Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ITNet

#27676 Re: Liverpool FC

Post by ITNet »

Mustang1 wrote:
ITNet wrote:Klopp in 2016 “Other clubs can go out and spend more money and collect top players. I want to do it differently. I would even do it differently if I could spend that money” Klopp’s spending in 2018: Van Dijk £75M Keita £55M Fabinho £42M Alisson £70M
:kiss: :kiss:
Treba ti ljubav vidim cim patis ovako. Molim sve na temu da izljubite doticnog :kiss: :kiss:
Sta ima patim, ja se samo smijem nebulozama, svako drugu bastu gleda a u svoju jok :D
zomri

#27677 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

ITNet :kiss: zomri
AmiĐa_Idriz

#27678 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

ITNet wrote:Klopp in 2016 “Other clubs can go out and spend more money and collect top players. I want to do it differently. I would even do it differently if I could spend that money” Klopp’s spending in 2018: Van Dijk £75M Keita £55M Fabinho £42M Alisson £70M
:kiss: :kiss:
ITNet prvi vjesnik prelaznog roka :kiss: :kiss: :kiss:
AmiĐa_Idriz

#27679 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Di Marzio confirms that Alisson Becker will fly to Liverpool tonight! It’s getting closer Reds.
Nadam se da je Kloppu jasno da nam ove sezone ne može prosipati priču o napretku, treninzima, budućnosti, bla bla. Borba za titulu (da ne kažem i osvajanje iste) te trofej ma kakav bilo, me jedino može zadovoljiti.

Dobio je svoju ekipu. Aj dalje.
zomri

#27680 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
Di Marzio confirms that Alisson Becker will fly to Liverpool tonight! It’s getting closer Reds.
Nadam se da je Kloppu jasno da nam ove sezone ne može prosipati priču o napretku, treninzima, budućnosti, bla bla. Borba za titulu (da ne kažem i osvajanje iste) te trofej ma kakav bilo, me jedino može zadovoljiti.

ima još jedan posao da uradi a nalazi se na mom avataru ;-)
AmiĐa_Idriz

#27681 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

ima još jedan posao da uradi a nalazi se na mom avataru ;-)
Izlazimo na ulice kad se to desi, taj datum urezati pored Istanbula odma.
AmiĐa_Idriz

#27682 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BREAKING: Alisson will fly to Merseyside to undergo a medical ahead of completing his world record £66.8million move.

He has agreed personal terms on a five-year contract after being granted permission to hold talks with the Reds.

By @JamesPearceEcho
Alisson was blown away by the Anfield atmosphere when he played for Roma in the Champions League semi-final last season & is excited about the opportunity to play for Klopp. He has also received a ringing endorsement about life at Liverpool from Roberto Firmino.
Alisson will cut short his holiday in Sardinia to complete the formalities before becoming the most expensive goalkeeper in the world. An official announcement should follow in the next 24 to 48 hours. (Echo)
He is unlikely to be part of Jurgen Klopp's squad for the pre-season tour of America as he's given time off following his exertions at the World Cup. (Echo)
He should link up with his new team-mates for the four-day training camp in France ahead of the friendly against Napoli in Dublin on August 4. (Echo)
AmiĐa_Idriz

#27683 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nabil Fekir move now progressing well again. This could be a defining week for Liverpool. [@DeanJonesBR]
Pooper reče da bi bio iznenađen ukoliko i Nabil dođe. Mada eto, nije striktno rekao "not gonna happen mate".
King_Kenny

#27684 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Klopp sad ima znatno bolju ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Očekujem, makar, da se do samog kraja bori za titulu u prvenstvu.
zomri

#27685 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Ox je nazalost out za cijelu sezonu, sad javise.
AmiĐa_Idriz

#27686 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Alex Oxlade-Chamberlain will miss the majority of the 2018-19 season with competitive game time before the end of the campaign being a bonus. [@LFC]
Koja šteta čovječe :(

Kaže Klopp da su znali odma da će haos dugo trajati oporavak.
King_Kenny

#27687 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Šteta, koristan igrač.
AmiĐa_Idriz

#27688 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Raja, imam prijedlog jedan. Nadam se da će vam se svidjeti i da će proći :mrgreen:

Kako bi napravili praćenje, komentarisanje i analiziranje utakmica i igrača, a s obzirom da nas ima solidan broj (najjači sindikat navijača nekog stranjskog kluba na forumu, da nas nema ovaj pdf ugasiti odma :izet:) razmišljao sam da poslije svake utakmice glasamo za 3 najbolja igrača utakmice, pa da pratimo kakvo je stanje i na kraju sezone proglasimo najboljeg igrača sezone po izboru Klix forumaša, da vidimo ko nas je to dojmio najviše, i tako :mrgreen:

U obzir bi ulazile sve službene utakmice, dakle PL, Liga Prvaka, FA Kup, Karabaja Kup.

