Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Banksy

#2776 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:
Sta ce NS dobiti od HDZ za ovu uslugu ostaje da se vidi.
Treba provjeriti kod Komšića kolika je tarifa, ko to zna bolje od njega,
koliko je on dobio jula 2104. na tajnom sastanku s Čovićem u Širokom brijegu, kad je iz utrke za predsjedništvo povukao Damira Marjanovića koji bi na izborima ubio Čovića, pa za lijepu gutu na austrijskom računu, umjesto njega gurnuo Suljagića.
The 51st State

#2777 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by The 51st State »

bolje da 4 godine komsic lezi nego covic da "radi", stvarno su ljudi idealisti do kranice idiotluka.
kmirsad

#2778 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol:
Nemoj Banksy s njim u debatu... ispast ćeš na kraju... ko Hakiz... glupa... :lol:
Jebo te ŽK niju stanju nači ni botove kako treba...
kmirsad

#2779 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kmirsad »

The 51st State wrote:bolje da 4 godine komsic lezi nego covic da "radi", stvarno su ljudi idealisti do kranice idiotluka.
Naravno da je bolje... sretna okolnost je što nijedan od te dvojice neče proći...
Alfons Kauders

#2780 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Alfons Kauders »

Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:
koliko je on dobio jula 2104. na tajnom sastanku s Čovićem u Širokom brijegu, kad je iz utrke za predsjedništvo povukao Damira Marjanovića koji bi na izborima ubio Čovića, pa za lijepu gutu na austrijskom računu, umjesto njega gurnuo Suljagića.
Marjanovic bi ubio Covica otprilike onako kako ce ga "ubiti" Falatar.

Ali nema veze. Ima i par miliona Amerikanaca kojim je Hillary bila matora, ofucana i korumpirana... Nisu mogli dobiti Sandersa, pa se pomirili s Trumpom, radi nekih debilnih ideala. "Ako ne moze po nasem, hajmo uinat izabrati kretena!"

To ce uraditi i NS, cisto zato jer su hrpa sujetnih politickih analfabeta. Svojom mrznjom prema Komsicu i ostatku opozicije, marljivo rade na tome.

Politicko sektasenje je doslo dotle da ce ko fol liberali i socijalist glasati da zajebu Komsica, a da Predsjednistvu ostave Covica. Hajmo zajebat Komsica tako sto cemo osigurati da u Predsjednistvo sjednu HDZ i SNSD. Ovo prerasta u full debilizam.
Banksy

#2781 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:
Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:
Marjanovic bi ubio Covica otprilike onako kako ce ga "ubiti" Falatar.
Ubio bi ga otprilike koliko je Komšić ubio parlament. 130k, znači, ubio.

Baš, šta misliš koliko je uzeo? Komšić, novca od Čovića?
Alfons Kauders

#2782 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Alfons Kauders »

Mene vise zanima kako smo dosli do toga da je, po rijecima clanova i simpatizera NS, kljucni problem ove drzave kandidatura Komsica za Predsjednistvo, a ne cinjenica da u tom Predsjednistvu sjedi Covic?

Uz duzno postovanje, meni to nije normalno, niti ljude koji tako razmisljaju imam namjeru tretirati kao normalne osobe.
The 51st State

#2783 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by The 51st State »

Alfons Kauders wrote:Mene vise zanima kako smo dosli do toga da je, po rijecima clanova i simpatizera NS, kljucni problem ove drzave kandidatura Komsica za Predsjednistvo, a ne cinjenica da u tom Predsjednistvu sjedi Covic?

Uz duzno postovanje, meni to nije normalno, niti ljude koji tako razmisljaju imam namjeru tretirati kao normalne osobe.
najblaze receno, valjda i kad se kusur vraca idu prvo vece novcanice.
Banksy

#2784 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:
Mene vise zanima kako smo dosli do toga da je, po rijecima clanova i simpatizera NS, kljucni problem ove drzave kandidatura Komsica za Predsjednistvo, a ne cinjenica da u tom Predsjednistvu sjedi Covic?

