I ja sam čuo, vidio jok.vesela_sveska wrote: Hahaha,mislis?'ladna voda ba
Ma, čini mi se da si već boje uhvatila
Moderator: anex
I ja sam čuo, vidio jok.vesela_sveska wrote: Hahaha,mislis?'ladna voda ba
Ma uhvatila boja mene,pocrnila od mukeTomahawk11 wrote:I ja sam čuo, vidio jok.vesela_sveska wrote: Hahaha,mislis?'ladna voda ba
Ma, čini mi se da si već boje uhvatila
Kakve, bona, muke? Mlada, lijepa, pametna, udahni punim plućima, ihvesela_sveska wrote: Ma uhvatila boja mene,pocrnila od muke
Sve sto dublje disem sve se vise sireTomahawk11 wrote:Kakve, bona, muke? Mlada, lijepa, pametna, udahni punim plućima, ihvesela_sveska wrote: Ma uhvatila boja mene,pocrnila od muke
Nikad ozbiljniji nisam biovesela_sveska wrote: Sve sto dublje disem sve se vise sirebjez' ba tomice neozbiljan si
![]()
Hajd' u HN na pivusumirprimus wrote:nije neg hocu da gledam dje ljudi idu na more ba.
maldivi tajland puket bugarska
I da možeš, ne smiješsumirprimus wrote:ne mogu radim...
Pa dobro, obzirom da si upućen podosta u Grčku, možeš li mi preporučiti iz one Mediteraneo agencije nešto gdje ima finih pječanih plaža i da se navečer ima gdje prošetati i izaći? Onako kad čitam ponudu, ništa mi ne znači, ne poznajem niti jedno ostrvo ili mjesto osim Zakontosa, Krfa i Lefkade.PeppermintSA wrote:
Rodos je bas prelijep. Nije gusto naseljen, otok je velik, dok sam grad ima oko 100.000 stanovnika. Jako je zelen, ima preko 60 plaža od kojih su neke rajske. Ja sam išao na plažu Elli koja je duga 7 kilometara. Otok se djelemično nalazi na egejskom, a djelemično na sredozemnom moru. Najcistije i najljepše evropsko more. Imas kamenite, pješčane i plaže sa šljunkom.
Ležaljke su besplatne na većini plaža. Nema privatnih plaža, sve je otvoreno za posjetioce. Pića i hrana kod prodavača na plažama je jeftinije od Crne Gore.
Uglavnom, ako baš ideš zbog mora, kupanja itd. Grčka ti je zakon.
AmirBaa wrote:Off topic - zanima me je li ovi sto slikaju racune u Hrvatskoj pa kace na FB i zale se na cijene, pogledaju meni prije nego naruce? Pogledaju sigurno, vide skupo, ali hajd jebat ga narucit cu pa da se zalim na FB. Ovo mi pade na pamet zbog Damira Niksica. Neki dan digao galamu kako mu je skup sok u hrvatskoj, slikanje racuna i to, a sinoc (7 dana nakon tog racuna) objavljuje na FB da trazi smjestaj za jos 7 dana u hrvatskoj, lijepo mu. Bas mi nije jasno
ja licno mislim da je puno ljudi pod dojmom jos bivse nam drzave kada je ljetovanje bilo jeftino jer se islo u firmina odmaralista i imao si hranu/smjestaj vrlo povoljno, eh sad naravno nisu ta vremena ali dzaba to misljenje prevladava, druga stvar je isto sto su se ljudi koji su dosta umno seljaci docepali malo parica i sad oni kontaju da godisnji odmor ne smije kostati vise od 100 KM, pa ce on se zato zaliti i kukati kako mu je sve skupo, ali ce ici jer je to trenutno in i ne moze biti jedini u komsiluku koji nije bio na moru.Nisrin wrote:AmirBaa wrote:Off topic - zanima me je li ovi sto slikaju racune u Hrvatskoj pa kace na FB i zale se na cijene, pogledaju meni prije nego naruce? Pogledaju sigurno, vide skupo, ali hajd jebat ga narucit cu pa da se zalim na FB. Ovo mi pade na pamet zbog Damira Niksica. Neki dan digao galamu kako mu je skup sok u hrvatskoj, slikanje racuna i to, a sinoc (7 dana nakon tog racuna) objavljuje na FB da trazi smjestaj za jos 7 dana u hrvatskoj, lijepo mu. Bas mi nije jasno
Ja ne shvatam takodjer tu bolest po drustvenim mrezama...zasto uopste i idu negdje ako im je skupo! Valjda je more luksuz za nas kontinentalce, ako imas- ides, ako nemas - ne idesm nije bas nesto bez cega se ne moze i od cega ovisi zivot!
Tom logikom se valjda vodis, a ne odes pa kukas! Ne razumijem nas mentalitet nikako! I smijesno je izvlaciti one cifre, ja svake godine idem pa nikad nisam imala tako neugodna iskustva. Isto k'o da ih neko tjera...pa i u Sarajevu imas kafu od 3-5KM, pice preko 5KM, na nekim in mjestima, a Bogami is ladoled od 1.90 i 2,40, tako da mi nije problem ni na moru dati 8-10 kuna za kuglu ako mi je ceif!
Bio davno u Lovistima........predivno......apartaman za 2+1 bio oko 50eurana samoj obali samo ulica djelila od plazeNaslovnica wrote:Neka preporuka za Pelješac...?
Hvala, raspitaću se!spreca wrote:Bio davno u Lovistima........predivno......apartaman za 2+1 bio oko 50eurana samoj obali samo ulica djelila od plazeNaslovnica wrote:Neka preporuka za Pelješac...?