Bio bih konzistentannemampojma0 wrote:Generale war, ono nije bilo upućeno tebi, što se jasno vidi.
A to kakva si ti poštenjačina i kakav bi bio na vlasti me mnogo ne zanima, jer vidim da si i ti vrlo sličan ovim što neargumentovano i papagajski ponavljaju nekakve šuplje.Ako si na tom nivou, onda mogu misliti kakav bi bio na vlasti
Demokratska fronta Željko Komšić
- General War
#27651 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Man of steel
#27652 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo se vi šprdajte sa Željkom a čovjek će učiniti sve da pomogne ovom narodu pa ako treba ponovo se i kandidovati za predsjedništvo.
- nemampojma0
#27653 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za razliku od mene? Ti to znaš kakav sam ja...svaka čast na vidovitosti.General War wrote:Bio bih konzistentannemampojma0 wrote:Generale war, ono nije bilo upućeno tebi, što se jasno vidi.
A to kakva si ti poštenjačina i kakav bi bio na vlasti me mnogo ne zanima, jer vidim da si i ti vrlo sličan ovim što neargumentovano i papagajski ponavljaju nekakve šuplje.Ako si na tom nivou, onda mogu misliti kakav bi bio na vlastiza razliku od tebe kad si vec dezurni advokat, odgovor jednom kriticaru naravno plijeni paznju drugom kriticaru.
Pravi kritičari kritikuju argumentovano, a ne konstruisanjem i naklapanjem, poput vas forumskih samozvanih kritičara.
Jesil probao kad šta da praviš, da radiš javno, da izađeš na politički megdan...lako je iz mraka kukavički dobacivat i pljuvat.
-
45cents
#27654 UBLEHAŠKA fronta Željko Komšić
Idemo ovako (pisaću sporije da shvatiš poruku)....nemampojma0 wrote:Joj folova ti, jarane...pravi si. Kaži u kojoj si izbornoj jedinici da glasam za te.45cents wrote:Potpuno izoštren savjet:nemampojma0 wrote: Možda bi tebe trebalo negdje izabrati ili imenovati, a Leklera ti postaviti za savjetnika.
Doduše, ti si isto na državnoj sisi, al težiš malo višem nivou, osjećaš se sposobnim, malo se oštriš ovdje, pa kontam da bi bilo sevap da te gdje proguramo.
Otiđi u kupatilo. Stani pred ogledalo. Upitaj se poluglasno: "Zašto se toliko odraslih osoba razočaralo u DF nakon 365 dana UBLEHARENJA".
Ja ne znam kako nazvati ovo sto ti radiš. Ljudi izašli iz vlasti, oni što su ostali nisu bili sposobni naći partnera..evo sad su našli i šta je problem??
Obično ljudi u drugima vide svoje osobine, pa si i ti tako našao tu svoju ublehu u DF-u i sad ponavljaš ko papagaj.
a) Komšić rezolutno napusti SDP i za sobom povuče masu ljudi kojima je ZL.a bilo na vrh neke stvari
b) Oko sebe okupi osobe koje su vrijedne mog respekta (npr. Suljagiić, Đonlagić, Bajrović, Podžić, Marjanović, itd.)
c) Svi kojima je trebao barem mali signal, obećanje da će se oformiti ne blok, nego gromada suprotnosti u odnosu na SDA-HDZ, uključujući oponašatelje (SDP), su ostali popišani kada je DF ušao u koaliciji sa SDA-HDZ-om
d) Hajde, kontam, pokušaće nešto iznutra gurati, neke reforme, zaokrete..
e) Dođe do sukoba - mafija im ne dozvoli da samostalno imenuju direktore po javnim preduzećima
f) Komšićevci upadnu u TILT i nikad ne izadju iz njega
I tako 365 DANA prođe kao dlanom o dlan.
Ublehaši
- nemampojma0
#27655 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Činjenice su jedno, a tvoj doživljaj ili mišljenje nije isto što i činjenica. I dalje ne vidim u svemu ovom sto si napisao šta zamjeraš DF. Jel što je rasturio ZL i onakav SDP? Jel što je odbio da bude dio tala i izašao iz vlasti? Jel kriv što Čavara neće da razriješi ministre koji su dali ostavke?
Ulazak u vlast je posebna tema.
