Kod mene otvara na sva 4....Samo moze biti jedan u toku svi ostali odmah predju Completedbegsoon1510 wrote:Regao sam prvi profil što se tiće TWa na Elite, zadnji na InstaGC . Prije što će ova je extanzija izać,profili su se umješali.. i kako god se logujem izbaci mi profil od Elitea . Extanzija mi otvara profil od Elitea..vratio sam sva 4 profila u ovim belajima,i izbacivalo je zadatke i na instagc i na cs i na neo i na elite,naravno jedan dva izbaci.. i to je tonjubek wrote:Ekstenzija otvara za profil kojim si se zadnji logovao na njihov portal preko chromea(obično sam stavljao na off ekstenziju prije novog logina), to je bar moje iskustvo, testirano sa tri različita profila u posljednjih 10 dana. Naravno ne otvara istovremeno na tri profila, ali pretpostavljam da uz tri prozora chromea (sa različitim chrome profilima) bi možda moglo i to.
Preporuka je da na Elite radite TW pošto deru svi kada je u pitanju TW,a pogotovo ClixSense .I stvarno ne znam kako će nadoknadit gubitke koje već imaju i koje će imat nakon što izgube TW radnike jer su tu najveće pare uzimali
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
Error404
#27701 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
Glanzer
#27702 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ali od jutros otvara samo ovaj jedan koji otvara extenzija, nisam srece kao ti da mi je zakocilo na elite, a ako ne budem u stanju prebaciti s insta necu ni raditi.begsoon1510 wrote:Regao sam prvi profil što se tiće TWa na Elite, zadnji na InstaGC . Prije što će ova je extanzija izać,profili su se umješali.. i kako god se logujem izbaci mi profil od Elitea . Extanzija mi otvara profil od Elitea..vratio sam sva 4 profila u ovim belajima,i izbacivalo je zadatke i na instagc i na cs i na neo i na elite,naravno jedan dva izbaci.. i to je tonjubek wrote:Ekstenzija otvara za profil kojim si se zadnji logovao na njihov portal preko chromea(obično sam stavljao na off ekstenziju prije novog logina), to je bar moje iskustvo, testirano sa tri različita profila u posljednjih 10 dana. Naravno ne otvara istovremeno na tri profila, ali pretpostavljam da uz tri prozora chromea (sa različitim chrome profilima) bi možda moglo i to.
Preporuka je da na Elite radite TW pošto deru svi kada je u pitanju TW,a pogotovo ClixSense .I stvarno ne znam kako će nadoknadit gubitke koje već imaju i koje će imat nakon što izgube TW radnike jer su tu najveće pare uzimali
-
Error404
#27703 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Evo sad posle mainta na sva 4 maximummmmm

-
Mike Ross
#27704 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
i opet ovaj PollEverywhere ne radi preview, najmanje 5 puta sam prijavio ovaj test...

- begsoon1510
#27705 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
meni ne otvara ništaGlanzer wrote:Ali od jutros otvara samo ovaj jedan koji otvara extenzija, nisam srece kao ti da mi je zakocilo na elite, a ako ne budem u stanju prebaciti s insta necu ni raditi.begsoon1510 wrote:Regao sam prvi profil što se tiće TWa na Elite, zadnji na InstaGC . Prije što će ova je extanzija izać,profili su se umješali.. i kako god se logujem izbaci mi profil od Elitea . Extanzija mi otvara profil od Elitea..vratio sam sva 4 profila u ovim belajima,i izbacivalo je zadatke i na instagc i na cs i na neo i na elite,naravno jedan dva izbaci.. i to je tonjubek wrote:Ekstenzija otvara za profil kojim si se zadnji logovao na njihov portal preko chromea(obično sam stavljao na off ekstenziju prije novog logina), to je bar moje iskustvo, testirano sa tri različita profila u posljednjih 10 dana. Naravno ne otvara istovremeno na tri profila, ali pretpostavljam da uz tri prozora chromea (sa različitim chrome profilima) bi možda moglo i to.
