UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#2776 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
Celo koji im je I sjebo tika taku I sada sa onoliko odlicnih igraca igraju skoro najdosadniji fudbal. Ja tebi, ti meni :mrgreen:
Pa nije Bayern igrao tika taku prije cele. Igrali su nesto drugo. Celo je donio tika taku iz Barce.
ultima_palabra

#2777 Re: Champions league 15/16

Post by ultima_palabra »

duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
Celo koji im je I sjebo tika taku I sada sa onoliko odlicnih igraca igraju skoro najdosadniji fudbal. Ja tebi, ti meni :mrgreen:
Pa šta je tika taka nego ja tebi, ti meni? :D
KB9

#2778 Re: Champions league 15/16

Post by KB9 »

atletiko h1 7.75 :shock:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2779 Re: Champions league 15/16

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Pa nije Bayern igrao tika taku prije cele. Igrali su nesto drugo. Celo je donio tika taku iz Barce.
Koja je, istini za volju, u Bajernu ipak modifikovana.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2780 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Koja je, istini za volju, u Bajernu ipak modifikovana.
Naravno, u Bayernu ima drugi tip igraca u odnosu na Barcu, pa je tome prilagodio.
Ali i dalje imamo momente beskonacnih dodavanja, priznaces. To je jednostavno Guardiolin potpis.
duminjo

#2781 Re: Champions league 15/16

Post by duminjo »

Tomahawk11 wrote:
duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
U barsi je igrao tako jer je barsa kao ekipa I igraci barse su takvi da ne mozes igrati drugacije. Evo I sada igraju tako I igrace tako jos dugo. Bajern nije ekipa za to. Bundesliga nije za to. Ovo sto on igra sa bajernom je pokusaj tika take I mnogo je to dosadno. Cak me nekad njegov bajern podajeca na murinjov celzi. Dok Ganjas rezultat napadas na sve nacine. Cim ga zabijes ide dodavanje na sredini terena do iznemoglosti. Zato djaba titule, rekordi, pobjede...bajern je sa njim postao dosadna ekipa. Zato I odlazi iz bajerna. A sjetimo se bajerna prije njega :mrgreen:

Trener na rezultat. Isto ko I njegov rival veceras. Samo je razlika sto pep ima bar duplo jacu ekipu (po imenima).
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2782 Re: Champions league 15/16

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Naravno, u Bayernu ima drugi tip igraca u odnosu na Barcu, pa je tome prilagodio.
Ali i dalje imamo momente beskonacnih dodavanja, priznaces. To je jednostavno Guardiolin potpis.
Da tako je, odbrana i napad posjedom.
Logovan

#2783 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:
duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
Ćelo donio tika taku, samo što mu je u Bayernu blijeda, nije to ona prava ubojita tika taka. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2784 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote:
U barsi je igrao tako jer je barsa kao ekipa I igraci barse su takvi da ne mozes igrati drugacije. Evo I sada igraju tako I igrace tako jos dugo. Bajern nije ekipa za to. Bundesliga nije za to. Ovo sto on igra sa bajernom je pokusaj tika take I mnogo je to dosadno. Cak me nekad njegov bajern podajeca na murinjov celzi. Dok Ganjas rezultat napadas na sve nacine. Cim ga zabijes ide dodavanje na sredini terena do iznemoglosti. Zato djaba titule, rekordi, pobjede...bajern je sa njim postao dosadna ekipa. Zato I odlazi iz bajerna. A sjetimo se bajerna prije njega :mrgreen:

Trener na rezultat. Isto ko I njegov rival veceras. Samo je razlika sto pep ima bar duplo jacu ekipu (po imenima).
Jbo se ti, isto pricamo :mrgreen:
Zato sam i rekao na pocetku, kad se ukrste ta dosadna dodavanja i Cholo defanzivno ratnicki orjentisani Simeone, velike su sanse za dosadnu utakmicu. Bar ovu prvu.
duminjo

#2785 Re: Champions league 15/16

Post by duminjo »

ultima_palabra wrote:
duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jok. Ko im je trener?
Pa šta je tika taka nego ja tebi, ti meni? :D
Tika taka nije dosadna I ides prema golu. Stvaras prilike. Zabijas.
Ako je tika taka, ja tebi ti meni na svojoj polovici terena, Onda Sam ja bio debelo u zabludi :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2786 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Da tako je, odbrana i napad posjedom.
Ne moze drugacije ono sto Guardiola radi. Treba mu lopta. Ubija protivnika u pojam peglanjem lopte. Tika taka tika taka...i onda hipnotisani protivnik vidi loptu u golu :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2787 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote: Tika taka nije dosadna I ides prema golu. Stvaras prilike. Zabijas.
Ako je tika taka, ja tebi ti meni na svojoj polovici terena, Onda Sam ja bio debelo u zabludi :mrgreen:
Ih, ti gledao samo zavrsnicu Messi, Sanchez Pedro....a to sto su se znali Xavi i Iniesta dodavati po pola sata sa Pikacom, Puyolom, Alvesom....
Tika taka nije ides prema golu. Ides da ubijes protivnika posjedom, dodajes se i onda trazis prostor da lopta ide naprijed. Nema zurbe. Itekako zna biti dosadno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2788 Re: Champions league 15/16

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Ne moze drugacije ono sto Guardiola radi. Treba mu lopta. Ubija protivnika u pojam peglanjem lopte. Tika taka tika taka...i onda hipnotisani protivnik vidi loptu u golu :D
Pa zapravo utakmica koja je najbliza izvornoj tiki taki je izgubljena 3:0 :D

Mislim taj rezultat je, ako vec ne nerealan, onda sigurno neadekvatan prikazanoj igri.

