Čista dezinformacija, da sudija svira i nama nesto mozda bi i mogli, nijedan faul na oko 20m nije svirao, sad smo imali ekstra sansu preko Komazeca. A Dejo je odbranio, što jest jest dobru loptu.mali_milojica wrote:Posto pratim utakmicu samo da javim. Bandovic cuda pravi na golu. Sarajevo u 2 pol dvaput preslo centar.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Svakodobro!
#2776 Re: Utakmice.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2777 Re: Utakmice.
Maloprije je bio slobodan udarac za Sarajevo,sa cca 20 m.
- gospodin Rajković
#2778 Re: Utakmice.
vala ga pretjera ovaj dva put pa faul na todoru na 18 metara čist ko suza ne sviraSvakodobro! wrote:Čista dezinformacija, da sudija svira i nama nesto mozda bi i mogli, nijedan faul na oko 20m nije svirao, sad smo imali ekstra sansu preko Komazeca. A Dejo je odbranio, što jest jest dobru loptu.mali_milojica wrote:Posto pratim utakmicu samo da javim. Bandovic cuda pravi na golu. Sarajevo u 2 pol dvaput preslo centar.
-
Cienfuegos
#2779 Re: Utakmice.
Patnja prenos a patnja i utakmica. Ako izvucemo X treba biti prezadovoljan s obzirom na prikazanu igru. Ne znamo, dzaba je. 
-
MladiStarac
#2780 Re: Utakmice.
ovaj momak sto streama,nek streama u buduce sa neke druge stranice,ovdje svakih 30sec trazi da se plati gledanje bez sjeckanja ne znam zasto.al ima jos portala za stream pa nek se na njih nakaci.Dejo junak utakmice do sad 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2781 Re: Utakmice.
Sa ovakvim igracima Sarajevo treba napasti svugdje i svakoga u ovoj saban ligi,oni cekaju na svojih 30m.
- Muhamed Đakmić
#2782 Re: Utakmice.
Ma ovo vala izgleda drama loše. Jebo te, Velež protiv nas izgleda kao Real Madrid. Imamo puno bolji kadar od njih, samo očigledno štošta ne štima.
- Svakodobro!
#2783 Re: Utakmice.
A tako je kad skupiš ekipu pred tekmu, malte ne. Al biće ovo dobro, za nekoliko kola. Ima Kup da se uigravamomali_milojica wrote:Sa ovakvim igracima Sarajevo treba napasti svugdje i svakoga u ovoj saban ligi,oni cekaju na svojih 30m.
-
north
#2784 Re: Utakmice.
Nije katastrofa uzeti bod iz Vrapčića, zašto bi? Pogotovo ako se zna da Velež nije više tolika taraba, imaju soldnu ekipu, demolirali prošlo kolo Borca i u boljem raspoloženju su dočekali tekmu nego naši...Kad to sve sabereš a pogotovo da realno nismo bili bolji, onda više oni trebaju žaliti nego mi....nama je problem što nam je bod malo, jer smo se već naprosipali bodova protiv bijednih ekipa, a bod protiv Veleža nije nikakva tragedija...O igri ne mogu, jer nisam gledao, ali po izvještaju ako mu se može vjerovati izgleda da nije to baš bilo ništa posebno i da je Velež bio poprilično bliži pobjedi...
Da nije bilo Obarske ovaj bod bi bio savim ok, ali mi ko mi, ne možemo dva dobra sastaviti,
..sreća da drugi kiksaju, inače bi već sad mogli halaliti polusezonu, a možda i sezonu....ovako, idemo dalje, prvi smo do večeras 
Da nije bilo Obarske ovaj bod bi bio savim ok, ali mi ko mi, ne možemo dva dobra sastaviti,
- Svakodobro!
