Demokratska fronta Željko Komšić

Corto Maltese

#27676 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

nemampojma0 wrote:
Corto Maltese wrote:Po suptilnom načinu obraćanja, bogatstvu rječnika, održivosti argumenata, a naročito po iskazanom poštenju pri izboru imena, rekao bih da iza "Nemampojma0" stoji Smućko lično.
Onaj hoze muhika tvrdio da sam Emir Suljagić, ti sad da sam Željko Komšić. De, odlučite se.
Moram...hahahahaha...dobar, dobar ;-)
Suljagić je pokvaren, ali intelegentan i načitan.
Komšić je samo glup.
Dakle, tipujem na Komšića.
45cents

#27677 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Corto Maltese wrote:
nemampojma0 wrote:
Corto Maltese wrote:Po suptilnom načinu obraćanja, bogatstvu rječnika, održivosti argumenata, a naročito po iskazanom poštenju pri izboru imena, rekao bih da iza "Nemampojma0" stoji Smućko lično.
Onaj hoze muhika tvrdio da sam Emir Suljagić, ti sad da sam Željko Komšić. De, odlučite se.
Komšić je samo glup.

Zaista, nema ko drugi biti osim Komšića.
Da je barem pao snijeg, pa bi rekli - nije on, otišao je na skijanje.

Dakle, ovo je dobra prilika za priču iz prve ruke na temu zlatnog ljiljana.
nemampojma0

#27678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

@45cents, kakva lična pitanja? Vidiš li šta pišeš? Jel stvarno tako teško podnosiš poraze?
Jarane, nešto se puno baviš DIJAGNOZAMA, blizak ti taj termin?
Ne bih ovo gore napisao, al si jako drzak i pokušavaš da tvoje laži nametneš i da druge natjeraš da ih prihvate.
Svoj stav svako ima, nema potrebe da na morbidan način forsiramo svoje stavove. DF za tebe ubleha, za mene nije i zdravo. Ovo tvoje već liči na patologiju, ja ti nisam tip na kome ćeš iskaljivati svoju mržnju i frustracije. Od mene ti pozdrav, a ako nastaviš dosadjivati ideš na ignor. Uzdravlje!
45cents

#27679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

nemampojma0 wrote:@45cents, kakva lična pitanja? Vidiš li šta pišeš? Jel stvarno tako teško podnosiš poraze?
Jarane, nešto se puno baviš DIJAGNOZAMA, blizak ti taj termin?
Ne bih ovo gore napisao, al si jako drzak i pokušavaš da tvoje laži nametneš i da druge natjeraš da ih prihvate.
Svoj stav svako ima, nema potrebe da na morbidan način forsiramo svoje stavove. DF za tebe ubleha, za mene nije i zdravo. Ovo tvoje već liči na patologiju, ja ti nisam tip na kome ćeš iskaljivati svoju mržnju i frustracije. Od mene ti pozdrav, a ako nastaviš dosadjivati ideš na ignor. Uzdravlje!

Poraz advokata?
Nisi u stanju napisati šta je DF (po tvom mišljenju) najbolje uradio za 365 dana?

I to pitanje smatraš dijagnozom, lažima?
Ako ti nećeš napisati šta je bilo najbolje, eto ko će napisati?
Pustio sam te 10 dana da se odmoriš...
Sad neću sići sa ove teme 6 mjeseci...
nemampojma0

#27680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Corto Maltese wrote:
nemampojma0 wrote:
Komšić je samo glup.
Svaka čast. Kad se nema argumenata onda vrijeđaj. Što li me ne iznenađuje ovo od tebe? Lutka pametna :kiss:
Corto Maltese

#27681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

45cents wrote:
Corto Maltese wrote:
nemampojma0 wrote: Onaj hoze muhika tvrdio da sam Emir Suljagić, ti sad da sam Željko Komšić. De, odlučite se.
Komšić je samo glup.

Zaista, nema ko drugi biti osim Komšića.
Da je barem pao snijeg, pa bi rekli - nije on, otišao je na skijanje.
Kao što stara poslovica kaže: "Ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da Smućko zbriše s posla."
Ako nauči plivati, tek tad smo najebali.
45cents

#27682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Corto Maltese wrote: Kao što stara poslovica kaže: "Ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da Smućko zbriše s posla."
Ako nauči plivati, tek tad smo najebali.
Znaš šta kažu u Australiji?
Samo se Komšićev bumerang vraća SDP-u!
Corto Maltese

#27683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

nemampojma0 wrote:
Corto Maltese wrote:
nemampojma0 wrote: Onaj hoze muhika tvrdio da sam Emir Suljagić, ti sad da sam Željko Komšić. De, odlučite se.
Komšić je samo glup.
Svaka čast. Kad se nema argumenata onda vrijeđaj. Što li me ne iznenađuje ovo od tebe? Lutka pametna :kiss:
:?
Već dvadesetak stranica ti se slomi da odbraniš Komšića, skoro pa životom svojim.
A vrijeđa te kada ti neko kaže da neodoljivo podsjećaš na svog uzora?
Malo je reć' da sam zbunjen!?
45cents