-
el gancho
#27706 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nemaš ti tu buraz šta prebacivati. Meni se desilo isto. Znači isključiš sve oopsove i samo vrtiš taj sa Elite-a. Kada ti otvori i uradiš ga odmah ćeš moći preko linka onog u nostrifikacijama otići i u profil. Biće ti sve tako dok ponovo ne uradiš na nekom drugom kanalu jer ćeš onda moći otići samo na taj posljednji koji si uradio. Znači RF ti prepoznaju kanal TW-a koji si posljednji uradio.Glanzer wrote:Ali od jutros otvara samo ovaj jedan koji otvara extenzija, nisam srece kao ti da mi je zakocilo na elite, a ako ne budem u stanju prebaciti s insta necu ni raditi.begsoon1510 wrote:Regao sam prvi profil što se tiće TWa na Elite, zadnji na InstaGC . Prije što će ova je extanzija izać,profili su se umješali.. i kako god se logujem izbaci mi profil od Elitea . Extanzija mi otvara profil od Elitea..vratio sam sva 4 profila u ovim belajima,i izbacivalo je zadatke i na instagc i na cs i na neo i na elite,naravno jedan dva izbaci.. i to je tonjubek wrote:Ekstenzija otvara za profil kojim si se zadnji logovao na njihov portal preko chromea(obično sam stavljao na off ekstenziju prije novog logina), to je bar moje iskustvo, testirano sa tri različita profila u posljednjih 10 dana. Naravno ne otvara istovremeno na tri profila, ali pretpostavljam da uz tri prozora chromea (sa različitim chrome profilima) bi možda moglo i to.
Last edited by el gancho on 30/11/2015 14:19, edited 1 time in total.
-
no99
#27707 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ni meni nece; ni jednom do sad mi nije proradilo, isto sam sve pijavljivala.Mike Ross wrote:i opet ovaj PollEverywhere ne radi preview, najmanje 5 puta sam prijavio ovaj test...
Hvala sto si napisao, ja sam bila ubedjena da je do moje konekcije, kompa, provajdera, ... cega god.
- zakasnila
#27708 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da vam se pridruzimno99 wrote:Ni meni nece; ni jednom do sad mi nije proradilo, isto sam sve pijavljivala.Mike Ross wrote:i opet ovaj PollEverywhere ne radi preview, najmanje 5 puta sam prijavio ovaj test...
Hvala sto si napisao, ja sam bila ubedjena da je do moje konekcije, kompa, provajdera, ... cega god.
- shadowchaser
#27709 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
evo da se i ja pridruzim čestitkama BRAVOOOkako_kad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala vam svima. Nisam zelio da odustanem i da vas iznevjerim nakon takve podrske. Ajde sada neko drugi nek pomuti racune indijcima. Bad bih volio da neko barem pokusa.
- begsoon1510
#27710 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jel tebi proradio tw ?shadowchaser wrote:evo da se i ja pridruzim čestitkama BRAVOOOkako_kad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala vam svima. Nisam zelio da odustanem i da vas iznevjerim nakon takve podrske. Ajde sada neko drugi nek pomuti racune indijcima. Bad bih volio da neko barem pokusa.![]()
![]()
- shadowchaser
#27711 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
evo sad upalih nisam stigla citav dan i opet isto sranje, prvo vrtio Ooops i evo prebaci na max users cccccc
- begsoon1510
#27712 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
shadowchaser wrote:evo sad upalih nisam stigla citav dan i opet isto sranje, prvo vrtio Ooops i evo prebaci na max users cccccc
kako je dosadno u pm,da hoće proradit da odma im otključam onaj bonus 20%
-
no99
#27713 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja sam imala Down for maintance, something went wrong u vise varijanti, ooops, max users i onda izvukoh 1 jedini koji sam prijavila.shadowchaser wrote:evo sad upalih nisam stigla citav dan i opet isto sranje, prvo vrtio Ooops i evo prebaci na max users cccccc
Sad sam opet na max users.
Nisu oni mukice, nista popravili.
- shadowchaser
#27714 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma nesto gubim nadu da ce oni to ikako popraviti, ocigledno imaju i previse testera, malo posla, pa im se i ne zuri da ovo rijeseno99 wrote:Ja sam imala Down for maintance, something went wrong u vise varijanti, ooops, max users i onda izvukoh 1 jedini koji sam prijavila.shadowchaser wrote:evo sad upalih nisam stigla citav dan i opet isto sranje, prvo vrtio Ooops i evo prebaci na max users cccccc![]()
- mikrozadatak
#27715 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Čitam posljednjih dana kako se isplati rentati referale na sajtu AdFiver. Registrujem se, uđem na forum, prvo da vidim šta pišu na našim jezicima... kad piše zabrinuti makedonac
BEGAJTE odavde kude se jos neste zaduzili!!!!
