrača u repku,on ih poznaje,ni Aamar ni Meho nisu nešto ispred njega,ponavljam ja bih najviše voleo trenera iz regiona.
Marinović je dobar i ja se nadam da će u budućnosti dobiti priliku da vodi seniorski tim. Treba pustiti da završi ciklus sa mladom reprezentacijom.
FSRS nije protiv ova dva kandidata zbog dobrobiti bh fudbala nego zbog ličnih interesa.
Radio Sarajevo

#2791 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote:A evo i trenera koji bi odogovarao svima

Česi tvrde da je Rijeka već pronašla Kekovog nasljednikaKLJUČNI PODACI
Matjaž Kek blizu je odlaska s klupe aktualnog hrvatskog prvaka

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

KAKO doznaje češki portal Isport.cz, Slovenac Matjaž Kek blizu je odlaska s klupe aktualnog hrvatskog prvaka Rijeke.
A hrvatska liga je inače prejaka, skoro kao Bundesliga.

Iako mislim da je Kek odličan trener, meni je smiješno da neko favorizira nekoga sa strane u odnosu na nekog našeg, i da našima ne priznaje ništa, pa čak ni deset jebenih trofeja, od čega jedan u Japanu, dok se Keku priznaje jedan osvojen trofej i to u vrijeme dok je Mamić bio u zatvoru.

Pa kako te Lucky više nije stid, hrvatska liga je možda malo bolja od naše, ali ništa mnogo, razlika je samo u tome da mi ne znamo prodati mudo pod bubrege, a Mamić zna. I da im nije njega, i oni bi prodavali u drugu rusku ligu za 50.000 dolara.
kakotakonikako

#2792 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kakotakonikako »

Bruka i sramota i neka ih je od Boga grehota ovih u N/FSBiH.
Point.

#2793 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Point. wrote:Jao ovih plavih ufatili se titula i to im jedini argument. Tom logikom Servette FC je sa svojih 17 titula prvaka Svicarske, te 7 titula Kupa veci klub od Zelje, s svojih 6 titula prvaka BiH, 5 Kupa i jedne titule prvaka Yu. Sljedeci tu logiku Kodro vodi trofejniji klub od Amara, kad ste se vec ufatili titula. Treba li napomenuti da je struka prepoznala Kodru kao bolju soluciju od Amara a ublehe iz FSRS nece Kodru iz jedinog razloga sto se zamjerio nekad davno lopovskom Savezu, znaci ni oni nemaju cisto fudbalske razloge protiv Mese.
Fulio si cijeli fudbal kolega, jer Kodro ukupno ima 0 ( nula ) titula. Forsirati takvog lika, prije Amara, je nebuloza.

Znači pričam o Kodro vs Amar izboru.
A zasto je nebuloza? Covjek je trenerski zanat naucio u Spaniji, moze se osloniti i na svoju bogatu fudbalsku karijeru, kako u klubskom tako i u reprezentativnom, sada je u uspavanom gigantu koji ima ambicije i kojeg je preporodio.

Amar, sa druge strane, nije mogao meda van granica BiH, i pored svih tih silnih titula nije mogao naci bolji angazman od katarske poluamaterske lige. Da je bas toliki Ferguson, kako neko gore rece, neki klub u Evropi bi prepoznao njegov kvalitet. A i te titule treba uzeti sa dozom rezerve kolega, jer sami vi pricate o kupljenim, prodanim i rasprodanim utakmicama.

I jos nesto. Valjda bi se i igraci trebali pitati malo oko izbora novog trenera. Sudeci prema cinjenici da je Miske glasao za Kodru, a Miske ima kontakt sa igracima, dolazimo do zakljucka da su i igraci i struka za Kodrin izbor. Ispada da su za Amara smo otac, zeljovci i FSRS koji su tu samo da koce bilo kkav napredak bh fudbala i prozirni su svojom takozvanom zabrinutoscu i slicno.
markomilanov

