Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
- BlueBlood
#2777 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@lider prednjaci sa glupostima
leet wrote:Ma očekujem i ja, realno.
Pazi kakav faul im svira na 16 metara.
lider wrote:Dade ovaj sudija žuti igraču Željezničara![]()
Što je sudio u premijer ligi, sudio je
Cienfuegos wrote:ne znam sta sudija ceka sa sviranjem penala za zeljeznicar, nije ovo u redu nikako.
lider wrote:Kvota da će biti penal na grbavici za domaće 1.01
Cienfuegos wrote:sad ce sudija gepek otvoriti, svakako ga nema ko vidjeti
lider wrote:Počelo je
Čist start na loptu igrača radnika sudija okarakteriše kao prekršaj i još dadne žuti ovom iz radnika![]()
Valjda na poluvremenu obavljen informativni razgovor sa sudijom
karanana wrote:koje prevare. babo i sin uplatili negdje u japanu.
ne mogu vjerovati da se tri tekme premijer lige emituju na 3 razlicita kanala u isto vrijeme. jaci smo od english premier league.
- Baltazar_khan
#2778 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
jel se takva situacija razvijala "van terena" kad je u pitanju aktuelni šampionvryzas wrote:
FKS ima odlican start i trenutno su u najboljoj formi bez obzira na mali broj igraca u rotaciji. Bice zanimljivo pratiti razvoj situacije "van terena" jer je taj segment bio presudan i dobro kumovao (ne)ostvarenim planovima u zadnjih nekoliko godina.
- cappy_tempo
#2779 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pogurat ce brat muharemovic kao i biscevic. jebiga vidis ljudi su to mangupski odradili. jedan u sdp,a drugi u sda. jedna ce stranka sigurno uzeti,a njima dobroBaltazar_khan wrote:jel se takva situacija razvijala "van terena" kad je u pitanju aktuelni šampionvryzas wrote:
FKS ima odlican start i trenutno su u najboljoj formi bez obzira na mali broj igraca u rotaciji. Bice zanimljivo pratiti razvoj situacije "van terena" jer je taj segment bio presudan i dobro kumovao (ne)ostvarenim planovima u zadnjih nekoliko godina.
a ono kao nas zajebavali... smijali ste se nasoj muci,a sad ste pravi kurci
-
vryzas
#2780 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Baltazar_khan wrote:jel se takva situacija razvijala "van terena" kad je u pitanju aktuelni šampionvryzas wrote:
Nekada u proslosti, prosle sezone, ove sezone, juce, danas?
Vjerujem da ti je poznato da trenutno nema sportskog kolektiva u BiH gdje je sve "idealno". Mnogi su na ivici propasti, neki su propali/ispali, neki se koprcaju. Tamo gdje se "vrti" najvise para, tu po pravilu ima i najvise "zemljotresa".
Razlika je samo ko koliko "otme", a to se obicno na kraju vidi i na rezultatima.
- _Reds_
#2781 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
To danas skontah, kad vidjeh plakaze na Otoci, na jednom Muharemovic na crvenom, na drugom Biscevic na zelenom.cappy_tempo wrote:pogurat ce brat muharemovic kao i biscevic. jebiga vidis ljudi su to mangupski odradili. jedan u sdp,a drugi u sda. jedna ce stranka sigurno uzeti,a njima dobroBaltazar_khan wrote:jel se takva situacija razvijala "van terena" kad je u pitanju aktuelni šampionvryzas wrote:
FKS ima odlican start i trenutno su u najboljoj formi bez obzira na mali broj igraca u rotaciji. Bice zanimljivo pratiti razvoj situacije "van terena" jer je taj segment bio presudan i dobro kumovao (ne)ostvarenim planovima u zadnjih nekoliko godina.![]()
a ono kao nas zajebavali... smijali ste se nasoj muci,a sad ste pravi kurci
- Baltazar_khan
#2782 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pa nemojte tako, mi smo vazda bili udbaški klub, sda i tako dalje a oni su radnički. priviđaju vam se buki i đelo na plakatima kompleksaši pitarski 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2783 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A Boga mi i Gušo dere.
http://www.snagabih.ba/?kandidati=guso-adnan
http://www.snagabih.ba/?kandidati=guso-adnan
-
north
#2784 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Interesantno je da se kod komšija blagi pad dešava u vrijeme izborne kampanje, a kod još skontaš da im dva čovjeka koja su na bitnim funkcijama u klubu se keze na plakatima žestokih suparničkih političkih partija, onda...
