Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

s3d4m

#27651 Re: Sarajevski derbi

Post by s3d4m »

Bio je PENALLLL !!!!!
Charuga
Globalni moderator

#27652 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Image
Logovan

#27653 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Logovan wrote:Rekoh jučer, nisu se namjerno palile, barem ja nisam vidio da je neko sa namjerom palio. Zapali se baklja i baci se među stolice, nastavi da gori i zapali se stolica, jebi ga.
Ne jučer, danas, ali hajde neka bude da je slučajno.
Pa eto i za danas važi i za sljedeći derbi, itd, za sve.

Pa bolan na AFH na sjeveru, znaš li koliko ima zapaljenih stolica? Odnosno, stražnja strana stolice? Pa onda je bilo, a možda i sad ima, stolica koje su bukvalno nestale od baklje. Mislim ovako je bilo dok sam ja bio tamo, vjerovatno je i sada. Vjerovatno je i na jugu ista situacija, kao i na nekim drugim stadionima. Zapali se, maše se sa njom minutu, dvije i baci se između stolica. Normalno je očekivati da neka plane. Evo danas momak zapalio odmah pored mene baklju i bacio je ispred nas, ja samo čekao da jedna stolica plane koliko je bila blizu.

A i nije da ja govorim da je i danas i jučer bila slučajnost, nego sam kažem da nisam vidio, a bio sam na tribini i jučer i danas.

I neka se plate polomljene i zapaljene stolice. I vi i mi da platimo sve i jednu stolicu. Nakon svakog derbija poslati koliko je stolica uništeno, koliko koštaju, poslati račun i platit će se.
Last edited by Logovan on 27/11/2017 17:36, edited 1 time in total.
LSD

#27654 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

:nargila: :nargila:

Ramović Sinan, momak je divan. Haris Hajdarević :thumbup: Zakarić :thumbup: :thumbup:

Budu li nastavili sa dosadašnjim partijama za očekivati je da će Plavi s Grbavice i bordo s Koševa još dva puta odmjeriti snage na proljeće, pa je Adžem u prilici biti prvi trener s tri uzastopne pobjede nad najljućim rivalom.
Adžem nastavio za prskanjem kona :izet: ispašće da je neki strucnjak :P :-)
Last edited by LSD on 27/11/2017 17:47, edited 2 times in total.
Ricken

#27655 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Dobro su prošli.

Komšije hvala na motivaciji i podcjenjivanju. Zaboravili ste osnove derbija.

Hvala, doviđenja i prijatno.
Ricken

#27656 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Charuga wrote:Image
Divi divova 3 puta opucali po golu.
cvrčak_na_hedonizmu

#27657 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ricken wrote:
Charuga wrote:Image
Divi divova 3 puta opucali po golu.
I Ahmetović je pao nekoliko puta, ko da ga je neko spuco lopatom preko leđa :D

Mora se i to računati u statistiku :-D
vryzas

#27658 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Ahmetovic je balerina br.1 :oops:
luckylaka

#27659 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

Musemic uvodjenjem Husejnovica pojacao Zelju,Sarajevo igralo sa igracem manje.Poslije Siroki-Zrinjski najbolja utakmica za pogledati na tv.Dakle moze se fino igrati i na kaljuzi,samo da je malo vise uloziti u BiH fudbal.
avetinja

#27660 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:Pa eto i za danas važi i za sljedeći derbi, itd, za sve.

Pa bolan na AFH na sjeveru, znaš li koliko ima zapaljenih stolica? Odnosno, stražnja strana stolice? Pa onda je bilo, a možda i sad ima, stolica koje su bukvalno nestale od baklje. Mislim ovako je bilo dok sam ja bio tamo, vjerovatno je i sada. Vjerovatno je i na jugu ista situacija, kao i na nekim drugim stadionima. Zapali se, maše se sa njom minutu, dvije i baci se između stolica. Normalno je očekivati da neka plane. Evo danas momak zapalio odmah pored mene baklju i bacio je ispred nas, ja samo čekao da jedna stolica plane koliko je bila blizu.

A i nije da ja govorim da je i danas i jučer bila slučajnost, nego sam kažem da nisam vidio, a bio sam na tribini i jučer i danas.

I neka se plate polomljene i zapaljene stolice. I vi i mi da platimo sve i jednu stolicu. Nakon svakog derbija poslati koliko je stolica uništeno, koliko koštaju, poslati račun i platit će se.
Znam sve.
Neke solice se unište nenamjerno. Nekoliko puta sam vidio momke da na Grbavici i Koševu zapnu za stolicu i slome drugu kako padnu.

