Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mozda na minus etazi SCC nivo Konzuma i DM -a ima neka radnja sa vojnickom lovackom opremom. Mozda tu da pogledas dvogled ili da nazoves Zrak da njih pitas prodaju li.
kazo wrote: ↑10/10/2023 23:17
Zna li neko gdje mogu dobiti boje za krecenje po paleti? Treba mi ovakva boja, vjerujem da se ne moze postici onim malim dozerima
S onim kupovnim dozerima ne mozes nista dobiti ni postici. Moras gdje prodaju da ti oni smiksaju, jer stavljaju nesto da boja ispadne "prava" tj. zeljena.
mc-twin wrote: ↑10/10/2023 23:24
S onim kupovnim dozerima ne mozes nista dobiti ni postici. Moras gdje prodaju da ti oni smiksaju, jer stavljaju nesto da boja ispadne "prava" tj. zeljena.
Krecio sam par puta, koristio one male bocice jub meni su tonirale krec. Najveci problem je sto ljudi previse razrijede krec pa onda lose pokriva i izgleda sareno.
kazo wrote: ↑10/10/2023 23:17
Zna li neko gdje mogu dobiti boje za krecenje po paleti? Treba mi ovakva boja, vjerujem da se ne moze postici onim malim dozerima
penny obi, radnje boje i lakovi itd.
Istu boju imao sam ja. Zamijesali mi je u Caparol-u.
Bio jucer u peniju u Nedzaricima i totalno razicarenje sto se tice sijalica... ne da nemaju od 2 nego nemaju ni od 4w led sijalicu grlo e27 i 2700K
Mnogo manji asortiman sijalica u odnosu na prije 7 8 godina kad sam zadnji put bio u prniju. Vjerovatno jer je veca ponuda LED lampi i lustera pa im manja potraznja za sijalicama...
Trazit cu negdje u gradu... vidim na olx ima neki u istocnom Sa pa cu otici tamo
vjeshalica wrote: ↑15/10/2023 17:40
A Penny Velešići?
Nije mi bas usput taj u Velesicima...
Vidio sam da ima neka radnja rasvjete na Socijalnom odnosno ismeđu Socijalnog i Dolac Malte u zgradi gdje je bio šipad pa cu i tu pogledati.
Nije bas da mi je ta sijalica prijeko potrebna ali volio bih je naci
Kupio sam u EGLO na Otoci 7 KM od 4w 2700K E27 grlo i prezadovoljan sam bojom svijetla jer to mi je prva LED sijalica koja je sa providnim staklom i vide se u sijalici 4 žuta "štapića". Do sad sam kupovao sa bijelim neprovidnim staklom Filipsove i traju mi vec 10 godina
Eglo ima garanciju 2 godine... nadam se da ce trajati makar 4 5 ako mi vec filipsove gore 10 godina i to jedna u WC-u gdje se pali gasi najmanje 7 8 puta dnevno
Caterpilar wrote: ↑10/10/2023 19:44
Gdje u Sa kupiti dobar dvogled , preporuke i iskustva?
Sve sto nadjes u prodavnicama, ce biti vecinom neko kinesko smece sa plasticnim lecama.
Na olx-u trazi ovaj. To je nesto najkvalitetnije sto mozes naci ovdje u prodaji. Pravio ih je zrak sa optikom by CarlZeis. Tesko da ih je kasnije mogao iko kasnije dostici sa ovim modelom. Cijene se krecu do nekih 200-300 km, i vrijede svaku marku. Jos ako naletis na neki koji je imao "vojnu končanicu", e to je vec premium kupovina.
P.s. otac mi je radio u zrak-u i znam dosta o tome od njega.
Last edited by zdruzdjo on 16/10/2023 11:01, edited 1 time in total.