Pa nije Bayern igrao tika taku prije cele. Igrali su nesto drugo. Celo je donio tika taku iz Barce.duminjo wrote:Celo koji im je I sjebo tika taku I sada sa onoliko odlicnih igraca igraju skoro najdosadniji fudbal. Ja tebi, ti meniTomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2776 Re: Champions league 15/16
- ultima_palabra
#2777 Re: Champions league 15/16
Pa šta je tika taka nego ja tebi, ti meni?duminjo wrote:Celo koji im je I sjebo tika taku I sada sa onoliko odlicnih igraca igraju skoro najdosadniji fudbal. Ja tebi, ti meniTomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2779 Re: Champions league 15/16
Koja je, istini za volju, u Bajernu ipak modifikovana.Tomahawk11 wrote:
Pa nije Bayern igrao tika taku prije cele. Igrali su nesto drugo. Celo je donio tika taku iz Barce.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2780 Re: Champions league 15/16
Naravno, u Bayernu ima drugi tip igraca u odnosu na Barcu, pa je tome prilagodio._BataZiv_0809 wrote:Koja je, istini za volju, u Bajernu ipak modifikovana.Tomahawk11 wrote:
Pa nije Bayern igrao tika taku prije cele. Igrali su nesto drugo. Celo je donio tika taku iz Barce.
Ali i dalje imamo momente beskonacnih dodavanja, priznaces. To je jednostavno Guardiolin potpis.
- duminjo
#2781 Re: Champions league 15/16
U barsi je igrao tako jer je barsa kao ekipa I igraci barse su takvi da ne mozes igrati drugacije. Evo I sada igraju tako I igrace tako jos dugo. Bajern nije ekipa za to. Bundesliga nije za to. Ovo sto on igra sa bajernom je pokusaj tika take I mnogo je to dosadno. Cak me nekad njegov bajern podajeca na murinjov celzi. Dok Ganjas rezultat napadas na sve nacine. Cim ga zabijes ide dodavanje na sredini terena do iznemoglosti. Zato djaba titule, rekordi, pobjede...bajern je sa njim postao dosadna ekipa. Zato I odlazi iz bajerna. A sjetimo se bajerna prije njegaTomahawk11 wrote:Pa nije Bayern igrao tika taku prije cele. Igrali su nesto drugo. Celo je donio tika taku iz Barce.duminjo wrote:Celo koji im je I sjebo tika taku I sada sa onoliko odlicnih igraca igraju skoro najdosadniji fudbal. Ja tebi, ti meniTomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
Trener na rezultat. Isto ko I njegov rival veceras. Samo je razlika sto pep ima bar duplo jacu ekipu (po imenima).
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2782 Re: Champions league 15/16
Da tako je, odbrana i napad posjedom.Tomahawk11 wrote:
Naravno, u Bayernu ima drugi tip igraca u odnosu na Barcu, pa je tome prilagodio.
Ali i dalje imamo momente beskonacnih dodavanja, priznaces. To je jednostavno Guardiolin potpis.
- Logovan
#2783 Re: Champions league 15/16
Ćelo donio tika taku, samo što mu je u Bayernu blijeda, nije to ona prava ubojita tika taka.Tomahawk11 wrote:Pa nije Bayern igrao tika taku prije cele. Igrali su nesto drugo. Celo je donio tika taku iz Barce.duminjo wrote:Celo koji im je I sjebo tika taku I sada sa onoliko odlicnih igraca igraju skoro najdosadniji fudbal. Ja tebi, ti meniTomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2784 Re: Champions league 15/16
Jbo se ti, isto pricamoduminjo wrote:
U barsi je igrao tako jer je barsa kao ekipa I igraci barse su takvi da ne mozes igrati drugacije. Evo I sada igraju tako I igrace tako jos dugo. Bajern nije ekipa za to. Bundesliga nije za to. Ovo sto on igra sa bajernom je pokusaj tika take I mnogo je to dosadno. Cak me nekad njegov bajern podajeca na murinjov celzi. Dok Ganjas rezultat napadas na sve nacine. Cim ga zabijes ide dodavanje na sredini terena do iznemoglosti. Zato djaba titule, rekordi, pobjede...bajern je sa njim postao dosadna ekipa. Zato I odlazi iz bajerna. A sjetimo se bajerna prije njega![]()
Trener na rezultat. Isto ko I njegov rival veceras. Samo je razlika sto pep ima bar duplo jacu ekipu (po imenima).
