petunija wrote:
@sunceKOtepsija, koja je ovo muzika u pozadini stihova Nerude?
Muziku komponovao John Sokoloff - Alone
Moderator: Chloe
petunija wrote:
@sunceKOtepsija, koja je ovo muzika u pozadini stihova Nerude?
Muziku komponovao John Sokoloff - Alone
Svanuće i naših 5 minuta, onda ćemo streamove iz Šama postavljati, sa igrokazima i predstavama Uzbečke i Kirgiške dijasporesunceKOtepsija wrote:@krokodajl je zapoceo s pozdravima i zeljama za raju iz septicke
Wow!!!sunceKOtepsija wrote:Muziku komponovao John Sokoloff - Alone
Ovaj video je kontraproduktivan, u meni se probudiše jedan grammar Nazi i razna ekavsko-ijekavska ograniĆenja.sunceKOtepsija wrote:
Hvala!black wrote:
ako vas interesuje, bujrumvrijedna tri toma
Encyclopedia of Twentieth-century Photography, Volume 1,2,3
https://www.docdroid.net/Dp4Vd0B/encycl ... i.pdf.html
Hvala,sunceKOtepsija wrote:petunija wrote:
@sunceKOtepsija, koja je ovo muzika u pozadini stihova Nerude?Muziku komponovao John Sokoloff - Alone
U sridu.piupiu wrote:![]()
sunceKOtepsija hvallapetunija wrote:Hvala,sunceKOtepsija wrote:petunija wrote: @sunceKOtepsija, koja je ovo muzika u pozadini stihova Nerude?Muziku komponovao John Sokoloff - Alone![]()
potražiću njegova djela na YouTube
@piupiu, uvijek![]()
P.S.
našla sam Sokoloffa, stvarno mu je fenomenalna muzika, skinula sam dovoljno "materijala" da mi može biti za jedan sat pilatesa

hvalaKrokodajl wrote:Kako me narednih dana neće biti (ne ne putujem nigdje) želim da iskoristim ovu priliku da vam svima vama don kihotima od las culture čestitam nadolazeću novu godinu, neka vam bude sretna i ostalo već šta se podrazumijeva
![]()
![]()
Evo jedan prigodan kadomatsu, bez kojeg je nezamisliv ijedan doček NG u Japanskim domaćinstvima![]()
![]()

Ruski reditelj i scenarista rođen je 4. aprila 1932. godine, u Zavrožju, a preminuo je 28. decembra 1986. godine u Parizu. Andrej je sin pesnika Arsenija Tarkovskog. Kao dečak, zanimao se prvo za muziku, a potom za slikarstvo. Tokom celog detinjstva bio je okružen delima klasične umetnosti, a kao tinejdžer je mnogo vremena provodio sa ocem, slušajući Baha i proučavajući knjige o ruskoj religioznoj umetnosti. Ljubav prema umetnosti nasledio je i od majke – Marije Ivanovne, koja se bavila glumom. Ti klasični uticaji, kao i ljubav prema ruskom selu gde mu je živela baka, postaće temelji svih njegovih budućih dela.
Pre nego što se 1959. godine prijavio na poznati VGIK, moskovsku filmsku školu, Andrej je studirao arapski na moskovskom institutu za orijentalne jezike, ali i geologiju u Sibiru. Na studijama filma upoznaje M. Končalovskog, koscenarista svog diplomskog kratkometražnog filma – Valjak i violina.
Već prvim igranim filmom – Ivanovo detinjstvo (1962) – vizuelno atraktivnom, lirskom, ali ne i sentimentalnom pričom o doživljajima i snovima dečaka za vreme Drugog svetskog rata, svraća na sebe pažnju i biva nagrađen Zlatnim lavom za debitantsko delo u Veneciji. Glavnu ulogu u toj priči o ratnim strahotama, lik dvanaestogodišnjeg dečaka – obaveštajca na istočnom frontu, tumači Nikolaj Burljajev.
Ostatak: http://kulturniheroj.com/?p=2382
Krokodajl wrote:... neka vam bude sretna i ostalo već šta se podrazumijeva![]()
![]()
Njih dvoje su totalni genijalci.Connaisseur Karlin wrote:predivna
http://www.youtube.com/watch?v=vMbSf8LtbNc&t=1m30sNeenaSa wrote:Kociniva & Sayonara![]()
Nije korektno, al' to je shto znam.![]()

Uz ekavsko-ijekavski kiks-miks, me'S'cini da je bilo samo jedno "Ć", a od tezih krivicnih djela - pogresan padez, jednom... to ti je za zapazit' i diskretno presutit' - helem, gora si od menepiupiu wrote:
Ovaj video je kontraproduktivan, u meni se probudiše jedan grammar Nazi i razna ekavsko-ijekavska ograniĆenja.![]()
![]()
![]()