Demokratska fronta Željko Komšić

dustaban

#27726 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

:mrgreen:

Image
Banksy

#27727 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:
ko je Smućku kriv što se trpa(o) sa podrumašima i ratnim profiterima
Tačno.

A nama, ko je kriv što smo mu povjerovali kad nam je pred izbore govorio da mu je sveta misija rušenje upravo tih podrumaša i ratnih profitera.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#27728 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:
JoseMujica wrote:
Tačno.

A nama, ko je kriv što smo mu povjerovali kad nam je pred izbore govorio da mu je sveta misija rušenje upravo tih podrumaša i ratnih profitera.
moja samo sreča što Essa s mindžom spazih u prvim saffovima pa me to odbi od ove ublehe
Banksy

#27729 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:
Banksy wrote:
JoseMujica wrote:
Tačno.

moja samo sreča što Essa s mindžom spazih u prvim saffovima pa me to odbi od ove ublehe
S Essom znaš šta dobijaš, tu su stvari čiste. S Komšićem i ''ljevicom'' uvijek kupuješ mačka u vreći.
JoseMujica

#27730 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

zato sam ostao vjeran Poslaniku i Prosvjetitelju Essu a.s.

Na Drini je snaga,
tamo Esso spava!
Vidal89

#27731 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Banksy wrote:
JoseMujica wrote:
Tačno.

A ovi su bolji jel
https://www.youtube.com/watch?v=FWAWmSL5Dy4
DrugaGimnazija

#27732 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by DrugaGimnazija »

It_is_a_Leclerc wrote:Vezanje zastava sa srpskim plaćenikom i Abdićem u nastanku, Fahrudinom Radončićem. Novi šamar glasačima DF-a.
Meni, kao glasacu DF-a (na entitetskom i drzavnom nivou) samar je dao sam DF. Niko drugi. DF je uzeo glasove i onda odlucio da ce odsjediti 4 godine na klupi. Glas bacen.
Banksy

#27733 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Vidal89 wrote:
Banksy wrote:
JoseMujica wrote:
Tačno.

A ovi su bolji jel
https://www.youtube.com/watch?v=FWAWmSL5Dy4
Nemam pojma, a i nije baš da me zanima jer im nisam dala glas. Oni račune podnose svojim glasačima, ne zanimaju me.
Man of steel

#27734 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Man of steel »

Izuzmemo li standardnu Avazovu brutalnost i pretjerivanje, 90% napisanih stvari o ovom političkom pajacu su tačne.

Odbjegli Lagumdžijin politički projekt koji nikome ništa pozitivno nije donio nema ni jedan razlog da koči uspostavu vlasti.
Man of steel

#27735 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Man of steel »

pemanapemani wrote:
Ko je rekao da je gotovo?

Trenutno ne postoji stranka kojoj je BiH na prvom mjestu.

SDA je totalno zglajzala i prihvatila etničku matricu. Ustvari, oni su je uvijek njegovali i gajili, ali su to građanima prikazivali kao navodni kompromis koji nema alternativu :-) .
Utemeljitelju je uvijek bila najvažnija moć. Do BiH mu je stalo kao do lanjskog snijega.

10 godina se vrši lagani prelazak sa probosanskohercegovačke na probošnjačku politiku.

Otprilike ovako - kao borimo se za BiH i Bošnjake, a usput degradiramo sve što ima veze sa BiH i bosanskim. To nije nimalo težak posao, jer živimo u državi gdje 80% BiH Srba i 60% BiH Hrvata mrzi BiH iz dna duše.

Tako od zajedničkih tablica, zastave, OS, ličnih dokumenata..., dolazimo u stvarnost gdje se pruža mogućnost upisivanja entitetskog državljanstva u ličnu kartu, izjednačavanja etničkog i nacionalnog na popisu stanovništva, upitnosti bosanskog jezika, pregovora oko etničkih izbornih jedinica (po Bakiru I. "plivajuće izborne jedinice" :-) )...

Šta bih uradio da sam na mjestu ovih, u pravom smislu tih riječi, takozvanih ljevičara (DF, SDP, NS, intelektualci, ekolozi...) -stavio ego pod noge, napravio široki blok i nakon izbora formirao vlast tamo gdje mogu, makar u jednom kantonu. Time bih pokušao pokazati kako ta moja BiH treba izgledati. U Domovima i Parlamentima branio isključivo bosanskohercegovačke interese.
Zajedničke tablice, OS, lične dokumente, granične službe...su završene za vrijeme mandata SDA.

