Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
alkalna_baterija

#2776 Re: Žene pitaju žene

Post by alkalna_baterija »

vjetropirka wrote:
Ujedam wrote:Vala meni je u retru obuća užasna.. rijetko, rijetko se može naći nešto fino i daje kvalitetno.. makar ja :roll:
obuća im je totalno nekvalitetna . sestra je kupila gležnjač crne, i toliko puštaju boju da joj i nokti na nogama budu crni :sad:
kupila jedne prošle godine, nosila ih kad nije bilo previše hladno jer su hladne same od sebe... dakle oko 2,3 mjeseca... na stranu što su puštale boju na početku, nego je ljepilo popustilo nakon ovog perioda i otvorile su se malo na par mjesta, tj. odlijepio se onaj materijal od đona :roll: da ne spominjem to što su onako malkice i neudobne, pa me, ako sam ih cijeli dan nosila, bole cjevanice jer ne stoje uz nogu nego ih nekako "nosim" nogom, ne znam kako da objasnim :D

sad se isplati otići i kupiti lijepih štikli za ljeto, ono ne za svaku priliku, na sniženju su, a ne moraju biti naročito kvalitetne ako nisu za svaki dan :D

btw manekenko, možda smo se i srele juče :D
Cherry-Cherry

#2777 Re: Žene pitaju žene

Post by Cherry-Cherry »

Ja sam u retru uzela čipkane cipele, mislim nije sama čipka, nego neko platno i preko čipka, štikla tanka visoka 7 cm, baš su lijepe, bile 35 KM. Neću ih nositi svaki dan, već jednom u sto godina, baš su za neke svečane prilike. :)
manekenka u penziji

#2778 Re: Odg: Žene pitaju žene

Post by manekenka u penziji »

alkalna_baterija wrote:
vjetropirka wrote:
Ujedam wrote:Vala meni je u retru obuća užasna.. rijetko, rijetko se može naći nešto fino i daje kvalitetno.. makar ja :roll:
obuća im je totalno nekvalitetna . sestra je kupila gležnjač crne, i toliko puštaju boju da joj i nokti na nogama budu crni :sad:
kupila jedne prošle godine, nosila ih kad nije bilo previše hladno jer su hladne same od sebe... dakle oko 2,3 mjeseca... na stranu što su puštale boju na početku, nego je ljepilo popustilo nakon ovog perioda i otvorile su se malo na par mjesta, tj. odlijepio se onaj materijal od đona :roll: da ne spominjem to što su onako malkice i neudobne, pa me, ako sam ih cijeli dan nosila, bole cjevanice jer ne stoje uz nogu nego ih nekako "nosim" nogom, ne znam kako da objasnim :D

sad se isplati otići i kupiti lijepih štikli za ljeto, ono ne za svaku priliku, na sniženju su, a ne moraju biti naročito kvalitetne ako nisu za svaki dan :D

btw manekenko, možda smo se i srele juče :D
Bile su neke dvije ili tri cure kad sam ja bila :D
Na socijalnom?
sweet_sin

#2779 Re: Žene pitaju žene

Post by sweet_sin »

gdje kupujete parfeme?
alkalna_baterija

#2780 Re: Žene pitaju žene

manekenko, ipak nismo... :D ja sam bila u BBI
manekenka u penziji

#2781 Re: Žene pitaju žene

Post by manekenka u penziji »

A ja sve po glavi "prebirem" koja bi ti mogla biti :D
alkalna_baterija

#2782 Re: Žene pitaju žene

kad vidiš golemo žensko, ta sam :lol: :D
MedenoSrce

#2783 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

Jok.
Pateticari i lezmizerabls, budi covjek, glavu gore i u nove bitke. Najlakse objesiti nos i skladati epopeje o teskom zivotu
lua

#2784 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Imam urođenu odbojnost prema, oprostit ćete, pičkicama.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2785 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

joooj wrote:Jel' imate poriv da "spasavate" emotivno ostecene muskarce, da im lijecite slomljeno srce i da pokazete da ste vrijedne njegove paznje!? :hm:
Naravno, samo mi takvi trebaju u zivotu, da na meni lijeci svoje frustracije, da me naziva kujom i govori kako me jedino zanima novac. :mrgreen:
Ja od takvih i na forumu bjezim
MedenoSrce

