Thorgerson wrote:jao_situacije wrote:ja ne kontam šta je problem, ko se ne može uključiti i gdje
možel neko pojasniti na nekoj slici ili karti
hvala

Traze ovo crveno da im se napravi. Jer im je ovaj izlaz dole daleko. I ne izlazi direkno na kruzni, nego na put koji je spojen sa kruznim.
A ja ih pitam sta cemo sa ovim putem koji bi presjecao taj prikljucak na kruzni? Gdje su upitnici, tu bi onda morali ici semafori. Ako ne bi isli semafori, onda cemo imati udese opet svako malo, kako misle strucnjaci to rijesiti?
Dobro, necemo se sad zajebavati, ne izlazi na put koji je spojen s kruznim (navodno).
Navodno je rjesenje takvo da se sa tog izlaza ide desno na Vraca, pa onda gdje hoces, sto je pomalo glupo ako narod hoce do, recimo, Robota.
Plus, koliko se ljudi ovdje pokusalo ukljuciti na tranzit bez semafora (da je moguce skretanje lijevo sa tog novog izlaza).
Je li se ikad iko pokusao ukljuciti u onu trenutnu raskrsnicu kada ne rade semafori?
Ja da imam kucu na tranzitu i da se moram ukljuciti pored onih okuka gdje svako pici kao da je autoput, samo bih pjeske hodao.
Ako i bude moguce skretanje lijevo na ovom novom izlazu, ima da bude sudara k'o u prici jer je preglednost nikakva.
Ne znam zasto se ovoliko cekalo na sve ovo, ne znam ima li pozadinskih igara i ne zanima me plaho.
Ne mogu se postojeca losa rjesenja uzimati kao primjer i opravdanje za buduca losa rjesenja (pa kruzim i ja).
Ovo je lose osmisljeno jer bukvalno poptuno odsijeca ogromno naselje.
Zrtvuje se Hrasno brdo za brzi prolazak kroz grad i vise traka.