Ma on misli na sebejazzer wrote:Njima je Covic rekao da su oni nosioci evropskih vrijednosti i sta sad oni imaju
vise razmisljati? On misli za njih.
Slave UZP ..... pa imaju vise Srbi dostojanstva ....
Ma on misli na sebejazzer wrote:Njima je Covic rekao da su oni nosioci evropskih vrijednosti i sta sad oni imaju
vise razmisljati? On misli za njih.
Bolje i imati 4 osnovne cista obraza nego diplomu medicinskog tehnicara kupljenu guzicomHafis wrote:Vidi, vidiSami vrh forumske intelektualne elite na ovoj temi. Crème de la crème.
Više vlak ima razreda od njih
nemoj tako......mozd amomak samo voli prisnostmO k3 wrote:Prelistao sam mu fb konto ima tu materijala podostašta sam zapazio da je samo u društvu muških
i sve grli
Šta je sa ovima iz “boljeg” dijela Mostara ??? Jesu ko djeca padali često na glavu ili su roditeljima ispadali iz rukuRoccohljup wrote:nemoj tako......mozd amomak samo voli prisnostmO k3 wrote:Prelistao sam mu fb konto ima tu materijala podostašta sam zapazio da je samo u društvu muških
i sve grli
![]()
![]()
![]()
neki dan sam bio u tom boljem dijelu........masa kuka kako ih stranci zaobilaze i kako samo hajruju oni iz stargo grada, te da gledaju da se ispale. Pun im je klinac kako covića tako i cijele države......mO k3 wrote:Šta je sa ovima iz “boljeg” dijela Mostara ??? Jesu ko djeca padali često na glavu ili su roditeljima ispadali iz rukuRoccohljup wrote:nemoj tako......mozd amomak samo voli prisnostmO k3 wrote:Prelistao sam mu fb konto ima tu materijala podostašta sam zapazio da je samo u društvu muških
i sve grli
![]()
![]()
![]()

Hafic ce ostati i do zadnjeg pucanstva braniti bolju sedminu BiH.Roccohljup wrote: Pun im je klinac kako covića tako i cijele države......
seln wrote:Hafic ce ostati i do zadnjeg pucanstva braniti bolju sedminu BiH.Roccohljup wrote: Pun im je klinac kako covića tako i cijele države......
Usrana ti je ona fašistička maticaNovak20 wrote:Ja, ja... ali hajde da vidimo o ćemu pričamo. Državni, federalni, kantonalni nivo. Tamo gdje sam ja radio voljeli su svoju budalu nego mene. Šteta samo što u ovoj usranj državi nema zakona o MOBINGU.Mirza007 wrote:Odlicno, sad smo na cistac.Novak20 wrote: Hajde kad me vućeš za jezik. U državnoj službi imaš ministra, pomoćnike VS saradnike, Ssaradnike, namještenike. Ministar koji je igrom slućaja Hrvat uz sve ostale Bošnjake je "0". Uz ministra Bošnjaka, Hrvata nema do nivoa Ssaradnika. A i tada su je*ali ježa.
Evo recimo MIP.
Kreni od vozaca pa nagore do ambasadora i ministarstva.
Kakva je nacionalna struktura?
Moze i CIK, VSTV, Uprava za indirektno oporezivanje itd.
BEZ POVRIJEĐENIH
Izbjeglički centar Salakovac: MUP HNK je preuveličao incident, nije bilo tučnjave
Piše: R. D./Klix.ba
prije 18m
0 8
Izbjeglički centar Salakovac: MUP HNK je preuveličao incident, nije bilo tučnjave
Foto: R. D./Klix.ba
Nakon što je jutros MUP HNK saopćio da je u incidentu koji se u petak zbio u Izbjegličkom centru Sakakovac povrijeđena jedna osoba, uslijedio je demanti nadležnih.
Edin Denjo, voditelj Centra u Salakovcu, za Klix.ba je kazao kako je stvar preuveličana te kako se nije desilo ništa od navedenog.
"U petak je bila jedna prijetnja koja je odmah otklonjena. Nije se desio nikakav incident, na vrijeme smo reagovali i sve spriječili. Priče o napadima i povrijeđenima koje čitam, ja to stvarno ne znam", demantovao je Denjo jutrošnje izjave iz MUP-a Hercegovačko-neretvanog kantona.
Denjo kaže kako su svi uposlenici na usluzi ljudima smještenim u Centru te kako nema problema te vrste.
"Centar je tu da pomogne ljudima u nevolji i svi su oni prezadovoljni uslugom", zaključio je Edin Denjo.
Podsjećamo, MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona jutros je saopćio da je u petak u napadu migranta povrijeđen stražar.
Broj smještenih migranata u Salakovcu je u stalnom opadanju, službene evidencije kažu da ih je trenutno 126.
Ah te nježne kršćanske duše.Roccohljup wrote:MUP HNK stopama SRNAe![]()
![]()
![]()
BEZ POVRIJEĐENIH
Piše: R. D./Klix.ba
prije 18m
0 8
Foto: R. D./Klix.ba
Nakon što je jutros MUP HNK saopćio da je u incidentu koji se u petak zbio u Izbjegličkom centru Sakakovac povrijeđena jedna osoba, uslijedio je demanti nadležnih.
Edin Denjo, voditelj Centra u Salakovcu, za Klix.ba je kazao kako je stvar preuveličana te kako se nije desilo ništa od navedenog.
"U petak je bila jedna prijetnja koja je odmah otklonjena. Nije se desio nikakav incident, na vrijeme smo reagovali i sve spriječili. Priče o napadima i povrijeđenima koje čitam, ja to stvarno ne znam", demantovao je Denjo jutrošnje izjave iz MUP-a Hercegovačko-neretvanog kantona.
Denjo kaže kako su svi uposlenici na usluzi ljudima smještenim u Centru te kako nema problema te vrste.
"Centar je tu da pomogne ljudima u nevolji i svi su oni prezadovoljni uslugom", zaključio je Edin Denjo.
Podsjećamo, MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona jutros je saopćio da je u petak u napadu migranta povrijeđen stražar.
Broj smještenih migranata u Salakovcu je u stalnom opadanju, službene evidencije kažu da ih je trenutno 126.
Vidi mrkih glavuša, geni okolina Trabzona. Prapraprađed Murat mu se okreće u grobu.BHCluster wrote:
#Daniel Rezo #111 godina zatvorske kazne
Divi nigdje bijela insana ni za praljkovace jeJma, hebote mora koristiti filter da bi izbjelio teksturu lica.Point. wrote: Vidi mrkih glavuša, geni okolina Trabzona. Prapraprađed Murat mu se okreće u grobu.
Zaboravio si dodati ", hoće ljudi socijalu i osvjetljene trgove." kao tamo na temi.Lincoln-Burrows wrote:Nije Salakovac Minken.
pratiš meBHCluster wrote:Zaboravio si dodati ", hoće ljudi socijalu i osvjetljene trgove." kao tamo na temi.Lincoln-Burrows wrote:Nije Salakovac Minken.
Nemoj se ti ustrucavati radi nas.Lincoln-Burrows wrote:pratiš meBHCluster wrote:Zaboravio si dodati ", hoće ljudi socijalu i osvjetljene trgove." kao tamo na temi.Lincoln-Burrows wrote:Nije Salakovac Minken.