Nije mi namjera da bezobrazno provociram, to znaju svi normalni košpicari da nemam praksu, ali me zanima mišljenje njihovo o ovoj pomenutoj dvojici, ja mislim da oni baš parazitiraju u Želji ubiruću plodove stare "slave", baš kao što se dešavalo u Sarajevu sve do unazad godinu-dvije...Mislim ako nije za foruma tematika, ok, nije problem, samo me fakat zanima, jer smatram da nije brke, pitam se da li bi klub i kako normalno funkcionisao, jer mislim da svi ostali se kriju iza njegovih leđa ništa konkretno ne radeći....
Jebi ga, ponavljam kod Sarajeva je bila deset puta gora situacija, ali danas se zna ko se brine o igračima, ko o transferima, ko o statutu kluba i budućim planovima važnim za finansije kluba, ko obavlja marketinške poslove, ko poslove sportskog direktora itd...ne vidim to kod komšija (osim brige o transferima i igre na terenu), bez zajebancije i bez provokacije...
Nije mi namjera da bezobrazno provociram, to znaju svi normalni košpicari da nemam praksu, ali me zanima mišljenje njihovo o ovoj pomenutoj dvojici, ja mislim da oni baš parazitiraju u Želji ubiruću plodove stare "slave", baš kao što se dešavalo u Sarajevu sve do unazad godinu-dvije...Mislim ako nije za foruma tematika, ok, nije problem, samo me fakat zanima, jer smatram da nije brke, pitam se da li bi klub i kako normalno funkcionisao, jer mislim da svi ostali se kriju iza njegovih leđa ništa konkretno ne radeći....
Jebi ga, ponavljam kod Sarajeva je bila deset puta gora situacija, ali danas se zna ko se brine o igračima, ko o transferima, ko o statutu kluba i budućim planovima važnim za finansije kluba, ko obavlja marketinške poslove, ko poslove sportskog direktora itd...ne vidim to kod komšija (osim brige o transferima i igre na terenu), bez zajebancije i bez provokacije...
- ultima_palabra
#2785 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Tebi bih možda i odgovorio... ali ne bih pojedincima pružao priliku da se naslađujunorth wrote:Interesantno je da se kod komšija blagi pad dešava u vrijeme izborne kampanje, a kod još skontaš da im dva čovjeka koja su na bitnim funkcijama u klubu se keze na plakatima žestokih suparničkih političkih partija, onda...
-
Djubre_
#2786 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
vama malo dva podforuma FK Željeznicar i FK Sarajevo, pa ste presli i ovdje.. jedni o drugima laprdat.. 
Last edited by Djubre_ on 24/09/2012 15:40, edited 1 time in total.
-
north
#2787 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nema potrebe za nikakvo naslađivanje, ali ok, poštujem da priča nije za širenja...ultima_palabra wrote:Tebi bih možda i odgovorio... ali ne bih pojedincima pružao priliku da se naslađujunorth wrote:Interesantno je da se kod komšija blagi pad dešava u vrijeme izborne kampanje, a kod još skontaš da im dva čovjeka koja su na bitnim funkcijama u klubu se keze na plakatima žestokih suparničkih političkih partija, onda...
- BlueBlood
#2788 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
kome ste dali da vam uradi plakate
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 924119.jpg
koliko samo gresaka na jednoj slici
- ultima_palabra
#2789 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Znaju svi da je Đelo izgubio sav kredit kod Željovaca (a bio je ogroman) još od slučaja Litex. Buki je drugo, pošten ali nedovoljno sposoban...north wrote:Nema potrebe za nikakvo naslađivanje, ali ok, poštujem da priča nije za širenja...
-
Anti Anti Fa
#2790 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Onaj sto je radio transparent ZeljosvedogrobaBlueBlood wrote:kome ste dali da vam uradi plakate![]()
-
vryzas
#2791 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
north wrote:Interesantno je da se kod komšija blagi pad dešava u vrijeme izborne kampanje, a kod još skontaš da im dva čovjeka koja su na bitnim funkcijama u klubu se keze na plakatima žestokih suparničkih političkih partija, onda...
Ekipa jednostavno igra ispod svojih mogucnosti od samog starta sezone, a vise je razloga zasto se to desava.
Ko se koliko "slepa" u klubu je tema neke druge emisije
Istina je da je A.O. neko ko drzi dosta toga u svojim rukama i vjerovatno bi klub u zadnje 3 sezone bio manje uspjesan u svakom pogledu da A.O. nije bio na poziciji trener/menadzer u ovom periodu.
Finansije su glavni problem u svakom slucaju...kako nama, tako i vama, a i mnogim drugim klubovima sirom BiH.