#2785 Re: Utakmice.
north wrote:Nije katastrofa uzeti bod iz Vrapčića, zašto bi? Pogotovo ako se zna da Velež nije više tolika taraba, imaju soldnu ekipu, demolirali prošlo kolo Borca i u boljem raspoloženju su dočekali tekmu nego naši...Kad to sve sabereš a pogotovo da realno nismo bili bolji, onda više oni trebaju žaliti nego mi....nama je problem što nam je bod malo, jer smo se već naprosipali bodova protiv bijednih ekipa, a bod protiv Veleža nije nikakva tragedija...O igri ne mogu, jer nisam gledao, ali po izvještaju ako mu se može vjerovati izgleda da nije to baš bilo ništa posebno i da je Velež bio poprilično bliži pobjedi...
Da nije bilo Obarske ovaj bod bi bio savim ok, ali mi ko mi, ne možemo dva dobra sastaviti,..sreća da drugi kiksaju, inače bi već sad mogli halaliti polusezonu, a možda i sezonu....ovako, idemo dalje, prvi smo do večeras
- strong69
#2786 Re: Utakmice.
Nije katastrofa uzeti bod. Katastrofa je to sto igramo lose i ne nazire se nikakav pomak nabolje. Neefikasni smo, nemamo kvalitet u veznom redu. Iscekivanje boljih igara traje jos od Kukesija i ni za pedalj nismo pomakli. I Husrefu pomalo nestaju argumenti za opravdanje ovakvih igara gdje cemo svaku tekmu iscekivati sa velikom neizvjesnoscu.
Sent from my C6603 using Tapatalk 4
-
north
#2787 Re: Utakmice.
A to je drugi par rukava, samo kad smo to mi na ovakvim tekmama igrali nešto spektakularno i rutinski uzimali bodove.....jesmo li ikad od rata na pvamo
? pa i titula kad se uzela, na ovakvim gostovanjima je max. učinak bio bod uz mrljavu igru....pa u toj sezoni kad se uzeo trofej mi smo sa njima igrali sa njima 1-1, gdje smo jedva u posljednjim minutama iz penala izjednačili, a tad je Velež bio odron nad odronima...
O igri da nema velikog napetka stoji i to je do igrača, tj.trenera koji je za to odgovaran...
O igri da nema velikog napetka stoji i to je do igrača, tj.trenera koji je za to odgovaran...
- Cossack
#2788 Re: Utakmice.
Odličan presjek situacije!north wrote:Nije katastrofa uzeti bod iz Vrapčića, zašto bi? Pogotovo ako se zna da Velež nije više tolika taraba, imaju soldnu ekipu, demolirali prošlo kolo Borca i u boljem raspoloženju su dočekali tekmu nego naši...Kad to sve sabereš a pogotovo da realno nismo bili bolji, onda više oni trebaju žaliti nego mi....nama je problem što nam je bod malo, jer smo se već naprosipali bodova protiv bijednih ekipa, a bod protiv Veleža nije nikakva tragedija...O igri ne mogu, jer nisam gledao, ali po izvještaju ako mu se može vjerovati izgleda da nije to baš bilo ništa posebno i da je Velež bio poprilično bliži pobjedi...
Da nije bilo Obarske ovaj bod bi bio savim ok, ali mi ko mi, ne možemo dva dobra sastaviti,..sreća da drugi kiksaju, inače bi već sad mogli halaliti polusezonu, a možda i sezonu....ovako, idemo dalje, prvi smo do večeras
- strong69
#2789 Re: Utakmice.
Makar smo nekad kuci bili nepobjedivi... Sad ni protiv Obarske nismo sigurni u pobjedu. O Sirokom da ne pricam.
-
north
#2790 Re: Utakmice.
E o tom sam baš neki dan i pisao i tu se apsolutno slažem....ranije smo na gostovanjima osvajali dosta manje bodova, sjetiće sr malo stariji prvih poslijeratnih sezona, i ne samo poslijeratnih, tako je bilo sve do unazad nekoliko godina, ali kad kući dolaze jebeni Rudari, Travnici i ostale malograđanske ekipe, s mirom sam svaki put odgledao tekmu jer je trica vazda bila sigurica...jebi ga, vremena se promijenila, iako je tako sada sa svim klubovima u ligi, niko se tu pozitivno ne uzdiže, što opet i nije neka utjeha, jer mene samo "mi" zanima...strong69 wrote:Makar smo nekad kuci bili nepobjedivi... Sad ni protiv Obarske nismo sigurni u pobjedu. O Sirokom da ne pricam.
