Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:al je jadno kad podrzavas uznemiravanje i to svojih sugradjana...
ovo su tvoje rijeci, ili bar nekog ko pise pod tvojim nickom, ko zna, mozda vas je vise pa se ne sjecas ko ja sta napisao, a ja nisam nikad napisao da to podrzavam, drugim rijecima, izmisljas lazes, petljas
citavo tvoje trolanje je imalo tu konotaciju..i opet kazem imas priliku da se izjasnis tamo gdje si zapeo...
Papak je pravo dugo vec u ustaljenoj upotrebi pri definisanju uopceno receno nekulturnog habitusa sa naznakama na homo sapiensa..ako se ne varam rijec potice iz sarajevskog slenga i tko je izmislio treba dobiti Nobelovu nagradu...uznemiravanje sugradjanja na bilo koji nacin je neprilagodjenost urbanoj sredini i de facto papanluk par excellence...i ovo ismijavanje od klona je isto to dno i na zalost i odraz stanja jednog retrogradnog, maloumnog i primitivnog drustva koje trenutno obitava...
Meni je bgm zid malo napukao na spratu u jednoj sebi i dosta toga je popadalo sa vitrine i regala. Grozno se treslo, bez šale u jednom trenutku pomislih ode sve u.... pamtim dobro i one od prije par godina ali ovaj je meni lično bio jači.
Jimmy McNulty wrote:Meni je bgm zid malo napukao na spratu u jednoj sebi i dosta toga je popadalo sa vitrine i regala. Grozno se treslo, bez šale u jednom trenutku pomislih ode sve u.... pamtim dobro i one od prije par godina ali ovaj je meni lično bio jači.
onaj nakon.otvaranju.olimpijade 2012 bio 3.9 rihtera menscini
ali smo spavali uglavnom
ovo veceras u full formatu
kamen spoticanja wrote:
ali smo spavali uglavnom
Onaj dok je treso ja bio u nekom omladinskom udruženju, igrali Calla umreženo možda mi baš zato i nije bio toliko strašan, em sam bio dosta mlađi em okružen ljudima, a večeras sam, slušalice u ušima i pljaaaas... večeras sam se definitivno više prepao iako je onaj realno bio jači i sve to.
kamen spoticanja wrote:
ali smo spavali uglavnom
Onaj dok je treso ja bio u nekom omladinskom udruženju, igrali Calla umreženo možda mi baš zato i nije bio toliko strašan, em sam bio dosta mlađi em okružen ljudima, a večeras sam, slušalice u ušima i pljaaaas... večeras sam se definitivno više prepao iako je onaj realno bio jači i sve to.
ja utripov'o tada da je bio nuklearni.napad na London jer su neki talibani shizofrenici bili najavili naku takvu pizdariju
Jimmy McNulty wrote:Meni je bgm zid malo napukao na spratu u jednoj sebi i dosta toga je popadalo sa vitrine i regala. Grozno se treslo, bez šale u jednom trenutku pomislih ode sve u.... pamtim dobro i one od prije par godina ali ovaj je meni lično bio jači.