avetinja wrote:Niko ne može reći da je Amar plitak. Što to neko drugi nije osvojio 9 trofeja u ligi? Zato što nije mogao i nije znao. Osvojio je i trofej u Japanu. Ono što mu je minus je to da djeluje deprimirajuće na igrače sa luzerskim izjavama da imaju 5% - 10% šanse, a lopta okrugla, Leicester osvojio ligu, hiljadu čuda se desilo.
Sa druge strane, Kodro ima znanje, možda više od Amara, ali nema autoritet i ne može ga prenijeti i dokazati. A uz sve to, već je bio trener reprezentacije.
Ako ćemo se vraćati na staro, zovite onda Sušića. Dokazao se. Može neko reći da je kockasta glava, ovakav, onakav, ali odveo nas čovjek na Svjetsko.
Moj glas definitivno ide za stranca, ali nemamo mi para za to, 30 hiljada maraka plata trenera. Oko tih para se samo neko iz BiH ili regiona može ufatiti na poziciju.
Da se vishe ne lazemo!
Ne forsira se Amar shto je strucan (ili ne) nije bitno, nego shto ce neciji klub imati koristi.
Dolaskom Amara, svi mladi igraci bi gledali da dodju u Zelju (samim tim u reprezentaciju).Shta to znaci, svi znamo. Ko ce “prodavati” i ko ce uzimati novac i to je jasno. Druga stvar, reprezentacija bi utakmice igrala na Grbavici (vec vidjeno sa tendencijom ulaganja u njihov stadion)
Sve to pojedini dobro znaju, zato ga i podrzavaju.
Inace, radije bi ga gledali na klupi Zelje nego reprezentacije
Budite poshteni priznajte prave razloge !!!
dobro moj beze.....samo uzivaj