- Zatamnjena stakla
#2791 Re: Utakmice.
Dobro, ok je bod. Ne znam, primjetio sam da se dosta igrača ku*rči. Lafo ono što nisi gore nabio, daj je kako treba, j*ebe Bogove i šta ja znam. Todorović buraz, zdra'o.
- Logovan
#2792 Re: Utakmice.
Fuj, jebem vas nesposobne.
Komazec se jedini izdvaja od ostalih. Momak se trudi, grize teren, za razliku od ostalih igračina.
Ako ti neko selo klepi bodove, moraš u sljedećoj utakmici nadoknaditi bodove taman igrao protiv Real Madrida.
Jest Velež dobra ekipa ove sezone, dobro su je posložili ali ovo se moralo pobijediti.
BORAC MORA PASTI!
Komazec se jedini izdvaja od ostalih. Momak se trudi, grize teren, za razliku od ostalih igračina.
Katastrofa je jer smo morali vratiti bodove što smo izgubili protiv Mladosti iz neke pičke materine.north wrote:Nije katastrofa uzeti bod iz Vrapčića, zašto bi? Pogotovo ako se zna da Velež nije više tolika taraba, imaju soldnu ekipu, demolirali prošlo kolo Borca i u boljem raspoloženju su dočekali tekmu nego naši...Kad to sve sabereš a pogotovo da realno nismo bili bolji, onda više oni trebaju žaliti nego mi....nama je problem što nam je bod malo, jer smo se već naprosipali bodova protiv bijednih ekipa, a bod protiv Veleža nije nikakva tragedija...O igri ne mogu, jer nisam gledao, ali po izvještaju ako mu se može vjerovati izgleda da nije to baš bilo ništa posebno i da je Velež bio poprilično bliži pobjedi...
Jest Velež dobra ekipa ove sezone, dobro su je posložili ali ovo se moralo pobijediti.
BORAC MORA PASTI!
-
todd_smith
#2793 Re: Utakmice.
Katastrofa je to da je evo Oktobar, a mi 2-3 normalne akcije ne znamo sastavitinorth wrote:Nije katastrofa uzeti bod iz Vrapčića, zašto bi? Pogotovo ako se zna da Velež nije više tolika taraba, imaju soldnu ekipu, demolirali prošlo kolo Borca i u boljem raspoloženju su dočekali tekmu nego naši...Kad to sve sabereš a pogotovo da realno nismo bili bolji, onda više oni trebaju žaliti nego mi....nama je problem što nam je bod malo, jer smo se već naprosipali bodova protiv bijednih ekipa, a bod protiv Veleža nije nikakva tragedija...O igri ne mogu, jer nisam gledao, ali po izvještaju ako mu se može vjerovati izgleda da nije to baš bilo ništa posebno i da je Velež bio poprilično bliži pobjedi...
- strong69
#2794 Re: Utakmice.
Dovoljno je bilo pogledati Todorovicev izlazak i ponasanje prilikom zamjene. Ja sam vjerovao da ce Husref donijeti u ekipu disciplinu i cvrstinu i da ce ovakvo ponasanje biti proslost.Sorel wrote:Dobro, ok je bod. Ne znam, primjetio sam da se dosta igrača ku*rči. Lafo ono što nisi gore nabio, daj je kako treba, j*ebe Bogove i šta ja znam. Todorović buraz, zdra'o.
Osim Komazeca i Trivunovica ne vidim da se danas neko namucio niti da mu je posebno stalo. I to je ono sto najvise boli navijace.
-
MHAB
#2795 Re: Utakmice.
