SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Kinaski
#2776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mislim jel povezan sa pucnjavom
- seoBIH
#2777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i ukrao para i para od humanitarnih akcijaanoush wrote:izofirao nekakvu klinku na youtubeKinaski wrote:Sta je on uradio, nisam skontao ?
-
Fauja Singh
#2778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakav debil i kome sve Hayat daje medijski prostor, znači ne vjerujem.
- sorcerer
#2779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma nije debil...to je raja provalila

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Code: Select all
http://source.ba/clanak/2858582146507/vijesti/Pazarac:%20Delahmet%20mi%20ni%C5%A1ta%20nije%20mogao,%20dobro%20sam%20ga%20nalupao/?ref=tiker- Maharadza
#2781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pokenjam se ja ovim "novinarima" u usta! Koga oni potenciraju i kome daju medijsku pažnju...mleetavi wrote:Code: Select all
http://source.ba/clanak/2858582146507/vijesti/Pazarac:%20Delahmet%20mi%20ni%C5%A1ta%20nije%20mogao,%20dobro%20sam%20ga%20nalupao/?ref=tiker![]()
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tek sam juce cuo za njega... a mogao sam i da nikako ne cujem.
Nego... gdje nam je onaj Bosanski Rambo
odkako ga je onaj namlatio nista se ne pise

Nego... gdje nam je onaj Bosanski Rambo
- Troll_Happens
- Logovan
#2784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jeste.
Naslušao sam se svega i svačega oko ovog Šeika i one humanitarne akcije, sad trebam slušati ove belaje između njega i sličnih njemu.
- Hemera
#2785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/6455349145687/vijesti/Sarajevo:-Masturbirao-na-tramvajskoj-stanici-Pofalici/?ref=najcitaniji- I am Happy
#2786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I sta je tu vrijedno medijskog prostora ? Ocito da covjek nije dobar u glavi...Hemera wrote:Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/6455349145687/vijesti/Sarajevo:-Masturbirao-na-tramvajskoj-stanici-Pofalici/?ref=najcitaniji
- Hemera
#2787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
postedi nas patetikeYahel wrote:I sta je tu vrijedno medijskog prostora ? Ocito da covjek nije dobar u glavi...Hemera wrote:Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/6455349145687/vijesti/Sarajevo:-Masturbirao-na-tramvajskoj-stanici-Pofalici/?ref=najcitaniji
- I am Happy
#2788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zasto takvim ljudima pridavati paznju ? Skroz je nepotrebno pominjat ih, isto kao i onog "šeika" sa predhodne strane...
-
FreakyStyley
#2789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Word.wannabe_ultra wrote:Sarajevo grade, sta ti papci rade.
Gradska raja kuci masturbira.
- mrtva kokoš
#2790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kakva patetika, nije prvi put da se pravi medijska hajka na ovakve i sl. slucajeve, kao onaj slucaj sa otoke..Hemera wrote:postedi nas patetikeYahel wrote:I sta je tu vrijedno medijskog prostora ? Ocito da covjek nije dobar u glavi...Hemera wrote:Code: Select all
ljudi su bolesni, prepusteni sami sebi, zreli za drin ili neku sl. ustanovu. jbt ti ko hijena, samo cekas koga ces da rastrgnes
- sorcerer
#2791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Yahel wrote:Zasto takvim ljudima pridavati paznju ? Skroz je nepotrebno pominjat ih, isto kao i onog "šeika" sa predhodne strane...
-
Heller
#2792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Il na vikendici ko imaFreakyStyley wrote:Word.wannabe_ultra wrote:Sarajevo grade, sta ti papci rade.
Gradska raja kuci masturbira.
P.S. Imal´ neko da iznajmljuje vikendicu
- uglavnomja
#2793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pise hrvatski portal da javlja srpski blic....
'Gola sutkinja' Vrhovnog suda BiH dobila otkaz!
Zagreb, 05.06.2013., 18:53
Autor: N.B.
26 komentara
Sutkinja Vrhovnog suda BiH, koja je bez odjeće danima plesala, vježbala i čitala novine u Palači pravde ispred prozora, bit će privremeno udaljena s posla.
Gola u uredu (Foto: Dnevni Avaz)
Dnevni Avaz je 17. svibnja objavio fotografije sutkinje sklone ovoj vrsti egzibicionizma, a Ured disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH odmah je započela istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog skandaloznog slučaja.
U Uredu su potvrdili da je odmah podnesen zahtjev za privremenim udaljenjem sutkinje s posla, a očekuje se da Prvostupanjska disciplinska komisija donese konačnu odluku o ovom zahtjevu, javlja Blic.
>> Sarajevo: Gola sutkinja ranojutarnjim vježbama zabavljala susjede
'Trajanje privremenog udaljenja je u ovom trenutku neizvjesno, ali će se za to vrijeme utvrditi činjenice važne za eventualno vođenje disciplinskog postupka. Identitet sutkinje se ne može otkriti s obzirom na to da disciplinski postupak nije još pokrenut. Za očekivati je da će svaki eventualni daljnji postupak biti zatvoren za javnost, s obzirom na specifičnost situacije', rekli su su u Uredu disciplinskog tužitelja.