Glasanje bi bilo u formatu sljedećem:

1. Igrač - 5b
2. Igrač - 3b
3. Igrač - 1b

S obzirom da sam predložio ideju, ako prođe uzeću zadatak za sebe da nakon svake utakmice saberem rezultate i presjek/tabelu postavim ovdje dan nakn glasanja, mislim da bi to bilo taman da svko može stići do foruma da ostavi glasove :mrgreen:

Ukoliko vam se svidi ideja (a volio bi) ajmo je provesti u djelo da vidimo na šta će ličiti :mrgreen:

Naravno, možemo također recimo ovakav format glasanja imati samo nakon pobjede, nakon remija i poraza možda samo po 3, 2 i 1 bod, i tako.

Naravno svaka dodatna ideja koja bi pomogla jačanju ove ideje, i koja bi je još više upotpunila je dobro došla, pa, pucajte i predlažite :mrgreen:

I recimo još da ne bi bilo loše da se prijave svi koji bi učestvovali, da se ne bi malo rušila koncepcija i tako, a i da malo animiramo mnogobrojnu raju koja ponekad nešto napiše, aktivirajte se majka mu stara :mrgreen:

Kad smo mogli akciju gifEva more valjda i ovo :izet: :mrgreen:

EDIT

Zaboravio sam napomenuti još da ne bi bilo loše da hbog ukupne kvalitete rasprave obrazložimo zašto bodove dajemo tom i tom igraču.
zomri

#27689 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Meni bi Bobby vazda dobijao 5 bodova :mrgreen:

Ali evo neka kažu raja što su manje aktivni, meni je svejedno jer svakako pišem.
King_Kenny

#27690 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Ideja dobra, učestvovat ću. Svakako pogledam 90 % utakmica Liverpoola u sezoni. :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#27691 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Eto trojica nas je :oops:

Šta ima veze zomri, to sam od tebe i očekivao :lol:

Joj ovog 3G-a, nikako da Haploudujem novi avatar :skoljka:

BHTelecom :(
AmiĐa_Idriz

#27692 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Alisson has boarded a private jet from Rome to England to undergo a medical with Liverpool.

Via @SkySportsNews

Ima i video :kiss:
Mustang1

#27693 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pa da proslavimo

Edin H.

#27694 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Ideja je dobra amidza sto se mene tice, ali puno posla za tebe.

Sutra ujutru prodaju ulaznice na liverpoolovom website-u za clanove, bice borbe. :P
AmiĐa_Idriz

#27695 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne brini ti za mene :mrgreen: :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#27696 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BREAKING | Alisson Becker has arrived in the UK & will have a medical for Liverpool tomorrow, the club have prepared a 6 year contract. [@_pauljoyce] #LFC
6 godina rodžak. Valjda ga ubrzo produži.
AmiĐa_Idriz

#27697 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Klopp is delighted with the club’s transfer business so far with Fabinho, Shaqiri & Keita joining & Alisson poised to sign. It is understood no further signings will be made after Alisson at Anfield, unless something drastically changes. [@MirrorFootball] #LFC
AmiĐa_Idriz

#27698 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Alisson is set to be the Reds' last major signing of the window with interest in Lyon's Nabil Fekir unlikely to be revived following the collapse of his £53million move to Anfield on medical grounds last month, says @JamesPearceEcho
Pojavila se priča da su Edwards & co. ganjali da u ratama plaćaju Fekira, a te bi rate ovisile o potencijalnim povredama Nabila, tako nešto. Uglavnom, ništa.
King_Kenny

#27699 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Šteta za Nabila, no i dosadašnje kupovne aktivnosti su više nego dobre.
zomri

#27700 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Ako je to prijedlog nije ni čudo da Aulas nije pristao. Ni ja iskreno ne bih preuzeo rizik na kupljenu robu, ali svakako da su mogli spustiti cijenu odmah u startu na račun mane koju su našli.

Ne očekuje se da će poslije Alissona doći ijedno "veliko" pojačanje.
Post Reply