Igramo formaciju 4-2-3-1. To je previše defanzivna formacija za našu ligu pogotovo kada igramo kući što smo vidjeli u svim utakmicama ove sezone na Koševu obzirom na zadatke koje imaju naša dva igrača koja igraju poziciju zadnjeg veznog. Četvorica nazad uključujući bočne igrače su nam izraziti defanzivci. Dok je to normalno za Dupovca i Vuleta bočni igrači nam idu samo do centra što nije normalno. Zbog toga spriječavaju mogućnost transformacije i promjene pozicija. To znači da mi faktički na Koševu, na primjer protiv Mladosti iz Velike Obarske, igramo sa minimalno šest odbranbenih igrača koji ne idu u napad, a da napadamo sa 3. ili 4 . igrača maksimalno. Meni ovo izgleda u najmanju ruku smiješno pogotovo što naš napad uvijek protiv sebe ima u postavljenoj odbrani protivnika minimalno 6. ili 7. igrača plus golmana tako da nam je realno vrlo teško probiti na Koševu. Još kada na Koševo dođu ekipe koje "parkiraju autobus" u šesnaesterac i brane se sa 9. ili nekada 10. igrača mi realno nemamo šanse tu nešto napraviti osim frljoke odnosno greške odbrane protivnika. Jednostavno nam ne valja formacija u odnosu na igrače koje imamo. Za probiti bunker je riješenje probiti stranu i centrirati ali se mora napadati sa minimalno 7. igrača i taj napad mora imati glavu i rep (čitaj prije utakmice dogovorenu formaciju), a ne da to bude stihija. To se mora ponoviti minimalno 30-tak puta po utakmici, a ne kao kod nas ove sezone kada je broj probijanja po strani oko deset po utakmici. Druga opcija su prekidi, a svi znamo kako nam prekidi izgledaju ove godine. Osim ovoga se može pokušati i šutirati izvan kaznenog prostora jer se u toj šumi nogu lopta može odbiti i prevariti golmana. Međutim mora se imati 10-tak udaraca na gol oko i izvan šesnaesterca po utakmici pa onda može nešto i upasti. Ovako sa 2. ili 3. pokušaja po utakmici je šansa minimalna. Valjda je i najvećem laiku jasno što malo golova primamo, ali Boga mi i što jako malo dajemo.
Sa dva defanzivna vezna se igra kada se želi zgusnuti sredina i kada želiš imati dva osigurača za bočne igrače. Ova formacija podrazumjeva da nam bočni igrači nisu limitirani i da mogu učestvovti u kreaciji napada, a ne da idu do centra i kapak. Naša dvojica defanzivnih veznih i centralni (ofanzivni) vezni stoje u pogrešnom trokutu jer imamo dvojicu defanzivnih umjesto obrnuto. Ofanzivni bočni predaleko stoje od centralnog veznog kojeg je ove sezone najčešće igrao Osmanagić. On "izginu" trčeći od jednog do drugog bočnog i zato imamo milion diagonalnih dodavanja po širini i stalno okrećemo stranu jer su naši bočni najčešće zatvoreni i "uduplani" od protivničke odbane što usporava napade i protivniku daje vremena da mu se konsolidira odbrana i da se pravi pritisak na naše bočne igrače. Slomismo se igrajući po širini umjesto da imamo okomite lopte u prostor iza leđa zadnje linije protivničke odbrane što bi nam stvorilo prostor za centaršuteve ili ulazak u šesnaesterac sa boka i eventualne šuteve iz kosa. Zbog pogrešne formacije lopta do Komazeca dođe svake prestupne godine, a Osmanagić ispada obični levat koji trči kao muha bez glave, a od toga realno nema koristi za ekipu. Da se Osmanagić pomakne na jednu stranu i da mu se pridruži još jedan vezni recimo Radovac da igra sa njim u paru (liniji) na drugoj strani mi