IZDAJAAAAAAAA ljudiiiiiiiiiiiiiii
Svete RR su prodali majku im bozju
110 klika na 200 RR xaxaxaxaxaxa A najaci je admin pa ce mi kaze to je do mene treba recikliram i produzavam na sto veci period,ja mu samo napisa "SA KOJ KURC DA GI RECIKLIRAM BRATANCE".samo da mu napravim cashout i cao jaganjci.
Pouka ... treba biti oprezan
BEGAJTE odavde kude se jos neste zaduzili!!!!
IZDAJAAAAAAAA ljudiiiiiiiiiiiiiii
Svete RR su prodali majku im bozju
110 klika na 200 RR xaxaxaxaxaxa A najaci je admin pa ce mi kaze to je do mene treba recikliram i produzavam na sto veci period,ja mu samo napisa "SA KOJ KURC DA GI RECIKLIRAM BRATANCE".samo da mu napravim cashout i cao jaganjci.
Pouka ... treba biti oprezan
-
no99
#27716 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja isto gubim nadu da ce ista da urade. I to sto ti kazes, a i nesto mi deluje da bas nisu nacisto kako da izvedu stvari koje obecaju, kao aplikacija koja im nije radila.shadowchaser wrote:ma nesto gubim nadu da ce oni to ikako popraviti, ocigledno imaju i previse testera, malo posla, pa im se i ne zuri da ovo rijese
P.S. Evo me na max unsubmitted.
- shadowchaser
#27717 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nego mjerkam ovaj Social And Economic Policy In The European Union
jel ko radio ima li kakva fora da se brze ovo prodje
-
no99
#27718 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ima. 20% i nemas vise brigu oko njega.
Brzinski.
- begsoon1510
#27719 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
a to se lahko riješava,nema posla ne puštaju zadatkeshadowchaser wrote:ma nesto gubim nadu da ce oni to ikako popraviti, ocigledno imaju i previse testera, malo posla, pa im se i ne zuri da ovo rijeseno99 wrote:Ja sam imala Down for maintance, something went wrong u vise varijanti, ooops, max users i onda izvukoh 1 jedini koji sam prijavila.shadowchaser wrote:evo sad upalih nisam stigla citav dan i opet isto sranje, prvo vrtio Ooops i evo prebaci na max users cccccc![]()
ne vjerujem da je do toga
- maxx91
#27720 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Neko je postavio Screenshot mislim sa GitHub-a gdje je jedan od ljudi RF-a rekao da ce se i dalje moci normalno raditi sa vise kanala, samo je problem ukoliko imas vise CF accounta. Cekat cemo jos da vidimo hoce li implementirati ovaj fix kako treba, valjda ce biti po starom.
- dobojlija81
#27721 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
a ono gore se pogodi lako,al brate ona druga nikakoshadowchaser wrote:nego mjerkam ovaj Social And Economic Policy In The European Unionjel ko radio ima li kakva fora da se brze ovo prodje
10% kod mene
- begsoon1510
#27722 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ove dvije obavjesti su zvanične što ja znam da su oni objavilimaxx91 wrote:Neko je postavio Screenshot mislim sa GitHub-a gdje je jedan od ljudi RF-a rekao da ce se i dalje moci normalno raditi sa vise kanala, samo je problem ukoliko imas vise CF accounta. Cekat cemo jos da vidimo hoce li implementirati ovaj fix kako treba, valjda ce biti po starom.

Siguran sam da on spominje accounte na RainForest,ne na CF
- konahawaii
#27723 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
shadowchaser wrote:nego mjerkam ovaj Social And Economic Policy In The European Unionjel ko radio ima li kakva fora da se brze ovo prodje
uradio ih 5 i expelled
a ovaj batch 9, znaci uzas zivi...taman uradim quiz, reko savrseno, nema sanse da ne bude 100%, sve nasao, sve se poklopilo, nije bilo ni AT&T ni verizon ni Comcast i slicnih "zamki"...kad ono 60%
- natazamlata
#27724 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Bitno da su attend udesili....
@shadowchaser 15% pa ispravili na 50%. Dosta je zeznut drugi deo pitanja.
@shadowchaser 15% pa ispravili na 50%. Dosta je zeznut drugi deo pitanja.
- shadowchaser
#27725 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
da ga ni ne pocinjem onda
imaju ove moble app, nista drugo pametno nema