Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa povrijedjena dva lijeva beka, vi isto ko da pratite Sarajevo od danas. Odma me ispizde ovi strucni komentari. Cuj ozbiljnija ekipa i to radnik
Idemo dalje.
duffy_duck wrote:Prijedlog za Upravu FK Sarajevo. Kad se bude slavila titula, ne pustajte karte u prodaju, nego stavite da se na utakmicu moze uci samo sa godisnjim kartama i kartama sa danasnje utakmice.
Ostali nek' dodju pred Vjecnu da se slikaju za FB i instagram
Tri skupine navijaca FK Sarajevo:
1 navijaci (500-1000) ljudi
2 derbi navijaci (5000-10000) to su oni sto puste 100 puta pjesmu od Beogradskog sindikata - Sistem te laze prije tekme radi furke
3 titula navijaci (30000-35000) zaduzeni da napune stadion i opale jedno 45678 fotki za fb i instagram.
duffy_duck wrote:Prijedlog za Upravu FK Sarajevo. Kad se bude slavila titula, ne pustajte karte u prodaju, nego stavite da se na utakmicu moze uci samo sa godisnjim kartama i kartama sa danasnje utakmice.
Ostali nek' dodju pred Vjecnu da se slikaju za FB i instagram
Tri skupine navijaca FK Sarajevo:
1 navijaci (500-1000) ljudi
2 derbi navijaci (5000-10000) to su oni sto puste 100 puta pjesmu od Beogradskog sindikata - Sistem te laze prije tekme radi furke
3 titula navijaci (30000-35000) zaduzeni da napune stadion i opale jedno 45678 fotki za fb i instagram.
A šta ako ima raje koja "ide na svaku" i opet pjeva i sluša pred svaku utakmicu navijačke pjesme pa opali selfie na stadiJonu?!
Sutra po pobjedu i da stavimo jednu ruku na pehar.
Iako treba gledati samo sebe (sve je u našim rukama) bit će zanimljivo pratiti utakmice Široki - Krupa i Tuzla - Zvijezda. Pobjede Širokog i Tuzle bi vjerovatno značile da je Tuzla izborila opstanak što nama olakšava naredno gostovanje.
Jos 7 utakmica do kraja
Pobjedom protiv Radnika, mi smo ABd posao u prvenstvu zavrsili i onda nam preostaje jos kup.
Iskreno se nadam da cemo posao u kupu zavrsiti na Kosevu jer samo Bog zna sta ce sve ubice pokusati da urade u listici. IDEMO MOMCI DO DUPLE KRUNE!!!
Leopard_SA wrote:Jos 7 utakmica do kraja
Pobjedom protiv Radnika, mi smo ABd posao u prvenstvu zavrsili i onda nam preostaje jos kup.
Iskreno se nadam da cemo posao u kupu zavrsiti na Kosevu jer samo Bog zna sta ce sve ubice pokusati da urade u listici. IDEMO MOMCI DO DUPLE KRUNE!!!
kako je zavrseno ako 2 utakmice sve mijenjanju?
da mi uzmemo, a oni izgube pa hajde i nekako da dodjes do te racunice
Leopard_SA wrote:Jos 7 utakmica do kraja
kako je zavrseno ako 2 utakmice sve mijenjanju?
da mi uzmemo, a oni izgube pa hajde i nekako da dodjes do te racunice
Pa sumnjam da nas ekipe sa kojima igramo poslije Radnika mogu dobiti...
Da, pet prvenstvenih utakmica i dvije utakmice finala kupa
Ma to za kup mi je zasebno, dok dođe na red.
Ovo ligaško je bitno, tu je još 5 i smijemo bar jednu zglajzati.
Što kasnije, to bolje.
Najbolje bi bilo da uđemo sa 4b prednosti u zadnju s gorepomenutim GOŠK-om.
Da, pet prvenstvenih utakmica i dvije utakmice finala kupa
Ma to za kup mi je zasebno, dok dođe na red.
Ovo ligaško je bitno, tu je još 5 i smijemo bar jednu zglajzati.
Što kasnije, to bolje.
Najbolje bi bilo da uđemo sa 4b prednosti u zadnju s gorepomenutim GOŠK-om.
Istina, ali ipak mislim da GOSK nece biti problem. Do zadnjeg kola ce vjerovatno i matematicki ispasti, a i sumnjam da ce Zrinjski dobiti sve utakmice do kraja.