bi imali znatno brži protok lopte i ofanzivni vezni bi stajali mnogo bliže bočnim nego do sada. Iza njih može igrati Bišanović tog jednog zadnjeg veznog jer je školovan na toj poziciji i može pokriti teren. Pošto se u ovoj formaciji zadnji vezni jako troši između 60. i 70. minute se on mjenja i treba imati isto tko dobru zamjenu recimo Cimirota. Može i obrnuta rotacija ako je Cimirot u boljoj formi od Bišanovića. Logično tu je i Hame kada je zdrav pamožda i Kovčević. Igrali bi 4-1-4-1 umjesto 4-2-3-1. Umjesto dva zadnja vezna igrali bi sa jednim pogotovo na Koševu. Igra bi nam bila mnogo tečnija i mi bi davali puno više golova. Sa dva zadnja vezna možeš igrati samo na najtežim gostovanjima tipa Grbavica, Široki, Zrinjski, Borac. Sve ostalo igrati sa jednim zadnjim veznim. Kad je meni kao fudbalskom laiku i levatu za taktiku fudbalske igre sve ovo jasno ne kontam Husrefa šta on hoće. U tri utakmice je bolje jednu izgubiti, a dvije pobjediti jer je to šest bodova nego igrati dvije neriješeno i jednu pobjediti jer je pet bodova. Čista matematika koja nagrađuje ofanzivnu igru i preuzimnje rizika. Ovako ćemo imati od 30. kola koliko je prvenstvo dugo 10. do 12. pobjeda, 13. do 15. neriješenih i maksimalo 5. poraza što nas dovodi do nekih 50. bodova plus-minus 3. boda. To do sada nikada nije bilo dovoljno za titulu, a ja mislim da neće biti ni ove godine. Ko ovo ne vidi ja mu ne mogu pomoći. Izbor formacije je isključivo Husrefova odluka i do sada se pokazala apsolutno pogrešnom jer nam je donijela nakon osam kola čak 7. bodova manje nego što smo osvojili u istom periodu u prošlom prvenstvu. Jović je ovu foramciju mogao igrati jer je imao Saida koji je sam riješavao utakmice. Međutim kada bi Said zakazao, a bilo je i takvih utakmica dosta, i Joviću bi se ova formacija raspala pa se dešavalo da ne možemo pobjediti Gradinu, izgubimo u Bjeljini i sl. O Kuksiju i drugom pretkolu vs. Zeta i treće pretkolo (što je takođe bio sraman poraz i po meni je Jović trebao letiti nakon toga) više ne želim pisati jer je to prežvakana tema. Sa ovakvom igrom mi sigurno nećemo biti prvaci. Ako nam je titula cilj ona se ovako ne osvaja....
Sa dva defanzivna vezna se igra kada se želi zgusnuti sredina i kada želiš imati dva osigurača za bočne igrače. Ova formacija podrazumjeva da nam bočni igrači nisu limitirani i da mogu učestvovti u kreaciji napada, a ne da idu do centra i kapak. Naša dvojica defanzivnih veznih i centralni (ofanzivni) vezni stoje u pogrešnom trokutu jer imamo dvojicu defanzivnih umjesto obrnuto. Ofanzivni bočni predaleko stoje od centralnog veznog kojeg je ove sezone najčešće igrao Osmanagić. On "izginu" trčeći od jednog do drugog bočnog i zato imamo milion diagonalnih dodavanja po širini i stalno okrećemo stranu jer su naši bočni najčešće zatvoreni i "uduplani" od protivničke odbane što usporava napade i protivniku daje vremena da mu se konsolidira odbrana i da se pravi pritisak na naše bočne igrače. Slomismo se igrajući po širini umjesto da imamo okomite lopte u prostor iza leđa zadnje linije protivničke odbrane što bi nam stvorilo prostor za centaršuteve ili ulazak u šesnaesterac sa boka i eventualne šuteve iz kosa. Zbog pogrešne formacije lopta do Komazeca dođe svake prestupne godine, a Osmanagić ispada obični levat koji trči kao muha