Zato sam i rekao na pocetku, kad se ukrste ta dosadna dodavanja i Cholo defanzivno ratnicki orjentisani Simeone, velike su sanse za dosadnu utakmicu. Bar ovu prvu.
- duminjo
#2785 Re: Champions league 15/16
Tika taka nije dosadna I ides prema golu. Stvaras prilike. Zabijas.ultima_palabra wrote:Pa šta je tika taka nego ja tebi, ti meni?duminjo wrote:Celo koji im je I sjebo tika taku I sada sa onoliko odlicnih igraca igraju skoro najdosadniji fudbal. Ja tebi, ti meniTomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
Ako je tika taka, ja tebi ti meni na svojoj polovici terena, Onda Sam ja bio debelo u zabludi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2786 Re: Champions league 15/16
Ne moze drugacije ono sto Guardiola radi. Treba mu lopta. Ubija protivnika u pojam peglanjem lopte. Tika taka tika taka...i onda hipnotisani protivnik vidi loptu u golu_BataZiv_0809 wrote:Da tako je, odbrana i napad posjedom.Tomahawk11 wrote:
Naravno, u Bayernu ima drugi tip igraca u odnosu na Barcu, pa je tome prilagodio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2787 Re: Champions league 15/16
Ih, ti gledao samo zavrsnicu Messi, Sanchez Pedro....a to sto su se znali Xavi i Iniesta dodavati po pola sata sa Pikacom, Puyolom, Alvesom....duminjo wrote: Tika taka nije dosadna I ides prema golu. Stvaras prilike. Zabijas.
Ako je tika taka, ja tebi ti meni na svojoj polovici terena, Onda Sam ja bio debelo u zabludi
Tika taka nije ides prema golu. Ides da ubijes protivnika posjedom, dodajes se i onda trazis prostor da lopta ide naprijed. Nema zurbe. Itekako zna biti dosadno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2788 Re: Champions league 15/16
Pa zapravo utakmica koja je najbliza izvornoj tiki taki je izgubljena 3:0Tomahawk11 wrote:
Ne moze drugacije ono sto Guardiola radi. Treba mu lopta. Ubija protivnika u pojam peglanjem lopte. Tika taka tika taka...i onda hipnotisani protivnik vidi loptu u golu
Mislim taj rezultat je, ako vec ne nerealan, onda sigurno neadekvatan prikazanoj igri.
Nekih 70 minuta se desetkovani Bajern nosio sa Barselonom na Nou Kampu. I bas je bila klasicna odbrana posjedom
- duminjo
#2789 Re: Champions league 15/16
Dzaba ti sve. Ne mogu ja porediti onu barsu I ovaj bajern nikako.Tomahawk11 wrote:Ih, ti gledao samo zavrsnicu Messi, Sanchez Pedro....a to sto su se znali Xavi i Iniesta dodavati po pola sata sa Pikacom, Puyolom, Alvesom....duminjo wrote: Tika taka nije dosadna I ides prema golu. Stvaras prilike. Zabijas.
Tika taka nije ides prema golu. Ides da ubijes protivnika posjedom, dodajes se i onda trazis prostor da lopta ide naprijed. Nema zurbe. Itekako zna biti dosadno.
