Ako su evropske vrijednosti progoniti , ubiti onda nam nije potrebna evropa i njihova socijala ..... idem ja u Bosnu mojuglockov kolac wrote:Ali oni su nositelji europskih vrijednosti...mO k3 wrote:Ma na trebajuKolinda wrote:Zar se odluke ustavnog suda trebaju izvršavati????![]()
Želite neka prava , a uskraćujete drugima ista prava ....
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#27726 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
daddy-kool
#27727 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Odluke se moraju bespogovorno sprovesti, zaista je HDZ trebao približiti stavove većini u parlamentu.Hafis wrote:Obično se presude Ustavnog suda prešute, ignoriraju i tek nakon toga počnu se voditi dugi međustranački pregovori uz posredovanje EU i USA. I normalno, na kraju dođe pilav od Venecijanske komisije.
Nadam se da će se to pravilo poštivati i u ovom slučaju.
- bingov buraz
#27728 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ugo i Sanja nikad nisu ni bili na pravoj strani.
Insajderi.
Insajderi.
-
Hafis
#27729 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slažem se da je tako u teoriji. Samo, nešto nam to u praksi zapinje i kod važnijih stvari a ne ovakvih.daddy-kool wrote:Odluke se moraju bespogovorno sprovesti, zaista je HDZ trebao približiti stavove većini u parlamentu.Hafis wrote:Obično se presude Ustavnog suda prešute, ignoriraju i tek nakon toga počnu se voditi dugi međustranački pregovori uz posredovanje EU i USA. I normalno, na kraju dođe pilav od Venecijanske komisije.
Nadam se da će se to pravilo poštivati i u ovom slučaju.
- stakasa
#27730 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kljucna stvar za opstojnost Hrvata u BiH je da li ce EU i dalje priznavati diplome koje se izdaju po hrvatskom nastavnom programu. Ne budu li ih priznavali sljedi kljuc u bravu. Na moju veliku zalost
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27731 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
zar hamali europskijeH vrijednosti nisu sad na planu C il su preskocili na F
- seln
#27732 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma imaju oni citavu oktavu (neki kazu i abecedu) planova.pici wrote:zar hamali europskijeH vrijednosti nisu sad na planu C il su preskocili na F
- stakasa
#27733 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uspjeli su u naizgled nemogucem - vode gluplju dugorocnu politiku od Bosnjakapici wrote:zar hamali europskijeH vrijednosti nisu sad na planu C il su preskocili na F
- BHCluster
#27734 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dico moja, nigdi van ne triba,
Dalje ići iz bila Zagreba....
Dalje ići iz bila Zagreba....
- Alfons Kauders
#27735 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jok... Samo presli na azbuku i pismo pradedovskopici wrote:zar hamali europskijeH vrijednosti nisu sad na planu C il su preskocili na F
- Alfons Kauders
#27736 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako gluplju? Usli u NATO i EU, a mi necemo ni u jedno ni drugo.stakasa wrote:Uspjeli su u naizgled nemogucem - vode gluplju dugorocnu politiku od Bosnjakapici wrote:zar hamali europskijeH vrijednosti nisu sad na planu C il su preskocili na F
- stakasa
#27737 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pardon. Mislio sam na bosanskohercegovacke Hrvate. Drugo je RH. Trenutno im je glavni problem manje demografske rupe koje ce se popunit upravo ovim prvospomenutimAlfons Kauders wrote:Kako gluplju? Usli u NATO i EU, a mi necemo ni u jedno ni drugo.stakasa wrote:Uspjeli su u naizgled nemogucem - vode gluplju dugorocnu politiku od Bosnjakapici wrote:zar hamali europskijeH vrijednosti nisu sad na planu C il su preskocili na F
- BHCluster
- Alfons Kauders
#27739 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa eto, vidis da Hrvati imaju odlicnu politiku. Usli u NATO, EU, protjerali "nepodobne" konstitutivne narode iz Hrvatske, a nisu izgubili ama bas nista.stakasa wrote:Pardon. Mislio sam na bosanskohercegovacke Hrvate. Drugo je RH. Trenutno im je glavni problem manje demografske rupe koje ce se popunit upravo ovim prvospomenutimAlfons Kauders wrote:Kako gluplju? Usli u NATO i EU, a mi necemo ni u jedno ni drugo.stakasa wrote: Uspjeli su u naizgled nemogucem - vode gluplju dugorocnu politiku od Bosnjaka
Hrvate u BiH su svakako otpisali kako bi demografski ojacali tanje dijelove perece ideoloski i vjerski podobnim zivljem... Samo nikako da im to objasne...