Mene više zanima kako je došlo do toga da je ključni problem ove države izsotanak podrške onom koji tobože želi zaustaviti zle namjere hrvatske desnice, a s njima, s tom istom desnicom, bio u koaliciji jednom, a drugi put direktno intervenirao da ih ugura u predsjedništvo, pa onda bio u koaliciji s ustašama, pa se sad prodaje kao protivnik te crnokošuljaške politike?

:kiss:
Alfons Kauders

#2785 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Alfons Kauders »

Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:

Mene više zanima kako je došlo do toga da je ključni problem ove države izsotanak podrške onom koji tobože želi zaustaviti zle namjere hrvatske desnice, a s njima, s tom istom desnicom, bio u koaliciji jednom, a drugi put direktno intervenirao da ih ugura u predsjedništvo, pa onda bio u koaliciji s ustašama, pa se sad prodaje kao protivnik te crnokošuljaške politike?

Dobro, znamo da vama u uvrnutom tornju Covic nikad nije bio mrzak, naprotiv... :D

Ali dajte onda da budemo jasni: SBB i NS smatraju da je Covic u Predsjedništvu manje zlo od Komsica.

Ali Komsicu se zamjera koalicija s HDZ?

Stvarno se koprcate...
kluz franjo

#2786 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kluz franjo »

Alfons Kauders wrote:Mene vise zanima kako smo dosli do toga da je, po rijecima clanova i simpatizera NS, kljucni problem ove drzave kandidatura Komsica za Predsjednistvo, a ne cinjenica da u tom Predsjednistvu sjedi Covic?

Možda se stiče pogrešan dojam.
Ja bih prije rekao da postoji visok stepen saglasnosti da su političari poput Čovića ključni problemi ove države.
Moj je utisak da postoji određeni broj ljudi koji misle da političari poput Komšića nisu rješenje tog problema.
Uz dužno poštovanje.
Banksy

#2787 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:
Ali dajte onda da budemo jasni: SBB i NS smatraju da je Covic u Predsjedništvu manje zlo od Komsica.
Nije što smatraju oni, već što i on sam to smatra :lol:

Šta misliš koliko je dobio od Čovića prije 4 godine. Jedna cifra kruži, pa da vidim je li trač dobar, ti si uvijek bio dobro obaviješten...
Alfons Kauders

#2788 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Alfons Kauders »

kluz franjo wrote:

Ja bih prije rekao da postoji visok stepen saglasnosti da su političari poput Čovića ključni problemi ove države.
Moj je utisak da postoji određeni broj ljudi koji misle da političari poput Komšića nisu rješenje tog problema.
Uz dužno poštovanje.
Kao sto ni Hillary nije bila dovoljno po volji nekih, pa sad imamo Trumpa.

Uglavnom, glas za NS ili SBB je glas za 4 godine Covica u Predsjednistvu, a vi pricajte o idealima.
512MB

#2789 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by 512MB »

U sustini sve se svodi na to, da je Nasoj Stranci (i Sabini) vaznije da suknu Komsicu nego da 8 godina gledaju kako im se Dodik i Covic pisaju po grobovima najdrazih i po buducnosti djece. I to je u najmanju ruku jadno. Zelim vam potop na izborima, sta god to znacilo.

Osim toga, Sabina, ne pises pismo mjesnoj zajednici tako da to "uz duzno postovanje" i "srdacan pozdrav" mozes komotno iz j...ih postova izostavit jer zvuci degutantno i pomalo smijesno.
kmirsad

#2790 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kmirsad »

Što se ba sikirate... neče valjda kokošar Falatar i Zelenika... sa svojih stotinjak glasova...ugroziti Komšića da uđe u prijedsništvo... sa tim hiljadama glasova koje je već i bez njih uknjićio...mene bi bilo sramota da mi takvi bezveznjakoviči trbaju za prolazak... projurit će on kraj njih ko brzi voz...
Last edited by kmirsad on 06/06/2018 12:47, edited 1 time in total.
kmirsad

#2791 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kmirsad »

512MB wrote:U sustini sve se svodi na to, da je Nasoj Stranci (i Sabini) vaznije da suknu Komsicu nego da 8 godina gledaju kako im se Dodik i Covic pisaju po grobovima najdrazih i po buducnosti djece. I to je u najmanju ruku jadno. Zelim vam potop na izborima, sta god to znacilo.