Da DF nije ušao u vlast sa SDA-HDZ ekipom svi bi ga ovdje optuživali da nije ni pokušao, da niste za DF glasali da bude opozicija i sl. Ja ne kontam ljude koji su očekivali da DF reformiše SDA, kad to ne mogu ni kadrovi SDA da urade. Ne razumijem optužbe na račun DF, kad svi dobro znate kako funkcionira sistem koji su SDA-HDZ i napravili da bi radili sve što rade. Svi su vršili pritisak na DF da uđe u vlast, da da doprinos, jer ima patriotski naboj, za razliku od SBB-a kojeg su se svi grozili. DF ušao, pokazao da cilj nisu fotelje, već da se država pokrene naprijed, pa iz tog razloga prihvatio da ima manje ministarstava od HDZ, iako ima bolji izborni rezultat. DF postavio uslove da se radi drukčije i ovi prihvatili, al nisu se pridržavali. Bandu to ne zanima, njima je trebao DF kao neko kome će na kraju mandata fakturisati svo svoje sranje, baš kao što su uradili SBIH i SDP-u.
P.S.
Slobodno ti piši brže, skonto sam ja tebe
Bar nivo.
Da DF nije ušao u vlast sa SDA-HDZ ekipom svi bi ga ovdje optuživali da nije ni pokušao, da niste za DF glasali da bude opozicija i sl. Ja ne kontam ljude koji su očekivali da DF reformiše SDA, kad to ne mogu ni kadrovi SDA da urade. Ne razumijem optužbe na račun DF, kad svi dobro znate kako funkcionira sistem koji su SDA-HDZ i napravili da bi radili sve što rade. Svi su vršili pritisak na DF da uđe u vlast, da da doprinos, jer ima patriotski naboj, za razliku od SBB-a kojeg su se svi grozili. DF ušao, pokazao da cilj nisu fotelje, već da se država pokrene naprijed, pa iz tog razloga prihvatio da ima manje ministarstava od HDZ, iako ima bolji izborni rezultat. DF postavio uslove da se radi drukčije i ovi prihvatili, al nisu se pridržavali. Bandu to ne zanima, njima je trebao DF kao neko kome će na kraju mandata fakturisati svo svoje sranje, baš kao što su uradili SBIH i SDP-u.
P.S.
Slobodno ti piši brže, skonto sam ja tebe
Bar nivo.
Last edited by nemampojma0 on 11/10/2015 21:02, edited 1 time in total.
- General War
#27656 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa citam sta pises, sta mi vise treba...ili ne trebam citati sta drugima odgovaras?nemampojma0 wrote:Za razliku od mene? Ti to znaš kakav sam ja...svaka čast na vidovitosti.General War wrote:Bio bih konzistentannemampojma0 wrote:Generale war, ono nije bilo upućeno tebi, što se jasno vidi.
A to kakva si ti poštenjačina i kakav bi bio na vlasti me mnogo ne zanima, jer vidim da si i ti vrlo sličan ovim što neargumentovano i papagajski ponavljaju nekakve šuplje.Ako si na tom nivou, onda mogu misliti kakav bi bio na vlastiza razliku od tebe kad si vec dezurni advokat, odgovor jednom kriticaru naravno plijeni paznju drugom kriticaru.
Pravi kritičari kritikuju argumentovano, a ne konstruisanjem i naklapanjem, poput vas forumskih samozvanih kritičara.
Jesil probao kad šta da praviš, da radiš javno, da izađeš na politički megdan...lako je iz mraka kukavički dobacivat i pljuvat.
Pa ja mislim da je sasvim dovoljno za pocetak sto sve sto imam sam zaradio sam...izlazio sam prosle godine na konkretne stvari protiv uhljupa, a da izlazim na politicki ovaj megdan da jedno govorim a drugo radim...daj ba
- nemampojma0
#27657 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
[/quote]Pa citam sta pises, sta mi vise treba...ili ne trebam citati sta drugima odgovaras?
Pa ja mislim da je sasvim dovoljno za pocetak sto sve sto imam sam zaradio sam...izlazio sam prosle godine na konkretne stvari protiv uhljupa, a da izlazim na politicki ovaj megdan da jedno govorim a drugo radim...daj ba...jes i baj d vej eto poslusao savjete i dao svojj glas vecinom DFovim kadrovima...a skoro svi oni nigdje ih nema...a i gdje ce bit, prvo raja i komsiluk i odjebani SBB i SDP clanovi.