Da li je ovo danas bilo namjerno, ne znam.

Za ovo zadnje :thumbup:
SmoLe

#27661 Re: Sarajevski derbi

Post by SmoLe »

za veliko cudo nije bilo puno ostrih faulova, i samo 4 zuta kartona :thumbup:
Kinaski

#27662 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

SmoLe wrote:za veliko cudo nije bilo puno ostrih faulova, i samo 4 zuta kartona :thumbup:
od ta 4 jedan poslije utakmice ahmetovicu primitivcu, on bi se kao udarao sa sudijom.
Charuga
Globalni moderator

#27663 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Sarajevo dalo gol, a Ahmetović uzeo loptu da izvede sa centra ... :mrgreen:
insaneinthebrain

#27664 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

Kinaski wrote:
SmoLe wrote:za veliko cudo nije bilo puno ostrih faulova, i samo 4 zuta kartona :thumbup:
od ta 4 jedan poslije utakmice ahmetovicu primitivcu, on bi se kao udarao sa sudijom.
padavicar je zasluzio bar jedan za ono silno simuliranje. steta sto mu peljto ne dade crveni :oops:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#27665 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Stanojevic je trebao ranije na tusiranje. Iz prvog pol vuce zuti zbog laktanja Ramovica,a u drugom pravi 3 starta za zuti (opet lakta,ali ovaj put Stevanovica gdje je covjek ostao bez zuba i dva starta s ledja i faulira igraca) i morao je dobiti drugi zuti,odnosno,crveni
BlueBlood

#27666 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Ako neko ima nesto da je pogrjesio danas ili neko zlo uradio slobodno recite evo Krste Velkoski preuzima svu krivicu na sebe :zoka:
Melbourne_Australia

#27667 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

BlueBlood wrote:Ako neko ima nesto da je pogrjesio danas ili neko zlo uradio slobodno recite evo Krste Velkoski preuzima svu krivicu na sebe :zoka:
Pa da Ronaldo to napise rekao bi posteno :D :D A kao on dobar centarfor koji inace zabijA onakve golove iz voleja :D Pa je kriv stoovaj put nije..
Anestezija

#27668 Re: Sarajevski derbi

Post by Anestezija »

Hvalospjevke na pobjedi,apsolutno zasluzeno.
BlueBlood

#27669 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Melbourne_Australia wrote:
BlueBlood wrote:Ako neko ima nesto da je pogrjesio danas ili neko zlo uradio slobodno recite evo Krste Velkoski preuzima svu krivicu na sebe :zoka:
Pa da Ronaldo to napise rekao bi posteno :D :D A kao on dobar centarfor koji inace zabijA onakve golove iz voleja :D Pa je kriv stoovaj put nije..
Image

:lol: :lol:
Melbourne_Australia

#27670 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

BlueBlood wrote:
Melbourne_Australia wrote:
Image

:lol: :lol:
:lol: :lol: :thumbup:
BlueBlood

#27671 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Kakav je za posuditi i platiti vodu???

Image
avetinja

#27672 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Moje mišljenje je da ne bi uzeli derbi da se jučer igrao.
Zašto?
Zato što imam osjećaj da bi utakmica bila mrtva, 0-0. Vi već upisali pobjedu, mi u dosta podređenom položaju, pomalo depresivni, čak i navijači, što je nepravedno s obzirom na stanje na tabeli.
Nakon jučerašnjih ismijavanja od strane Velkoskog, FK Sarajevo, navijača, proradio je inat i to se vidjelo. Momci su grizli, uprljali se da valja i uključili mozak sa minimale (što su pokazivali u ranijim utakmicama) na maksimalu. Vi već upisali bodove, kao da je dovoljno pojaviti se na terenu.
Ipak, moram priznati da je Krste ispao laf jer je priznao grešku. Mnogi to ne bi uradili.
Dinostula

#27673 Re: Sarajevski derbi

Post by Dinostula »

EDIT: Neka, nema potrebe!
BlueBlood

#27674 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Nakon što je Željo imao samo dvije lopate u nedjelju na Grbavici, danas je stiglo 11 bordo lopata s Koševa i pomoglo da se Grbavica ponovo raduje, ko će drugi nego komšija

Image
BlueBlood

#27675 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Dinostula wrote:Na ovakvom terenu samo svinje mogu uzeti 3 boda jer im je to prirodno okruzenje.
jes teren bio los, da je bio bolji primili bi ste 5 komada :mrgreen:
Post Reply