#2794 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Tomahawk11 wrote:
markomilanov wrote:Podržavam fsrs,zato što je protiv da budu samo dva kandidata,zašto samo Meho i Amar,ozbiljnost fsrs ćemo vidjeti sa nihovim predlozima,iako sam apariori protiv trenera iz rs,ovaj Marinović vodi mladu repku,poznaje sistem,potrebno je uvodjenje mladih igrača u repku,on ih poznaje,ni Aamar ni Meho nisu nešto ispred njega,ponavljam ja bih najviše voleo trenera iz regiona.
Marinović je dobar i ja se nadam da će u budućnosti dobiti priliku da vodi seniorski tim. Treba pustiti da završi ciklus sa mladom reprezentacijom.
FSRS nije protiv ova dva kandidata zbog dobrobiti bh fudbala nego zbog ličnih interesa.
Ovo si apsolutno upravu,sada zatežu,da bi za sebe ostvaraili neke koristi,i opet prepustili izbor selektora,borče sredojević će po milioniti put biti pomoćnik,dobiće dobre plaćene funkcije u komisijma i odborima i mirna bosna.
Izbor selektora u bih je najmanje sportski,sve je bitnije od struke,tu su nacionalni,politički stranački,vjerski,klupski,mahaklski ,gradski,entitetski,kantonalni interesi u pravom planu.
2014.godine javilo se najmanje 10 trenera koji su bolji od Meše,srbi odustanu od Rajevca kandidata koji igara 1/4 svjetskog prvenstva,odustali su zato što su dobili pre iz sarajeva,ovim iz Sarajeva je samo bitno da je trener bosanski,tako da tu nema sreće,ne zna se koji su gori.
leškarenje

#2795 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Pa opcepoznato je da Amar ima prisne odnose sa braćom sa Sokoca...pa posjećivali su ga i ovdje u Sarajevu...zato i ne cudi podrska koju ima od njih.
Point.

#2796 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

mali_milojica wrote:
Point. wrote:Jao ovih plavih ufatili se titula i to im jedini argument. Tom logikom Servette FC je sa svojih 17 titula prvaka Svicarske, te 7 titula Kupa veci klub od Zelje, s svojih 6 titula prvaka BiH, 5 Kupa i jedne titule prvaka Yu. Sljedeci tu logiku Kodro vodi trofejniji klub od Amara, kad ste se vec ufatili titula. Treba li napomenuti da je struka prepoznala Kodru kao bolju soluciju od Amara a ublehe iz FSRS nece Kodru iz jedinog razloga sto se zamjerio nekad davno lopovskom Savezu, znaci ni oni nemaju cisto fudbalske razloge protiv Mese.
Koliko je Meho sebe ugradio u tih 17 titula? Cekaj da izbrojim :hm: aha nijednu...nula...0
I naravno da ce Kajtaz,Bajevic,mostarci,glasati za svog,nepotizam :oops:
Opet je suha cinjenica da je Kodro u mnogo trofejnijem klubu od Amara. Titule u BiH pomnozi sa nulom kolega, prvo jer je liga znj kvalitete, drugo sami govorite o kupljenim utakmicama, trece liga je poluamaterska, cetvrto i pored silnih titula Amar je trenutno bez angazmana i nije dogurao dalje od Katara, peto titule uopste nisu najveca referenca kod biranja selektora, sesto i igraci i struka su za Kodru, sedmo jedino Ivica gura svog sina iz ovog odbora znaci veci nepotizam ne postoji i osmo Amarovi evropski izleti sa Zeljom su za plakanja.
Radio Sarajevo

#2797 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Point. wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Fulio si cijeli fudbal kolega, jer Kodro ukupno ima 0 ( nula ) titula. Forsirati takvog lika, prije Amara, je nebuloza.

Znači pričam o Kodro vs Amar izboru.
A zasto je nebuloza? Covjek je trenerski zanat naucio u Spaniji, moze se osloniti i na svoju bogatu fudbalsku karijeru, kako u klubskom tako i u reprezentativnom, sada je u uspavanom gigantu koji ima ambicije i kojeg je preporodio.

Amar, sa druge strane, nije mogao meda van granica BiH, i pored svih tih silnih titula nije mogao naci bolji angazman od katarske poluamaterske lige. Da je bas toliki Ferguson, kako neko gore rece, neki klub u Evropi bi prepoznao njegov kvalitet. A i te titule treba uzeti sa dozom rezerve kolega, jer sami vi pricate o kupljenim, prodanim i rasprodanim utakmicama.

I jos nesto. Valjda bi se i igraci trebali pitati malo oko izbora novog trenera. Sudeci prema cinjenici da je Miske glasao za Kodru, a Miske ima kontakt sa igracima, dolazimo do zakljucka da su i igraci i struka za Kodrin izbor. Ispada da su za Amara smo otac, zeljovci i FSRS koji su tu samo da koce bilo kkav napredak bh fudbala i prozirni su svojom takozvanom zabrinutoscu i slicno.
Joj koliko gluposti na jednom mjestu, majko mila...

Najprije bih te zamolio da prestaneš lagati. AMAR JE OSVOJIO JE.BENI KUP u Japanu. To nije mogao kupiti.