Osim toga, Sabina, ne pises pismo mjesnoj zajednici tako da to "uz duzno postovanje" i "srdacan pozdrav" mozes komotno iz j...ih postova izostavit jer zvuci degutantno i pomalo smijesno.
Ma šta se čudiš... vidi joj glave,...ccccccccccccccc
kluz franjo

#2792 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kluz franjo »

Alfons Kauders wrote:
kluz franjo wrote:

Uz dužno poštovanje.
Kao sto ni Hillary nije bila dovoljno po volji nekih, pa sad imamo Trumpa.

Uglavnom, glas za NS ili SBB je glas za 4 godine Covica u Predsjednistvu, a vi pricajte o idealima.
Ja još nisam shvatio kako će tih 15.000 glasova koje prognoziraš Falataru ugroziti izbor Komšića, ali nema veze...
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#2793 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by sabina1 »

Alfons Kauders wrote:
Capsicum wrote:
sabina1 wrote:
Ma nije ni potrebno.

Bećirović će mu skinuti MAKAR 50.000 glasova , glasove Bakira Hadžiomerovića nije teško dostići , najmanje pola Suljagićevih glasova će otići SDP-u a ono drugo pola nekim varijantama nacionalista , znači ni tu ne može da računa na više od 10-15 %.

Falatar će mu skinuti makar , 20-25.000 pa na Selima će u Tuzli navući makar 5.000.
S obzirom na prirodan pad Demokratske fronte od prvog dana postojanja biće mu vrlo , vrlo teško da pobijedi Čovića.

Bosanskim jezikom rečeno - gotov je.

Heco pijaca.....
Sasvim lijepo opisana jedina svrha kandidature ovoj pajaca.
Fino ja kazem da bi je trebali placati ovi iz drugih stranaka... Izofira se da je jedina svrha kandidature NS da zajebe Komsica, i uopste i ne konta sta je napravila.
Svrha kandidature Falatara je da postane hrvatski clan predsjednistva i uspjesno promovise sebe i Nasu stranku.

To sto ce na tom putu zajebati Zeljka Komsica i Emira Suljagica je apsolutno fenomenalna stvar...
Ned071

#2794 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Ned071 »

iz zadnje dvije stranice je razvidno da su sabinini jarani obrezivali pogresne stvari :D
Roccohljup

#2795 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by Roccohljup »

Ukakiste ljudima temu....očekujem da vas Emir preko twitera opomene i ukori :D :D
belfy

#2796 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by belfy »

ja ne dobih ikakav demantij na ono sto rekoh. a, iako se smatram upucenim, ne znam ko je ta Zelenika. to opet samo neka sto radi u nekoj najvrednijoj opstini u Sarajevu ili nesto drugo?
cadburry

#2797 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by cadburry »

Roccohljup wrote:Ukakiste ljudima temu....očekujem da vas Emir preko twitera opomene i ukori :D :D
Emir je danas popio terapiju i neće da pravi sranja :D
kmirsad

#2798 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by kmirsad »

cadburry wrote:
Roccohljup wrote:Ukakiste ljudima temu....očekujem da vas Emir preko twitera opomene i ukori :D :D
Emir je danas popio terapiju i neće da pravi sranja :D
Probiotici sau danas veoma efikasni... ako pretjeraš... mogu dovesti i do ... zatvora...
sabina1

#2799 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by sabina1 »

Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:
Sirokobrijeski sastanci su i ove godine bili aktivni , mislim - tik pred objavu kandidata ljevice za predsjednistvo , zanimljivo.

Uglavnom niko pa ni Nasa stranka nece dobiti od HDZ-a ni blizu onoliko koliko je Komsic dobio od SDA.
sabina1

#2800 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic

Post by sabina1 »

Banksy wrote: Mene više zanima kako je došlo do toga da je ključni problem ove države izsotanak podrške onom koji tobože želi zaustaviti zle namjere hrvatske desnice, a s njima, s tom istom desnicom, bio u koaliciji jednom, a drugi put direktno intervenirao da ih ugura u predsjedništvo, pa onda bio u koaliciji s ustašama, pa se sad prodaje kao protivnik te crnokošuljaške politike?

:lol: :lol:
:thumbup: :thumbup:
Locked