Stvari kreću nizbrdo dolaskom Silajdžića i pojavom Željka Komšića i bespotrebnim političkim konfrotacijama koji su upravo najviše ojačale i dale vjetar u leđa etničkoj matrici koju spominješ.

Niko više poslijeratne političke štete ovoj državi nije nanjeo nego upravo ti "probosanski, liberalni, multietnički, građanski..." propali koncepti koji su sprovodljivi samo u gradovima sa većinski bošnjačkim stanovništvom.
HM 2011

#27736 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

JoseMujica wrote:
pemanapemani wrote:Tako mu i treba, jebali ga hvalospjevi utemeljitelju.

Tzv. bošnjačka politika je prihvatila etnički princip i trenutno se ježi od pojmova građansko i probosansko. Licemjerna govna koja neće iskreno da kažu da ih uopće ne zanima BiH i da su prihvatili polufašističku etničku matricu koju nameću Dodik i Čović, a sve pod krinkom zaštite Bošnjaka.
Sa takvim govnima je DF bio u koaliciji, a Komšić isticao Radončića kao jedinog poštenog političara :-) .
:thumbup: sve nacrtano

prihvatili fino da ga prime, al im sad ne godi nimalo kad im je ušo do balčaka...al hebga što majka šćeri jenom reće: sine nema chundara ramena
Problem je što oni nisu ništa primili, i oni su ti koji daju, do balčaka, samo izgleda to nikome nije toliko jasno....

Sam Komšić je bio član predsjedništva iz reda Hrvatskog naroda, uredno obnašao funkciju i gdje bi ruku na sebe digao....

Komplet SDP formiran po principu svačije se mjesto zna - i gdje bi ljudi na sebe ruku dizali....

Kad je bio popis, Komšić kao član predsjedništva imao puno pravo da uloži prigovor, da traži tumačenje od strane Ustavnog suda, ali jok, bi mu mrsko - gdje će na sebe, i sad bi ga neko predstavljao kao lice koje ne meće ?

Vjerovali ili ne, nešto na tu temu je uradio Denis Gratz, čovjek koji se do prije koju godinu zvao Muhamed Gracić, sad, o rezultatima provedene aktivnosti nisam upoznat, te, jel ista došla kasno, ali je mrdnuo barem malim prstom (i to što je uradio , na marginama sam pročitao ali sjećam se).

Sad meni nije jasno kada pamapamani i josemuica kao dokazani mrsimudolozi plasiraju @takove@ teze u mijenje pucanstva....

U jedinstvu momci - u jedinstvu je snaga.

Išlo se do mjere da su ljude koji su propagirali BH nacionalizam, u komplet toj aktivnosti - prozivali fašistima - a to se ne prašta ni akademicima - upamtiti zauvjek.
General War

#27737 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

HM 2011 wrote:
Problem je što oni nisu ništa primili, i oni su ti koji daju, do balčaka, samo izgleda to nikome nije toliko jasno....

Sam Komšić je bio član predsjedništva iz reda Hrvatskog naroda, uredno obnašao funkciju i gdje bi ruku na sebe digao....

Komplet SDP formiran po principu svačije se mjesto zna - i gdje bi ljudi na sebe ruku dizali....

Kad je bio popis, Komšić kao član predsjedništva imao puno pravo da uloži prigovor, da traži tumačenje od strane Ustavnog suda, ali jok, bi mu mrsko - gdje će na sebe, i sad bi ga neko predstavljao kao lice koje ne meće ?

Vjerovali ili ne, nešto na tu temu je uradio Denis Gratz, čovjek koji se do prije koju godinu zvao Muhamed Gracić, sad, o rezultatima provedene aktivnosti nisam upoznat, te, jel ista došla kasno, ali je mrdnuo barem malim prstom (i to što je uradio , na marginama sam pročitao ali sjećam se).

Sad meni nije jasno kada pamapamani i josemuica kao dokazani mrsimudolozi plasiraju @takove@ teze u mijenje pucanstva....

