Moguce je, ali to je o dugu stapu jer nemas jos uvijek odobren projekat tribine u ovom profilu, nemas gradjevinsku za tribinu, kad je inspekcija zatvorila gradiliste lobotomci su nastavili nazor, pa smo zakuhali i tu...RJ57 wrote:jebiga šta nam je to nam je, sad se treba vaditi, nema druge. urađeno je puno ali nažalost navrat nanos i nekvalitetno! javašluk je kod nas domaća životinja!
meni je odma bilo van zdrave pameti stavljati hibrid klase bernabea kad znaš da održavanje toliko košta da to ovdje niko platiti ne može a kamoli mi ... ali eto, nismo došli ni do održavanja nego smo to sjebali u startu!
ja ne znam šta je obećano od strane saveza, ali pitanje: da li je problem istočne tribine i tog betona moguće riješiti postavljanjem krova? znam ja da mi nemamo prebijene pare ali ako stvarno postoji neki dogovor sa savezom da li bi to bilo istovremeno i rješenje prokišnjavanja? (ja nisam ni arhitekta ni građevinac tako da nemam pojma o toj temi).
Oni su i mislili pokrivanjem nadomjestiti nekvalitetan beton od kojeg su sklepali istok, ali su ujebali sve procedure kojim su se hvalili toliko.
Teren ce biti sranje za par godina (vec je ishaban u petercima) ova trava trazi paznju, grijanje korijena stalno...
Neko je dobar u svemu tome, a Zeljo je jeben i tek ce biti...