Nekih 70 minuta se desetkovani Bajern nosio sa Barselonom na Nou Kampu. I bas je bila klasicna odbrana posjedom :D
duminjo

#2789 Re: Champions league 15/16

Post by duminjo »

Tomahawk11 wrote:
duminjo wrote: Tika taka nije dosadna I ides prema golu. Stvaras prilike. Zabijas.
Ih, ti gledao samo zavrsnicu Messi, Sanchez Pedro....a to sto su se znali Xavi i Iniesta dodavati po pola sata sa Pikacom, Puyolom, Alvesom....
Tika taka nije ides prema golu. Ides da ubijes protivnika posjedom, dodajes se i onda trazis prostor da lopta ide naprijed. Nema zurbe. Itekako zna biti dosadno.
Dzaba ti sve. Ne mogu ja porediti onu barsu I ovaj bajern nikako.

Sto se tice utakmice veceras, nesto se nadam da ce Madrid napasti :mrgreen:
DonEmir

#2790 Re: Champions league 15/16

Post by DonEmir »

KB9 wrote:atletiko h1 7.75 :shock:
Poklon kvota
Dr Baltazar

#2791 Re: Champions league 15/16

Post by Dr Baltazar »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa pregoni ti i kolega za Alabu, ali nisi nista rekao ;-)
On vec manje pregoni od vas. Mada poznavajuci Baltazara vise vas zajebava da se lozite :D
Pa gdje ih zajebavam. Poredimo jednog od najpolivalentnijih igrača na svijetu koji još nema 24.godine. Bolja igra glavom, koliko je dobar u odbrani toliko je i u napadu (dok je Marcelo ipak dosta lošiji u odbrani). Recite još i da je Benzema bolji od Lewandowskog, a hoćete da ga kupite. Alabu ste htjeli dok niste vidjeli da nije produžio ugovor. Pa kad imate najbolje, što gledate druge ? Marcelo jeste odličan, ali je kiks igrač što se za Alabu ne može reći. I da, Navas je bolji od Neuera :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2792 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Ti vjerujes u sve sto se napise, svaka spekulacija je transfer?
Mozda i jesu htjeli Lewandovskog, za Alabu pored Marcela sumnjam.
I ja nigdje nisam rekao da je Alaba los igrac, naravno da je odlican. Pa ne bi igrao u Bayernu.
Samo kazem da je Marcelo najbolji lijevi bek danasnjice. Alaba definitivno ima prednost, jer je mladji i recimo da je tu negdje sa Marcelom na ovoj poziciji.
Dr Baltazar

#2793 Re: Champions league 15/16

Post by Dr Baltazar »

Tomahawk11 wrote:Ti vjerujes u sve sto se napise, svaka spekulacija je transfer?
I ja nigdje nisam rekao da je Alaba los igrac, naravno da je odlican. Pa ne bi igrao u Bayernu.
Samo kazem da je Marcelo najbolji lijevi bek danasnjice. Alaba definitivno ima prednost, jer je mladji i recimo da je tu negdje sa Marcelom na ovoj poziciji.
Naravno da ne, ali gdje ima dima ima i vatre ;-) Al nemaju ovakve diskusije svrhe svakako, kad je jednoj strani argument najbolji je. Onaj mi jedan govori kao Marcelo može sa loptom ono što Alaba ni zamislit ne može. Zbog tih poigravanja i jest kiks igrač.
DonEmir

#2794 Re: Champions league 15/16

Post by DonEmir »

Tipujem finale Real Madrid vs Atletico Madrid :)
ultima_palabra

#2795 Re: Champions league 15/16

Post by ultima_palabra »

Ma Marcelo je netipican bek, vise mu igra lici na centralnog veznog. Dobar u pas igri i kombinatorici, centarsut los, sut jednom u godini sjedne, defanziva nula.

Tesko ga je porediti sa bilo kojim
igracem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2796 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Dr Baltazar wrote:
Tomahawk11 wrote:Ti vjerujes u sve sto se napise, svaka spekulacija je transfer?
Naravno da ne, ali gdje ima dima ima i vatre ;-) Al nemaju ovakve diskusije svrhe svakako, kad je jednoj strani argument najbolji je. Onaj mi jedan govori kao Marcelo može sa loptom ono što Alaba ni zamislit ne može. Zbog tih poigravanja i jest kiks igrač.
Dobro, to je vec trolanje i pretjerivanje, eto ne moze s loptom....al meni se recimo svidja taj njegov vic s loptom, sto je spreman na netipicne poteze, sto pokazuje visok stepen tehnike. Sto kaze ultima, unikatan igrac, tesko ga je porediti s nekim drugim igracem.
DonEmir

#2797 Re: Champions league 15/16

Post by DonEmir »

Marcelo je najbolji lijevi bek na Svijetu ne znam sta je ovaj bavarac zapo za Alabu.
Pa Real je dao 30 mill za Danila a ima najboljeg desnog beka na Svijetu u vidu onog malog Carvejala tako da :izet: glupa vam rasprava..
Tito_i_Partija

#2798 Re: Champions league 15/16

Post by Tito_i_Partija »

Zuka je najbolji lijevi bek danasnjice.
DonEmir

#2799 Re: Champions league 15/16

Post by DonEmir »

Tito_i_Partija wrote:Zuka je najbolji lijevi bek danasnjice.
Zuka nikakav igrac nikakav covjek :mrgreen:
Laertes

#2800 Re: Champions league 15/16

Post by Laertes »

Tito_i_Partija wrote:Zuka je najbolji lijevi bek danasnjice.
A Seo Tenk?
Post Reply