#27684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Otišao je...
Već 56 minuta kako mu je istekla smjena, a noćni advokat nije došao.
Možda će ujutru biti svježiji.
nemampojma0

#27685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Corto Maltese wrote: Već dvadesetak stranica ti se slomi da odbraniš Komšića, skoro pa životom svojim.
Ma hajde. Ti zbunjen? I ja sam lud, a kad smo kod tih narodnih, znaš šta lud radi zbunjenom :wink:
Vidal89

#27686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Možeš li navesti primjere:
- DF hrabrosti...
- DF znanja ...
- DF sposobnosti...

Ili da ipak ostanemo na dijagnozi od 365 dana UBLEHARENJA?[/quote]

Ili da zaključimo današnji dan sa dijagnozom: "365 dana UBLEHARENJA"[/quote]

To je nistq naspram 20 godina pljacke, zavlacenja i laznih obecanja zlatnih kasika i 100 000 radnih mjesta

Ukljuci malo mozak DF postoji tek 2 god, prvi izbori itd

Sta su trebali ostati s hobotnicom i raditi isto sve

Joj al ne mogu ovih placenih ublehasa po naredbi.....bozeeee
45cents

#27687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Nije otišao?
Vratilo ga da odradi i noćnu?

Možda manje ublehare po noći nego po danu...
Ja se još uvijek nadam.

Zna li neko malo više zašto je otišao Marjanović?
Je li taj čovjek toliko pronicljiv da je vidio sve što se na kraju prokazalo žestokom ublehom?
45cents

#27688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Vidal89 wrote:To je nistq naspram 20 godina pljacke, zavlacenja i laznih obecanja zlatnih kasika i 100 000 radnih mjesta
Ukljuci malo mozak DF postoji tek 2 god, prvi izbori itd
Sta su trebali ostati s hobotnicom i raditi isto sve
Joj al ne mogu ovih placenih ublehasa po naredbi.....bozeeee
Slažem se s tobom za lopovluke ostalih, ali ja sam pitao samo za zadnjih 365 dana DF-ovog ubleharenja...
45cents

#27689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Vidal,

Znaš li ti zašto je otišao Marjanović??
Corto Maltese

#27690 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

nemampojma0 wrote:
Corto Maltese wrote: Već dvadesetak stranica ti se slomi da odbraniš Komšića, skoro pa životom svojim.
Ma hajde. Ti zbunjen? I ja sam lud, a kad smo kod tih narodnih, znaš šta lud radi zbunjenom :wink:
Ne znam.
Znam da glupi ne radi nikom ništa.
Ali je preglup da to shvati.
Vidal89

#27691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

45cents wrote:Vidal,

Zbog istog sto bi mogli Suljagic i Reuf, nije mu svidjalo sto mu je malo spustio loptu Zeljko.

Neki su zaboravili sta je DF i kako stvari tu funkcionisu, licne interese i ostalo se ne tolerira.

Radi za naord i stranku ili idi kuci, fino je Zeljko nedavno porucio ko ne moze i ne zeli da radi kako treba neka odmah napusti, pa je tako....

Zeljko pokusava da promjeni neke stvari, ali ne moze nema snage sam i kad te s druge strane napada hobotnica SDA-HDZ-SBB sada preko avaza.

Kome nije jasno i nije shvatio da su za SDA I HDZ bitne samo fotelje i plate, jadne glasace zaborave cim prebroje glasove taj treba odmah da se baci s mosta, ali ionako sam sebi skracuje zivot glasajuci za hobotnicu.

A ne znam ni sam kako da shvatim SBB stranku cija se citava kampanja svodila na pljuvanje i sranja po politici SDA, a sada kao braca neka. Sbb-ovci jedu svoja govna kojima su proteklih godina gadjali Sda. Sta reci na to???
HM 2011

#27692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

Vidal89 wrote:

Zbog istog sto bi mogli Suljagic i Reuf, nije mu svidjalo sto mu je malo spustio loptu Zeljko.

Neki su zaboravili sta je DF i kako stvari tu funkcionisu, licne interese i ostalo se ne tolerira.

Radi za naord i stranku ili idi kuci, fino je Zeljko nedavno porucio ko ne moze i ne zeli da radi kako treba neka odmah napusti, pa je tako....

Zeljko pokusava da promjeni neke stvari, ali ne moze nema snage sam i kad te s druge strane napada hobotnica SDA-HDZ-SBB sada preko avaza.

Kome nije jasno i nije shvatio da su za SDA I HDZ bitne samo fotelje i plate, jadne glasace zaborave cim prebroje glasove taj treba odmah da se baci s mosta, ali ionako sam sebi skracuje zivot glasajuci za hobotnicu.