Amar je osvojio JE.BENIH deset trofeja u BiH. To nijedan trener nikad nije uspio. Ako pričate da je kupljeno, posjetite psihijatra, nemam vam šta drugo reći.

Za razliku od njega, Kodro je NOGIRAN iz te iste užasne lige po kojoj se.rete već sto i nešto stranica.

FC Servette je uspavani gigant? Pa jesi li fakat ozbiljan?

Hoćemo li i FC Alkmaar uskoro zvati gigantom? Ili možda NK Kamen Ingrad, ipak su igrali Kup UEFA.

Koji vam je ljudi više, pa propitajte malo te stavove, zašto se prepouštate da vas mržna vodi?
markomilanov

#2798 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

koji to bosanski trener ima bolje reference od Keka,ljudi moji,informišite se malo

'' Napredak i vrhunac dosadašnje karijere, usledio je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010., kada je Slovenija u grupi 3 UEFA kvalifikacija. U grupi je igrala sa reprezentacijama Slovačke, Češke Republike, Severne Irske, Poljske i San Marina osvojila drugo mesto, a kasnije kroz baraž u utakmici sa reprezentacijom Rusije obezbedila plasman.

Nakon kratkog i neuspešnog boravka na klupi Al Itihada iz Saudijske Arabije Kek je krajem februara 2013. godine došao na klupu ambicioznog hrvatskog prvoligaša Rijeke iz istoimenog grada. Vodeći klub sa primorja uspeo je da osvoji dva kupa, jedan superkup i kao vrhunac titulu prvaka Hrvatske uspevši da prekine jedanaestogodišnju vladavinu zagrebačkog Dinama u nacionalnom prvenstvu. Takođe uspeo je čak tri puta da uvede Rijeku u grupnu fazu Lige Evrope (2013/14, 2014/15. i 2017/18).''
Tomahawk11
Globalni moderator

#2799 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

Radio Sarajevo wrote:
A hrvatska liga je inače prejaka, skoro kao Bundesliga.

Iako mislim da je Kek odličan trener, meni je smiješno da neko favorizira nekoga sa strane u odnosu na nekog našeg, i da našima ne priznaje ništa, pa čak ni deset jebenih trofeja, od čega jedan u Japanu, dok se Keku priznaje jedan osvojen trofej i to u vrijeme dok je Mamić bio u zatvoru.

Pa kako te Lucky više nije stid, hrvatska liga je možda malo bolja od naše, ali ništa mnogo, razlika je samo u tome da mi ne znamo prodati mudo pod bubrege, a Mamić zna. I da im nije njega, i oni bi prodavali u drugu rusku ligu za 50.000 dolara.
Nisu ti baš ove konstatacije na mjestu.

Golman - Danijel Subašić - iz HNL do Monaco.
Odbrana - Vedran Ćorluka - iz HNL do...
Dejan Lovren - iz HNL...
Šime Vrsaljko - iz HNL...
Ivan Strinić - iz HNL...
Veza - Milan Badelj - iz HNL...
Mateo Kovačić, Luka Modrić...
Napad - Mario Mandžukić....
I tako dalje i tako redom.

Kod nas: golman Englez, bek Švabo, vezni iz Francuske krenuo....nije to baš tako. Daleko smo mi od HNL, oni su temelj svojoj reprezentaciji, kod nas tek po neki igrač u posljednje vrijeme da se profilira, a da je krenuo iz PL BiH.
I klupski, Dinamo, Rijeka, Hajduk, a iskoči tu i neki Osijek ili neko drugi i igraju play off evropskih takmičenja ili grupne faze....znaš gdje smo mi po tom pitanju.
Mislim, možemo se lagati, ali znaš da to nije to.
Razlika je puno veća nego što ti misliš.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2800 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

markomilanov wrote: 2014.godine javilo se najmanje 10 trenera koji su bolji od Meše,srbi odustanu od Rajevca kandidata koji igara 1/4 svjetskog prvenstva,odustali su zato što su dobili pre iz sarajeva,ovim iz Sarajeva je samo bitno da je trener bosanski,tako da tu nema sreće,ne zna se koji su gori.
Samo mala ispravka, ovim iz Sarajeva je bitno da je trener s kojim je moguć tal, dogovor, gdje svi mogu lizati prste od meda.
Što se tiće Begića, trener bi mogao biti i sa Fidžija, samo da on može svoje mutiti.
Tačno, ne zna se koji su gori, jer se svi vode motivima koji sa sportom ništa nemaju.
Locked