bez glave, a od toga realno nema koristi za ekipu. Da se Osmanagić pomakne na jednu stranu i da mu se pridruži još jedan vezni recimo Radovac da igra sa njim u paru (liniji) na drugoj strani mi bi imali znatno brži protok lopte i ofanzivni vezni bi stajali mnogo bliže bočnim nego do sada. Iza njih može igrati Bišanović tog jednog zadnjeg veznog jer je školovan na toj poziciji i može pokriti teren. Pošto se u ovoj formaciji zadnji vezni jako troši između 60. i 70. minute se on mjenja i treba imati isto tko dobru zamjenu recimo Cimirota. Može i obrnuta rotacija ako je Cimirot u boljoj formi od Bišanovića. Logično tu je i Hame kada je zdrav pamožda i Kovčević. Igrali bi 4-1-4-1 umjesto 4-2-3-1. Umjesto dva zadnja vezna igrali bi sa jednim pogotovo na Koševu. Igra bi nam bila mnogo tečnija i mi bi davali puno više golova. Sa dva zadnja vezna možeš igrati samo na najtežim gostovanjima tipa Grbavica, Široki, Zrinjski, Borac. Sve ostalo igrati sa jednim zadnjim veznim. Kad je meni kao fudbalskom laiku i levatu za taktiku fudbalske igre sve ovo jasno ne kontam Husrefa šta on hoće. U tri utakmice je bolje jednu izgubiti, a dvije pobjediti jer je to šest bodova nego igrati dvije neriješeno i jednu pobjediti jer je pet bodova. Čista matematika koja nagrađuje ofanzivnu igru i preuzimnje rizika. Ovako ćemo imati od 30. kola koliko je prvenstvo dugo 10. do 12. pobjeda, 13. do 15. neriješenih i maksimalo 5. poraza što nas dovodi do nekih 50. bodova plus-minus 3. boda. To do sada nikada nije bilo dovoljno za titulu, a ja mislim da neće biti ni ove godine. Ko ovo ne vidi ja mu ne mogu pomoći. Izbor formacije je isključivo Husrefova odluka i do sada se pokazala apsolutno pogrešnom jer nam je donijela nakon osam kola čak 7. bodova manje nego što smo osvojili u istom periodu u prošlom prvenstvu. Jović je ovu foramciju mogao igrati jer je imao Saida koji je sam riješavao utakmice. Međutim kada bi Said zakazao, a bilo je i takvih utakmica dosta, i Joviću bi se ova formacija raspala pa se dešavalo da ne možemo pobjediti Gradinu, izgubimo u Bjeljini i sl. O Kuksiju i drugom pretkolu vs. Zeta i treće pretkolo (što je takođe bio sraman poraz i po meni je Jović trebao letiti nakon toga) više ne želim pisati jer je to prežvakana tema. Sa ovakvom igrom mi sigurno nećemo biti prvaci. Ako nam je titula cilj ona se ovako ne osvaja....
-
Cienfuegos
#2796 Re: Utakmice.
Bodom prezadovoljan obzirom na igru. Opet nismo nista pokazali, bili smo nadigrani i za ovaj bod mozemo najvise zahvaliti Bandovicu. Mislim da po imenima imamo najjaci tim ali iz ove ekipe mi ne izvlacimo ni 50%. Bio sam medju prvima koji su prizeljkivali Husrefa, gotivim ga iz vise razloga ali mislim da ovo ide njemu na dusu. Nema veze to sto nam igraci nisu zajedno prosli pripreme, evo bili su na mini pripremama nakon Olimpika pa takvi odmorni i shatro uigrani nisu opucali po golu Mladosti na Kosevu. Imam osjecaj da cemo ovako kuburiti do kraja sezone, toplo-hladno. A tada ce biti kasno jer ce titulu neko drugi zagrabiti u ovoj, mogu slobodno reci, nikad izjednacenijoj sezoni, svi su u igri i niko ne odskace.
Predugo cekamo, vec smo previse kikseva imali, pomak se ne nazire a preko noci sigurno nece doci. Moglo bi biti kasno, nesto se mora mjenjati pod hitno, ili Husrefova taktika ili on sam.