Druže, mislio sam na javno djelovanje, ne šta si zaradio. Svaka čast i tome, cijenim vrijedne i poštene ljude.
Al ovdje pametuješ o politici i o tome kako i šta treba, pa zato pitam jesil se bavio kad time. Izadji na izbore, ponudi rješenja, vodi kampanju, pokaži ljudima da znaš bolje i više. Nije to druže pljuvanje i nadmudrivanje na forumu.
Možda i jesi sposoban, možda i znaš vise, možda si i pošteniji, ima dosta takvih kod nas, al nemaju petlje da se bore i onda drugima prigovaraju.
-
45cents
#27658 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako ćeš ući u vlast sa Bakirom, kad to poništava sve što se reklo protiv ZL-a?nemampojma0 wrote:Činjenice su jedno, a tvoj doživljaj ili mišljenje nije isto što i činjenica. I dalje ne vidim u svemu ovom sto si napisao šta zamjeraš DF. Jel što je rasturio ZL i onakav SDP? Jel što je odbio da bude dio tala i izašao iz vlasti? Jel kriv što Čavara neće da razriješi ministre koji su dali ostavke?
P.S.
Slobodno ti piši brže, skonto sam ja tebe![]()
Bar nivo.
Dakle, ništa ti nisi skontO.
Ka'će smjena za DF advokate, ovoga smo već potrošili....
Ko je zadužen za noćnu smjenu (od 22.00 ?)
- nemampojma0
#27659 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima tako ljudi koji si umisljaju da znaju i bahate se, a to misle da postizu pokusajima da druge ponize. Meni to smijesno djeluje. Smijesno, ne duhovito.45cents wrote:Kako ćeš ući u vlast sa Bakirom, kad to poništava sve što se reklo protiv ZL-a?nemampojma0 wrote:Činjenice su jedno, a tvoj doživljaj ili mišljenje nije isto što i činjenica. I dalje ne vidim u svemu ovom sto si napisao šta zamjeraš DF. Jel što je rasturio ZL i onakav SDP? Jel što je odbio da bude dio tala i izašao iz vlasti? Jel kriv što Čavara neće da razriješi ministre koji su dali ostavke?
P.S.
Slobodno ti piši brže, skonto sam ja tebe![]()
Bar nivo.
Dakle, ništa ti nisi skontO.
Ka'će smjena za DF advokate, ovoga smo već potrošili....
Ko je zadužen za noćnu smjenu (od 22.00 ?)
Tvoje kontanje je zabrinjavajuce, em dugo kontas sta ces napisati, em pogresno skontas (vidjeti boldirano). Tu je razlika izmedju DF i tvog ZL. Znaš li, sveznalice?
-
45cents
#27660 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Potrošen advokat.nemampojma0 wrote: Ima tako ljudi koji si umisljaju da znaju i bahate se, a to misle da postizu pokusajima da druge ponize. Meni to smijesno djeluje. Smijesno, ne duhovito.
Tvoje kontanje je zabrinjavajuce, em dugo kontas sta ces napisati, em pogresno skontas (vidjeti boldirano). Tu je razlika izmedju DF i tvog ZL. Znaš li, sveznalice?
Sljeeedeeeeći.....
- General War
#27661 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
aaa nee...na nagovor dao sam sansu "nenasilnoj komunikaciji"...rezultate svi vidimo...izbori su nepotrebni, pricanje i dokazivanje je beskorisno.Druže, mislio sam na javno djelovanje, ne šta si zaradio. Svaka čast i tome, cijenim vrijedne i poštene ljude.nemampojma0 wrote:Pa citam sta pises, sta mi vise treba...ili ne trebam citati sta drugima odgovaras?
Pa ja mislim da je sasvim dovoljno za pocetak sto sve sto imam sam zaradio sam...izlazio sam prosle godine na konkretne stvari protiv uhljupa, a da izlazim na politicki ovaj megdan da jedno govorim a drugo radim...daj ba...jes i baj d vej eto poslusao savjete i dao svojj glas vecinom DFovim kadrovima...a skoro svi oni nigdje ih nema...a i gdje ce bit, prvo raja i komsiluk i odjebani SBB i SDP clanovi.