A ne znam ni sam kako da shvatim SBB stranku cija se citava kampanja svodila na pljuvanje i sranja po politici SDA, a sada kao braca neka. Sbb-ovci jedu svoja govna kojima su proteklih godina gadjali Sda. Sta reci na to???
strine supruge prijatelja iz kafane itd... licne interese i dr se ne tolerira posebno ako upravljas el energetskim sektorom - nista licno...

stvarno sramota..m
miop

#27693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by miop »

Vidal89 wrote:A ne znam ni sam kako da shvatim SBB stranku cija se citava kampanja svodila na pljuvanje i sranja po politici SDA, a sada kao braca neka. Sbb-ovci jedu svoja govna kojima su proteklih godina gadjali Sda. Sta reci na to???
Upitan da prokomentariše svoje dosadašnje stavove da sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem i radikalnim krilom SDA nikad neće u vlast, Radončić je rekao da Bošnjaci često kažu stvari koje se u javnosti shvataju bukvalno.
:D
45cents

#27694 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 45cents »

Vidal89 wrote:
Biću zahvalan da ostanemo na ovoj unutarstranačkoj polemici (mislim, da ne miješamo sada lopovluke ostalih sa ovom pričom).
Dakle, ako dobro shvatam, ta neka mlađa "Dr." ekipa sve nešto kao hoće, a Željko HIN spušta na zemlju?
Evo, pretpostavićemo da su oni mladi, nadobudni, prepametni, pa su vjerovatno tražili "igračku" koju je npr. Grabovica dobio od ZL-a.
Željko nije htio ići tim putem (jer se bio taze odvojio od ZL-a i javno proklamirao da je bitno drugačiji), ali nama običnim smrtnicima, ostaje nejasno - "šta je zapravo htio Željko u zadnjih 365 dana"?

Šta je to šta je on htio promijeniti, a nije mogao sam (tako si ti napisao)?
Zašto nije izašao u javnost, kao što sada pezmeči okolo?
Zašto nije na vrijeme izašao pred svojih nekadašnjih 330.000 mahom Bošnjaka i rekao - "Ljudi, ja sam neshvaćen i sam. Oko mene sve neka ambiciozna mladost hoće da budu svi kO Grabovice, a niti ja imam toliko Elektroprivreda, niti hoću tim putem"...

Dajte pojasnite već jednom u šta je prošlo 365 dana ili je to bilo obično ubleharenje?
mario001

#27695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

Danasnji Avaz :Zeljko Komsic, trojanski konj medju Bosnjacima :lol: :lol: :lol:
Haris.ba

#27696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Haris.ba »

mario001 wrote:Danasnji Avaz :Zeljko Komsic, trojanski konj medju Bosnjacima :lol: :lol: :lol:
Ludilo. Mislio sam da će bar malo sačekati. Ono da prelaz bude manje zamjetan. Vjerovatno je Fahra pogodilo što je Željko rekao da je moguće da se kandidira za člana predsjedništva.

Uskoro očekujem: "Radončić traži dekomšizaciju Demokratske fronte", "---neću da sarađujem sa radikalnim krilom DF -a...", "...Komšić iznosi pare iz države...skija u Švicarskoj...", "...Komšić živi u stanu od 80 kvadrata dok narod nema hljeba..."....
mario001

#27697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

Haris.ba wrote:
mario001 wrote:Danasnji Avaz :Zeljko Komsic, trojanski konj medju Bosnjacima :lol: :lol: :lol:
Ludilo. Mislio sam da će bar malo sačekati. Ono da prelaz bude manje zamjetan. Vjerovatno je Fahra pogodilo što je Željko rekao da je moguće da se kandidira za člana predsjedništva.

Uskoro očekujem: "Radončić traži dekomšizaciju Demokratske fronte", "---neću da sarađujem sa radikalnim krilom DF -a...", "...Komšić iznosi pare iz države...skija u Švicarskoj...", "...Komšić živi u stanu od 80 kvadrata dok narod nema hljeba..."....
Ovo se jos nije desilo, ovdje su krug naseg politickog otpada zatvara, preko Bicakcica do Komsica...mozda mi je neko promakao u medjuvremenu
The BEN10

#27698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

Haris.ba wrote:
Jao jao...
Banksy

#27699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

nemampojma0 wrote:
Ljudi izašli iz vlasti, oni što su ostali nisu bili sposobni naći partnera..evo sad su našli i šta je problem??
Tako je, to je to.
JThomas

#27700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

Haris.ba wrote:
nema pravog derneka bez fadila mandala. ovo su sve bile samo blijede kopije i placeholderi... :-D

ovo je romantika da se čovjek raspilavi, povratak prvoj ljubavi i suze sina razmetnoga sve u jednom... :-D
Post Reply