annoy wrote:
medvjed23 wrote:nidžo je kralj, car, sultan i šah.. mislim, nisam gledo film, al mogu pretpostaviti da je očarao..

Moderator: _BataZiv_0809
annoy wrote:
medvjed23 wrote:nidžo je kralj, car, sultan i šah.. mislim, nisam gledo film, al mogu pretpostaviti da je očarao..

Ahaaa, sad mi je jasnomedvjed23 wrote:kakav ba poso, ko još na današnjem vaktu ima poso
Vala baš. Jbt, neki sebi nabili pritisak, k'o da ih plaćaju po pogledanom filmu. Bjež ba, odgledam iz ćejfa kad mi se gleda.annoy wrote:Meni je gledanje filmova/čitanje totalno spontana aktivnost, nemam nikakve određene kvote za ispuniti
da isto kao i jairac300 wrote:Vala baš. Jbt, neki sebi nabili pritisak, k'o da ih plaćaju po pogledanom filmu. Bjež ba, odgledam iz ćejfa kad mi se gleda.annoy wrote:Meni je gledanje filmova/čitanje totalno spontana aktivnost, nemam nikakve određene kvote za ispuniti
Ja sam pravi nespavanac. Ako postoji takva riječ. Idem spavati poslije ponoći, redovno, budim se na rani sabah ili kako već kad stignem, i uopšte se ne vraćam spavati. Baš rijetko kad i to kad se vratim, ne mogu zaspati. Ali me čeka 101 druga obaveza, preča od filma i knjige. Pritisak, jaštaTomahawk11 wrote:Ko ti je kriv, hoces ti spavati![]()
Sta si noci mogla provesti gledajuci i citajuci
Al ih je Hanks nastancao ove godine. Sully, Hologram i Inferno.Jack Be Nimble wrote:Uzeo onaj novi film sa Hanksom reko da vidim sta je bilo sa tim avinom u rijeci, kad ono Hanks u Saudiskoj Arabiji. Zabavan film, naucio sam da samo muslimani smiju u Meku
![]()
Hologram for king.