26 komentara
Sutkinja Vrhovnog suda BiH, koja je bez odjeće danima plesala, vježbala i čitala novine u Palači pravde ispred prozora, bit će privremeno udaljena s posla.
Dnevni Avaz je 17. svibnja objavio fotografije sutkinje sklone ovoj vrsti egzibicionizma, a Ured disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH odmah je započela istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog skandaloznog slučaja.
U Uredu su potvrdili da je odmah podnesen zahtjev za privremenim udaljenjem sutkinje s posla, a očekuje se da Prvostupanjska disciplinska komisija donese konačnu odluku o ovom zahtjevu, javlja Blic.
'Trajanje privremenog udaljenja je u ovom trenutku neizvjesno, ali će se za to vrijeme utvrditi činjenice važne za eventualno vođenje disciplinskog postupka. Identitet sutkinje se ne može otkriti s obzirom na to da disciplinski postupak nije još pokrenut. Za očekivati je da će svaki eventualni daljnji postupak biti zatvoren za javnost, s obzirom na specifičnost situacije', rekli su su u Uredu disciplinskog tužitelja.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
šta se sve radi po takvim firmama i ko nam kroji pravo i pravdu... bolje da ne znamo
a sumnjam da će gospođa dobiti otkaz
-
drugi_profil
#2795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gospodja je bolesna i po zakonu ne moze se zbog toga otpustiti. Medjutim isto tako zakon nalaze ljekarski pregled za obavljanje svih poslova, pa ce tako vjerovatno izgubiti mjesto sudije, ali drzava je mora prerasporediti na drugo mjesto za koje je sposobna, nakon obaveznog lijecenja.Black swan wrote:šta se sve radi po takvim firmama i ko nam kroji pravo i pravdu... bolje da ne znamo
Ovdje nije bruka sto je ona radila sto je vec radila, vec je bruka sto je osoba sa psihickim poremecajem dospjela na tako odgovorno mjesto za koje je prioritetan zdrav razum.
To je ono sto su nam rade jos od 1990. Urusavaju sistem i svuda je prioritet podobnost, a ne sposobnost. Ako te "gazda" ne drzi za jaja, neces nikad doci na poziciju gdje ga mozes ugroziti. Mislim da to narocito vazi za sudije i tuzioce.
Dokaz tome su stranice crne hronike i opste stanje u drustvu.
- Pasiflora
#2796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Upravo tako, od rijeci do rijeci.drugi_profil wrote:Ovdje nije bruka sto je ona radila sto je vec radila, vec je bruka sto je osoba sa psihickim poremecajem dospjela na tako odgovorno mjesto za koje je prioritetan zdrav razum.
To je ono sto su nam rade jos od 1990. Urusavaju sistem i svuda je prioritet podobnost, a ne sposobnost. Ako te "gazda" ne drzi za jaja, neces nikad doci na poziciju gdje ga mozes ugroziti. Mislim da to narocito vazi za sudije i tuzioce.
Dokaz tome su stranice crne hronike i opste stanje u drustvu.
- славянин
#2797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nego koje je godiste ta sudkinjauglavnomja wrote:pise hrvatski portal da javlja srpski blic....
26 komentara
-
emko1234
#2798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa sta sto nije dobar u glavu? da ti kcerka od 10-12 godina stoji na toj istoj stanici i vidi tog majmuna koji nije dobar u glavu i drka na stanici, onda bi ti pretpostavljam bilo ok sto neko i pise o tome i sto postoji mogucnost da se taj slucaj eventualno rijesi.Yahel wrote:I sta je tu vrijedno medijskog prostora ? Ocito da covjek nije dobar u glavi...Hemera wrote:Code: Select all
kako ste licemjerni, to je cudo jedno. takvih kretena po gradu ima stotine, neki su bezopasni i silje ga na stanicama, po tramvajima, po stajalistima i slicno. al takodjer postoji procenat onih koji bi mozda nesto i uradili djetetu il nekom ko se ne moze branit.
prije mjesec dana sam stao ispod stupske petlje s autom iz pravca grada prema ilidzi, otisao do aspekove pekare i kupio neke kifle u po bijela dana. vracam se prema autu koje stoji na prosirenju i vidim zenu, trudnica. ne moze sebi da dodje, stomak do zuba, i po defaultu ne kontam sta je zeni iz prve, a onda 3 metra iza nje vidim majmuna od nekih 45 godina kako je raskopcao kaput i drka. na stanici jos ljudi i niko nista, a ova zena jedna samo sto ne padne u nesvijest od straha il cega vec.
doslo mi je da ga strpam u gepek, dobio je samar i nogu u guzicu.
- hopi
- Hemera
#2800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
diplomatski bijes za volanom...