Pratim sve vaznije teme tako da znam o cemu se prica , a pojedine izjave su ti nevjerovatne , bas poput ove za smartfon ali dobro to je tvoje misljenje i to se postuje.jarobot wrote: Ovdje je bila riječ o kupovini telefona na rate i u kešu . Možeš ti uzeti telefon kod bilo kog operatera po tvom izboru biraš šta ti je bolje.....
isto tako trošio na ultru 22 km ili platio 17,5 km na pretplatu u šta je uračunat i internet isto je i čak jeftijije zbog cijene poziva.
I zaista onaj ko troši manje od 5 km mjesečno ne treba smartphone. kako da koristi taj viber bez mobilnog interneta a najjeftiniji je preko 5 km i još mu treba para za normalne razgovore...
I još gore ti kupio ili ja na rate pa plaćamo pretplatu , a taj nek kupio skuplje u kešu i misli da je za to dobio da džaba priča i surfa....krene priča o tom da se u cijenu telefona uračunaju i cijene usluge koja se troši kao da taj dotični što je platio u kešu skuplje nema tih dodatnih usluga i pravda to nekom slobodom...šupljak
A i ti mi se nešto plaho pališ kad se spomene BH telekom![]()
![]()
Vidis , opet okreces na svoj mlin, ja nigdje nisam napisao da trosim mjesecno 22KM nego da trenutno imam na racunu 22KM kredita a trosim sasvim dovoljno jer rijetko zovem preko kredita , svi moji kontakti imaju i viber.
Sto se interneta tice , to se dokupi po potrebi na dnevnoj bazi ako bas zatreba jer ja licno imam UniFi a i ne provodim toliko vremena na terenu da bi mi trebao dokup interneta, a i u tom slucaju se moze jeftinije proci kod drugog operatera cak i na mjesecnoj bazi.
Ja se ne palim kad se spomene telecom jer nemam na sta , samo komentarisem izjave pojedinaca. Cak evo vidis da ne navodim ni koji su to jeftiniji operateri niti bilo sta , meni se plaho hebe za telecom jer osim ultre nijednu dodatnu uslugu ne koristim , a i ovo jos jako kratko vrijeme i prelazim na drugog operatera.
Ti i tebi slicni i dalje forsirate vezivanje ugovorom na 24mj