- BHCluster
- stakasa
#27741 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa manje vise si potpuno u pravu ovde - nikako da im objasne. Od Vasingtonskog sporazuma do danas. Dug proces, bolan, skup. Ulazu oni dosta u njih. Ali ishod moze biti samo jedan. Na moju veliku zalost. Ja bi volio da Hrvati ostanu u Bosni i HercegoviniAlfons Kauders wrote:Pa eto, vidis da Hrvati imaju odlicnu politiku. Usli u NATO, EU, protjerali "nepodobne" konstitutivne narode iz Hrvatske, a nisu izgubili ama bas nista.stakasa wrote:Pardon. Mislio sam na bosanskohercegovacke Hrvate. Drugo je RH. Trenutno im je glavni problem manje demografske rupe koje ce se popunit upravo ovim prvospomenutimAlfons Kauders wrote:
Kako gluplju? Usli u NATO i EU, a mi necemo ni u jedno ni drugo.
Hrvate u BiH su svakako otpisali kako bi demografski ojacali tanje dijelove perece ideoloski i vjerski podobnim zivljem... Samo nikako da im to objasne...
- Alfons Kauders
#27742 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Volio bih i ja, ali sta se moze kad nas mrze i ne mogu s nama? Ne mozes ih tjerati da ostanu...stakasa wrote:Pa manje vise si potpuno u pravu ovde - nikako da im objasne. Od Vasingtonskog sporazuma do danas. Dug proces, bolan, skup. Ulazu oni dosta u njih. Ali ishod moze biti samo jedan. Na moju veliku zalost. Ja bi volio da Hrvati ostanu u Bosni i HercegoviniAlfons Kauders wrote:
Pa eto, vidis da Hrvati imaju odlicnu politiku. Usli u NATO, EU, protjerali "nepodobne" konstitutivne narode iz Hrvatske, a nisu izgubili ama bas nista.
- mO k3
#27743 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Plan “kme”pici wrote:zar hamali europskijeH vrijednosti nisu sad na planu C il su preskocili na F
-
Hafis
#27744 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jest, jest. Ne priznaju nam diplome.stakasa wrote:Kljucna stvar za opstojnost Hrvata u BiH je da li ce EU i dalje priznavati diplome koje se izdaju po hrvatskom nastavnom programu. Ne budu li ih priznavali sljedi kljuc u bravu. Na moju veliku zalost
Jebe me trenutno što ne znam bi li bježeći od ove prašinarske majorizacije u ''Bosni'' otišao u Beč da budem obiteljski ginekolog našoj dičnoj Sarafini , ili bi onog kletog @moketa u kjafirskoj Švapskoj liječio kad se ošine krampom po nozi.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#27745 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ja ne bih. Salakovac je blizu...
- Alfons Kauders
#27746 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tim bolje. Sretan put i zbogom.Hafis wrote:Jest, jest. Ne priznaju nam diplome.stakasa wrote:Kljucna stvar za opstojnost Hrvata u BiH je da li ce EU i dalje priznavati diplome koje se izdaju po hrvatskom nastavnom programu. Ne budu li ih priznavali sljedi kljuc u bravu. Na moju veliku zalost
Jebe me trenutno što ne znam bi li bježeći od ove prašinarske majorizacije u ''Bosni'' otišao u Beč da budem obiteljski ginekolog našoj dičnoj Sarafini , ili bi onog kletog @moketa u kjafirskoj Švapskoj liječio kad se ošine krampom po nozi.
-
Hafis
#27747 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eh. Pa to i jeste patriJotizam.Alfons Kauders wrote:Tim bolje. Sretan put i zbogom.Hafis wrote:Jest, jest. Ne priznaju nam diplome.stakasa wrote:Kljucna stvar za opstojnost Hrvata u BiH je da li ce EU i dalje priznavati diplome koje se izdaju po hrvatskom nastavnom programu. Ne budu li ih priznavali sljedi kljuc u bravu. Na moju veliku zalost
Ovdje bi 99% patriJota prodalo da ne kažem čiji mezar i otperjalo u Njemačku kad bi im se ponudilli papiri i milja eura mjesečno za ne znam kakav posao.
Lako je prditi patrijotizmom kada si doslovno osuđen na njega i nemaš alternative.
- tandmand
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27749 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Jest, jest. Ne priznaju nam diplome.stakasa wrote:Kljucna stvar za opstojnost Hrvata u BiH je da li ce EU i dalje priznavati diplome koje se izdaju po hrvatskom nastavnom programu. Ne budu li ih priznavali sljedi kljuc u bravu. Na moju veliku zalost
-
incognito071
#27750 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kome si sapun za ovo morao dohvatiti?Hafis wrote:Jest, jest. Ne priznaju nam diplome.stakasa wrote:Kljucna stvar za opstojnost Hrvata u BiH je da li ce EU i dalje priznavati diplome koje se izdaju po hrvatskom nastavnom programu. Ne budu li ih priznavali sljedi kljuc u bravu. Na moju veliku zalost