Ako je uopste bitno, danas solidni Bandovic, Vule, Radovac i Komazec, ostali tanko.
Predugo cekamo, vec smo previse kikseva imali, pomak se ne nazire a preko noci sigurno nece doci. Moglo bi biti kasno, nesto se mora mjenjati pod hitno, ili Husrefova taktika ili on sam.
Ako je uopste bitno, danas solidni Bandovic, Vule, Radovac i Komazec, ostali tanko.
- omega369
#2797 Re: Utakmice.
Strong je rekao sve sto sam i ja sam mislio reci. fakat se nema sta dodati ni oduzeti. jedino treba reci da je Velez bio bolja ekipa i da se kod njih barem nesto vidi od igre pa bi bodom koliko toliko trebali biti zadovoljni. kod nas i dalje nista novo u igri. husref je na dobrom putu da obori svoj rekord nerjesenih utakmica u ligi. Naravno, maharadza me sad moze opomenuti za 'crnjake', ali eto
travancic, bio cuger ili ne, MORA IGRATI, jer oni koji igraju umjesto njega se komotno mogu baviti i nekim drugim sportom
lijep prijem nase raje u mostaru. rodjeni, svaka cast
p.s. pa gdje nam je lenjivac
i on se samo javlja kad treba braniti 'lik i djelo'. a komentar na tekmu? igru? igrace? taktiku? izmjene? nista. ne ljava to 
travancic, bio cuger ili ne, MORA IGRATI, jer oni koji igraju umjesto njega se komotno mogu baviti i nekim drugim sportom
p.s. pa gdje nam je lenjivac
- Maharadza
#2798 Re: Utakmice.
Suprotno, MI smo ti koji trebamo biti (pre)zadovoljni bodom, dok mostarci imaju itekako razloga da budu razočarani što nisu puni plijen odnijeli! Ovo sve naravno ako se uzme u obzir (ne)igra koju ovi naši pružaju, a naravno da FKS uvijek treba i mora ići na 3 boda, ma gdje igrali! A kao što sam rekao; ako znaš JEDNO ime koje bi moglo zamijeniti Šefa i napraviti čudo tj. pitu od govana, slobodan si da ga predložiš! A do tada, ne vrijedi ti širenje te negative jer svi znamo kakva je situacija, pa sačekajmo tu polusezonu i eventualna pojačanja da vidimo pa onda da ocjenjujemo nečiji rad; hvalimo ili kudimo isti! Valjda smo skontali da smijenjivanje str. štaba svaku polu-sezonu a (gotovo) kompletnog' tima svaku sezonu ne može donijeti nikakve rezultate, pogotovu ne "instant"!omega369 wrote:Strong je rekao sve sto sam i ja sam mislio reci. fakat se nema sta dodati ni oduzeti. jedino treba reci da je Velez bio bolja ekipa i da se kod njih barem nesto vidi od igre pa bi bodom koliko toliko trebali biti zadovoljni. kod nas i dalje nista novo u igri. husref je na dobrom putu da obori svoj rekord nerjesenih utakmica u ligi. Naravno, maharadza me sad moze opomenuti za 'crnjake', ali eto![]()
p.s. pa gdje nam je lenjivaci on se samo javlja kad treba braniti 'lik i djelo'. a komentar na tekmu? igru? igrace? taktiku? izmjene? nista. ne ljava to
- omega369
#2799 Re: Utakmice.
naravno da sam mislio na nas, da mi trebamo biti prezadovoljni bodom. sto se ostalog tice opet mi bez veze inputiras 'crnjicenje'. U nasoj igri nema napretka, i sta god ti i drugi napisu nece promjeniti stanje u kojem se nalazimo a koje je i vise nego ocito, i jasno velikoj vecini navijaca.
Imena cu ti napisati jedino ako mi obecas ovdje pred svima da ti mozes nesto promjeniti. ako ne mozes, ne zamaraj me
Imena cu ti napisati jedino ako mi obecas ovdje pred svima da ti mozes nesto promjeniti. ako ne mozes, ne zamaraj me
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.