Išlo se do mjere da su ljude koji su propagirali BH nacionalizam, u komplet toj aktivnosti - prozivali fašistima - a to se ne prašta ni akademicima - upamtiti zauvjek.
Ako referiras na SDA...ocito se prasta, i to ni manje ni vise od Scepe do Dodika...tako da ne znam zasto pokusavas da prodas M pod J?
kakavdanakneiskustvu

#27739 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kakavdanakneiskustvu »

mislio sam da nikad vise necu napisati da me nista ne cudi od avaza i njegovog pljuvanja po ljudima ali priznajem da su me ipak iznenadili,sta li je sljedece,alija izetbegovic bio karadžićev mentor?
JoseMujica

#27740 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

kakavdanakneiskustvu wrote:

mislio sam da nikad vise necu napisati da me nista ne cudi od avaza i njegovog pljuvanja po ljudima ali priznajem da su me ipak iznenadili,sta li je sljedece,alija izetbegovic bio karadžićev mentor?

slijedeća je...kako gazda kaže :D
HM 2011

#27741 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

General War wrote:
HM 2011 wrote:

Ako referiras na SDA...ocito se prasta, i to ni manje ni vise od Scepe do Dodika...tako da ne znam zasto pokusavas da prodas M pod J?
Kad bi još znao ko tu kome treba do oprosti - tada bi tvoj post i imao smisla - pa bi znali ko kome pokušava prodati M pod J...

međutim, nisi se osvrnuo na činjenicu - meće se na veliko i malo - na svim stranama - samo neki su u očima nekih drugih, izgleda još uvjek nevinašca sa mrakom preko očiju.
mario001

#27742 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

Zajednicki kandidat za nacelnika Novog Grada ispred SDP-a i DF-a je Damir Masic, u centru Kamocaj :bih:
45cents

#27743 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

JoseMujica wrote:
Banksy wrote:
JoseMujica wrote:
Tačno.

Ja nisam nikoga spazio, mene su nategli kO zelenog majmuna. Kako sam glup ispao, to će se generacijama pričati.
Kontam, eno onog malog, okružio se jakim imenima, uradiće nešto...
Aj majko draga, kako sam glup ispao.
On ih okupio za ublehu.
lerdi

#27744 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

mario001 wrote:Zajednicki kandidat za nacelnika Novog Grada ispred SDP-a i DF-a je Damir Masic, u centru Kamocaj :bih:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bježi ba zeleni idi čitaj Mulićev four.ba i prestani nasmijavati narod okolo.

E čuj mario001 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VjecitiStudent

#27745 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Man of steel wrote:
Zajedničke tablice, OS, lične dokumente, granične službe...su završene za vrijeme mandata SDA.
:-)
Istinito ko i tvrdnja da nas je SDA odbranila. Znači, 100% laž.
Sve što je završeno, završeno je dok se međunarodnoj zajednici dalo da se bavi Bosnom i Hercegovinom.
VjecitiStudent

#27746 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:
Banksy wrote:
Tačno.

Simptoma je bilo obilje, od prijateljevanja sa Oručem, preko strašnog i sramotnog opisa predsjedničkog kabineta u procurjelim dokumentima američke ambasade, do izbora kadrova u samoj stranci, gdje je Essolina definitivno najbolji primjer.
JoseMujica

#27747 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

VjecitiStudent wrote:
JoseMujica wrote:
Banksy wrote:
Tačno.

Simptoma je bilo obilje, od prijateljevanja sa Oručem, preko strašnog i sramotnog opisa predsjedničkog kabineta u procurjelim dokumentima američke ambasade, do izbora kadrova u samoj stranci, gdje je Essolina definitivno najbolji primjer.

šuti...... zera je falila...znaš ono kad te počne raja ložit sa svih strana...sreća još frišak šupak od države za čoeka bi + Essolina i to bi bješe prvi izbori na koje i ne odoh
madner

#27748 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Moram ipak reci da ko ne glasa nema pravo glasa ni kod kritike.
mario001

#27749 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

lerdi wrote:
mario001 wrote:Zajednicki kandidat za nacelnika Novog Grada ispred SDP-a i DF-a je Damir Masic, u centru Kamocaj :bih:

Smijat cemo se kad postane zvanicno :D
lerdi

#27750 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

mario001 wrote:
lerdi wrote:

Smijat cemo se kad postane zvanicno :D
A dok se to ne desi ti i tvoji drugari iz centrale ćete nas zabavljati ovakvim "ekskluzivama"? Rekoh ti već. Uhvati se Mulićevog four.ba i prestani nasmijavati narod mario001. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.U zadnje vrijeme vas štancaju ko na traci. Nije valjda da su u centrali tek sad otkrili internet i forume? Nije da bi se nešto puno iznenadio ali eto.
Post Reply