Al ovdje pametuješ o politici i o tome kako i šta treba, pa zato pitam jesil se bavio kad time. Izadji na izbore, ponudi rješenja, vodi kampanju, pokaži ljudima da znaš bolje i više. Nije to druže pljuvanje i nadmudrivanje na forumu.
Možda i jesi sposoban, možda i znaš vise, možda si i pošteniji, ima dosta takvih kod nas, al nemaju petlje da se bore i onda drugima prigovaraju.
- nemampojma0
#27662 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hahahaahha45cents wrote:Potrošen advokat.nemampojma0 wrote: Ima tako ljudi koji si umisljaju da znaju i bahate se, a to misle da postizu pokusajima da druge ponize. Meni to smijesno djeluje. Smijesno, ne duhovito.
Sljeeedeeeeći.....
Nije majka Muju karala što se kockao, nego što se vadio.
Tebi ovo služi za nadmudrivanje, a istina je sporedna. Kod mene je suprotno, tako da ne likujem što sam te prosuo k'o šaku riže. Bitno mi je da se istina zna. A tvoje petljancije i laži su se evo pokazale i u zadnja dva posta. Što se mene tiče nisi relevantan sagovornik.
-
45cents
#27663 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nemampojma0 wrote:Hahahaahha45cents wrote:Potrošen advokat.nemampojma0 wrote: Ima tako ljudi koji si umisljaju da znaju i bahate se, a to misle da postizu pokusajima da druge ponize. Meni to smijesno djeluje. Smijesno, ne duhovito.
Sljeeedeeeeći.....
Nije majka Muju karala što se kockao, nego što se vadio.
Tebi ovo služi za nadmudrivanje, a istina je sporedna. Kod mene je suprotno, tako da ne likujem što sam te prosuo k'o šaku riže. Bitno mi je da se istina zna. A tvoje petljancije i laži su se evo pokazale i u zadnja dva posta. Što se mene tiče nisi relevantan sagovornik.
Ublehaši, ujedinite se (stara proleterska ubleha)
Kako ćeš advokatisati kad se DF vrati pod skute SDP-a?
Koji će onda profesor držati ders?
Šta će onda Bajrović?
Biti nevladinić opet?
Koja je exit strategija nakon 365 dana UBLEHE?
- nemampojma0
#27664 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ništa, onda diži revoluciju. Al i za to treba djelovati, a ne samo kritikovati. Dakle, hrabrost je ključna, uz znanje i sposobnost.General War wrote: aaa nee...na nagovor dao sam sansu "nenasilnoj komunikaciji"...rezultate svi vidimo...izbori su nepotrebni, pricanje i dokazivanje je beskorisno.
-
45cents
#27665 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možeš li navesti primjere:nemampojma0 wrote: Ništa, onda diži revoluciju. Al i za to treba djelovati, a ne samo kritikovati. Dakle, hrabrost je ključna, uz znanje i sposobnost.
- DF hrabrosti...
- DF znanja ...
- DF sposobnosti...
Ili da ipak ostanemo na dijagnozi od 365 dana UBLEHARENJA?
- Corto Maltese
#27666 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Po suptilnom načinu obraćanja, bogatstvu rječnika, održivosti argumenata, a naročito po iskazanom poštenju pri izboru imena, rekao bih da iza "Nemampojma0" stoji Smućko lično.
Last edited by Corto Maltese on 11/10/2015 22:20, edited 1 time in total.
- nemampojma0
#27667 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@45cents, ponavljam ti da si se obrukao, da ti sva priča počiva na lažima i da kao takav nisi relevantan sagovornik. Nemoj se jediti, mnogi ljudi se precijene i kad se provale onda ljuti. Nemoj to, škodi zdravlju.
Ostvareni ljudi se brinu o sebi, a oni drugi svoje frustracije, nezadovoljstvo svojim životom iskaljuju na drugome. Da sam na tvom mjestu ne bih se brinuo za Reufa, pametan je to momak...može gdje hoće.
Ostvareni ljudi se brinu o sebi, a oni drugi svoje frustracije, nezadovoljstvo svojim životom iskaljuju na drugome. Da sam na tvom mjestu ne bih se brinuo za Reufa, pametan je to momak...može gdje hoće.
