Ma salam se s tobom a takav ti je i nickshalla wrote: A nemojte me zjb, odlučujem 3 dana, ne 3 mjeseca ko neki na ovi temi (vidio sam to čitajući temu hahaha)...
Da skratim cestitke na TV-u, nek sluzi i da radi ko urica
Moderator: Benq
Ma salam se s tobom a takav ti je i nickshalla wrote: A nemojte me zjb, odlučujem 3 dana, ne 3 mjeseca ko neki na ovi temi (vidio sam to čitajući temu hahaha)...
Ma sve ok, ja sam uvijek za ShalluMTV wrote:Ma salam se s tobom a takav ti je i nickshalla wrote: A nemojte me zjb, odlučujem 3 dana, ne 3 mjeseca ko neki na ovi temi (vidio sam to čitajući temu hahaha)...
![]()
Cestitke i od mene da te sluzi taman koliko treba a poslije kad se jopet ponovis i drugog vlasnikashalla wrote:Ma sve ok, ja sam uvijek za ShalluMTV wrote:Ma salam se s tobom a takav ti je i nickshalla wrote: A nemojte me zjb, odlučujem 3 dana, ne 3 mjeseca ko neki na ovi temi (vidio sam to čitajući temu hahaha)...
![]()
Evo bio je i Telemach, ubacili CAM, odnijeli receiver i daljinski, jedan daljinski manje hehehe
Kod mene je 50w755 sa telemach modulom i perfektno radi, kao i sa resiverom od moja tv spojenim hdmi kablom. slike su odlicne ali sve zavisi koji je kanal sto je razumljivosemirsar wrote:Cestitke i od mene da te sluzi taman koliko treba a poslije kad se jopet ponovis i drugog vlasnikashalla wrote:Ma sve ok, ja sam uvijek za ShalluMTV wrote: Ma salam se s tobom a takav ti je i nick![]()
Evo bio je i Telemach, ubacili CAM, odnijeli receiver i daljinski, jedan daljinski manje hehehe![]()
![]()
P.S. Deder nam kad uFatis vremena i volje opisi kako se slusaju CAM modul i tv
Ustvari moj je 49x8505bshalla wrote:Ma sve ok, ja sam uvijek za ShalluMTV wrote:Ma salam se s tobom a takav ti je i nickshalla wrote: A nemojte me zjb, odlučujem 3 dana, ne 3 mjeseca ko neki na ovi temi (vidio sam to čitajući temu hahaha)...
![]()
Evo bio je i Telemach, ubacili CAM, odnijeli receiver i daljinski, jedan daljinski manje hehehe
Samsung Smart Viewgidra wrote:Koja je najbolja android aplikacija za upravljanje Samsungovog smart tv-a?
kakaljin wrote: Kod mene je 50w755 sa telemach modulom i perfektno radi, kao i sa resiverom od moja tv spojenim hdmi kablom. slike su odlicne ali sve zavisi koji je kanal sto je razumljivo
Koji milozvucni opis kolegesemirsar wrote:kolega mi se zali da mu nes' modul ne fercera, u njega je sony 49XD7005, posto je konstitucijom sirova sirovina, garant je on nes sjbo gurajuci modul.
Pozoves mene na kafu, kavu, kahvu svejednoshalla wrote:Imaju li negdje idealne postavke za sliku, da ne štimam sam![]()
Daj ba jarane smori nas ti više sa svojim upitima hahahahahahahamufa1 wrote:Haj kad se smirio shalla, da počnem i ja tusit maloIako sam se bio odlučio za LG, sad mi vi pomrsiste račune sa ovim sony android televizorima.. Sad sam iso gledat ovaj model ,sony KD55XD8577SAEP i bogami bas sam prijatno iznenađenjen sa svime, osim sa daljinskim (ono kolko sam mogao vidjet u radnji, bez nekog detaljnog čačkanja).. Ima li sta bolje, sa androidom tako negdje do 1200eura. 55inca obavezno, 4k, bez 3d gluposti...
e jbg, još ćeš i mene "naćerati" da uzmem philips androidshalla wrote:Jao ovaj Kodi se trebao zvati "razarač brakova" ili "ubica slobodnog vremena"...
Sinoć iz zajebancije upalio House of Cards (čujem svi govore kako je moćna), od sinoć sam već pregledao 4 epizode :![]()
Pored ovoga mi i ne treba kablovska
Vjeruj mi, ja sam prvi govorio da mi nije bitan Android jer sam Kodi jednom instalirao na mobitel ali mi bilo zbunjujuće i izbrisao sam ga ali sam jučer setovao Kodi i skontao da je baza filmova, serija kao i live TV-a beskonačna, al doslovce...eyesburn wrote:e jbg, još ćeš i mene "naćerati" da uzmem philips androidshalla wrote:Jao ovaj Kodi se trebao zvati "razarač brakova" ili "ubica slobodnog vremena"...
Sinoć iz zajebancije upalio House of Cards (čujem svi govore kako je moćna), od sinoć sam već pregledao 4 epizode :![]()
Pored ovoga mi i ne treba kablovska![]()
Daj nam malo utiske o slici ???shalla wrote:Vjeruj mi, ja sam prvi govorio da mi nije bitan Android jer sam Kodi jednom instalirao na mobitel ali mi bilo zbunjujuće i izbrisao sam ga ali sam jučer setovao Kodi i skontao da je baza filmova, serija kao i live TV-a beskonačna, al doslovce...eyesburn wrote:e jbg, još ćeš i mene "naćerati" da uzmem philips androidshalla wrote:Jao ovaj Kodi se trebao zvati "razarač brakova" ili "ubica slobodnog vremena"...
Pored ovoga mi i ne treba kablovska![]()
Mislim pazi, ti to uvijek možeš imati sa Android box-om koji se koliko znam kreće oko 60-ak EUR tako da nemoj da ti Kodi bude prevaga.
Btw ostao sam dužan SemirSaru, ono koliko sam stigao upratiti mimo KodijaCAM radi perfektno i dosta su veće mogućnosti nego sa receiverom, pritiskom na „action menu“ ili kako se već zove dobijaš bruku opcija a da ti ne pričam o GUIDE koji je fenomenalan. Također, sinoć sam skontao kako da naštimam favorite kanale (mogu se kreirati 4 favorite liste), kako da ih sortiram unutar same liste i kako da te favorite liste, pritiskom na „Discover“ imam odmah na ponudi. Dakle u Discover meniju možeš naštimati šta da ti prikazuje a šta ne (tu mi je prvo nudio Netflix) tako da sam ja recimo izbacio Netflix i još nekoliko tih "predefined" listi a ostavio da mi prikazuje samo favorite liste, Youtube i Apps, tako da mi je sve ono što bih gledao, da kažem tako, na jedan klik i sve sortirano po mojoj želji...
Da, pročitah na nekoj recenziji da veće dijagonale imaju IPS...mobsterc wrote:Mislim da jedino u 43 verziji ta serija ima VA panel, tako da da si imao srece (sto se tice crne i kontrasta)
Ne. Scart na TV-u je ulazniog tipa (in) i koristi se za stare DVD playere, resivere.shalla wrote:Nego, ima li ko prijedlog kako najlakše spojiti TV na zvučnike od kućnog kina, prošli tv sam spojio običnim crvenim i bijelim činčevima međutim ovdje na TV-u nemam činčeve. Doduše, ima Scart, mogao sam tako jelde, u kino činčeve a u tv scart i to je to?