Finansijska stabilizacija je proces koji u nekim klubovima traje godinama...mi smo bili na dobrom putu ali par gluposti, pogresnih procjena i sl. te vrati nekoliko koraka nazad i nadjes se u situaciji da si haman godinu dana radio dzaba neke stvari...
-
odsutraopetultra
#2792 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
koje su greške ?BlueBlood wrote:kome ste dali da vam uradi plakate![]()
-
dobar,ti?
#2793 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jednu sam gresku nasao, ovo stand omladinske skole. Nek me ovaj lektor ispravi ako ima jos, il' nek dodje na lice mjesta u subotu, vidim da mu je interesantno. 
- Obuca9
#2794 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ako je suditi po plakatima na glavnoj dzadi, Buki bas i nije naomiljeniji.ultima_palabra wrote:Znaju svi da je Đelo izgubio sav kredit kod Željovaca (a bio je ogroman) još od slučaja Litex. Buki je drugo, pošten ali nedovoljno sposoban...north wrote:Nema potrebe za nikakvo naslađivanje, ali ok, poštujem da priča nije za širenja...
- Charuga
- Globalni moderator
#2795 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ni jedan ni drugi ne rade svoj posao u klubu pa i ne zasluzuju da budu omiljeni. Kao igracima, svaka cast ali u klubu i za klub nisu uradili nista. Razloge znaju samo njih dvojica ...Obuca9 wrote:Ako je suditi po plakatima na glavnoj dzadi, Buki bas i nije naomiljeniji.ultima_palabra wrote:Znaju svi da je Đelo izgubio sav kredit kod Željovaca (a bio je ogroman) još od slučaja Litex. Buki je drugo, pošten ali nedovoljno sposoban...north wrote:Nema potrebe za nikakvo naslađivanje, ali ok, poštujem da priča nije za širenja...
- Charuga
- Globalni moderator
#2796 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, nepostivanje upozorenja”cappy_tempo wrote:a ono kao nas zajebavali... smijali ste se nasoj muci,a sad ste pravi kurci
» cappy_tempo
14 dana
-
LSD
#2797 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nek idu bilo gdje, neka budu nacelnici opcina, ministri kantonalni, predsjednici, samo da ih više ne gledamo u Želji kako nekakve "funkcionere"...od njihovog funkcionisanja nikakvog hajra nemamo....dati im mjesto u svecanoj loži kad je tekma svakako, ali da obnašaju nešto JOK.....još da je onog Gojera kako istjerati, ali to je vec teži posao
, ne da se, pustio korijen, neuništiv parazit punu deceniju.
- ultima_palabra
#2798 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
LSD wrote:Nek idu bilo gdje, neka budu nacelnici opcina, ministri kantonalni, predsjednici, samo da ih više ne gledamo u Želji kako nekakve "funkcionere"...od njihovog funkcionisanja nikakvog hajra nemamo....dati im mjesto u svecanoj loži kad je tekma svakako, ali da obnašaju nešto JOK.....još da je onog Gojera kako istjerati, ali to je vec teži posao, ne da se, pustio korijen, neuništiv parazit punu deceniju.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2799 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Vakat je i vama da dobijete kvalitetniji mengment. Sve je to fino, bivsi igraci, vase legende...bajno, sjajno..ali vam trebaju agilniji i sposobni operativci, koji ce provesti na nogama i "na telefonu" minimum 6-7 sati dnevno.
Ne kazem da smo i mi Barsa ili United , ali smo u organizaciji i agilnosti nase trenutne uprave barem ispred za koplje, a za neke klubove dva-tri, u nasoj ligi.
Pustite ba "legende" a i legende, u klubovima trebaju raditi sposobni i radiholicni, pa taman da nisu igrali ni za svoju raju i razred, a ne za klub
Ne kazem da smo i mi Barsa ili United , ali smo u organizaciji i agilnosti nase trenutne uprave barem ispred za koplje, a za neke klubove dva-tri, u nasoj ligi.
Pustite ba "legende" a i legende, u klubovima trebaju raditi sposobni i radiholicni, pa taman da nisu igrali ni za svoju raju i razred, a ne za klub
Last edited by -LIBERO- on 24/09/2012 18:19, edited 1 time in total.
- Frtalj_Duše
#2800 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Znam da je teško komšija, ali nisi valjda spao na to da komplekse liječiš tako što nazor nalaziš gramatičke greške na jednome plakatu koji najavljuje i poziva na manifestaciju o kojoj mnogi mogu samo sanjati i (pokušati) kopirati istu, kao i fan-shop!BlueBlood wrote:kome ste dali da vam uradi plakate![]()