Vidal89 wrote:45cents wrote:Vidal,
Znaš li ti zašto je otišao Marjanović??
Zbog istog sto bi mogli Suljagic i Reuf, nije mu svidjalo sto mu je malo spustio loptu Zeljko.
Neki su zaboravili sta je DF i kako stvari tu funkcionisu, licne interese i ostalo se ne tolerira.
Radi za naord i stranku ili idi kuci, fino je Zeljko nedavno porucio ko ne moze i ne zeli da radi kako treba neka odmah napusti, pa je tako....
Zeljko pokusava da promjeni neke stvari, ali ne moze nema snage sam i kad te s druge strane napada hobotnica SDA-HDZ-SBB sada preko avaza.
Kome nije jasno i nije shvatio da su za SDA I HDZ bitne samo fotelje i plate, jadne glasace zaborave cim prebroje glasove taj treba odmah da se baci s mosta, ali ionako sam sebi skracuje zivot glasajuci za hobotnicu.
A ne znam ni sam kako da shvatim SBB stranku cija se citava kampanja svodila na pljuvanje i sranja po politici SDA, a sada kao braca neka. Sbb-ovci jedu svoja govna kojima su proteklih godina gadjali Sda. Sta reci na to???
Biću zahvalan da ostanemo na ovoj unutarstranačkoj polemici (mislim, da ne miješamo sada lopovluke ostalih sa ovom pričom).
Dakle, ako dobro shvatam, ta neka mlađa "Dr." ekipa sve nešto kao
hoće, a Željko HIN spušta na zemlju?
Evo, pretpostavićemo da su oni mladi, nadobudni, prepametni, pa su vjerovatno tražili "igračku" koju je npr. Grabovica dobio od ZL-a.
Željko nije htio ići tim putem (jer se bio taze odvojio od ZL-a i javno proklamirao da je bitno drugačiji), ali nama običnim smrtnicima, ostaje nejasno - "šta je zapravo htio Željko u zadnjih 365 dana"?
Šta je to šta je on htio promijeniti, a nije mogao sam (tako si ti napisao)?
Zašto nije izašao u javnost, kao što sada pezmeči okolo?
Zašto nije na vrijeme izašao pred svojih nekadašnjih 330.000 mahom Bošnjaka i rekao - "Ljudi, ja sam neshvaćen i sam. Oko mene sve neka ambiciozna mladost hoće da budu svi kO Grabovice, a niti ja imam toliko Elektroprivreda, niti hoću tim putem"...
Dajte pojasnite već jednom u šta je prošlo 365 dana ili je to bilo obično ubleharenje?