Sto se tice utakmice veceras, nesto se nadam da ce Madrid napasti
- DonEmir
#2790 Re: Champions league 15/16
Poklon kvotaKB9 wrote:atletiko h1 7.75
-
Dr Baltazar
#2791 Re: Champions league 15/16
Pa gdje ih zajebavam. Poredimo jednog od najpolivalentnijih igrača na svijetu koji još nema 24.godine. Bolja igra glavom, koliko je dobar u odbrani toliko je i u napadu (dok je Marcelo ipak dosta lošiji u odbrani). Recite još i da je Benzema bolji od Lewandowskog, a hoćete da ga kupite. Alabu ste htjeli dok niste vidjeli da nije produžio ugovor. Pa kad imate najbolje, što gledate druge ? Marcelo jeste odličan, ali je kiks igrač što se za Alabu ne može reći. I da, Navas je bolji od Neuera_BataZiv_0809 wrote:On vec manje pregoni od vas. Mada poznavajuci Baltazara vise vas zajebava da se loziteTomahawk11 wrote:
Pa pregoni ti i kolega za Alabu, ali nisi nista rekao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2792 Re: Champions league 15/16
Ti vjerujes u sve sto se napise, svaka spekulacija je transfer?
Mozda i jesu htjeli Lewandovskog, za Alabu pored Marcela sumnjam.
I ja nigdje nisam rekao da je Alaba los igrac, naravno da je odlican. Pa ne bi igrao u Bayernu.
Samo kazem da je Marcelo najbolji lijevi bek danasnjice. Alaba definitivno ima prednost, jer je mladji i recimo da je tu negdje sa Marcelom na ovoj poziciji.
I ja nigdje nisam rekao da je Alaba los igrac, naravno da je odlican. Pa ne bi igrao u Bayernu.
Samo kazem da je Marcelo najbolji lijevi bek danasnjice. Alaba definitivno ima prednost, jer je mladji i recimo da je tu negdje sa Marcelom na ovoj poziciji.
-
Dr Baltazar
#2793 Re: Champions league 15/16
Naravno da ne, ali gdje ima dima ima i vatreTomahawk11 wrote:Ti vjerujes u sve sto se napise, svaka spekulacija je transfer?
- DonEmir
#2794 Re: Champions league 15/16
Tipujem finale Real Madrid vs Atletico Madrid 
- ultima_palabra
#2795 Re: Champions league 15/16
Ma Marcelo je netipican bek, vise mu igra lici na centralnog veznog. Dobar u pas igri i kombinatorici, centarsut los, sut jednom u godini sjedne, defanziva nula.
Tesko ga je porediti sa bilo kojim
igracem.
Tesko ga je porediti sa bilo kojim
igracem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2796 Re: Champions league 15/16
Dobro, to je vec trolanje i pretjerivanje, eto ne moze s loptom....al meni se recimo svidja taj njegov vic s loptom, sto je spreman na netipicne poteze, sto pokazuje visok stepen tehnike. Sto kaze ultima, unikatan igrac, tesko ga je porediti s nekim drugim igracem.Dr Baltazar wrote:Naravno da ne, ali gdje ima dima ima i vatreTomahawk11 wrote:Ti vjerujes u sve sto se napise, svaka spekulacija je transfer?
Samo kazem da je Marcelo najbolji lijevi bek danasnjice. Alaba definitivno ima prednost, jer je mladji i recimo da je tu negdje sa Marcelom na ovoj poziciji.Al nemaju ovakve diskusije svrhe svakako, kad je jednoj strani argument najbolji je. Onaj mi jedan govori kao Marcelo može sa loptom ono što Alaba ni zamislit ne može. Zbog tih poigravanja i jest kiks igrač.
- DonEmir
#2797 Re: Champions league 15/16
Marcelo je najbolji lijevi bek na Svijetu ne znam sta je ovaj bavarac zapo za Alabu.
Pa Real je dao 30 mill za Danila a ima najboljeg desnog beka na Svijetu u vidu onog malog Carvejala tako da
glupa vam rasprava..
Pa Real je dao 30 mill za Danila a ima najboljeg desnog beka na Svijetu u vidu onog malog Carvejala tako da
- Tito_i_Partija
#2798 Re: Champions league 15/16
Zuka je najbolji lijevi bek danasnjice.
- DonEmir
#2799 Re: Champions league 15/16
Zuka nikakav igrac nikakav covjekTito_i_Partija wrote:Zuka je najbolji lijevi bek danasnjice.
- Laertes
#2800 Re: Champions league 15/16
A Seo Tenk?Tito_i_Partija wrote:Zuka je najbolji lijevi bek danasnjice.