#2786 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

na temu "pisite lijepo o svojim ljubavima" odem jer me nekad zabavlja kako se ljudi, obicno zene primaju na te zalopojke :D
ema_

#2787 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

MedenoSrce wrote:na temu "pisite lijepo o svojim ljubavima" odem jer me nekad zabavlja kako se ljudi, obicno zene primaju na te zalopojke :D
Joj, ima li šta bezveznije od onih patetičnih izljeva :cry: . Nije ni čudo što su takvi muškarci ostali solo :D .
LaLuna

#2788 Re: Žene pitaju žene

Post by LaLuna »

joooj wrote:Jel' imate poriv da "spasavate" emotivno ostecene muskarce, da im lijecite slomljeno srce i da pokazete da ste vrijedne njegove paznje!? :hm:
ja sam na zalost imala :-? bila sam u takvoj situaciji. on je dobio sto je htio, kad je stao na noge odleprsao je dalje, a ja sam izgubila samopouzdanje i ostala emotivno ostecena. tako da ... za svoje dobro, odupri se tom porivu, neka svako bije svoje bitke :wink:
Big Ang

#2789 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Ja ti ništa drugo i ne radim :lol: :cry:
LaLuna

#2790 Re: Žene pitaju žene

Post by LaLuna »

Big Ang wrote:
Ja ti ništa drugo i ne radim :lol: :cry:
:pijani: :lol:
ema_

#2791 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Prigodna numera za patetičare :D .
alkalna_baterija

#2792 Re: Žene pitaju žene

Ako mu je to malo emotivno oštećenje jedina mana, možda ga i vrijedi popraviti... :roll: :D
lua

#2793 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Kaže moja baka: "Ovaj Hari Mata Hari kad pjeva k'o da stenje na šolji."

Ima veze, bako, ima veze.
Sunny-7

#2794 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Ja sam, na moju zalost, naletila na jednog "ostecenog". Sreca pa se zavrsilo na vrijeme. Nadam se da cu u buducnosti biti pametnija/razumnija :D Te ostecene tipove ne popravi niko nikad, cim ih "namirises" bjezi glavom bez obzira od njih...
Big Ang

#2795 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

alkalna_baterija wrote:Ako mu je to malo emotivno oštećenje jedina mana, možda ga i vrijedi popraviti... :roll: :D
Jah, čovjek bi reko, ali umjesto da ti njih popraviš i zakrpiš oni tebe pokvare i oštete :lol: :cry:
alkalna_baterija

#2796 Re: Žene pitaju žene

Ma nisam ja mislila na ove baš sjebane, nego rekoh ono onako malo, par mušica... :roll: :D
Big Ang

#2797 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

alkalna_baterija wrote:Ma nisam ja mislila na ove baš sjebane, nego rekoh ono onako malo, par mušica... :roll: :D
pa dobro to, to je podnošljivo :D
al nije zanimljivo :hihihi:
šaaalim se :chmoljava:
Bambi_na_kofeinu

#2798 Re: Žene pitaju žene

Post by Bambi_na_kofeinu »

Pa dobro, i muškarci imaju pravo da budu povrijeđeni lošim iskustvima, jeste da je lijepo vjerovati da samo naši bivši ostadoše da nas preboljevaju godinama, dok ostatak muške populacije ima da bude čvrst i stamen ka' stina :D
Zapravo mi je daleko ljudskije i normalnije kada muškarac ima svoju fazu bivanja emotivnom olupinom, kao i svi mi.
To ne znači da je "oštećena roba", ali znači da u toj fazi nije spreman na vezu, a to je već na ženi da prepozna.
Mutivoda

#2799 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

Ako ima para, moRe bit kakav hoce.
Big Ang

#2800 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Mutivoda wrote:Ako ima para, moRe bit kakav hoce.

Whaaaaaat? :lol:
Post Reply