-
mario001
#27668 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Man of steel wrote:Samo se vi šprdajte sa Željkom a čovjek će učiniti sve da pomogne ovom narodu pa ako treba ponovo se i kandidovati za predsjedništvo.
- General War
#27669 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kazu: "kad protivnik radi sve kontra sebe, ne treba ga ometati u toj radnji"nemampojma0 wrote:Ništa, onda diži revoluciju. Al i za to treba djelovati, a ne samo kritikovati. Dakle, hrabrost je ključna, uz znanje i sposobnost.General War wrote: aaa nee...na nagovor dao sam sansu "nenasilnoj komunikaciji"...rezultate svi vidimo...izbori su nepotrebni, pricanje i dokazivanje je beskorisno.
- nemampojma0
#27670 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mnogo si nervozan. Ja ću samo navesti neka imena koja si ti spomenuo i za koja si kazao da su kvalitetna: Suljagić, Bajrović, Podžić, Džonlagić...45cents wrote:Možeš li navesti primjere:nemampojma0 wrote: Ništa, onda diži revoluciju. Al i za to treba djelovati, a ne samo kritikovati. Dakle, hrabrost je ključna, uz znanje i sposobnost.
- DF hrabrosti...
- DF znanja ...
- DF sposobnosti...
I više ti ne odgovaram, jer s ljudima koji vole da lažu nema se šta pričati. Pozdrav.
- nemampojma0
#27671 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onaj hoze muhika tvrdio da sam Emir Suljagić, ti sad da sam Željko Komšić. De, odlučite se.Corto Maltese wrote:Po suptilnom načinu obraćanja, bogatstvu rječnika, održivosti argumenata, a naročito po iskazanom poštenju pri izboru imena, rekao bih da iza "Nemampojma0" stoji Smućko lično.
Moram...hahahahaha...dobar, dobar
-
mario001
#27672 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel to onaj Podzic sto mu je kcerka skoro postala zamjenica direktora JU Apoteke Sarajevo 
-
45cents
#27673 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nepristjno je postavljati personalna pitanja na Forumu. Dakle, moja pitanja se odnose na DF kao stranku...nemampojma0 wrote:Mnogo si nervozan. Ja ću samo navesti neka imena koja si ti spomenuo i za koja si kazao da su kvalitetna: Suljagić, Bajrović, Podžić, Džonlagić...45cents wrote:Možeš li navesti primjere:nemampojma0 wrote: Ništa, onda diži revoluciju. Al i za to treba djelovati, a ne samo kritikovati. Dakle, hrabrost je ključna, uz znanje i sposobnost.
- DF hrabrosti...
- DF znanja ...
- DF sposobnosti...
I više ti ne odgovaram, jer s ljudima koji vole da lažu nema se šta pričati. Pozdrav.
Ili da zaključimo današnji dan sa dijagnozom: "365 dana UBLEHARENJA"45cents wrote:
Možeš li navesti primjere:
- DF hrabrosti...
- DF znanja ...
- DF sposobnosti...
-
45cents
#27674 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam za taj detalj, ali je Podžić jako pametan, iskusan čiko, osoba vrijedna svakog poštovanja; osoba koja sve svoje sagovornike ostavlja u čudu - svi se danima pitaju šta takav čovjek radi sa Ublehašem stoljeća...mario001 wrote:Jel to onaj Podzic sto mu je kcerka skoro postala zamjenica direktora JU Apoteke Sarajevo
-
45cents
#27675 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nemampojma0 wrote:Onaj hoze muhika tvrdio da sam Emir Suljagić, ti sad da sam Željko Komšić. De, odlučite se.Corto Maltese wrote:Po suptilnom načinu obraćanja, bogatstvu rječnika, održivosti argumenata, a naročito po iskazanom poštenju pri izboru imena, rekao bih da iza "Nemampojma0" stoji Smućko lično.
Moram...hahahahaha...dobar, dobar
Hajde nas sve lijepo iznenadi....
Napiši bilo šta što bi ti lično istakao kao rezultat DF-a u zadnjih 365 dana...
Eto sve si nas "rasturio" i "porazio", sad nas zatuci i ušutkaj sa izjavom o najboljem učinku DF-a u zadnjih godinu dana...
Last edited by 45cents on 11/10/2015 22:37, edited 1 time in total.